2021 Şubat Anneleri

Enfeksiyon da akıntı öyle kötü diye biliyorum canım ama istersen bi doktoruna danış en iyi o yönlendirir. Benim mantar olduğu zaman çok fazla kaşıntım oluyor
Enfeksiyon olduğumu söylemedim ki.. Eşim sağlıkçı zaten.. Ordaki doktorlara soruyor benimle ilgili sorunları.. enfeksiyon olacak dedi. Dikkatli ol ve Çok su iç dedi. Bende çok su içiyorum. Daha iyiyim bugun. Ama gece uyurken bilmeden çok kaşımışım sanırım yara oldu yıkarken yanıyor

Eğer enfeksiyon olduğunu düşünüyosan canım kendi doktoruna git hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmeli.Geçen bende kendimde şüphelendim dün idrar verdim çok şükür bişey çıkmadı.

Benim arkadaşıma da olmuştu hamilelikte mantar demişti doktoru, İlişkiye giriyorsan hamilelikte mantar problemleri yaşanabilir, vajinal hormonlar hamilelikte salgılanmadığından mikroplara açık oluyormuş vajina girişi.. Travazol krem verdi doktoru... İdrar yolu enfeksiyonun da ben yaşadım, Dr kaşıntı var mı dedi yok dedim.. O da yapabiliyor demek ki Dr soruyor yanma kaşıntı var mı diye.

Petek Arıoğlu dedi canım. Zeynep Kamile de gidebilirsin dedi aman aman

Allahım düşürmesin oraya canım benimde orayla ilgili anılarım pek parlak değil. Acil de 2 saatte sıra gelmez mi insana gelmedi valla millet gözümün önünde doguruyodu neredeyse hala bekletiyolar
İlk gebelikte ateşim 39.5 eve yakın diye aciline gittik, ya yatırdıkları sedyenin havlu kağıdını değişmediler. Drum ilk gebelikte amniyosentez ve diğer kan testlerini yaptırmadığım için oranın genetik bölümüne imzanı ver yaptırmıcam diye yönlendirdi. Genetik bölüm başkanına uyuz olmuştum. Doğururum diyorsunuz da bakalım bakacak mısınız demek nedir ehvam içindeki anneyedaha gitmem diyordum da bu gebelikte Toxo plazma VS testlere medipol 500 küsür diyince ne gerek var devlette yaptırıyım dedim gittim. pandemide gene aynı o kağıt aynı kaldı değişmedi. kaç hastada bir değişiyorlar merak ediyorum. Bir de gebelikten önce bakılıyor bu testlere şimdi değil diye salak yerine koydu beni asistan... Daha tövbeler olsun, iyi Dr'a gelene orada helal olsun ben hiç şanslı olamadım

Çok nadir anlıyorum. Namaz kılmaya kalkınca bakıyorum ıslaklık görüyorum. Hiç akıntım yok bu arada.. Progestan fitil olarak kullanıyorum ondanda kaynaklı olabilir. Bilmiyorum ama normal bnce.
Su gibi akinti denilen seyi ilk bebegimi kaybetmeden once yasadim, pecete koyuyordum sirilsiklam oluyordu yarim saat yada 1 saat icinde, sonra pet koymaya basladim ayni bebegin bezi gibi pet islaniyordu 2 gun sonrada bebegimi kaybetmistim, su an bendede var akinti su gibi ama surekli degil ozellikle sabah oluyor progestan da yapiyor, birde o akinti cok cok fazla kizlar mutlaka bi anormallik oldugunu anlarsiniz.

İç çamaşırım ıslanıyor öyle söyleyim, şeffaf kokusuz Bi su. Başka şikayetiniz var mıydı kanama, ağrı neden kaybettiniz bebeğinizi Başınız sağ olsun. Çok panikledim ben de yarın doktora gidicem içim içimi yiyor

Bisey yoktur ins endise etmeyin, akintidan sonra kesedeki su bosalmis, yogun bir kanama sonrasi ogrenmistim kalbinin durdugunu, lutfen yarin gittikten sonra yazarsaniz bizlerde endisemizi gidermis oluruz,

Bisey yoktur ins endise etmeyin, akintidan sonra kesedeki su bosalmis, yogun bir kanama sonrasi ogrenmistim kalbinin durdugunu, lutfen yarin gittikten sonra yazarsaniz bizlerde endisemizi gidermis oluruz,
Çok tesekkür ederim yazarım tabi, İnş normal Bi şeydir

Anladım canım Türkiye desin herhalde di mi nasıl gidiyor hamilelik
Yok kuzum annemlerde burda benim fransada esiminkiler turkiyede o gittigi icin ben coronadan gitmedim hamile oldugumdan dolayi riski goze alamadim iyi gidiyor hamilelikde annemle gelinimiz pisirip onume getiriyolar 20gun boyunca baya dinlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…