2021 Şubat Anneleri

Kiyafet alisverisi yaptiniz mi kizlar? Benim ustler genelde bol tunik sorun yok ama 38 beden pantolonlar mumkun degil, cok da karnim cikmadi ama basenlerim ve ust bacak cok genisledi, normal 42 beden mi alsam, hamile pant. mu alsam bilemedim, bir hamile pant. alsam buyudukce onunda bedeni degisir mi, simdilik normal pant. almak daha mi mantikli? Avm ye girmiyorum yuksek riskli bolgedeyim, muhtemelen internetten alicam, var mi onereceginiz urun yada marka? Cok tesekkurler simdiden

kızlar 2.ya da dsha fazla hamileligi olup bebek hareketlerini hisseden var mi ben bugun 15+1 deyim 2.hamileligim ama hissetmiyorum.
Bnde sabahtan beri aynı şeyi düşünüyorum iki üç defa hapsirinca hissettim oynadı şimdi hapsiriyorum oynamıyor kafaya taktım ya neden diye c. Tesi kontrol

Ben de yağlı et haşlama et Köfte tavuk balık hiç bişey yiyemiyorum. Sadece dışarda İskender tarzı şeyler yiyebiliyorum.iyice soğudum.
Aynn ben de dışarda yedim bir iki kere. Hele akşamları ölüm gibi o kadar ağır geliyor ki ağlayarak yediğim oldu zorla inşallah bir eksikliği çıkmaz ileride

Benim hiiç bir tecrübem yok bu konuda ben de takipteyim bizi aydınlatın. Bu arada sütyenler de sıkmaya başladi yaa sporcu sütyeni kullanmaya başladım

Bnde sabahtan beri aynı şeyi düşünüyorum iki üç defa hapsirinca hissettim oynadı şimdi hapsiriyorum oynamıyor kafaya taktım ya neden diye c. Tesi kontrol
Canım sen kafana takma daha küçük diyedir. Üzülme o hisseder stresini üzüntünü. Yani bilimsel olarak da hissetmekten öte her üzülüp strese girdiğimizde vücut stres hormonu üretiyor ve kan yoluyla bebeğe de gidebiliyor o yüzden üzüntüden stresten uzak durmaya çalışmalıyız

Merhaba bende de dün akşamdan beri kasık ağrısı var ve aynı sizin gini sık sık idrara çıkıyorum doktora gidip gitmemekte kararsızım bende. İdrar tahlili falan mı yaptı acaba size?

Ben bir kez avmye gittim ve kabinde maskeyle kıyafet denemek tam bir eziyet zaten AVM'de klima çalışmıyordu tehlikeli diye ayrıca hiçbir şey yok hamile kıyafeti o kadar az ki mağazalarda en iyisi internet bence ama onda da kumaşlar kötü gelebiliyor işte ya

Bu arada benim de alt kısım çok genisledi sen kilo aldın mı ben dört kilo aldım üç ayda çok sinir oluyorum kendime daha çok erken

Kahvaltidan once bir parca ekmege 3 damla damlatip iciyorum, oyle dedi dr da, icmek zor ama mecburen, benim kabizlik sorunum var kayisiyla cozmeye calis dedi ona ilac vermedi,
Bnde aynı ya ne yapsam kabız oluyorum su içmeye de dikkat ediyorum

Stres yapmiyim diyorum iki kayıp olunca endişe ediyorum ne güzel oynuyodu bnde mutlu oluyordumgönlümü ferah tutayım bnde ins bı sıkınti yoktur..tşk cnm güzel mesajların için

Merhaba bende de dün akşamdan beri kasık ağrısı var ve aynı sizin gini sık sık idrara çıkıyorum doktora gidip gitmemekte kararsızım bende. İdrar tahlili falan mı yaptı acaba size?
Idrar tahlili verdim.bol lokosit cikti.biran once gidin .tahlil verin.hamilelikte idrar yolu tehlikelidir.bol su icmeyi unutmayin.cok gecmis olsun

Bu arada benim de alt kısım çok genisledi sen kilo aldın mı ben dört kilo aldım üç ayda çok sinir oluyorum kendime daha çok erken
Bende 3 kilo aldim ama bariz bacaklarim kalinlasti, basen genisledi, gogusler irilesti, , dr hic onemli degil, keyfine bak dedi, ben bi ara acikarak uyanip nutella yiyip yatiyordum, onu biraktip artik sut icip yatiyorum

Kom un barbara modelini aldim, biri penye cok rahat ev icinde, biri de balensiz toparlayici tavsiye ederim

Ben hamile pantolonu aldım 40 giyiyorum normalde 42 sini aldım bacaklarimda şişer diye şuan kullanmaya başladım üst kısmını doldurmuyoruz ama çok rahat ediyorum çünkü diğerleri tayt bile olsa belden sıkıyor iz çıkıyor resmen bunu doğuma kadar kullanırım 2 tane olsa yeter arada da elbise giyerim zaten çok evden çıkmıyoruz idare ederim bu şekilde diye düşünüyorum

Ben önceki hamileligimde lc waikikiden 2 tane hamile pantolonu almıştım. Onları saklamistim. Şimdi tekrar giymeye basladim. Üstten aya göre ayarlanabilir lastiği var. Ben çok kilo almadigim için kendi bedenimde almıştım bana olmuştu.

Bende 3 kilo aldim ama bariz bacaklarim kalinlasti, basen genisledi, gogusler irilesti, , dr hic onemli degil, keyfine bak dedi, ben bi ara acikarak uyanip nutella yiyip yatiyordum, onu biraktip artik sut icip yatiyorum
Zayifsan sorun yok tabi ben 60 ile başladım 64 oldum boy da uzun değil dikkat etmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…