İnternetten içeriklerini karşılaştırın ben yine onu alıcam verdiği zaman suya atılanı içmek eziyet oluyorKeşke onu verseymis aynı işlevi mı görüyor
Günaydın kızlar etten tiksindim ya kırmızı et yiyemiyorum sizin durumlar nasıl?
Ben bol elbiseler alıyorum rahat efil efil zaten genelde evdeyiz sütyene gelince pentide filan ek agraf satıyolar ilk hamileliğimde nerdeyse doğuma kadar o agraflarla sütyenlerimi giyebilmiştim. Lcw den hamile pantolonu bakabilirsiniz internetten hem uygunda ben bir önceki hamileliğimde almıştım iki tane sonuna kadar da onları giydim biri kendi bedenim diğeri bir beden büyüktü hamile taytıda alabilirsiniz. Bir de bir iki büyük beden pamuklu kilot alın yakında basenler filan irileşince rahat oluyor.Kiyafet alisverisi yaptiniz mi kizlar? Benim ustler genelde bol tunik sorun yok ama 38 beden pantolonlar mumkun degil, cok da karnim cikmadi ama basenlerim ve ust bacak cok genisledi, normal 42 beden mi alsam, hamile pant. mu alsam bilemedim, bir hamile pant. alsam buyudukce onunda bedeni degisir mi, simdilik normal pant. almak daha mi mantikli? Avm ye girmiyorum yuksek riskli bolgedeyim, muhtemelen internetten alicam, var mi onereceginiz urun yada marka? Cok tesekkurler simdiden
Ben hamileliğimin başında decavit kullanıyorum. Çok büyük diye içemediğim için diofola geçtim. Decavitte folik ve vitamin içeriyor kiBen de bıraktım, şimdi decavit, gyno ferro sanol, coledan d3 kullanıyorum.
Ben normalde iştahli biriydim. Hamileleiğimden beri iştahım kapandı. Bakıyorum iştah artar yazıyor.Günaydın kızlar etten tiksindim ya kırmızı et yiyemiyorum sizin durumlar nasıl?
Geçmiş olsun biz de geçen hafta öyleydik kızım babasından geldiğinde burnu akıyodu hemen bana da bulaştırdı ama biz de ateş olmadı. Benim kadın doğumcu test yaptır dedi, kızımı götürdüğüm doktor covid değil bu çocuk nezle olmuş dedi. Astımı olduğu için destek ilaçlar verdi bir haftada iyileştik ben sadece ıhlamur balla toplarladım. İnşallah sizde hemen toplarsınız.Slm hamişler nasılsınız, ben nezleyim.. Bu covid testi nasıl yaptırılıyor Allah aşkına bu kadar testi kime yapıyorlarkızım kreşten cuma ateşli burun akıntılı boğaz ağrılı geldi. Hemen de anasına verdi şifayı... Bugün aile hekimi Hamilesin hiç riske atma git gataya test yaptır dedi de, nerde... covid polikiliniği acile gönderiyor. Acil triaj, yeşil alan sonra kan alma ya cidden covidliysem rezillik.... Sonuç mu sadece kan aldılar sonucuna göre test yaparız dediler.. Yaa covid değilsem de olacam burada diyip kan sonucunu almadan uzadım
Geçmiş olsun darısı bana.Benim ateşim çıkmadı, burun akıntısı boğaz ağrısı aynı nezle belirtisi. Öksürük de ciğerden değil boğazım acıdığından refleks. Kızım ateşledi de iyileşti, iburamin cold verdim burnu bile akmıyordu bugün. Çocuklar bizden kuvvetli vallahi, ben de bal limon karabiber yaptım boğazım yumuşasın diye. Kan sonucuna baktım enabızdan, kansızlık dışında Bi wbc yüksek o da normal boğaz enfeksiyonu var. Eşim Dr arkadaşlarına sorucak ona göre giderim hastaneye tekrar.Geçmiş olsun biz de geçen hafta öyleydik kızım babasından geldiğinde burnu akıyodu hemen bana da bulaştırdı ama biz de ateş olmadı. Benim kadın doğumcu test yaptır dedi, kızımı götürdüğüm doktor covid değil bu çocuk nezle olmuş dedi. Astımı olduğu için destek ilaçlar verdi bir haftada iyileştik ben sadece ıhlamur balla toplarladım. İnşallah sizde hemen toplarsınız.
