- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
Meraba ben de öğretmenim ve şırnakta çalışıyorum iznim Ekim’de başlıyor seminer için gidip gitmemekte öok kararsızım oralarda virüs çok daha yaygın napıcamı bilmiyorum açıkçasıKızlar en iyi siz anlarsınız şuanki durumumdan . Sağlık bakanımızı dinliyorum . Gebeler keonik rahatsızlıgı olanlar ve 65 yaş üstü risk grubundaeşim çalışıyor kızım anaokuluna başlayacak. Bende öğretmenim 1.kasımda başlıyor idari iznim... Süreç canımı sıkıyor korkutuyor ve psklojimi yıpratıyor . Ne yapacaz biz bu dönemi nasıl atlatacaz ?
Ben 27 sinde verdim hala alamadım 21 iş günü geçmesi lazımmış araya bayramda gitince benim cıkmamıştı hala gecen sordum benim ki cok uzun sürdü benden uzun süren yoktur sanırımİkili testtin üzerinden 10 gün geçti ama sonuçlar çıkmadı kızlar yaptıran varsa kaç günde aldılar sonucu acaba
Ben özele gidiyorum 10 güne çıkar dediler ondan merakta kaldım, sizin de baya uzunmuşBen 27 sinde verdim hala alamadım 21 iş günü geçmesi lazımmış araya bayramda gitince benim cıkmamıştı hala gecen sordum benim ki cok uzun sürdü benden uzun süren yoktur sanırım
İçimi rahatlattın çok tesekkür ederim, şuana kadar hamilelikte hiç sıkıntım olmadı. İnternette bişi okumamak lazım valla panik atak krizi geçirdim gereksiz ağlamalar dramlar :)))Aynısı ocak annelerinde de yazmışlar, doktorları normal olduğunu söylemiş, hatta birinin 7.8. aydan sonra bu şikayet olursa riskli demiş. Gayet sağlıklı ilerliyordu gebeliğin, Bi ilaç kullanmıyordun da hatırladığım kadarıyla, ehvam yapma... Hamilelikte fark etmeden idrar kaçırabiliriz de. Şu an kese aşağıda rahmin üstünde baskı yapıyor. Burda da biri sanki özgemiydi Bi ara ıslaklık var falan demişti
İstanbulda Memurum, hergün rahat 500 kişinin uğradığı Bi kurumdayım, eşim eczacı ve kızım 2 yaşında kreşe gidiyor... Şu an ailecek nezle olduk kreşten geldi, raporlu evdeyim iki gündür. Allaha tevekkülden başka çare yok maalesef... Biz gene idari izinli sayılabiliyoruz kışa, kamu çalışanı olmayanın o hakkı da yok, hamd etmek lazım bir şeylere bence...
Canım ben yüksek ateş ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirm, arkadaş 16 haftalık diye öyle dedim... 38.5dan önce de parol vermiyorlar aciller, yaşadım ben de ateşlenme gebeyken...QUOTE="Msspinkie, post: 64896231, member:
Ama hamile lütfen olur mu ateş bebek için tehlike
Evet ilk 3 ayda bende olmuştum canımCanım ben yüksek ateş ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirm, arkadaş 16 haftalık diye öyle dedim... 38.5dan önce de parol vermiyorlar aciller, yaşadım ben de ateşlenme gebeyken...
Ben Ocakta doğum yapıcam sezeryan olacağım için, arada oraya da bakıyorumİçimi rahatlattın çok tesekkür ederim, şuana kadar hamilelikte hiç sıkıntım olmadı. İnternette bişi okumamak lazım valla panik atak krizi geçirdim gereksiz ağlamalar dramlar :)))
Doktorunla konuş cnm ben konuştum rapor vericek. Sende bebeğin de tehlikeli olabilir mesleğinden dolayi riske atmayalım diye bi karar aldikKızlar en iyi siz anlarsınız şuanki durumumdan . Sağlık bakanımızı dinliyorum . Gebeler keonik rahatsızlıgı olanlar ve 65 yaş üstü risk grubundaeşim çalışıyor kızım anaokuluna başlayacak. Bende öğretmenim 1.kasımda başlıyor idari iznim... Süreç canımı sıkıyor korkutuyor ve psklojimi yıpratıyor . Ne yapacaz biz bu dönemi nasıl atlatacaz ?
