2021 Şubat Anneleri

Haftaya normal rapor alicam cnm okullar acilinca heyet vericek doktorum
Veremeyiz oyle bi yetkimiz yok dedi dr, bir de covide karsi cok rahat bi adam, okulum kalabalik, temizlik cok yok dedim, ki ben hapsuran goren grip olan bir insanim, su anda da atesliyim biraz, hapsuruyorum, evden cikmadigim icin usuttum diyorum, okula gitmis olsam paniklerdim, bak hepimiz calisiyoruz isimizin basindayiz falan dedi, oyle bi rapor hakkimiz yok dedi. Zaten nefret ederim su rapor isinden istemekten,

Benim zaten bir çocuğum var ve ben ateş düşürücü verme bilincini iyi biliyorum. Fakat karında bir bebek var bunda doktora guvenilmelinbenim teyzem gebeyken ateşlendi bir gece boyunca ateşle yattı ve cocugunun problem oldu. Ayrıca şu an ortam da farklı bence herkes görevini yapsın. Ateş cikmadan ateş düşürücü de ne biliyim???

Canım peki teyzenin çocuğunda ateşten dolayı mı problem olmuş bunu kesin biliyo musunuz ? Yanlış anlama beni canım ama şimdi böyle bişey yazınca bizlerde hassas bi dönemimizde olduğumuz için kolayca etkilenebilir ve korkabiliriz.Ve bu bebeğe daha çok zarar verir.Niyetini anlayabiliyorum uyarmak istiyosun ama mesela şimdi kendi adıma söyliyim en ufak bi ateşte hemen tedirgin olabilirim. Tabiki kendimizi iyi hissetmiyosak ateşimizde çok yüksekse doktora gideceğiz. Bende geçmiş hamileliğimde 38 e gelmeyen ateşle acile gittim doktor bana niye geldin bebekler 40 derece ateşe dayanıklı senin ateşinde çok yüksek değil deyip göndermişti. Hepimizin yaşadığı farklı şeyler var bunları anlatalım ama korkabilceğimiz şeyleri bence paylaşmayalım .

Evet bunu doktor söyledi tüm üniversite hastanelerinda ayrıca bir yetiskinle bebeğin ateşe direnci aynı mı bir bakın isterim.... Bir çocuk 40 a kadar dayanabiliyor . Ayrıca doktorlar kar zarar hesabıyla hareket ediyorlar ... Böyle bir konuda doktorlarin fikri bana daha realist geliyor.

Bakın ben ateş olunca gidilmemeli yi konuşmuyorum dün bende arkadaşa doktora gitmesini söyledim çünkü bulunduğumuz dönem risk almaya gelmez basit bi işitme de olabilir allah korusun covid de. Benim demek istediğim sizin verdiğiniz örnekle bizler daha fazla tedirgin olabiliriz zaten en ufak bişey de acaba diye sürekli düşünüyoruz bu dönemde kimse de sağlığını ihmal etmez diye düşünüyorum. Ayrıca ateş konusunda banada çocuklar ateşe dayanıklı ve 37.5 e yüksek ateş değil diyen bir doktordu.

kaç günlük aldın yani ? Baya vermiş dr. Devlet mi özel dr mu verdi bunu?
Daha almadim cnm seminer için 5 günlük alicam. Doktorum özel muayanesi ve özel hastanede çalışıyo. Riskli gebelik uzmani zaten sürecin basindan beri igneler ilaçlar fitil kullanıyorum

Özelden mi aldın canım, ben de seminer için alacağım sonrasında da okuldan dersleri ayarlayacaklar uzaktan ders vereceğim
Pzts alicam cnm ozelden . Uzaktan eğitim sürecinde bende uzaktan eğitim olarak devam edicem okullar açılınca alicam rapor

Gerçekten birbirimizi yanlış anlıyoruz galiba nerden dedim 38 kadar parol alma diye inşaatçı yakından takip ettiğim bir arkadaş sayesinde ben de onun doktoruna gidiyorum. Bir hafta önce de hasta olduğunu bildiğimden kendimce nacizane uyarmak istedim, bünyesi hassas belli hemen ilaca yönelmesin vücudu direnç kazansın dedim. Bazen susmak gerekiyor galiba... Özür dilerim ikinizden de...

Doktorum verir mi bilmiyorum ki off offf su korona mahvetti bizi stresi yetiyo valla
Benim durumum riskli gebelik olduğu için öyle uygun gördü doktorum cnm fitil igne ilaclar kullanıyorum hamileliğimi ogrendigimden beri. Valla bende cok korkuyorum cnm doktor kontrollerine gidip geliyorum sadece sürekli eşimi uyariyorum dikkat et calisirken diye. İstersen konus hamileler icin riskli zaten bu virüs. Hem dur bakalım vakalar artti iyice belki açılması ertelenir yine

Ben öğretmen değilim canım kamuda çalışıyorum bende vakalar artınca bir ümit belki hamilelere idari izin verirler mi diye düşündüm inşallah öyle bişey olur bakalım . Bende çok dikkat ediyorum canım ama bu ara sürekli çevremde hasta duymaya başladım korkuyorum açıkcası işe gelmek istemiyorum.

Kötüymüş cnm. Benim riskli gebelik olduğu için de vereyim demiş olabilir

İnş verirler cnm cidden su süreçte kendimizden cok bebegimiz icin endiselniyoruz zaten

İnş verirler cnm cidden su süreçte kendimizden cok bebegimiz icin endiselniyoruz zaten
Aynen canım bide vücudumuz nasıl tepki verir bilmiyoruz açıkcası ondan da korkuyorum. Evde 14 aylık bebeğimde var onun için de endişeleniyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun zor dönemden geçiyoruz.

Aynen canım bide vücudumuz nasıl tepki verir bilmiyoruz açıkcası ondan da korkuyorum. Evde 14 aylık bebeğimde var onun için de endişeleniyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun zor dönemden geçiyoruz.
Kıyamam bide bebeğin varmış.. Kendi zevki için gezen insanlar yüzünden bu haldeyiz valla cok kızıyorum onlara. Hamile olup korona ya yakalanan bi tanıdığım var hastanede yatmış ama cok agir atlatmış ilac verememisler onu duyunca daha da korktum.

Ben okul değiştirdim bir de, öyle rapor falan olaylarına girmek de hoş bir izlenim yaratmayacak diye düşünüyorum. Ne yapıcam bilmiyorum, seminer dönemi gidicem mecburen, sonrası Allah bilir. 21 Eylül'e kadar kafam rahat ama sonrası ? tamamen

Bende maske takmayıp sanki hiç bişey yokmuş gibi takılanlara çok kızıyorum ofiste gördükçe uyarıyorum , onlar yüzünden kurunun yanında yaş da yancak bişey değil. Allahım korusun şu izne bi çıksak rahatlıcaz inşallah

Dur bakalım cnm belki ertelenir yine hem kademe kademe açılacak belki senin kademen acilmaz bi 3 hafta daha ertelenir

Devlet öğretmenleri rahat olacak her zaman. Okullar açılmayacak kanaatimce. Çünkü kimse kaale almıyor ve git gide artiyor. Geçen senenin aynını yaşayacağız. Tek umut aşı ya da bir ilaç

Anlamazlar ki cnm bi komşumuz vardi niye takmıyorsun maske diyodum hepimiz geciricez zaten o hastalığı gerek yok diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…