2021 Şubat Anneleri

Benimde oluyor alt karnım ağırlaşıyor ağrı başlıyor ama ilkinde oluyor diye gayet normal geliyor bana hatta bebeğim olduğunu hamileliğimi onun sayesinde hissedip mutlu bile oluyorum

Kızlar ben sabah uyandığımda kendimi gerinme hareketi yaparken buluyorum kollarımı ve bacaklarımı bayagı bi uzatıp tam o an hamile oldgumu hatırlıyorum, sonrasında da kasıgıma kramp giriyor. İkidir başıma gelıyor bir zararı olmuş mudur sizce kafamda deli sorular

Ah ah bende bende inşallah olmaz annesi

İnşallah olmaz canım ben ilk hamileliğimde de çok yapardım öyle böyle değil ama doktora sordum ne gibi zararı olabilir ki istediğin kadar esne demişti. Şimdi de öyle deli bacaklarımı geriyorum benim hamilelik belirtilerimden oldu normalde şimdi gerinmem ama hamileyken deli gibi bi gerilme istediği geliyo

Kalın Bi lastik alın tuhafiyeden lastiği 10 cm kadar kesin Bi ucuna düğme diğer ucuna ilik açın. Pantalonuzun düğmesine lastikteki iliği, pantolandaki iliği de lastikteki düğmeyi geçirin. Bir süre idare eder pantolonlar bu şekilde

Ben de buna benzer bi şey yaşadım. Artık bacaklarımı gerdirmiyorum. Gerindiğimde sanki karnımda sertlik var onu hissediyormuş gibi oldu , korktum artık gerinemiyorum.Zararı olur mu bilmem

Oy kiyamam Allah yardımcın olsun cnm calismak zaten zor bide adanada.. Şişlik bende de var demek hepimiz ayniyiz.

Evet Genoks u aradım önce 2700 dedi indirimli, sonra doktorum başka bir sendrom daha eklemiş onla beraber 3000 a çıktı. Di George 1 sendromuymuş. Bakalım

Evet Genoks u aradım önce 2700 dedi indirimli, sonra doktorum başka bir sendrom daha eklemiş onla beraber 3000 a çıktı. Di George 1 sendromuymuş. Bakalım

Ben biruniyi aradığımda hastalıkları saydı da tabii ki bir anlam ifade etmesi benim için doktoruma sorup yaptırayım diyorum en iyi hangisini seçmeliyim bilmiyorum

Bende de oluyor Bi sancı giriyor ki sorma sanmıyorum bişi olacağını 2 sancı dan sonra bıraktım mecbur

Bende şimdi aradım 2450-3150 dediler
Yine Genoks a yaptırıcam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…