Şu sıralar korona dışında ateş ve isal de var . İnşallah değilsindir . Test yaptır emin ol istersen bir an önce . Teması en aza indirip maskesiz hareket etmemeliyiz. Zaten evde bulaşma olasılığı cok daha fazlaymış . Ev ferdinden.Allah tüm anne adaylarımızı anne olan olmayan herkesi tüm aile ferdimizi korusun şu virüs biran önce bitsin artık.Kizlar mrb ben de yne hastayim isyernde birçok kişiden corona cikti benim de atesim sabahtan beri 37.7
Bu arada beni de whatsupa alirmsnz
Dua edin corona olmym
Yok canım bende ıslaklık. Benim akıntım çoğunlukla sarıya yakın krem gibi arada da şeffaf. Hiç de doktora sormadım normal diye.Aynısı ocak annelerinde de yazmışlar, doktorları normal olduğunu söylemiş, hatta birinin 7.8. aydan sonra bu şikayet olursa riskli demiş. Gayet sağlıklı ilerliyordu gebeliğin, Bi ilaç kullanmıyordun da hatırladığım kadarıyla, ehvam yapma... Hamilelikte fark etmeden idrar kaçırabiliriz de. Şu an kese aşağıda rahmin üstünde baskı yapıyor. Burda da biri sanki özgemiydi Bi ara ıslaklık var falan demişti
Üzme kendini inşallah korona değildir. Yarına düşer ateşin umarım.Kizlar mrb ben de yne hastayim isyernde birçok kişiden corona cikti benim de atesim sabahtan beri 37.7
Bu arada beni de whatsupa alirmsnz
Dua edin corona olmym
Yanlış anımsadım demek kusura bakmaYok canım bende ıslaklık. Benim akıntım çoğunlukla sarıya yakın krem gibi arada da şeffaf. Hiç de doktora sormadım normal diye.
Şu sıralar tek sıkıntım midemin yanması. Bazı geceler uykumdan uyandırdı o derece. Bu hafta saçları çıkıyormuş bebişimin ondan herhalde.
Seminer için mi aldınız rapor?Doktorunla konuş cnm ben konuştum rapor vericek. Sende bebeğin de tehlikeli olabilir mesleğinden dolayi riske atmayalım diye bi karar aldik
Benimki 6 günde çıkmıştı ki kanım alıp başka bir laboratuara yolladıkları halde. Her yer farklı demek ki.Ben 27 sinde verdim hala alamadım 21 iş günü geçmesi lazımmış araya bayramda gitince benim cıkmamıştı hala gecen sordum benim ki cok uzun sürdü benden uzun süren yoktur sanırım
Canım ben yüksek ateş ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirm, arkadaş 16 haftalık diye öyle dedim... 38.5dan önce de parol vermiyorlar aciller, yaşadım ben de ateşlenme gebeyken...QUOTE="Msspinkie, post: 64896231, member:
Ama hamile lütfen olur mu ateş bebek için tehlike
Şu sıralar korona dışında ateş ve isal de var . İnşallah değilsindir . Test yaptır emin ol istersen bir an önce . Teması en aza indirip maskesiz hareket etmemeliyiz. Zaten evde bulaşma olasılığı cok daha fazlaymış . Ev ferdinden.Allah tüm anne adaylarımızı anne olan olmayan herkesi tüm aile ferdimizi korusun şu virüs biran önce bitsin artık.
Üzme kendini inşallah korona değildir. Yarına düşer ateşin umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?