Aynen bu his patliycakmisim gibi, cok rahatsiz edici, zor nefes aliyorum daha yolun basindayiz, 7.8.aylarda ne yapicaz bizBenim de kasiklarim ve yan taraflarım kaşınıyor hindistan cevizi yağı sürmeye başladımGöbeğim de çıktı galiba ilk gebelikten kalan veremediğim bi göbek vardı ama bu kadar değildi. Rahim büyüdükce organları sıkıştığı için sanırım şuan baya yukarıdan başlayan bi hamile göbeğim var. 1 kilo aldım şimdiye dek ama pantolonlarım rahatsız ediyor. İçimde patlamak üzere olan bir balon varmış gibi hissediyorum
Reflü asitini tarif ediosun, kesen yukarı çıktıysa midene baskı yapmaya başlamıştır. Dr a sor gaviscon şurup veriyorlar.Kizlar sizdede oluyomu bogazima sanki acimsi gibi bise oluyo anlam veremedim yemek yedirmiyo bana gecen gunde oldum bugunde oldum taze ekmek yapiyo annem ondanmi acaba diye dusunuyom geyirdikce sanki bigazimdan aci bise geliyo cok kotu yapuyo beni zorla yemek yedim zaten istah diye bise yok
Bitti benim için deniz iptal zaten canım iyi olsun yeterkiCanım denize tehlikeli denmemis ama gayette tehlikeli hamilelerin girmesi özellikle mayo ile ıslak kalmak önerilmiyor.
Çok teşekkür ederim karın kasılması değilde rahim içi kasılması gibi doktorumla görüştüm üşütmüş olabilirsin diyor bol bol su iç diyor geçer İnşallahRahimde baskı nasıl bir his tam anlayamadım ama kasılma gibiyse eğer mesela ben bugün hep ayaküstündeydim akşamüstü oturduğumda karnım sertleşti bayağı. Yorgunluğa bağlıyorum sen de endişe etme lütfen. Dinlen eğer uzun sürerse bi acile gidersin dualarımız seninle.
Bnde pikniğe gittiğimde oldu kasıktan sancı girdi dinlendim sıcak tuttum geçti şükürÇok teşekkür ederim karın kasılması değilde rahim içi kasılması gibi doktorumla görüştüm üşütmüş olabilirsin diyor bol bol su iç diyor geçer İnşallah
Benn kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım kullanmaya erkenden müdahale edersem başlıcağını hissettiğim an kullanırsam ve uyku gözlüğümü takıp şöyle bir saat uyur kalkarsam fişek gibi oluyorumMigren taşı varmış denediniz mi ben denemeyi düşünüyorum
Pikniğe gitme planim vardi suan iptal ettimBnde pikniğe gittiğimde oldu kasıktan sancı girdi dinlendim sıcak tuttum geçti şükür
Teşekkür ederim1/50 demek %2 demek çok büyük bir oran değil içinizi ferah tutun stresten uzak kalmaya çalışın
Bilmiyorum hiç ayrıntısınıBen ikili test yaptırmadım. Garanti olsun diyerek bu testlerden yaptırıcam da nifty ile fetal dna testi aynı mı? Biruni laboratuvarından fiyat aldım iki çeşit varmış biri ayrıntılı biri temel. Temel 2400 ayrıntılı 3100 dediler.
İkisi aynı test bende yaptırdım sonuç bekliyorum hayırlı haberler alırım inşallahBen ikili test yaptırmadım. Garanti olsun diyerek bu testlerden yaptırıcam da nifty ile fetal dna testi aynı mı? Biruni laboratuvarından fiyat aldım iki çeşit varmış biri ayrıntılı biri temel. Temel 2400 ayrıntılı 3100 dediler.
İnşallah canımAmin hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. Ne zaman yaptırcaksınız
Canım üzülme hayırlısıyla atlatırsın ... Şu pandemi dönemi bir geçse bende ona takılıyorumBitti benim için deniz iptal zaten canım iyi olsun yeterki
İnşallah canım sağlıkla gelsinler İnşallahBnde pikniğe gittiğimde oldu kasıktan sancı girdi dinlendim sıcak tuttum geçti şükür
İnşallah canım sağlıkla gelsinler İnşallah o da geçerCanım üzülme hayırlısıyla atlatırsın ... Şu pandemi dönemi bir geçse bende ona takılıyorum
Benim doktor da 12 hafta da geçmem için decavit ve d3 verdi 9 damla bu elimdeki bitince wellcare in d3 fısfısını alıcam kızımada onu kullanıyorum zeytinyağı var onda decavit yerinede efa nın ya da vitabiotics in ürününü alıcam daha komplike demir ilacı henüz vermedi bana
Kalsiyum magnezyum için bana öteki hamileliğim de vitabiotics in osteocare ini vermişti doktorum hap şeklinde olduğu için sorunsuz içiyodum
D vitamini alırken yağda çözünüyor diye çok az zeytinyağı damlatıp öyle içiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Doktor banada decavit verdi ama ben hap icemiyorum sizin damlalarin adi ne benimki kocaman bir hapBenim doktor da 12 hafta da geçmem için decavit ve d3 verdi 9 damla bu elimdeki bitince wellcare in d3 fısfısını alıcam kızımada onu kullanıyorum zeytinyağı var onda decavit yerinede efa nın ya da vitabiotics in ürününü alıcam daha komplike demir ilacı henüz vermedi bana
Kalsiyum magnezyum için bana öteki hamileliğim de vitabiotics in osteocare ini vermişti doktorum hap şeklinde olduğu için sorunsuz içiyodum
Decavit bana da verdi ve evet içmek çok zorDoktor banada decavit verdi ama ben hap icemiyorum sizin damlalarin adi ne benimki kocaman bir hap
Bana da önce decavit vermişti 4 e bölüp içmeye çalışıordum ama bir dahaki gittiğimde söyledim değiştirdik. Diofol içiyorum küçük olduğu için kolay içiyorum. Tavsiye ederimDoktor banada decavit verdi ama ben hap icemiyorum sizin damlalarin adi ne benimki kocaman bir hap
6.aya kadardı sanırım normal pantolonlarımın düğme ilik yerini saç lastiğiyle gevşetip kullandım. Şuan lastik belli hiç bir alt kıyafetimi Bile kullanamıyorum. Kilo mu aldım hayır. Karnım mı çok büyük,hayır... eski hamile pantolonlarımdan giyiyorum şimdi. Kendinizi takip edince ne zaman alacağınıza karar veriyorsunuz zaten canım. Benim göğüs ölçüm çok küçük. o yüzden Yeni sütyen almaya gerek kalmadı. Doldurmuyordu şimdi dolduruyor o kadar
Aynen bu his patliycakmisim gibi, cok rahatsiz edici, zor nefes aliyorum daha yolun basindayiz, 7.8.aylarda ne yapicaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?