2021 Şubat Anneleri

Bende de oluyor şu ara sık sık kokusuz renksiz hafif yapışkan gibi

Yok bnce canım sana öyle gelmiştir sesi.. normal bnce. Bende de gün boyu var akıntım yok sadece su var iç çamaşırımda. Rahatsız ediyor hatta gün boyu 3 kez değiştiriyorum iç çamaşırımı..

Yok bnce canım sana öyle gelmiştir sesi.. normal bnce. Bende de gün boyu var akıntım yok sadece su var iç çamaşırımda. Rahatsız ediyor hatta gün boyu 3 kez değiştiriyorum iç çamaşırımı..
Allah Allah olmaması gerekiyor 20. Hafta olsa yine neyse dedi, baya endişeli konuştu. Şimdi nette de okudum pek iyi şeyler yok. 3 gün izle dedi ama dayanamayıp yarın gidicem galiba

Suan bende çok tedirgin oldum
Takip Et bazen akıntı da olabilir şu da devam ederse gel dedi bugün birsey yok ama yarın giderim ben doktora en iyisi riske atmamak
Tedirgin etmek istemezdim ama Bi sıkıntı varsa müdahale edilir belki. Ben de korkunç şeyler okudum nette yarın gideceğim

Tedirgin etmek istemezdim ama Bi sıkıntı varsa müdahale edilir belki. Ben de korkunç şeyler okudum nette yarın gideceğim
Inşallah bir sorun olduğunu düşünmüyorum ikimizde de yarın bende gidicem önlem almış oluruz riske atmaya gerek yok haberdar ederim senide canım

Böyle yaşanmışlıklar çok duydum canım o yüzden çok sıcak bakmıyorum yapı olarak da olumsuz bişey çıksa onu tolere edebilcek birisi değilim en iyisi bilmemek.
Hergün oluyor, ne zaman baksam çamaşırım nemli ıslak
Belki terliyosundur canım akıntıyla ter birleşince o da ıslaklık hissi verebilir. Tabiki yinede doktora görünmekte fayda var.

Benim bu güne kadar her türlü akıntım oldu sarı , kahve rengi , beyaz , şeffaf ve günde kaç çamaşır değiştirdim sayamadım bazen her seferinde endişe endişe ama hamilelik bu normalden daha fazla akıntı olması normal. En son geçen gün kahve rengi lekelenmem çok gelince rahim ağzında polip olduğunu öğrendim (Bebeğe veya bana zararı yok) en azından artık neden olduğunu biliyor ve endişelenmiyorum. Tabiki en doğrusu doktorunuza sormak , ben artık daha rahat olmayı öğrendim galiba çünkü günlük akıntım bile sarı zaten.

Grup için burdan da bi 5 kişi mesaj atmış yeni bir grup kuruyorum biz bize Şubat anneleri olarak

Ter benim de aklıma geldi, ilerleyen zamanlarda idrar kaçırma da olabiliyormuş ama onun için de erken

Benimde cok akıntı oluyor hem ter etkisi hemde bebek gelişimi
İçin. Beyaz krem renkliyse problem değil dedi doktorum

Bende
2 dir gidiyorum benimde göstermiyor bacak bacak üzerine atmoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…