- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Çok teşekkür ederim bekliyorumŞimdi mesaj attım sekretere cevap gelince sanada yazıcam canım
Hergün oluyor, ne zaman baksam çamaşırım nemli ıslakBenimde öyle su resmen sürekli mi geliyor senin
Nasıl kurmuştumuz numarayı nereden verdiniz ki yasak diye duydum daAynen kızım 4 yaşında sürekli iletişim haldeyim gece gündüz ailemden farklı degiller
Benim hiç bir sosyal hesabım yok Bi siz Bi watsapYa grup kapanıyor vs diyorlarda biz önce face'de bı gizli grup kurmuştuk sadece burdan gelenleri ekliyordu kurucu sonra ordan WhatsApp a geçti hiç sıkıntı olmadi
Bende de oluyor şu ara sık sık kokusuz renksiz hafif yapışkan gibiKızlar çok moralim bozuk, biraz önce doktorum aradı ikili test sonuçları için onlar temiz çıktı çok şükür ama benim daha önce önensemediğim bişi sormak geldi aklıma. Gün boyu iç çamaşırım ıslanıyor benim alıntı ama su gibi bunu sorunca birden doktorun sesi değişti 3 gün izlemede kal takip edelim olmaması lazımm dedi böyle bişi yaşayan var mı yada bilgisi olan.
Kızlar çok moralim bozuk, biraz önce doktorum aradı ikili test sonuçları için onlar temiz çıktı çok şükür ama benim daha önce önensemediğim bişi sormak geldi aklıma. Gün boyu iç çamaşırım ıslanıyor benim alıntı ama su gibi bunu sorunca birden doktorun sesi değişti 3 gün izlemede kal takip edelim olmaması lazımm dedi böyle bişi yaşayan var mı yada bilgisi olan.
Daha var önümüzde zaman ya karar verirsiniz inşallahEvet haklısın onu düşününce vazgeçtim mecburen ama karar vermek kolay olsa keşke
Suan bende çok tedirgin oldumHergün oluyor, ne zaman baksam çamaşırım nemli ıslak
Allah Allah olmaması gerekiyor 20. Hafta olsa yine neyse dedi, baya endişeli konuştu. Şimdi nette de okudum pek iyi şeyler yok. 3 gün izle dedi ama dayanamayıp yarın gidicem galibaYok bnce canım sana öyle gelmiştir sesi.. normal bnce. Bende de gün boyu var akıntım yok sadece su var iç çamaşırımda. Rahatsız ediyor hatta gün boyu 3 kez değiştiriyorum iç çamaşırımı..
Tedirgin etmek istemezdim ama Bi sıkıntı varsa müdahale edilir belki. Ben de korkunç şeyler okudum nette yarın gideceğimSuan bende çok tedirgin oldum
Takip Et bazen akıntı da olabilir şu da devam ederse gel dedi bugün birsey yok ama yarın giderim ben doktora en iyisi riske atmamak
Inşallah bir sorun olduğunu düşünmüyorum ikimizde de yarın bende gidicem önlem almış oluruz riske atmaya gerek yok haberdar ederim senide canımTedirgin etmek istemezdim ama Bi sıkıntı varsa müdahale edilir belki. Ben de korkunç şeyler okudum nette yarın gideceğim
Böyle yaşanmışlıklar çok duydum canım o yüzden çok sıcak bakmıyorum yapı olarak da olumsuz bişey çıksa onu tolere edebilcek birisi değilim en iyisi bilmemek.Bende aynı seyi düşündüğüm icin yaptırmadım cok sukur burun ense kalinligi iyi cikti Allah korusun kötü ciksa da yaptirmicaktim. Yeğenimin sınırdan cok ust seviyede cikmis değerleri doktoru down demis ayrıntılı ultrasonda normal cikmis mesela
Belki terliyosundur canım akıntıyla ter birleşince o da ıslaklık hissi verebilir. Tabiki yinede doktora görünmekte fayda var.Hergün oluyor, ne zaman baksam çamaşırım nemli ıslak
Tamam canım cok sağol. Korkudan eşime saldırdım o da Bi rahat ki evlere şenlikInşallah bir sorun olduğunu düşünmüyorum ikimizde de yarın bende gidicem önlem almış oluruz riske atmaya gerek yok haberdar ederim senide canım
Ter benim de aklıma geldi, ilerleyen zamanlarda idrar kaçırma da olabiliyormuş ama onun için de erkenBöyle yaşanmışlıklar çok duydum canım o yüzden çok sıcak bakmıyorum yapı olarak da olumsuz bişey çıksa onu tolere edebilcek birisi değilim en iyisi bilmemek.
Belki terliyosundur canım akıntıyla ter birleşince o da ıslaklık hissi verebilir. Tabiki yinede doktora görünmekte fayda var.
Benimde cok akıntı oluyor hem ter etkisi hemde bebek gelişimiKızlar çok moralim bozuk, biraz önce doktorum aradı ikili test sonuçları için onlar temiz çıktı çok şükür ama benim daha önce önensemediğim bişi sormak geldi aklıma. Gün boyu iç çamaşırım ıslanıyor benim alıntı ama su gibi bunu sorunca birden doktorun sesi değişti 3 gün izlemede kal takip edelim olmaması lazımm dedi böyle bişi yaşayan var mı yada bilgisi olan.
Numaranı yazar mısın özelden alayımBen gelirim ☺
2 dir gidiyorum benimde göstermiyor bacak bacak üzerine atmoşBenim bebişin cinsiyeti belli değil. Şimdi eylülün 10 unda randevum var. O zamana kadar belli olur değil mi kızlar sanırım 16 haftalık olcak o zamana kadar :) birde bende ne ağrı ne his ne bulantı var.. Hamile olduğumu bile unutuyorum sadece dün, üst üste öksürdüm karnımın alt kısmı çok ağrıdı o ağrıyla çığlık attım.. öksürdüğüm için oldu.. Hamileliğimi unutuyorum bu aralar sanırım en rahat dönem bu dönem..
Senin de baya olmuş canım bir hafta on güne çıkar dediler bana da ama yok hala28 temmuzda yaptırdım hala çıkmadı bayram sebebiyle dediler bakalım ne zaman çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?