Aynen öyle kireç gibi bir şey normalde olsa belki tiksinmem tadı yok zaten ama sen an işkence geliyor hamilelikten herlade sağol canimİnternetten içeriklerini karşılaştırın ben yine onu alıcam verdiği zaman suya atılanı içmek eziyet oluyor
Yemekleri hala ben pişiremiyorum eşim hazırlıyor geçen hafta kv deydim o az yağlı et pişirdi ekmeğin içine sakladı görmezsen tiksinmen az olur dedi gerçekten öyle yedim ekmeğin içine bakmadan
Ben bol elbiseler alıyorum rahat efil efil zaten genelde evdeyiz sütyene gelince pentide filan ek agraf satıyolar ilk hamileliğimde nerdeyse doğuma kadar o agraflarla sütyenlerimi giyebilmiştim. Lcw den hamile pantolonu bakabilirsiniz internetten hem uygunda ben bir önceki hamileliğimde almıştım iki tane sonuna kadar da onları giydim biri kendi bedenim diğeri bir beden büyüktü hamile taytıda alabilirsiniz. Bir de bir iki büyük beden pamuklu kilot alın yakında basenler filan irileşince rahat oluyor.
Idrar tahlili verdim.bol lokosit cikti.biran once gidin .tahlil verin.hamilelikte idrar yolu tehlikelidir.bol su icmeyi unutmayin.cok gecmis olsun
yok ben hiç hissetmedim :) birşey yoktur eminim 20.haftadan önce hareketleri kısıtlı hissedebiliyorsun.Bnde sabahtan beri aynı şeyi düşünüyorum iki üç defa hapsirinca hissettim oynadı şimdi hapsiriyorum oynamıyor kafaya taktım ya neden diye c. Tesi kontrol
size bence kan testi yani antikor testi yapılmış sonuç verir çünkü sizde şikayet var eğer aldıysanız hastalığı ki inşallah yoktur sizde sonuç verir boğazdan sürüntü testini kartal eğitim araştırma yapıyor araştırın hastaneleri yazıyor hangilerinin yaptığı önce muayene bulgu varsa teste yönlendiriyor dr.lar bende geçen hafta antikor testi yaptırdım bi tanıdığımızda çıkınca hemen koşa koşa gittim ama bende hiçbir şikayet yoktu yine de yaptırdım negatifti sonuç zaten.Slm hamişler nasılsınız, ben nezleyim.. Bu covid testi nasıl yaptırılıyor Allah aşkına bu kadar testi kime yapıyorlarkızım kreşten cuma ateşli burun akıntılı boğaz ağrılı geldi. Hemen de anasına verdi şifayı... Bugün aile hekimi Hamilesin hiç riske atma git gataya test yaptır dedi de, nerde... covid polikiliniği acile gönderiyor. Acil triaj, yeşil alan sonra kan alma ya cidden covidliysem rezillik.... Sonuç mu sadece kan aldılar sonucuna göre test yaparız dediler.. Yaa covid değilsem de olacam burada diyip kan sonucunu almadan uzadım
burun akıntısı belirtiler arasında yok dedi yeşil alan doktoru, muhtemelen değilsin, kan ver bakalım duruma dedi. Ne bileyim sağlık ocağı gataya git orada test yaptır diyince hiç araştırmadan gittim ben de. Ama covid polikliniği var biz bakmıyoruz artık acile yönlendirdi, acilde gebe olduğunuzdan muhtemelen test yapılır dedi ama yapılmadı. Kan sonucuna göre giderim artık.size bence kan testi yani antikor testi yapılmış sonuç verir çünkü sizde şikayet var eğer aldıysanız hastalığı ki inşallah yoktur sizde sonuç verir boğazdan sürüntü testini kartal eğitim araştırma yapıyor araştırın hastaneleri yazıyor hangilerinin yaptığı önce muayene bulgu varsa teste yönlendiriyor dr.lar bende geçen hafta antikor testi yaptırdım bi tanıdığımızda çıkınca hemen koşa koşa gittim ama bende hiçbir şikayet yoktu yine de yaptırdım negatifti sonuç zaten.
