2021 Şubat Anneleri

Meraba ben de öğretmenim ve şırnakta çalışıyorum iznim Ekim’de başlıyor seminer için gidip gitmemekte öok kararsızım oralarda virüs çok daha yaygın napıcamı bilmiyorum açıkçası

İkili testtin üzerinden 10 gün geçti ama sonuçlar çıkmadı kızlar yaptıran varsa kaç günde aldılar sonucu acaba
Ben 27 sinde verdim hala alamadım 21 iş günü geçmesi lazımmış araya bayramda gitince benim cıkmamıştı hala gecen sordum benim ki cok uzun sürdü benden uzun süren yoktur sanırım

Ben 27 sinde verdim hala alamadım 21 iş günü geçmesi lazımmış araya bayramda gitince benim cıkmamıştı hala gecen sordum benim ki cok uzun sürdü benden uzun süren yoktur sanırım
Ben özele gidiyorum 10 güne çıkar dediler ondan merakta kaldım, sizin de baya uzunmuş

İçimi rahatlattın çok tesekkür ederim, şuana kadar hamilelikte hiç sıkıntım olmadı. İnternette bişi okumamak lazım valla panik atak krizi geçirdim gereksiz ağlamalar dramlar :)))

QUOTE="Msspinkie, post: 64896231, member:
Ama hamile lütfen olur mu ateş bebek için tehlike
[/QUOTE]
Canım ben yüksek ateş ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirm, arkadaş 16 haftalık diye öyle dedim... 38.5dan önce de parol vermiyorlar aciller, yaşadım ben de ateşlenme gebeyken...

Canım ben yüksek ateş ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirm, arkadaş 16 haftalık diye öyle dedim... 38.5dan önce de parol vermiyorlar aciller, yaşadım ben de ateşlenme gebeyken...
[/QUOTE]
Evet ilk 3 ayda bende olmuştum canım ama neyse biz karismayalim yine doktor bilir iyisini... Çok geriliyorum şu konulara

Evet ilk 3 ayda bende olmuştum canım ama neyse biz karismayalim yine doktor bilir iyisini... Çok geriliyorum şu konulara
[/QUOTE]
Amin canım dua edelim düşsün ateşi cidden vücut daha dayanıksız oluyor gebeyken ateşe, dayak yemiş gibi hissettiğimi hatırlıyorum... Vücut viralle savaşmak için akyuvar ve antikor üretiyor ısısını yükselterek, ben o yüzden 38e kadar dayan demek istemiştim... Tabi ki doktoru daha iyi bilir...

İçimi rahatlattın çok tesekkür ederim, şuana kadar hamilelikte hiç sıkıntım olmadı. İnternette bişi okumamak lazım valla panik atak krizi geçirdim gereksiz ağlamalar dramlar :)))
Ben Ocakta doğum yapıcam sezeryan olacağım için, arada oraya da bakıyorum görünce sana da diyim dedim. Yarın bakar doktorun zaten amniyon sıvısınIn durumuna. Hayırlı haberlerle gel

Doktorunla konuş cnm ben konuştum rapor vericek. Sende bebeğin de tehlikeli olabilir mesleğinden dolayi riske atmayalım diye bi karar aldik

Kizlar mrb ben de yne hastayim isyernde birçok kişiden corona cikti benim de atesim sabahtan beri 37.7
Bu arada beni de whatsupa alirmsnz

Dua edin corona olmym
Şu sıralar korona dışında ateş ve isal de var . İnşallah değilsindir . Test yaptır emin ol istersen bir an önce . Teması en aza indirip maskesiz hareket etmemeliyiz. Zaten evde bulaşma olasılığı cok daha fazlaymış . Ev ferdinden.Allah tüm anne adaylarımızı anne olan olmayan herkesi tüm aile ferdimizi korusun şu virüs biran önce bitsin artık.

Yok canım bende ıslaklık. Benim akıntım çoğunlukla sarıya yakın krem gibi arada da şeffaf. Hiç de doktora sormadım normal diye.

Şu sıralar tek sıkıntım midemin yanması. Bazı geceler uykumdan uyandırdı o derece. Bu hafta saçları çıkıyormuş bebişimin ondan herhalde.

Yanlış anımsadım demek kusura bakmageçmiş olsun, DRa söyle mutlaka gittiğinde, gaviscon şurup hamilelikte kullanılabilir, zararı yok, doktorlar veriyor midem yanıyor diyince. Ben kullanmıştım 3 şişerapunzel bekliyordum, keltoş doğdu ılık sütü yudum yudum için derler mide yanınca ufak Bi yudum alıyorsun. Ben de nezleyim, meyveyi abarttım şişlikten uyuyamıyorum

Cevremde herkes erkek diyordu benim bebise doktor kız dedi değişme ihtimali var mi bilmiyorum. Cok zor gösterdi zaten kendini bayağı inceledik ama kiz dedi doktor cikinti gormuyorum dedi 2- 3 kez herkes erkek deyince ben daha cok kiz istememe rağmen biraz sartlanma oldu herhalde erkegin adi bile hazir kiza isim arıyorum şimdi degisir mi ne olur hic bilmiyorum

Kizlar devlete gidip direkt cinsiyet baktirabiliyor muyuz? Benimki özelde tam gostermedi o yüzden bir de devlette deneyeyim dedim. Saat 17 bostu mesai dışı poliklinik diyor bakılıyor mu acaba

Benimki 6 günde çıkmıştı ki kanım alıp başka bir laboratuara yolladıkları halde. Her yer farklı demek ki.

Kızlar üçlü test yaptıracak mısınız ?

[/QUOTE]

Ben gecen hafta da rahatsızdm nuran.hanim bana parol verdi hem.de 3 kez ictm

Cok sukur atesim.dustu 36 ya sanırım kılmadan usttm klima.da ciddi hasta ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…