2021 Şubat Anneleri

Benim de kızımdan wp grubum var yasakmış gerçi ama biz kardeş gibiyiz artık çook buluşmalar yaptık her sene nisan da buluşuyoduk başka şehirde oturanlarda İstanbul a geliyorlardı bu sene biletler alındı ama pandemiden iptal ettiler hep buluşamadık kızım hep fotolara bakıp arkadaşlarımı çok özledim diyo arada birbirlerine ses video filan atmak istiyolar bir de gelin grubum var o 10 yıldır mevcut

kızlar 2.ya da dsha fazla hamileligi olup bebek hareketlerini hisseden var mi ben bugun 15+1 deyim 2.hamileligim ama hissetmiyorum.

Kızlar günaydın. Hamileliğinizi öğrendikten sonra doktorunuzun yazdığı folik asit /vitamin takviyesi ilaçları hala kullanmaya devame ediyor musunuz?

Ben diofol kullanıyorum her gittiğimde sekreteri ilacınız bittiyse yazalım diyor. Artık bırakılması gerekmiyor mu? Sizlerde durum nedir?

ben bıraktım folik asidi doktor söyledi hatta 2 hafta evvel

Ben de bıraktım, şimdi decavit, gyno ferro sanol, coledan d3 kullanıyorum.

D vitamini alırken yağda çözünüyor diye çok az zeytinyağı damlatıp öyle içiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Kahvaltidan once bir parca ekmege 3 damla damlatip iciyorum, oyle dedi dr da, icmek zor ama mecburen, benim kabizlik sorunum var kayisiyla cozmeye calis dedi ona ilac vermedi,
Emilimi daha çok oluyor diye biliyorum yağ ile içildiğinde. Bence öyle yap sana 3 damla vermiş bana 9 dedi.

Günaydın arkadaşlar ben iki aylık olduğumdan beri demir hapı kullanıyorum şu an 13+3 um ve çok kabız oluyorum zaten hep.sorunum vardı ama demir hapı daha da yapıyor doktor magnesi calsin verdi ama iğrenç bir şey fazla içemiyorum başka ne yapabilirim ya kayısı falan hiç etki etmiyor bende maalesef

Benim doktor da 12 hafta da geçmem için decavit ve d3 verdi 9 damla bu elimdeki bitince wellcare in d3 fısfısını alıcam kızımada onu kullanıyorum zeytinyağı var onda decavit yerinede efa nın ya da vitabiotics in ürününü alıcam daha komplike demir ilacı henüz vermedi bana
Kalsiyum magnezyum için bana öteki hamileliğim de vitabiotics in osteocare ini vermişti doktorum hap şeklinde olduğu için sorunsuz içiyodum

Aksamdan 3 tam kuru kayisiyi 1 bardak suya atiyorum, sabaha yumusuyor once suyunu iciyorum sonra da kayisilari yiyiyorum, erik de deneyebilirsin o da fayda saglar

Keşke onu verseymis aynı işlevi mı görüyor

Aksamdan 3 tam kuru kayisiyi 1 bardak suya atiyorum, sabaha yumusuyor once suyunu iciyorum sonra da kayisilari yiyiyorum, erik de deneyebilirsin o da fayda saglar
Sağol canım onu eskiden yapardım bende hiç etkisi olmuyor kayısı bazı insanlarda fayda etmiyor

Ne güzel ya biz de yapsak keşke wp yasaksa instagramdan ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…