Aynen sıklaştı benim de yaBenim çok sıklaştı. İki güne bir ağrıyor. Geçsin diye 10saate yakın dayanıyorum geçmeyince parol alıyorum. Çünkü baş ağrısından ne çocuklara ne ev işi yapmaya tahammülüm kalmıyor. Geçen bi arkadaş baş ağrısının sebebini yazmıştı ama bulamıyorum. Kan değerleriyle mi alakalıydı acaba.
Denerim canım sagolTansiyon düşüklüğü yapabiliyor baş ağrısı benim geçen çok ağrıdı büyük 9 küçük 5 ti soğuk iyi geliyor
Aspirin bnde günlük alıyorum akşam oldu benim geçmezse parol iç bişey olmaz insBen aspirin alıyorum mecbur
Sanada geçmiş olsun canım travazol krem bende sürsem mi acaba kontrolüm cuma günüMantar için elma sirkeli su kullandım ama işe yaramadı travazol krem kullan dedi dr onu kullandım 1 hafta 10 gün geçti. Arada kaşıntı olursa gene sürüyorum.
Migren taşı varmış denediniz mi ben denemeyi düşünüyorumBenim de ağrısı bı ara migren geldi çok zor geçti şükür dayandım ilaçsız uyudum
Yok valla yeni duydum geçiriyor muymusMigren taşı varmış denediniz mi ben denemeyi düşünüyorum
Baş ağrısı migren kaynakliysa çok zor geçiyor Allah yardımcımız olsun bu konudaBaş ağrısına vicks ve ya lavanta yağı sürmek iyi geliyor
Yorumlara açıkcası bakmadım uygun bişi olduğu için deniyim dedim migren hayat kalitesini yari yarıya düşünüyorYok valla yeni duydum geçiriyor muymus
Yatıyorum 3 saat oldu geçsin sağlıkla gelsin yatarım ne kadar yatmam gerekiyorsa çok ağrım var ama çok korkuyorum kızlar duanıza ihtiyacım var duysun aydaş bebeklerimiz tutunsunlar annelerine sağlıkla İnşallahSiz farketmesiniz de yorulmus olabilirsiniz, artik buyuyor bebislerimiz, denizin ve yuruyusun zarari olmaz, sirt ustu uzanin dinlenin, gecicektir hemen, tatildeyken bende yasadim benzerini
Canım denize tehlikeli denmemis ama gayette tehlikeli hamilelerin girmesi özellikle mayo ile ıslak kalmak önerilmiyor.Yatıyorum 3 saat oldu geçsin sağlıkla gelsin yatarım ne kadar yatmam gerekiyorsa çok ağrım var ama çok korkuyorum kızlar duanıza ihtiyacım var duysun aydaş bebeklerimiz tutunsunlar annelerine sağlıkla İnşallah
Rahimde baskı nasıl bir his tam anlayamadım ama kasılma gibiyse eğer mesela ben bugün hep ayaküstündeydim akşamüstü oturduğumda karnım sertleşti bayağı. Yorgunluğa bağlıyorum sen de endişe etme lütfen. Dinlen eğer uzun sürerse bi acile gidersin dualarımız seninle.Yatıyorum 3 saat oldu geçsin sağlıkla gelsin yatarım ne kadar yatmam gerekiyorsa çok ağrım var ama çok korkuyorum kızlar duanıza ihtiyacım var duysun aydaş bebeklerimiz tutunsunlar annelerine sağlıkla İnşallah
Mayonun ıslak kalması dışında denizin başka bir tehlikesi var mı canım? Ben havuzda enfeksiyon riski biliyordum ama denizi bilmiyordum. Eylül başı deniz planımız vardıCanım denize tehlikeli denmemis ama gayette tehlikeli hamilelerin girmesi özellikle mayo ile ıslak kalmak önerilmiyor.
Ben 14 gun kaldim, o yuzden druma ozellikle sormustum, uyarilarina dikkat ettim, suyun icinde daha rahat ediyorsunuz hatta, denizde cok kalabalik olmayan yerlerde, cok erken saatte gittim, yarim saat denizde kalip, cikinca hemen dusumu alip degistirdim ustumu, guneste kalmamaya dikkat ettim, bir de oyle atlama, uzun sure yuzme beni yordugu icin yapmadim, kendimi hic zorlamadim suyun icinde yani, ama yine de cok dikkatli olun son gun pasli merdivene yuzdurdum ayagimi cok sukur bisey olmadan atlattik.Mayonun ıslak kalması dışında denizin başka bir tehlikesi var mı canım? Ben havuzda enfeksiyon riski biliyordum ama denizi bilmiyordum. Eylül başı deniz planımız vardı
Evet bu arkadaşın dediklerine dikkat etmelisin birde deniz sığ ve temiz olmalı. Bazı denizler onaylı olmuyor.Ben 14 gun kaldim, o yuzden druma ozellikle sormustum, uyarilarina dikkat ettim, suyun icinde daha rahat ediyorsunuz hatta, denizde cok kalabalik olmayan yerlerde, cok erken saatte gittim, yarim saat denizde kalip, cikinca hemen dusumu alip degistirdim ustumu, guneste kalmamaya dikkat ettim, bir de oyle atlama, uzun sure yuzme beni yordugu icin yapmadim, kendimi hic zorlamadim suyun icinde yani, ama yine de cok dikkatli olun son gun pasli merdivene yuzdurdum ayagimi cok sukur bisey olmadan atlattik.
Çok geçmiş olsun. Dediklerinizi dikkate alacağım. Zaten benim deniz canlılarına fobim var. Koyu renk bir taş gördüğümde bile canlı sanıp çığlık çığlığa oluyorumBen 14 gun kaldim, o yuzden druma ozellikle sormustum, uyarilarina dikkat ettim, suyun icinde daha rahat ediyorsunuz hatta, denizde cok kalabalik olmayan yerlerde, cok erken saatte gittim, yarim saat denizde kalip, cikinca hemen dusumu alip degistirdim ustumu, guneste kalmamaya dikkat ettim, bir de oyle atlama, uzun sure yuzme beni yordugu icin yapmadim, kendimi hic zorlamadim suyun icinde yani, ama yine de cok dikkatli olun son gun pasli merdivene yuzdurdum ayagimi cok sukur bisey olmadan atlattik.
Benim de kasiklarim ve yan taraflarım kaşınıyor hindistan cevizi yağı sürmeye başladımKızlar bir de benim gibi göbeği kaşınmaya başlayan var mı
Sağol canım inşallahAspirin bnde günlük alıyorum akşam oldu benim geçmezse parol iç bişey olmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?