- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
2 li testte bildiğim kadarıyla tedavisi yapılan bir hastalık taraması yapılmıyor canım. Detaylı ultrasonda daha çok organlarla ilgili bi sıkıntı var mı ona bakılıyor onlarında bazıları anne karnında bazısı da doğduktan hemen sonra tedavi ediliyor. O yüzden bende 2 liyi yaptırmadım doktorum da aldırmıcaksan karar senin gibi konuşmuştu allah korusun kötü bi sonuç çıksa aldırmıcak olsam bile doğurana kadar da o ikilemle yaşamak istemem diye düşünüyorum çünkü kesin tanı koymuyor ihtimal hesaplıyor. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.Neden ki canım yani sonuca göre bir şey değişmeyecek elbette ama bi sorun varsa da tedavi edilebilir ya da ne bileyim çareler düşünülebilir. Rutin kontroller yapılmalı bence
Daha önce sadece bulantı vardı ama böyle değildim 12 hafta biterken nereden geldi bu o kadar güçlüydü ki bademciklerim ağrıdı.Gözün aydın canıminsallah devamı gelmez
Benim de yeni nesil isimlerle aram pek yok. Telaffuzu yazımı arasında yanlışlıklar oldukça yıpratıyor. Büyük oğlumun adı Cihan. Cihangir koyacaktık ama dayısı okulda çocuklar Cihan-gir Cihan-çık diye dalga geçerler deyince içimizde kaldı. İkinci oğlumun adı Kağan. Ona da Bilge Kağan koymak çok istedim yine kız ismi vs diye hevesimi kaçırdı yorumlar. Ömer, Ali, Yusuf gibi isimleri çok seviyorum ama ailem kalabalık ve her birinin sahibi var. Bu bebiş kız olsaydı eşim koyacakTı ama iş bana düştü :) yine uyumlu mu devam etsin yoksa tamamen farklı mı olsun karar veremiyorum.İsim konusunda ben yeni nesil isimleri hiç sevmiyorum. Erkekte mete, selim, levent isimlerini seviyorum. Kız bebekte sedef, defne, elif, umay isimlerini seviyorum. Ben daha öğrenmedim cinsiyeti bakalım nolcak. Eşimle de isim hiç konuşmadık
Cnm bunu ne kadarlık olana kadar kullanabiliyoruz çok güzelmiş beğendim cokCanım ben kızımda da fotograftakine benzer almıştım şimdi o kırıldı üstüne üç bebek kullandı yeni alicam yine gün boyu tüm odalarda gezdiriyordum evde
Benimde miğde yanmalarim artti. Kabızlık ara ara oluyo bende de fena zorluyor agrisiGünaydın hanımlar mide bulantısı geçti çok şükür akşamları yanmalar başladı. Mide yanmasına muz iyi geliyo ama o da kabız yapıyor. Başka önerisi olan var mı?
28 temmuzda yaptırdım hala çıkmadı bayram sebebiyle dediler bakalım ne zaman çıkarİkili testtin üzerinden 10 gün geçti ama sonuçlar çıkmadı kızlar yaptıran varsa kaç günde aldılar sonucu acaba
Ben yataktan kendi kalkmaya başlayana kadar kullanmıştım mutfakta banyoda heryerde tasiyordum yanımdaCnm bunu ne kadarlık olana kadar kullanabiliyoruz çok güzelmiş beğendim cok
Bende aynı seyi düşündüğüm icin yaptırmadım cok sukur burun ense kalinligi iyi cikti Allah korusun kötü ciksa da yaptirmicaktim. Yeğenimin sınırdan cok ust seviyede cikmis değerleri doktoru down demis ayrıntılı ultrasonda normal cikmis mesela2 li testte bildiğim kadarıyla tedavisi yapılan bir hastalık taraması yapılmıyor canım. Detaylı ultrasonda daha çok organlarla ilgili bi sıkıntı var mı ona bakılıyor onlarında bazıları anne karnında bazısı da doğduktan hemen sonra tedavi ediliyor. O yüzden bende 2 liyi yaptırmadım doktorum da aldırmıcaksan karar senin gibi konuşmuştu allah korusun kötü bi sonuç çıksa aldırmıcak olsam bile doğurana kadar da o ikilemle yaşamak istemem diye düşünüyorum çünkü kesin tanı koymuyor ihtimal hesaplıyor. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Bana doktorum hep akıntı normal iyi bisey hatta diyo cnmKızlar çok moralim bozuk, biraz önce doktorum aradı ikili test sonuçları için onlar temiz çıktı çok şükür ama benim daha önce önensemediğim bişi sormak geldi aklıma. Gün boyu iç çamaşırım ıslanıyor benim alıntı ama su gibi bunu sorunca birden doktorun sesi değişti 3 gün izlemede kal takip edelim olmaması lazımm dedi böyle bişi yaşayan var mı yada bilgisi olan.
