Bilmem benim doktor her seferinde bakıyor herşeyine gayette normal dedi geç olmuş falan demediDoktor tutturdu 13+0 geçmesin ama eşim yok onsuzda gitmek istemiyorum. 13+1 gitsem ne olur
Benimde oluyor alt karnım ağırlaşıyor ağrı başlıyor ama ilkinde oluyor diye gayet normal geliyor bana hatta bebeğim olduğunu hamileliğimi onun sayesinde hissedip mutlu bile oluyorumKızlar iyi akşamlar yürürken rahimde baskı hissediyorum bugün yürüyüş yaptım ve denize girdim ondan olabilir mi yorgunluk hissetmiyorum ama hiç bu kadar baskı ağrısı hissetmemiştim çok tedirginim kızlar
Ah ah bende bendeKızlar ben sabah uyandığımda kendimi gerinme hareketi yaparken buluyorum kollarımı ve bacaklarımı bayagı bi uzatıp tam o an hamile oldgumu hatırlıyorum, sonrasında da kasıgıma kramp giriyor. İkidir başıma gelıyor bir zararı olmuş mudur sizce kafamda deli sorular
İnşallah olmaz canım ben ilk hamileliğimde de çok yapardım öyle böyle değil ama doktora sordum ne gibi zararı olabilir ki istediğin kadar esne demişti. Şimdi de öyle deli bacaklarımı geriyorum benim hamilelik belirtilerimden oldu normalde şimdi gerinmem ama hamileyken deli gibi bi gerilme istediği geliyoKızlar ben sabah uyandığımda kendimi gerinme hareketi yaparken buluyorum kollarımı ve bacaklarımı bayagı bi uzatıp tam o an hamile oldgumu hatırlıyorum, sonrasında da kasıgıma kramp giriyor. İkidir başıma gelıyor bir zararı olmuş mudur sizce kafamda deli sorular
canim benim arkadaşımın da mantarı vardı bu kremi kullanıyordu. Ama doktoru hamile kaldıktan sonra yasaklamisti o yüzden kullanmiyordu . Bilgin olsunSanada geçmiş olsun canım travazol krem bende sürsem mi acaba kontrolüm cuma günü
Kalın Bi lastik alın tuhafiyeden lastiği 10 cm kadar kesin Bi ucuna düğme diğer ucuna ilik açın. Pantalonuzun düğmesine lastikteki iliği, pantolandaki iliği de lastikteki düğmeyi geçirin. Bir süre idare eder pantolonlar bu şekildeKızlar bende toplam 2 kilo aldım. Ama 2. Aydan beri yüksek ve dar pantolonlarıms girip düğmelerini kapatamıyorum. Bir de çalıştığım için her gün başka bi şey giyiyiorum.lastikli pantolonlardan aldım iyice eşofmanla geleeceksin fln diye laf duydum müdürümden.38 beden aldım,1 ay sonra ona da giremeyeceğim 40 beden alacağım.karnım o kadar büyümedi ama anlamıyorum akşam üstüne doğru düğmemi açıp fermuarımı indiriyorum otururken. Hamile pantolonların da bel kısımları nerdeyse göğse kadar Adanadayım zaten çok sıcak onlara geçmek için erken diyorum. Karnında doldurmaz ama böyle de kıyafete aşırı para harcıyorum. Elbise de giyip gidemiyorum yaptığım işten dolayı.
Benimde karnım baya ağrıyor bu 2 haftadır hem gaz sorunu yaşıyorum hem de büyüdüğünü hissediyorum. Ve aynısını eşime söylüyorum sanki göbeğim orta yerinden çatlayacak 1 aydır yağda sürüyorum vhalbuki. 7.8. aylarda nasıl olacağım diye veryansın ediyorum eşime sürekliAllah'm tüm hamilelerin yarrımıcı olsun. Gerçekten çok mucive ve zor bir süreç iş.
Herkesin aksine benim 1. Trimesterim rahattı şimdi daha zor geçiyor.
