2021 Şubat Anneleri

çokçok geçmiş oslun Allahım şifa versn inşallah değilsnzdir ama artık tablo bence çok vahim çok yanstmıyolar ama vahim yani
Hayırlısı da ben nezleyimdir büyük ihtimalle.. Tablo şu yüzden vahim hastaları artık hastaneye yatırmıyorlar ve cidden çoğu hasta ilacını alıp pazarına maRketine gidiyor karantinada durmuyor., geçen haberlerdeydi pozitif sonuçlu Bi aile tatile giderken yolda yakalandı.. Ben memurum idareden olur da birine nezleyi bulaştırırım, Bi de covid alır Bi yerlerden Allah korusun diyip izin istedim.. İzinlerime deli gibi ihtiyacım olucak ama yapacak bir şey yok

olsun sağlığınzdan önmli deil covid olmasanz bile dinlenn size bebişinize yazık

Ben hamileliğimin başında decavit kullanıyorum. Çok büyük diye içemediğim için diofola geçtim. Decavitte folik ve vitamin içeriyor ki
Folik var içinde ama çok Çok az. Yani 0,8 mg civarı, normalde bizim kullandığımız 400 mg gibiydi günlük.

Gögüs ucu acılarınız başladı mı kızlar. Benim başladı da erken gibi geliyor. İlkinde bu kadar erken değildi. Bizim hatun memeyi bıraktı yüzüne bakmadı 1 ay ama sabah uyku sersemi dokunuyo gögüslerime, izin versem radyo frekansını ayarlıcak iki sabahtır o acıyla uyanıyorum. Memeyi bıraktırdım diye mi böyle Bi acı var anlamadım gitti.

12.haftaya kadar kullan dedi doktor biraktim bende. Ilk uc ay kullanılıyor benim bildiğim .

Nezle mi oldum sinüzit mi başladı çok kötüyüm suratımın sağ tarafını hissetmiyorum, doktodum redexon önerdi ama depolarda yokmuş, adaçayının buharı solumakla bişi olmaz diye düşünerek buhar yapıcam, birde mantara çözümünüz var mı

Ben de iyim şükür lekem durdu iğneye devam progestan i vajinal alıyorum artık benimde hem şişlik var hem de büyüdü bnde aynı bel ağrısı oluyor arada hayirlisi bakalim

Viral olduğunda wcb nın harici netrofillerde yükseliyo diye biliyorum ama doktor daha iyi bilir çok geçmiş olsun

Maranki papatya kürü var sinüzit için youtube a yazın o bi hayli rahatlatıyor buharını soluyosunuz. Vajinal mantar için sirkeli su hazırlayıp ben öyle taharet alıyordum doktorum önermişti ama ilaçta kullanmıştım geçmiş olsun çok

Merhaba sizin sonuç nasıl çıktı ikilinin
Birde nifty yaptınız mı

Sağol canım hemen bakayım gündüz mantarda sıkıntı yok ama gece çok kötü, buğün iş başı yapıcaktım iznimi uzattım

Merhaba sizin sonuç nasıl çıktı ikilinin
Birde nifty yaptınız mı
Merhabalar benim ikili sonucu çıkmadı ona göre nifty yaptıracağım doktor en geç yarın çıkar dedi. Nifty isterse Ankara ya gideceğim ankarada laboratuvarda yapılıyormuş amerika ya gönderilmiyormış. Siz yaptıracak mısınız

Benim de sudyenlerim sıkıyor ama biraz daja beklemek mi mantıklı acaba bişeyler almak icin bilemedim. Tecrubelilerden yardim bekleyelim en iyisi☺
6.aya kadardı sanırım normal pantolonlarımın düğme ilik yerini saç lastiğiyle gevşetip kullandım. Şuan lastik belli hiç bir alt kıyafetimi Bile kullanamıyorum. Kilo mu aldım hayır. Karnım mı çok büyük,hayır... eski hamile pantolonlarımdan giyiyorum şimdi. Kendinizi takip edince ne zaman alacağınıza karar veriyorsunuz zaten canım. Benim göğüs ölçüm çok küçük. o yüzden Yeni sütyen almaya gerek kalmadı. Doldurmuyordu şimdi dolduruyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…