Hmmm anladım Bi dahaki muayene beklemekten başka çarem yokBenim doktorum 11+5 te kız gibi dedi bir ay sonra ki kontrol de pozisyon uygunsa söylerim dedi canım
Erkek mi dediBenim de bana göre 12+6 doktora göre 13+5 te belli oldu. Bakalım değişcekmi ☺
Annelik zormus daha simdiden yatakta saga sola zor dönüyorum cnm ben ya 2 kilo aldim ama karnım gazdan midir anlamadım büyüdü bu sıralar sen nasılsın naısl gidiyo devam mi ilaclara ignelere? 2 hafta sonra bakicam duruma dedi benim doktorum belki bıraktiririm dedi..Hayırli geceler kızlar bebisler nasıl bakalım anneleri nasıl
Benim doktorum pregnom yazdı sadece folik asit değil omega ve balık yağı asitler falan var dedi o yüzden bırakma çok balık tüketen Bi millet değiliz dedi bakalım aynı zamanda tsh hormonum yükseliyor diye de ilaç kullanıyorum ve kan ilacı ada başladımKızlar günaydın. Hamileliğinizi öğrendikten sonra doktorunuzun yazdığı folik asit /vitamin takviyesi ilaçları hala kullanmaya devame ediyor musunuz?
Ben diofol kullanıyorum her gittiğimde sekreteri ilacınız bittiyse yazalım diyor. Artık bırakılması gerekmiyor mu? Sizlerde durum nedir?
Benim de sudyenlerim sıkıyor ama biraz daja beklemek mi mantıklı acaba bişeyler almak icin bilemedim. Tecrubelilerden yardim bekleyelim en iyisiBenim hiiç bir tecrübem yok bu konuda ben de takipteyim bizi aydınlatın. Bu arada sütyenler de sıkmaya başladi yaa sporcu sütyeni kullanmaya başladım
Canım sen kafana takma daha küçük diyedir. Üzülme o hisseder stresini üzüntünü. Yani bilimsel olarak da hissetmekten öte her üzülüp strese girdiğimizde vücut stres hormonu üretiyor ve kan yoluyla bebeğe de gidebiliyor o yüzden üzüntüden stresten uzak durmaya çalışmalıyız
Benimde öyle akıntı normal iyi bisey demişti cnm benim doktorumOluyo malesef daha cok seffaf renkte, surekli pecete koyuyorum, camasir degistiriyorum hep devam edecek mi ki bu durum, hic aklima gelmedi dra sormak, kan olmasinda ben raziyim akintiya
Ben de razıyım da acaba dedim olumsuz bir durum mu doktora da hıc soylemedım normal Bı durumdur dıyeOluyo malesef daha cok seffaf renkte, surekli pecete koyuyorum, camasir degistiriyorum hep devam edecek mi ki bu durum, hic aklima gelmedi dra sormak, kan olmasinda ben raziyim akintiya
burun akıntısı belirtiler arasında yok dedi yeşil alan doktoru, muhtemelen değilsin, kan ver bakalım duruma dedi. Ne bileyim sağlık ocağı gataya git orada test yaptır diyince hiç araştırmadan gittim ben de. Ama covid polikliniği var biz bakmıyoruz artık acile yönlendirdi, acilde gebe olduğunuzdan muhtemelen test yapılır dedi ama yapılmadı. Kan sonucuna göre giderim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?