2021 Şubat Anneleri

Doktor tutturdu 13+0 geçmesin ama eşim yok onsuzda gitmek istemiyorum. 13+1 gitsem ne olur
Ben ilkinde çok canım sıkıldığından bu mevzu yüzünden bunda baktırmıcaktım. Ama gittiğim Dr anlıyormuş ense ölçümünden ben demeden baktı. Tabi gene yüksek ama yaptırmıcam testleri. Size 13 geçmeyin deme nedenleri haftasından ileri gidiyorsa gebeliğiniz ölçüm yapamazlar.

Bir şey demedi önde falan diye ama bakacam artık

Sağlık ocağına gittim corona testi yaptır gataya git mutlaka dedi. Ama oradan oraya koşturdum büyük Bi ihtimal değilsin kan alalım ona göre bakarız dedi. Kan sonucu Geç çıkıyor diye beklemeden eve geldim, Bi yere oturamadığım için. Eşim arkadaşına sordu kan testlerini de cvp alamadık henüz ona göre gidicem akşam acile tekrar ama nezledir, kızım kreşe gidiyor bütün kreş salya sümük bu hafta

Mantar için elma sirkeli su kullandım ama işe yaramadı travazol krem kullan dedi dr onu kullandım 1 hafta 10 gün geçti. Arada kaşıntı olursa gene sürüyorum.

Coronadan önce farklı olsa anlardım. İyi bir doktora denk gelmek söylemi bile üzüyor insanı. Hepsi eminim en iyisi ama hastaya karşı tahammülleri çok az.
Çok geçmiş olsun bu arada sağlıklı sonuçlar almanı diliyorum senin ve diğer hasta olan arkadaşlarımın.

İşe giderken sütyen giyiyorum akşam çıkarmak ölüm gibi çıkarınca bir sancı yapıyor. Gün boyu sıkıyor galiba o yüzden benim almam lazım şuan kom un modelini önermiş birisi ona bakıcam

Canım şöyle de bir durum var. Operasyon zamanları sınır dışına giden çatışma altında olan askerlerimiz bu ülke için canını ortaya koyarken hiç bir vatandaşa trip atmıyor. Siz evde yatın biz ölelim diye söylenmiyor. Onlar kurşun altındayken hepimiz evimizde çayımızı içiyor oluyoruz. Her mesleğin kutsallığı var bunu bilip mesleğe gönül vermek ve layıkıyla yapmak lazım.

İşe giderken sütyen giyiyorum akşam çıkarmak ölüm gibi çıkarınca bir sancı yapıyor. Gün boyu sıkıyor galiba o yüzden benim almam lazım şuan kom un modelini önermiş birisi ona bakıcam
Memintolara özgürlük

Şey şu silikon yapışkanlı ten sütyenler nasıl acaba kullanan. O da sadece ucuna yapıştığı için sıkıntıyı giderebilir mi?

Kızlar iyi akşamlar yürürken rahimde baskı hissediyorum bugün yürüyüş yaptım ve denize girdim ondan olabilir mi yorgunluk hissetmiyorum ama hiç bu kadar baskı ağrısı hissetmemiştim çok tedirginim kızlar

Arkadaşlar başı ağrıyan var mı ya benim bugünlerde agriyor böyle çok şiddetli değil ama ağrı var yani

Siz farketmesiniz de yorulmus olabilirsiniz, artik buyuyor bebislerimiz, denizin ve yuruyusun zarari olmaz, sirt ustu uzanin dinlenin, gecicektir hemen, tatildeyken bende yasadim benzerini

Çok teşekkür ederim yanıtınız için, doktor yönlendirir heralde gereken haftalarda ama çok yoğun olduğundan unutulmasın diye bende bilmek istemiştim iyi oldu söyledikleriniz

Arkadaşlar başı ağrıyan var mı ya benim bugünlerde agriyor böyle çok şiddetli değil ama ağrı var yani
Benim çok sıklaştı. İki güne bir ağrıyor. Geçsin diye 10saate yakın dayanıyorum geçmeyince parol alıyorum. Çünkü baş ağrısından ne çocuklara ne ev işi yapmaya tahammülüm kalmıyor. Geçen bi arkadaş baş ağrısının sebebini yazmıştı ama bulamıyorum. Kan değerleriyle mi alakalıydı acaba.

Öyle ama gerçekten çok sinir bozucu. Haklısın noktana kadar ama insanın kendisi daha önemli değil mi? Yok insanlar artık kendini korumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…