2021 Şubat Anneleri

Arkadaşlar ter olmasın? Benim de oluyor çünkü ve daha önce arkadaşlarımdam da duymuştum çok terliyo vajina çevresi diye. O nedenle pek önemsemiyorum.

Birde benim sürekli
Arkadaşlar ter olmasın? Benim de oluyor çünkü ve daha önce arkadaşlarımdam da duymuştum çok terliyo vajina çevresi diye. O nedenle pek önemsemiyorum.
Yok canım ter olsa bilirim.. Resmen su bildiğin. Benim gebeliğimin ilk zamanlarında bile su vardı. Hamileliğimi hatta akıntımın su gibi gelmesi ile şüphelenmiştm. Çünkü ondan önce kremsi beyaz akıntı vardı. Bence hamileliktendir su şeklinde gelmesi..

su şeklinde akıntı oluyor çok normal :)

Peki o su gelişini hissediyo musun ? Akıntı hamilelikte çok farklı şekillerde olabiliyor bende ilk hamileliğimde su geliyo diye çok gitmiştim çok şükür bişey çıkmamıştı bide bebeğin suyu olsa doktorum anlarsın daha farklı olur demişti.

ben de demir başladım bu hafta bi de magnezyum istedim onu da yazdı.

bende de oluyor kızlar o su değil sadece hormonal akıntı evet hissediliyor bildiğin alttan geliyor bi bakıyorum su gibi akıntı ıslaklık var yani en başından beri ara ara oluyor bende de ve dr suyun çok iyi dedi.

bende de oluyor kızlar o su değil sadece hormonal akıntı evet hissediliyor bildiğin alttan geliyor bi bakıyorum su gibi akıntı ıslaklık var yani en başından beri ara ara oluyor bende de ve dr suyun çok iyi dedi.
Biliyorum canım bende de oluyor bazen terle de birleşince daha da ıslaklık oluyor hatta. Ben ilk hamileliğimde de yaşadığım için çok endişelenmiyorum

Isimleri çok güzel çocukların maşallah Benim aklıma Ozan geldi. Sizin isimlere uyuyor ve sevdiğim bi isim

Kızlar ben de vitamin takviyesi olarak multivitamin olan Omepa VM kullanıyorum içinde birçok vitamin var, sizler neler kullanıyorsunuz

Bu bahsettiğin ikilem duygusunu ben ilk bebeğimde yaşadım bilmiyordum tecrübesizlikle Dr yaptır dedi diye araştırmadan yaptırdım. İkili test sonuclarım o kadar kötü olmasa da ense 2.8 kimyasalın yüksek dediler yok yaşın vsss. Ayrıntılıya bakan perinatalog rahatlatmıştı ama çocuk doğduğunda hala korkumdan uzaylıya bakar gibi çocuguma baktım bir hafta boyunca... Nuran Hanıma gidiyorum bu arada, ben demeden baktı ense ölçümünden anlıyormuş meğer, bilsem ölçtürmezdim 2.3 dedi en dar alanda, daha geniş alandan bakınca 3ün üstüne çıkıyor dedi. İlk bebeğim de öyleydi dedim, doğduğunda ensesi yumruk gibi toplumuydu diye sordu evet öyleydi diyince genetik yapımızla alakalıdır dedi. Ki ben ilkinde de öyle düşünüp sakinleşmeye çalışmıştım nifty yaptırabilirsiniz dedi, aldırmayacağım için gerek yok ona da dedim... şimdi hiç takmıyorum bu durumu...

Bende nuran hanıma gidiyorum canım benim bebeğimde de baktı herşeyine bir sıkıntı görmedi istiyosan 2 li yaaptırabilirsin zamanı gibi konuştu bende istemedim. Nifty olan testler daha kesin sonuç verip geniş kapsamlı oluyor galiba onu da aldırmak gibi bir düşüncem olmadığı için yaptırmak istemiyorum , rabbim neylerse güzel eyler inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız. Ben senin kadar sakin biri de değilim bana öyle bir risk çıksa doğuma kadar onu kafama takarım dediğin gibi doğduğunda çocuğa bir garip bakardım en iyisi bilmemek. Ama detaylı ultrason kesinlikle yapılmalı onda da çoğu şey belli oluyor ve allah korusun organlarla ilgili bişey çıksa tedavi için planlama yapılabiliyor.

Sen nerelerdesin Bayadır gözükmüyor dun bana da erkek dedi doktorum çıkıntı sını gösterdi nasip hayırlısı olsun hepimiz için
Anneme geldim ondayim
Sen nerelerdesin Bayadır gözükmüyor dun bana da erkek dedi doktorum çıkıntı sını gösterdi nasip hayırlısı olsun hepimiz için
annemlerdeyim canim pek fazla giremiyorum kisa hazirlik biseler yapdigimiz icin az gez az is yap tatilimide ole bitirdim

Ayh hiç hatırlamak istemiyorum o günleriben de giricem ense kalın çıktı nolur, nolmaz eğer öyleyse kalp sorunları yaşayabiliyor down sendromlu bebişler. Varsa Bi problem iç organlarında önceden tespit edilsin diye tavsiye ettiği perinatologa gidicem.

Çok nadir anlıyorum. Namaz kılmaya kalkınca bakıyorum ıslaklık görüyorum. Hiç akıntım yok bu arada.. Progestan fitil olarak kullanıyorum ondanda kaynaklı olabilir. Bilmiyorum ama normal bnce.

Çok nadir anlıyorum. Namaz kılmaya kalkınca bakıyorum ıslaklık görüyorum. Hiç akıntım yok bu arada.. Progestan fitil olarak kullanıyorum ondanda kaynaklı olabilir. Bilmiyorum ama normal bnce.

Bide kızlar bişi merak ettim. İki üçgündür afedersiniz vajina içi çok kötü kaşınıyor neyden olabilir acaba? Eşime de söyledim çok su içmemi söyledi enfeksiyon kapabilirmişim o yüzdenmiş.

hangi perinatologu tavsiye etti canım ? Ben zeki şahinoğluna gitmeyi düşünüyorum.
mantardan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…