Ben ilkinde çok canım sıkıldığından bu mevzu yüzünden bunda baktırmıcaktım. Ama gittiğim Dr anlıyormuş ense ölçümünden ben demeden baktı. Tabi gene yüksek ama yaptırmıcam testleri. Size 13 geçmeyin deme nedenleri haftasından ileri gidiyorsa gebeliğiniz ölçüm yapamazlar.Doktor tutturdu 13+0 geçmesin ama eşim yok onsuzda gitmek istemiyorum. 13+1 gitsem ne olur
Bir şey demedi önde falan diye ama bakacam artıkBen ilkinde çok canım sıkıldığından bu mevzu yüzünden bunda baktırmıcaktım. Ama gittiğim Dr anlıyormuş ense ölümünden ben demeden baktı. Tabi gene yüksek ama yaptırmıcam testleri. Size 13 geçmeyin deme nedenleri haftasından ileri gidiyorsa gebeliğiniz ölçüm yapamazlar.
Değişik cihazlar ben hep geriden gidiyordum bu hamilelikte amason kontrolde 8 gün ileride çıktı usgdeBir şey demedi önde falan diye ama bakacam artık
Sağlık ocağına gittim corona testi yaptır gataya git mutlaka dedi. Ama oradan oraya koşturdum büyük Bi ihtimal değilsin kan alalım ona göre bakarız dedi. Kan sonucu Geç çıkıyor diye beklemeden eve geldim, Bi yere oturamadığım için. Eşim arkadaşına sordu kan testlerini de cvp alamadık henüz ona göre gidicem akşam acile tekrarBence öyle bu insanlardan biktilar şurada bir yıl diş sıkıcaklar yapamıyorlar diye. Onlarda insan anne baba evlat kronik ama yok halk kendine çok güveniyor. Koskoca ülkeler neler çekti ders alamıyorlar
Nezlene ne dediler ah bende fenayım ama otla falan bisiyler yapıyorum. Korkuyorum gitmeye
Mantar için elma sirkeli su kullandım ama işe yaramadı travazol krem kullan dedi dr onu kullandım 1 hafta 10 gün geçti. Arada kaşıntı olursa gene sürüyorum.Nezle mi oldum sinüzit mi başladı çok kötüyüm suratımın sağ tarafını hissetmiyorum, doktodum redexon önerdi ama depolarda yokmuş, adaçayının buharı solumakla bişi olmaz diye düşünerek buhar yapıcam, birde mantara çözümünüz var mı
Coronadan önce farklı olsa anlardım. İyi bir doktora denk gelmek söylemi bile üzüyor insanı. Hepsi eminim en iyisi ama hastaya karşı tahammülleri çok az.Ben de Zeynep kamile gittiğimde aynı şeyi yaşadım, sanki hamile kalıp suç işlemişim gibi davranmıştı asistan(?) Bi de salak yerine koyup toxo plazma rubella hamilelikten önce bakıyoruz demişti. Şikayet ettim tabi tavrını... Corona nedeniyle mi bilmiyorum devlet doktorlarının hepsi bıkmış bezmiş ve kötü davranıyor. Bugün nezle için gittiğim drlar da öyleydi.
1/50 demek %2 demek çok büyük bir oran değil içinizi ferah tutun stresten uzak kalmaya çalışınEvet yaptıracağım. benim hem yaş 1/89 hemde kan testim 1/50 riskli çıktı.
artık Allaha tevekkül ediyoruz. Hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallah.
