- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Yok öyle değil seffaf aynı su gibiBenimde cok akıntı oluyor hem ter etkisi hemde bebek gelişimi
İçin. Beyaz krem renkliyse problem değil dedi doktorum
Yok canım ter olsa bilirim.. Resmen su bildiğin. Benim gebeliğimin ilk zamanlarında bile su vardı. Hamileliğimi hatta akıntımın su gibi gelmesi ile şüphelenmiştm. Çünkü ondan önce kremsi beyaz akıntı vardı. Bence hamileliktendir su şeklinde gelmesi..Arkadaşlar ter olmasın? Benim de oluyor çünkü ve daha önce arkadaşlarımdam da duymuştum çok terliyo vajina çevresi diye. O nedenle pek önemsemiyorum.
2 eylülde randevum o zaman gideceğim çıkmazsada yapacak bir şey yokSenin de baya olmuş canım bir hafta on güne çıkar dediler bana da ama yok hala
su şeklinde akıntı oluyor çok normal :)Birde benim sürekli
Yok canım ter olsa bilirim.. Resmen su bildiğin. Benim gebeliğimin ilk zamanlarında bile su vardı. Hamileliğimi hatta akıntımın su gibi gelmesi ile şüphelenmiştm. Çünkü ondan önce kremsi beyaz akıntı vardı. Bence hamileliktendir su şeklinde gelmesi..
Peki o su gelişini hissediyo musun ? Akıntı hamilelikte çok farklı şekillerde olabiliyor bende ilk hamileliğimde su geliyo diye çok gitmiştim çok şükür bişey çıkmamıştı bide bebeğin suyu olsa doktorum anlarsın daha farklı olur demişti.Birde benim sürekli
Yok canım ter olsa bilirim.. Resmen su bildiğin. Benim gebeliğimin ilk zamanlarında bile su vardı. Hamileliğimi hatta akıntımın su gibi gelmesi ile şüphelenmiştm. Çünkü ondan önce kremsi beyaz akıntı vardı. Bence hamileliktendir su şeklinde gelmesi..
ne grubu gerçekten mi?Grup için burdan da bi 5 kişi mesaj atmışyeni bir grup kuruyorum biz bize Şubat anneleri olarak
ben de demir başladım bu hafta bi de magnezyum istedim onu da yazdı.Herkes takviyelere başlamış önceki gebeliklerimde bu ayda başlandığını hatırlıyorum. Şimdi Devletteki doktor niye başlamadı bana anlamıyorum. Ne kan tahlili istedi ne şikayetlerimi önemsedi. Ayrıntılı ultrason için 1 ekime randevu verdi. Neredeyse 2 ay aralıklı kontrol olacak. Bu devlet doktorları neden bu mesleği tercih ediyorlar ki. Muayene saniye sürüyor tahammülleri yok bir şey sormaya çekiniyor insan. İstisnalar var tabi benim de denk geldiğim ama genel itibariyle böyle.
bende de oluyor kızlar o su değil sadece hormonal akıntı evet hissediliyor bildiğin alttan geliyor bi bakıyorum su gibi akıntı ıslaklık var yani en başından beri ara ara oluyor bende de ve dr suyun çok iyi dedi.Peki o su gelişini hissediyo musun ? Akıntı hamilelikte çok farklı şekillerde olabiliyor bende ilk hamileliğimde su geliyo diye çok gitmiştim çok şükür bişey çıkmamıştı bide bebeğin suyu olsa doktorum anlarsın daha farklı olur demişti.
Biliyorum canım bende de oluyor bazen terle de birleşince daha da ıslaklık oluyor hatta. Ben ilk hamileliğimde de yaşadığım için çok endişelenmiyorumbende de oluyor kızlar o su değil sadece hormonal akıntı evet hissediliyor bildiğin alttan geliyor bi bakıyorum su gibi akıntı ıslaklık var yani en başından beri ara ara oluyor bende de ve dr suyun çok iyi dedi.
Isimleri çok güzel çocukların maşallahBenim de yeni nesil isimlerle aram pek yok. Telaffuzu yazımı arasında yanlışlıklar oldukça yıpratıyor. Büyük oğlumun adı Cihan. Cihangir koyacaktık ama dayısı okulda çocuklar Cihan-gir Cihan-çık diye dalga geçerler deyince içimizde kaldı. İkinci oğlumun adı Kağan. Ona da Bilge Kağan koymak çok istedim yine kız ismi vs diye hevesimi kaçırdı yorumlar. Ömer, Ali, Yusuf gibi isimleri çok seviyorum ama ailem kalabalık ve her birinin sahibi var. Bu bebiş kız olsaydı eşim koyacakTı ama iş bana düştü :) yine uyumlu mu devam etsin yoksa tamamen farklı mı olsun karar veremiyorum.
