2021 Şubat Anneleri

Aynen sıklaştı benim de ya

Mantar için elma sirkeli su kullandım ama işe yaramadı travazol krem kullan dedi dr onu kullandım 1 hafta 10 gün geçti. Arada kaşıntı olursa gene sürüyorum.
Sanada geçmiş olsun canım travazol krem bende sürsem mi acaba kontrolüm cuma günü

Siz farketmesiniz de yorulmus olabilirsiniz, artik buyuyor bebislerimiz, denizin ve yuruyusun zarari olmaz, sirt ustu uzanin dinlenin, gecicektir hemen, tatildeyken bende yasadim benzerini
Yatıyorum 3 saat oldu geçsin sağlıkla gelsin yatarım ne kadar yatmam gerekiyorsa çok ağrım var ama çok korkuyorum kızlar duanıza ihtiyacım var duysun aydaş bebeklerimiz tutunsunlar annelerine sağlıkla İnşallah

Canım denize tehlikeli denmemis ama gayette tehlikeli hamilelerin girmesi özellikle mayo ile ıslak kalmak önerilmiyor.

Rahimde baskı nasıl bir his tam anlayamadım ama kasılma gibiyse eğer mesela ben bugün hep ayaküstündeydim akşamüstü oturduğumda karnım sertleşti bayağı. Yorgunluğa bağlıyorum sen de endişe etme lütfen. Dinlen eğer uzun sürerse bi acile gidersin dualarımız seninle.

Canım denize tehlikeli denmemis ama gayette tehlikeli hamilelerin girmesi özellikle mayo ile ıslak kalmak önerilmiyor.
Mayonun ıslak kalması dışında denizin başka bir tehlikesi var mı canım? Ben havuzda enfeksiyon riski biliyordum ama denizi bilmiyordum. Eylül başı deniz planımız vardı

Mayonun ıslak kalması dışında denizin başka bir tehlikesi var mı canım? Ben havuzda enfeksiyon riski biliyordum ama denizi bilmiyordum. Eylül başı deniz planımız vardı
Ben 14 gun kaldim, o yuzden druma ozellikle sormustum, uyarilarina dikkat ettim, suyun icinde daha rahat ediyorsunuz hatta, denizde cok kalabalik olmayan yerlerde, cok erken saatte gittim, yarim saat denizde kalip, cikinca hemen dusumu alip degistirdim ustumu, guneste kalmamaya dikkat ettim, bir de oyle atlama, uzun sure yuzme beni yordugu icin yapmadim, kendimi hic zorlamadim suyun icinde yani, ama yine de cok dikkatli olun son gun pasli merdivene yuzdurdum ayagimi cok sukur bisey olmadan atlattik.

Evet bu arkadaşın dediklerine dikkat etmelisin birde deniz sığ ve temiz olmalı. Bazı denizler onaylı olmuyor.

Çok geçmiş olsun. Dediklerinizi dikkate alacağım. Zaten benim deniz canlılarına fobim var. Koyu renk bir taş gördüğümde bile canlı sanıp çığlık çığlığa oluyorum bacağım kasılıyor kalıyorum öyle. Kıyıda çocuklarla takılıyorum :)

Kizlar sizdede oluyomu bogazima sanki acimsi gibi bise oluyo anlam veremedim yemek yedirmiyo bana gecen gunde oldum bugunde oldum taze ekmek yapiyo annem ondanmi acaba diye dusunuyom geyirdikce sanki bigazimdan aci bise geliyo cok kotu yapuyo beni zorla yemek yedim zaten istah diye bise yok

Kızlar bir de benim gibi göbeği kaşınmaya başlayan var mı
Benim de kasiklarim ve yan taraflarım kaşınıyor hindistan cevizi yağı sürmeye başladım Göbeğim de çıktı galiba ilk gebelikten kalan veremediğim bi göbek vardı ama bu kadar değildi. Rahim büyüdükce organları sıkıştığı için sanırım şuan baya yukarıdan başlayan bi hamile göbeğim var. 1 kilo aldım şimdiye dek ama pantolonlarım rahatsız ediyor. İçimde patlamak üzere olan bir balon varmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…