2021 Şubat Anneleri

Aynen bu his patliycakmisim gibi, cok rahatsiz edici, zor nefes aliyorum daha yolun basindayiz, 7.8.aylarda ne yapicaz biz

Reflü asitini tarif ediosun, kesen yukarı çıktıysa midene baskı yapmaya başlamıştır. Dr a sor gaviscon şurup veriyorlar.

Çok teşekkür ederim karın kasılması değilde rahim içi kasılması gibi doktorumla görüştüm üşütmüş olabilirsin diyor bol bol su iç diyor geçer İnşallah

Çok teşekkür ederim karın kasılması değilde rahim içi kasılması gibi doktorumla görüştüm üşütmüş olabilirsin diyor bol bol su iç diyor geçer İnşallah
Bnde pikniğe gittiğimde oldu kasıktan sancı girdi dinlendim sıcak tuttum geçti şükür

Migren taşı varmış denediniz mi ben denemeyi düşünüyorum
Benn kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım kullanmaya erkenden müdahale edersem başlıcağını hissettiğim an kullanırsam ve uyku gözlüğümü takıp şöyle bir saat uyur kalkarsam fişek gibi oluyorum avimigren içiyodum artık içmiyorum aylarrr oldu. Hamilelikte de bir kere tuttu ama o sıra da evde değildim ve migren taşım yanımda değildi yatıp uyudum ve ertesi gün de baş ağrım devam etti ilaçta içmedim parol kesmeyecekti boşuna almadım ama 2 gün süründürdü beni

Denize gidicek arkadaşlar deniz temizse çok akrobatik hareketler yapmaz yumuşak yumuşak yüzerseniz dalmaz çıkmaz kendinizi yormazsanız yüzmek çok iyi geliyor bir de ıslak mayo hemen değişmeli ve güneşte çok kalınmamalı. Havuz enfeksiyon sebebiyle tehlikeli önermiyorlar. Ben de yazlıktayım öğlen 11 -12 gibi sakinken ortalık gidip bi 10-15 dk yüzüp eve çıkıyorum iyi geliyor

Bilmiyorum hiç ayrıntısını
Yarın arayacağım doktor bi kart verdi Genoks firması , buraya da yazarım

İkisi aynı test bende yaptırdım sonuç bekliyorum hayırlı haberler alırım inşallah

Amin hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. Ne zaman yaptırcaksınız
İnşallah canım
Yarın arayacağım bu hafta yaptırırım.
Kendi doktoruma gittim yine , çok ayrıntılı baktı.
Her ayrıntısını inceledi , kalbini beynini damarların akışını, kolunu bacağını , döne döne ensesini ve burnunu ölçtü. Zaten önceki iki gebeliğimde de ayrıntılı usg yi hep kendi yapardı, yine ufak bi ayrıntılı yaptı aslında. İçime çok sindi. Ben bebekte bir problem görmedim ama yinede bu testi yapalım içimiz rahat etsin dedi.
sevgili doktorum bu işi gerçekten çok iyi yapıyor, 2010 da büyük oğlumdan beri ona gidiyorum. Beni çok rahatlattı. İlk günden beri ona gitmem gerekirdi. Biraz yaşıma Kızar diye gitmemiştim ama ne kadar yanılmışım.

Arkadaşlar deniz konusunda ben tam aksine hamilelikte yapılabilecek en iyi sporlardan biri diye biliyorum yüzmeyi ki doktoruma da sorarak geldim. 2 aydır neredeyse her gün denizdeyim bir sorun yaşamadığım gibi aksine bel ağrılarıma da çok iyi geldi. Saatlerce yüzmekten bahsetmiyorum ama hani yüzme dahil denizde maksimum 30 dk kalıyorum. Bazen 2 kere denize giriyorum.

Deniz temiz olsun,, güneş tepedeyken girmeyin yeter. Mantar, enfeksiyon konusunda endişe yaşıyorsanız mayonuzu değiştirin bitti gitti. Bir de uzun uzuun öğle vakitlerinde güneşlenmeyin tamam. Ben genelde 3 ten sonra indim, şapkamı taktım koruyucumu sürdüm. 4 ten sonra güneşlendiğim zamanlar bile oldu yani

D vitamini alırken yağda çözünüyor diye çok az zeytinyağı damlatıp öyle içiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Doktor banada decavit verdi ama ben hap icemiyorum sizin damlalarin adi ne benimki kocaman bir hap

Kızlar bende toplam 2 kilo aldım. Ama 2. Aydan beri yüksek ve dar pantolonlarıms girip düğmelerini kapatamıyorum. Bir de çalıştığım için her gün başka bi şey giyiyiorum.lastikli pantolonlardan aldım iyice eşofmanla geleeceksin fln diye laf duydum müdürümden. 38 beden aldım,1 ay sonra ona da giremeyeceğim 40 beden alacağım.karnım o kadar büyümedi ama anlamıyorum akşam üstüne doğru düğmemi açıp fermuarımı indiriyorum otururken. Hamile pantolonların da bel kısımları nerdeyse göğse kadar Adanadayım zaten çok sıcak onlara geçmek için erken diyorum. Karnında doldurmaz ama böyle de kıyafete aşırı para harcıyorum. Elbise de giyip gidemiyorum yaptığım işten dolayı.

Aynen bu his patliycakmisim gibi, cok rahatsiz edici, zor nefes aliyorum daha yolun basindayiz, 7.8.aylarda ne yapicaz biz

Benimde karnım baya ağrıyor bu 2 haftadır hem gaz sorunu yaşıyorum hem de büyüdüğünü hissediyorum. Ve aynısını eşime söylüyorum sanki göbeğim orta yerinden çatlayacak 1 aydır yağda sürüyorum vhalbuki. 7.8. aylarda nasıl olacağım diye veryansın ediyorum eşime sürekli Allah'm tüm hamilelerin yarrımıcı olsun. Gerçekten çok mucive ve zor bir süreç iş.
Herkesin aksine benim 1. Trimesterim rahattı şimdi daha zor geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…