Bana dr verdi özellikle. Zararı olsa vermezdi. Ama yine de kendi dr unuza sorun tabi.canim benim arkadaşımın da mantarı vardı bu kremi kullanıyordu. Ama doktoru hamile kaldıktan sonra yasaklamisti o yüzden kullanmiyordu . Bilgin olsun
Ben de buna benzer bi şey yaşadım. Artık bacaklarımı gerdirmiyorum. Gerindiğimde sanki karnımda sertlik var onu hissediyormuş gibi oldu , korktum artık gerinemiyorum.Zararı olur mu bilmemKızlar ben sabah uyandığımda kendimi gerinme hareketi yaparken buluyorum kollarımı ve bacaklarımı bayagı bi uzatıp tam o an hamile oldgumu hatırlıyorum, sonrasında da kasıgıma kramp giriyor. İkidir başıma gelıyor bir zararı olmuş mudur sizce kafamda deli sorular
Oy kiyamam Allah yardımcın olsun cnm calismak zaten zor bide adanada.. Şişlik bende de var demek hepimiz ayniyiz.Kızlar bende toplam 2 kilo aldım. Ama 2. Aydan beri yüksek ve dar pantolonlarıms girip düğmelerini kapatamıyorum. Bir de çalıştığım için her gün başka bi şey giyiyiorum.lastikli pantolonlardan aldım iyice eşofmanla geleeceksin fln diye laf duydum müdürümden.38 beden aldım,1 ay sonra ona da giremeyeceğim 40 beden alacağım.karnım o kadar büyümedi ama anlamıyorum akşam üstüne doğru düğmemi açıp fermuarımı indiriyorum otururken. Hamile pantolonların da bel kısımları nerdeyse göğse kadar Adanadayım zaten çok sıcak onlara geçmek için erken diyorum. Karnında doldurmaz ama böyle de kıyafete aşırı para harcıyorum. Elbise de giyip gidemiyorum yaptığım işten dolayı.
Benimde karnım baya ağrıyor bu 2 haftadır hem gaz sorunu yaşıyorum hem de büyüdüğünü hissediyorum. Ve aynısını eşime söylüyorum sanki göbeğim orta yerinden çatlayacak 1 aydır yağda sürüyorum vhalbuki. 7.8. aylarda nasıl olacağım diye veryansın ediyorum eşime sürekliAllah'm tüm hamilelerin yarrımıcı olsun. Gerçekten çok mucive ve zor bir süreç iş.
Herkesin aksine benim 1. Trimesterim rahattı şimdi daha zor geçiyor.
Evet Genoks u aradım önce 2700 dedi indirimli, sonra doktorum başka bir sendrom daha eklemiş onla beraber 3000 a çıktı. Di George 1 sendromuymuş. Bakalım
Bende de oluyor Bi sancı giriyor ki sorma sanmıyorum bişi olacağını 2 sancı dan sonra bıraktım mecburKızlar ben sabah uyandığımda kendimi gerinme hareketi yaparken buluyorum kollarımı ve bacaklarımı bayagı bi uzatıp tam o an hamile oldgumu hatırlıyorum, sonrasında da kasıgıma kramp giriyor. İkidir başıma gelıyor bir zararı olmuş mudur sizce kafamda deli sorular
Kızlar bir de benim gibi göbeği kaşınmaya başlayan var mı
Bende şimdi aradım 2450-3150 dedilerBen ikili test yaptırmadım. Garanti olsun diyerek bu testlerden yaptırıcam da nifty ile fetal dna testi aynı mı? Biruni laboratuvarından fiyat aldım iki çeşit varmış biri ayrıntılı biri temel. Temel 2400 ayrıntılı 3100 dediler.
nuran kıyak a giden hanımlar bu hafta çalışıyor mu haberiniz var mı ?
çatlak için herhangi bir krem kullanıyo musunuz ? benim bildiğim çatlak oluşcağı zaman kaşınma oluyor ama inşllah sizin öyle değildir.Kızlar bir de benim gibi göbeği kaşınmaya başlayan var mı
Sağol canım bende haftaya giderim o zaman 1 hafta rapor isticem bakalım vericek miperşembe cuma gelicek iznden bende cuma gideceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?