Canım şöyle de bir durum var. Operasyon zamanları sınır dışına giden çatışma altında olan askerlerimiz bu ülke için canını ortaya koyarken hiç bir vatandaşa trip atmıyor. Siz evde yatın biz ölelim diye söylenmiyor. Onlar kurşun altındayken hepimiz evimizde çayımızı içiyor oluyoruz. Her mesleğin kutsallığı var bunu bilip mesleğe gönül vermek ve layıkıyla yapmak lazım.Bence öyle bu insanlardan biktilar şurada bir yıl diş sıkıcaklar yapamıyorlar diye. Onlarda insan anne baba evlat kronik ama yok halk kendine çok güveniyor. Koskoca ülkeler neler çekti ders alamıyorlar
Nezlene ne dediler ah bende fenayım ama otla falan bisiyler yapıyorum. Korkuyorum gitmeye
Memintolara özgürlükİşe giderken sütyen giyiyorum akşam çıkarmak ölüm gibi çıkarınca bir sancı yapıyor. Gün boyu sıkıyor galiba o yüzden benim almam lazım şuankom un modelini önermiş birisi ona bakıcam
Siz farketmesiniz de yorulmus olabilirsiniz, artik buyuyor bebislerimiz, denizin ve yuruyusun zarari olmaz, sirt ustu uzanin dinlenin, gecicektir hemen, tatildeyken bende yasadim benzeriniKızlar iyi akşamlar yürürken rahimde baskı hissediyorum bugün yürüyüş yaptım ve denize girdim ondan olabilir mi yorgunluk hissetmiyorum ama hiç bu kadar baskı ağrısı hissetmemiştim çok tedirginim kızlar
Tansiyon düşüklüğü yapabiliyor baş ağrısı benim geçen çok ağrıdı büyük 9 küçük 5 ti soğuk iyi geliyorArkadaşlar başı ağrıyan var mı ya benim bugünlerde agriyor böyle çok şiddetli değil ama ağrı var yani
Çok teşekkür ederim yanıtınız için, doktor yönlendirir heralde gereken haftalarda ama çok yoğun olduğundan unutulmasın diye bende bilmek istemiştim iyi oldu söyledikleriniz3lü var ama yaptırmazsınız ikili yaptırmayı düşünmüyorsanız... Aynı şey... Ayrıntılı usg 4lü deniyor 20 ile 24. Haftalar bebeğe detaylı bakılıyor, organlarına. Kalp, böbrekler en önemli olan.. sorun varsa doğar doğmaz müdehale ediliyor bir soruna rastlandığında. 4lüden sonraki haftalarda kilo alımınıza göre şeker yüklemesi yapılır. Fazla kilo alınmazsa ya da diyabet sorunumuz yoksa tercih etmez doktorunuz.
Benim çok sıklaştı. İki güne bir ağrıyor. Geçsin diye 10saate yakın dayanıyorum geçmeyince parol alıyorum. Çünkü baş ağrısından ne çocuklara ne ev işi yapmaya tahammülüm kalmıyor. Geçen bi arkadaş baş ağrısının sebebini yazmıştı ama bulamıyorum. Kan değerleriyle mi alakalıydı acaba.Arkadaşlar başı ağrıyan var mı ya benim bugünlerde agriyor böyle çok şiddetli değil ama ağrı var yani
Benim de ağrısı bı ara migren geldi çok zor geçti şükür dayandım ilaçsız uyudumArkadaşlar başı ağrıyan var mı ya benim bugünlerde agriyor böyle çok şiddetli değil ama ağrı var yani
Bende de var bu aralar. Tansiyonuma bakmadimkızlar benim de aşırı bel ve baş ağrım var
tansiyonuumu ölçtüm yüksek mi die gayet 11 6 ydı
Öyle ama gerçekten çok sinir bozucu. Haklısın noktana kadar ama insanın kendisi daha önemli değil mi? Yok insanlar artık kendini korumuyorCanım şöyle de bir durum var. Operasyon zamanları sınır dışına giden çatışma altında olan askerlerimiz bu ülke için canını ortaya koyarken hiç bir vatandaşa trip atmıyor. Siz evde yatın biz ölelim diye söylenmiyor. Onlar kurşun altındayken hepimiz evimizde çayımızı içiyor oluyoruz. Her mesleğin kutsallığı var bunu bilip mesleğe gönül vermek ve layıkıyla yapmak lazım.
Ben aspirin alıyorum mecburBenim de ağrısı bı ara migren geldi çok zor geçti şükür dayandım ilaçsız uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?