Maşallah canım dikişlerim alındı derken anlamadım ama
İnşallah hayırla sağlınla kucağına alırsın canımm
Yani ikiz olduğu içindir bence de hiç korkma yaptır canım Allah'in izniyle bir şey çıkmaz inşallahZaten yaptiracagim ama simdiden icim icimi yemeye basladi benimde ikiz oldugu icin titiz davraniyo sanirim normal ikili test yapilmiyo cunku ikizlere tek ulstrason ölçümü yapiliyo
Aynı benBebek hareketlerini hissediyorum gibi 12+2 yim bugün arada ama kasılma tarzı şeyler hiç hissetmedim bu arada karnım hayli büyük bence ilkinden daha önce çıktı 52 kiloyumEki Görüntüle 2675926
Cnm ben serklajlıydım erken doğmasın diye rahme dikiş atılmıştı belki hatırlarsın yada söylemedim mi acaba
Yok kuzum benim 7. Gebelik yaşayan 1 kızım var şükür diğeri erken doğdu 2 gün anca dayandı diğerleri de düştü kürtaj oldum derken bu da son inşYok canım ben bilmiyordum
O zaman yollar açıldı artık gelebilirr
Allahım kolay doğumlar nasip etsin
Seninde ilkti dimii
Ben demiştim kuralım diye ama yasak dendiKızlar bi whatsapp grubu falan mı kursak güzel olmaz mı
Verdi canim aksef 500 mg kullaniyorumCanım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi mi doktorun ?
Yasak demişler yukarda ama bilemedimBende kurmaktan yanayım burada çok takip edemiyorum ☺
İdrar yolu enfeksiyonunda ne gibi şikayetlerin vardı canım? Sanırım benim de engeksiyon var kasık ağrısı sık idrar idrar yernde ağrı oluyoVerdi canim aksef 500 mg kullaniyorum
Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçerVerdi canim aksef 500 mg kullaniyorum
Bebeği geceleri nerede yatırmayı düşünüyorsan beşiği oraya alman iyi olur bence. Oturma odasında yatacaksa geceleri oturma odasında. Ama uyanıp emmek isteyecek geceleri anne yanında olması daha iyi oluyor bu nedenle. Ben kızımda oda takımı almıştım. Beşiği buyuyebilen asansörlü besikti. 8. Aydan sonra kendini beşikten sarkitmaya başladı ve çok hareketliydi done done yatıyordu. Bu nedenle beşiği kaldırdım bizim yanımıza yer yatağı yaptım. Geleneksel MontessoriSağol canım bu dediğini yatak odasına mı alsam acaba dediğin gibi ev içinde gezmesi de çok güzel
Oturma odasına almak istediğim hani 2 yaşına kadar falan yatabilsin diye ama tecrübesizlik işte
Benim de bana göre 12+6 doktora göre 13+5 te belli oldu. Bakalım değişcekmiMerhaba herkese benim bebeğimin cinsiyeti 13+4 te iken belli oldu szce değişir mi kafam karışık yardımcı olabilir misiniz acaba?
Kız gibi dedi ama bir aya kesinleşir öteki kontrolde pozisyon uygunsa kesin söylerim dedi canım. 10-15 Eylül gibi gitmeyi düşünüyorum. Bakalım sağlıkla hayırla gelsinİlk fotoğraf erkek bebek sanki karın sivri olunca erkek diyorlar cinsiyet belli mi
Benim doktorum 11+5 te kız gibi dedi bir ay sonra ki kontrol de pozisyon uygunsa söylerim dedi canımMerhaba herkese benim bebeğimin cinsiyeti 13+4 te iken belli oldu szce değişir mi kafam karışık yardımcı olabilir misiniz acaba?
Rabbim kucaginizi boa birakmasin kardesimBen denedim ama ekleyemedim çok heyecanlıyım 2 sene sonra gelen mucize gerçi daha keseyi göremedik inşallah görürüm bu formdan hiç çıkmam.
ALLAH bagislasinMerhaba ❣
Ben 3.kez anne olacağım 3.kez burda takip etmek istiyorum hamileliği inşaAllah
2 kızım var
Biri 5 yaşında biri 11 aylık
Testte pozitif gördüm henüz doktora gitmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?