Evet canım rutin testler. Burun ve ense ölçümü isteyen herkes için.Arkadaşlar doktor sizlerin 12. Haftada ultrason ile ense kalınlığınıza baktı mi?
Ay ne güzel benimkiler zaten büyüktü şimdi masallalari var6.aya kadardı sanırım normal pantolonlarımın düğme ilik yerini saç lastiğiyle gevşetip kullandım. Şuan lastik belli hiç bir alt kıyafetimi Bile kullanamıyorum. Kilo mu aldım hayır. Karnım mı çok büyük,hayır... eski hamile pantolonlarımdan giyiyorum şimdi. Kendinizi takip edince ne zaman alacağınıza karar veriyorsunuz zaten canım. Benim göğüs ölçüm çok küçük. o yüzden Yeni sütyen almaya gerek kalmadı. Doldurmuyordu şimdi dolduruyor o kadar
Yahu benim ilk kıza bakmadılar?Evet benim bakildi bakilmasi lazım zaten
İlk bebeğimde bakilmadi sadece test yapıldıEvet canım rutin testler. Burun ve ense ölçümü isteyen herkes için.
6.aya kadardı sanırım normal pantolonlarımın düğme ilik yerini saç lastiğiyle gevşetip kullandım. Şuan lastik belli hiç bir alt kıyafetimi Bile kullanamıyorum. Kilo mu aldım hayır. Karnım mı çok büyük,hayır... eski hamile pantolonlarımdan giyiyorum şimdi. Kendinizi takip edince ne zaman alacağınıza karar veriyorsunuz zaten canım. Benim göğüs ölçüm çok küçük. o yüzden Yeni sütyen almaya gerek kalmadı. Doldurmuyordu şimdi dolduruyor o kadar
Uygun fiyata özele gitsen cnm vardır mutlaka en azından ayda 1 kontrol olur. Kan idrari da sağlık ocaginda yaptirirsinHerkes takviyelere başlamış önceki gebeliklerimde bu ayda başlandığını hatırlıyorum. Şimdi Devletteki doktor niye başlamadı bana anlamıyorum. Ne kan tahlili istedi ne şikayetlerimi önemsedi. Ayrıntılı ultrason için 1 ekime randevu verdi. Neredeyse 2 ay aralıklı kontrol olacak. Bu devlet doktorları neden bu mesleği tercih ediyorlar ki. Muayene saniye sürüyor tahammülleri yok bir şey sormaya çekiniyor insan. İstisnalar var tabi benim de denk geldiğim ama genel itibariyle böyle.
kot felan bu sıcakta darlıyor beni. Lcwda denk gelirse pamuklu penye bol paça hamile altları var. Efil efil çok rahat :)Ay ne güzel benimkiler zaten büyüktü şimdi masallalari varbende evde esofmanlarimi düşük bel olarak kullanıyorum annem düşcen bi gün diyo gercekten sıkıyor herşeyim alt tarafım sadece. Allahtan bi kac tane bol gelen pantolonum vardi dışarı cikarken onlari giyiyorum.
Kendi bedeni sinyal veriyor insanın. Bana kalsa evde geceliklerle dolaşıcam ama balkona kapıya çıkıyoruz olmuyor :)walla benm direk 2.aydan dar gelmemeye başladı hepsi yüksek beldi nefes alamıyodum. ama benm de göğüslerm küçük die sütyen değiştirmeye gerek duymayacağım çok şükür
Biz de eşimle öyle konuştuk canım. İkinci kez başka Bir devlet doktoruna randevu aldım Haftaya yine aynısı olursa özele geçeceğim sanırım.Uygun fiyata özele gitsen cnm vardır mutlaka en azından ayda 1 kontrol olur. Kan idrari da sağlık ocaginda yaptirirsin
Evet yaptıracağım. benim hem yaş 1/89 hemde kan testim 1/50 riskli çıktı.Merhabalar benim ikili sonucu çıkmadı ona göre nifty yaptıracağım doktor en geç yarın çıkar dedi. Nifty isterse Ankara ya gideceğim ankarada laboratuvarda yapılıyormuş amerika ya gönderilmiyormış. Siz yaptıracak mısınız
Amin hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. Ne zaman yaptırcaksınızEvet yaptıracağım. benim hem yaş 1/89 hemde kan testim 1/50 riskli çıktı.
artık Allaha tevekkül ediyoruz. Hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallah.
Evet baktırdık 11 de ve 13+4 teArkadaşlar doktor sizlerin 12. Haftada ultrason ile ense kalınlığınıza baktı mi?
Doktor tutturdu 13+0 geçmesin ama eşim yok onsuzda gitmek istemiyorum. 13+1 gitsem ne olurEvet baktırdık 11 de ve 13+4 te
Evet yaptıracağım. benim hem yaş 1/89 hemde kan testim 1/50 riskli çıktı.
artık Allaha tevekkül ediyoruz. Hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallah.
Ben de Zeynep kamile gittiğimde aynı şeyi yaşadım, sanki hamile kalıp suç işlemişim gibi davranmıştı asistan(?) Bi de salak yerine koyup toxo plazma rubella hamilelikten önce bakıyoruz demişti. Şikayet ettim tabi tavrını... Corona nedeniyle mi bilmiyorum devlet doktorlarının hepsi bıkmış bezmiş ve kötü davranıyor. Bugün nezle için gittiğim drlar da öyleydi.Herkes takviyelere başlamış önceki gebeliklerimde bu ayda başlandığını hatırlıyorum. Şimdi Devletteki doktor niye başlamadı bana anlamıyorum. Ne kan tahlili istedi ne şikayetlerimi önemsedi. Ayrıntılı ultrason için 1 ekime randevu verdi. Neredeyse 2 ay aralıklı kontrol olacak. Bu devlet doktorları neden bu mesleği tercih ediyorlar ki. Muayene saniye sürüyor tahammülleri yok bir şey sormaya çekiniyor insan. İstisnalar var tabi benim de denk geldiğim ama genel itibariyle böyle.
3lü var ama yaptırmazsınız ikili yaptırmayı düşünmüyorsanız... Aynı şey... Ayrıntılı usg 4lü deniyor 20 ile 24. Haftalar bebeğe detaylı bakılıyor, organlarına. Kalp, böbrekler en önemli olan.. sorun varsa doğar doğmaz müdehale ediliyor bir soruna rastlandığında. 4lüden sonraki haftalarda kilo alımınıza göre şeker yüklemesi yapılır. Fazla kilo alınmazsa ya da diyabet sorunumuz yoksa tercih etmez doktorunuz.Selam kızlar bu zamanlar yapmamız gereken test vs bişey varmı acaba doktorum yok diyo ama burda bi sürü şey okuyorum detaylı usg vs, ikili taramayı zaten yaptırmıcaktım onun harici
Bence öyle bu insanlardan biktilar şurada bir yıl diş sıkıcaklar yapamıyorlar diye. Onlarda insan anne baba evlat kronik ama yok halk kendine çok güveniyor. Koskoca ülkeler neler çekti ders alamıyorlarBen de Zeynep kamile gittiğimde aynı şeyi yaşadım, sanki hamile kalıp suç işlemişim gibi davranmıştı asistan(?) Bi de salak yerine koyup toxo plazma rubella hamilelikten önce bakıyoruz demişti. Şikayet ettim tabi tavrını... Corona nedeniyle mi bilmiyorum devlet doktorlarının hepsi bıkmış bezmiş ve kötü davranıyor. Bugün nezle için gittiğim drlar da öyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?