2021 Şubat Anneleri

Zaten yaptiracagim ama simdiden icim icimi yemeye basladi benimde ikiz oldugu icin titiz davraniyo sanirim normal ikili test yapilmiyo cunku ikizlere tek ulstrason ölçümü yapiliyo
Yani ikiz olduğu içindir bence de hiç korkma yaptır canım Allah'in izniyle bir şey çıkmaz inşallah

Yok canım ben bilmiyordum
O zaman yollar açıldı artık gelebilirr

Allahım kolay doğumlar nasip etsin
Seninde ilkti dimii
Yok kuzum benim 7. Gebelik yaşayan 1 kızım var şükür diğeri erken doğdu 2 gün anca dayandı diğerleri de düştü kürtaj oldum derken bu da son inş Rabbim herkese sağlıkla almayı nasip eylesin hepinizde inş

Aynen yasakmış ama benim arkadaşımın var yıllar öncesinden kalma hala iletişim halindeler. Bebeklerle de buluşmuşlar önceden

Sağol canım bu dediğini yatak odasına mı alsam acaba dediğin gibi ev içinde gezmesi de çok güzel

Oturma odasına almak istediğim hani 2 yaşına kadar falan yatabilsin diye ama tecrübesizlik işte
Bebeği geceleri nerede yatırmayı düşünüyorsan beşiği oraya alman iyi olur bence. Oturma odasında yatacaksa geceleri oturma odasında. Ama uyanıp emmek isteyecek geceleri anne yanında olması daha iyi oluyor bu nedenle. Ben kızımda oda takımı almıştım. Beşiği buyuyebilen asansörlü besikti. 8. Aydan sonra kendini beşikten sarkitmaya başladı ve çok hareketliydi done done yatıyordu. Bu nedenle beşiği kaldırdım bizim yanımıza yer yatağı yaptım. Geleneksel Montessori Sonra da beşik çok yer kapladığı ve hiç kullanmadığımız için ikinci el sitesinden sattık. Park yatak alanlar uzun süre kullanıyor sanırım ama onda da bebeği al geri koy zor olur gibi geliyor. Anne yanı beşikte bile birkaç aydan sonra bel ağrıtan bir hale dönüştü çünkü benim için emzirme. Yani bebek çok hızlı geliştiği için her şeyin kullanım süresi çok çabuk bitiveriyor. Ev tipi ana kucagi ilk altı ay kurtarıcı oluyor. Bir de arkadaşım elektrikli salıncak vermişti o cok işime yaradı. Şimdi yine idarelik anne yani ufak bir şey almak istiyorum. Sonra ikisine de Montessori yatak alırız diye planlıyorum. Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…