Bu bahsettiğin ikilem duygusunu ben ilk bebeğimde yaşadım bilmiyordum tecrübesizlikle Dr yaptır dedi diye araştırmadan yaptırdım. İkili test sonuclarım o kadar kötü olmasa da ense 2.8 kimyasalın yüksek dediler yok yaşın vsss. Ayrıntılıya bakan perinatalog rahatlatmıştı ama çocuk doğduğunda hala korkumdan uzaylıya bakar gibi çocuguma baktım bir hafta boyunca... Nuran Hanıma gidiyorum bu arada, ben demeden baktı ense ölçümünden anlıyormuş meğer, bilsem ölçtürmezdim 2.3 dedi en dar alanda, daha geniş alandan bakınca 3ün üstüne çıkıyor dedi. İlk bebeğim de öyleydi dedim, doğduğunda ensesi yumruk gibi toplumuydu diye sordu evet öyleydi diyince genetik yapımızla alakalıdır dedi. Ki ben ilkinde de öyle düşünüp sakinleşmeye çalışmıştım2 li testte bildiğim kadarıyla tedavisi yapılan bir hastalık taraması yapılmıyor canım. Detaylı ultrasonda daha çok organlarla ilgili bi sıkıntı var mı ona bakılıyor onlarında bazıları anne karnında bazısı da doğduktan hemen sonra tedavi ediliyor. O yüzden bende 2 liyi yaptırmadım doktorum da aldırmıcaksan karar senin gibi konuşmuştu allah korusun kötü bi sonuç çıksa aldırmıcak olsam bile doğurana kadar da o ikilemle yaşamak istemem diye düşünüyorum çünkü kesin tanı koymuyor ihtimal hesaplıyor. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende nuran hanıma gidiyorum canım benim bebeğimde de baktı herşeyine bir sıkıntı görmedi istiyosan 2 li yaaptırabilirsin zamanı gibi konuştu bende istemedim. Nifty olan testler daha kesin sonuç verip geniş kapsamlı oluyor galiba onu da aldırmak gibi bir düşüncem olmadığı için yaptırmak istemiyorum , rabbim neylerse güzel eyler inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız. Ben senin kadar sakin biri de değilim bana öyle bir risk çıksa doğuma kadar onu kafama takarım dediğin gibi doğduğunda çocuğa bir garip bakardım en iyisi bilmemek. Ama detaylı ultrason kesinlikle yapılmalı onda da çoğu şey belli oluyor ve allah korusun organlarla ilgili bişey çıksa tedavi için planlama yapılabiliyor.Bu bahsettiğin ikilem duygusunu ben ilk bebeğimde yaşadım bilmiyordum tecrübesizlikle Dr yaptır dedi diye araştırmadan yaptırdım. İkili test sonuclarım o kadar kötü olmasa da ense 2.8 kimyasalın yüksek dediler yok yaşın vsss. Ayrıntılıya bakan perinatalog rahatlatmıştı ama çocuk doğduğunda hala korkumdan uzaylıya bakar gibi çocuguma baktım bir hafta boyunca... Nuran Hanıma gidiyorum bu arada, ben demeden baktı ense ölçümünden anlıyormuş meğer, bilsem ölçtürmezdim 2.3 dedi en dar alanda, daha geniş alandan bakınca 3ün üstüne çıkıyor dedi. İlk bebeğim de öyleydi dedim, doğduğunda ensesi yumruk gibi toplumuydu diye sordu evet öyleydi diyince genetik yapımızla alakalıdır dedi. Ki ben ilkinde de öyle düşünüp sakinleşmeye çalışmıştımnifty yaptırabilirsiniz dedi, aldırmayacağım için gerek yok ona da dedim... şimdi hiç takmıyorum bu durumu...
Anneme geldim ondayimSen nerelerdesin Bayadır gözükmüyor dun bana da erkek dedi doktorum çıkıntı sını gösterdi nasip hayırlısı olsun hepimiz için
annemlerdeyim canim pek fazla giremiyorum kisa hazirlik biseler yapdigimiz icin az gez az is yap tatilimide ole bitirdimSen nerelerdesin Bayadır gözükmüyor dun bana da erkek dedi doktorum çıkıntı sını gösterdi nasip hayırlısı olsun hepimiz için
Ayh hiç hatırlamak istemiyorum o günleriBende nuran hanıma gidiyorum canım benim bebeğimde de baktı herşeyine bir sıkıntı görmedi istiyosan 2 li yaaptırabilirsin zamanı gibi konuştu bende istemedim. Nifty olan testler daha kesin sonuç verip geniş kapsamlı oluyor galiba onu da aldırmak gibi bir düşüncem olmadığı için yaptırmak istemiyorum , rabbim neylerse güzel eyler inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız. Ben senin kadar sakin biri de değilim bana öyle bir risk çıksa doğuma kadar onu kafama takarım dediğin gibi doğduğunda çocuğa bir garip bakardım en iyisi bilmemek. Ama detaylı ultrason kesinlikle yapılmalı onda da çoğu şey belli oluyor ve allah korusun organlarla ilgili bişey çıksa tedavi için planlama yapılabiliyor.
Çok nadir anlıyorum. Namaz kılmaya kalkınca bakıyorum ıslaklık görüyorum. Hiç akıntım yok bu arada.. Progestan fitil olarak kullanıyorum ondanda kaynaklı olabilir. Bilmiyorum ama normal bnce.Peki o su gelişini hissediyo musun ? Akıntı hamilelikte çok farklı şekillerde olabiliyor bende ilk hamileliğimde su geliyo diye çok gitmiştim çok şükür bişey çıkmamıştı bide bebeğin suyu olsa doktorum anlarsın daha farklı olur demişti.
Çok nadir anlıyorum. Namaz kılmaya kalkınca bakıyorum ıslaklık görüyorum. Hiç akıntım yok bu arada.. Progestan fitil olarak kullanıyorum ondanda kaynaklı olabilir. Bilmiyorum ama normal bnce.
hangi perinatologu tavsiye etti canım ? Ben zeki şahinoğluna gitmeyi düşünüyorum.Ayh hiç hatırlamak istemiyorum o günleriben de giricem ense kalın çıktı nolur, nolmaz eğer öyleyse kalp sorunları yaşayabiliyor down sendromlu bebişler. Varsa Bi problem iç organlarında önceden tespit edilsin diye tavsiye ettiği perinatologa gidicem.
mantardan olabilirBide kızlar bişi merak ettim. İki üçgündür afedersiniz vajina içi çok kötü kaşınıyor neyden olabilir acaba? Eşime de söyledim çok su içmemi söyledi enfeksiyon kapabilirmişim o yüzdenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?