Canim ben yaşıyorum ama bir problem çıkmadı su gibi akıntı oluyordu 1 hafta sonra gidicem tekrar söyliyim doktoraKızlar çok moralim bozuk, biraz önce doktorum aradı ikili test sonuçları için onlar temiz çıktı çok şükür ama benim daha önce önensemediğim bişi sormak geldi aklıma. Gün boyu iç çamaşırım ıslanıyor benim alıntı ama su gibi bunu sorunca birden doktorun sesi değişti 3 gün izlemede kal takip edelim olmaması lazımm dedi böyle bişi yaşayan var mı yada bilgisi olan.
Ama akıntı gibi değil su gibi hep ıslak çamaşırım İnş dediğiniz gibidirBana doktorum hep akıntı normal iyi bisey hatta diyo cnm
Bende de Bi problem yok ama doktor olmaması lazım 20. Hafta olsa neyse falan dedi. Sizin de çamaşırınız ıslanıyor muCanim ben yaşıyorum ama bir problem çıkmadı su gibi akıntı oluyordu 1 hafta sonra gidicem tekrar söyliyim doktora
Tamamen sırılsıklam olmuyor tabiki mesela para kadar bazen daha fazla oluyor beyaz ve su gibi açık yazdım kusura bakmayın kızlarBende de Bi problem yok ama doktor olmaması lazım 20. Hafta olsa neyse falan dedi. Sizin de çamaşırınız ıslanıyor mu
İdrar kaçırıyor olabilir miyim ki acaba cünkü rengi de yok şeffaf tamamen su. Korktum birden acaba keseden su mu kaçırıyor diyeTamamen sırılsıklam olmuyor tabiki mesela para kadar bazen daha fazla oluyor beyaz ve su gibi açık yazdım kusura bakmayın kızlar
Ben baya şu geliyor diye doktora gittim fark etmeden idrar bile kacirabilirmisiz
Ama tekrar sorucam benim de kafama takıldı
Benimde öyle su resmen sürekli mi geliyor seninİdrar kaçırıyor olabilir miyim ki acaba cünkü rengi de yok şeffaf tamamen su. Korktum birden acaba keseden su mu kaçırıyor diye
Şimdi mesaj attım sekretere cevap gelince sanada yazıcam canımİdrar kaçırıyor olabilir miyim ki acaba cünkü rengi de yok şeffaf tamamen su. Korktum birden acaba keseden su mu kaçırıyor diye
Evet haklısın onu düşününce vazgeçtim mecburen ama karar vermek kolay olsa keşkeCanım evet ya çok uzun okul da sınavlarda çok zorluyor insanı onu çocuğun kotladigini düşün çocuğa daha başta gına gelir valla sınavdanbenim de isim konusu erkek olursa evliliğimin ilk yılından belliydi Yusuf olacak Allah izin verirse sağlıcakla kucağımiza alırsak ben isim konusunda çift isme karşıyım ya herkesin düşüncesi kendine ama sonuçta bir insana bir isimle seslenirsin birisi Ahmet derken diğeri Mehmet diyor ya bana bir sınır geliyor valla ne oldu belli değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?