2021 Şubat Anneleri

Keşke sadece maske takmasalar. Hasta oldukları halde kimseye soylemeyenler var inanabiliyormusunuz??????? Korona olduğunu bildiği halde toplum içine girip çıkıyorlar.

Devlet öğretmenleri rahat olacak her zaman. Okullar açılmayacak kanaatimce. Çünkü kimse kaale almıyor ve git gide artiyor. Geçen senenin aynını yaşayacağız. Tek umut aşı ya da bir ilaç
Rahat olucak demiyelim kendi adima konuşayım ben sürekli canlı ders verdim odev verdim sosyal medyada grup kurdum her sınıfa kontrol ettim ve 11 sınıfım vardı.. Bana kalsa da acilmaz çünkü cok vaka var acilsa da kapatirlar bi sure sonra

Anlamazlar ki cnm bi komşumuz vardi niye takmıyorsun maske diyodum hepimiz geciricez zaten o hastalığı gerek yok diyordu
Evet evet bu kafa hemen hemen herkes de oluştu. Boşuna üzülme hepimiz olucaz diyorlar. Hamile halimle Fink Fink gezen akrabam evine gitmedim diye kusuyor. Korkuyorum diyorum, sağlıkçılar ne yapsın onlar toptan ölmeli diyor. Sanki hasta olsam gelip bakacak, kızım ne olacak etrafımdaki büyükler hep kronik Allah yardımcımız olsun.

Ben öğretmenim ama ozeldeydim evlenince maalesef bıraktım. Ozeldeki arkadaşlarım okula gidip online yapıyor hatta daha fazlası. Devletteki öğretmenler bu kadar baskıya mecbur bırakılmıyor hemde arkadaşlarımın maaşlarında meçhul. Allah onlara yardım etsin

Anlamazlar ki cnm bi komşumuz vardi niye takmıyorsun maske diyodum hepimiz geciricez zaten o hastalığı gerek yok diyordu
Bizde de var öyle biri sürekli bozdum onu daha bişey diyemiyor nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum insan kötü bişey olur diye korkar kendini korur bunlar hepten bırakıyo kendini.
Keşke sadece maske takmasalar. Hasta oldukları halde kimseye soylemeyenler var inanabiliyormusunuz??????? Korona olduğunu bildiği halde toplum içine girip çıkıyorlar.
Evet haberlerde görüyoruz çok üzücü rabbim evlatlarimizin hürmetine korusun bizleri inşallah bi an aşı yada ilaç bulunur. Korkusu bile inanılmaz yıpratıyo

Bi odada 5 kişi çalışıyoruz tek maske takan benim

Anladım canım. Yazı dili mimiksiz o yüzden Üslup sert gelebiliyor. Daha sakin daha ılımlı cümleler kurmakta fayda var. Yani ben elimden geleni yapıyorum bu konuda.

Valla bende kimseye gitmedim küssünler yapçak bişey yok

Baskı yok elbet ama vicdan meselesi kendi adıma cok rahatım. Özelde calismak da tercih meselesi

Bazen susmak gerekmiyor canım burası bilgi alışverişi için kurulmuş bir platform. Kimse doktorluk taslamıyor hepimiz kendi yetkili mercilerden öğrendiklerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz, kıyaslıyoruz çoğunluğun söylediğini doğru kabul ediyoruz. Ya da herkes kendine uyan bilgiyi alıyor. Bundan daha güzel bir platform yok bence. Yeterki saygı içerisinde olsun. Tatlı cümlelerle en sert mevzular bile tartışılabilir ama uslüp çok önemli. Kendi 1 doktorumuzun görüşüne karşı burada 30 farklı arkadaşın 30 farklı doktorunun görüşü yazılıyor bundan daha güzel bir bilgi akışını olamaz. Özür dilenecek bir konu yok bence

Dün gece ilk defa kustum midem baya ekşidi ağzıma geldi o da kusturdu çok kötü

yok da dediğin gibi uslüp çok önemli... Herkes işini yapsın cümlesi beni rahatsız etti... Sebep olduğum için bu cümleye, özür diledim. zaten hamilelik hormonları kimisini sinirli, kimisini alıngan yapıyor ben de alınganlardanım bu aralar...
Dün gece ilk defa kustum midem baya ekşidi ağzıma geldi o da kusturdu çok kötü
Geçmiş olsun canım. Ben her sabah düzenli kusuyorum, bazen de bir şey ağır geliyorsa çıkarıyorum. Yememi etkiliyor mu asla

Mide bulantısı kusma ilk andan itibaren oluyor koku hassasiyetide var bende biraz daha normale döndü ama yine de var ara ara

Dur bakalım cnm belki ertelenir yine hem kademe kademe açılacak belki senin kademen acilmaz bi 3 hafta daha ertelenir
Devlet öğretmenleri rahat olacak her zaman. Okullar açılmayacak kanaatimce. Çünkü kimse kaale almıyor ve git gide artiyor. Geçen senenin aynını yaşayacağız. Tek umut aşı ya da bir ilaç

Meslek öğretmeniyim branş değil, umudum o yönde. Ilk dönemi öyle kapatırsak 2. dönem doğum izniyle geçer. Korona belası bitse de derin nefes alsak bi

Tansiyonum normal sabah bakdirdim eczaneden 11 ile 6dedi gayet normal dedi kadin birazda kenfimi yordum acaba ondanmi oldu diyorum az bise gezim dedim oda yaramdi elim ayagim sisdi bugun daha fena oldum daha gezmem

Tansiyonum normal sabah bakdirdim eczaneden 11 ile 6dedi gayet normal dedi kadin birazda kenfimi yordum acaba ondanmi oldu diyorum az bise gezim dedim oda yaramdi elim ayagim sisdi bugun daha fena oldum daha gezmem
Elin ayağın önceden sisiyormuydu? Tuzlu fazla yeme bence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…