Keşke sadece maske takmasalar. Hasta oldukları halde kimseye soylemeyenler var inanabiliyormusunuz??????? Korona olduğunu bildiği halde toplum içine girip çıkıyorlar.Bende maske takmayıp sanki hiç bişey yokmuş gibi takılanlara çok kızıyorum ofiste gördükçe uyarıyorum , onlar yüzünden kurunun yanında yaş da yancak bişey değil. Allahım korusun şu izne bi çıksak rahatlıcaz inşallah
Rahat olucak demiyelim kendi adima konuşayım ben sürekli canlı ders verdim odev verdim sosyal medyada grup kurdum her sınıfa kontrol ettim ve 11 sınıfım vardı.. Bana kalsa da acilmaz çünkü cok vaka var acilsa da kapatirlar bi sure sonraDevlet öğretmenleri rahat olacak her zaman. Okullar açılmayacak kanaatimce. Çünkü kimse kaale almıyor ve git gide artiyor. Geçen senenin aynını yaşayacağız. Tek umut aşı ya da bir ilaç
Evet evet bu kafa hemen hemen herkes de oluştu. Boşuna üzülme hepimiz olucaz diyorlar. Hamile halimle Fink Fink gezen akrabam evine gitmedim diye kusuyor. Korkuyorum diyorum, sağlıkçılar ne yapsın onlar toptan ölmeli diyor. Sanki hasta olsam gelip bakacak, kızım ne olacak etrafımdaki büyükler hep kronikAnlamazlar ki cnm bi komşumuz vardi niye takmıyorsun maske diyodum hepimiz geciricez zaten o hastalığı gerek yok diyordu
Ben öğretmenim ama ozeldeydim evlenince maalesef bıraktım. Ozeldeki arkadaşlarım okula gidip online yapıyor hatta daha fazlası. Devletteki öğretmenler bu kadar baskıya mecbur bırakılmıyor hemde arkadaşlarımın maaşlarında meçhul. Allah onlara yardım etsinRahat olucak demiyelim kendi adima konuşayım ben sürekli canlı ders verdim odev verdim sosyal medyada grup kurdum her sınıfa kontrol ettim ve 11 sınıfım vardı.. Bana kalsa da acilmaz çünkü cok vaka var acilsa da kapatirlar bi sure sonra
Bizde de var öyle biri sürekli bozdum onu daha bişey diyemiyor nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum insan kötü bişey olur diye korkar kendini korur bunlar hepten bırakıyo kendini.Anlamazlar ki cnm bi komşumuz vardi niye takmıyorsun maske diyodum hepimiz geciricez zaten o hastalığı gerek yok diyordu
Evet haberlerde görüyoruz çok üzücü rabbim evlatlarimizin hürmetine korusun bizleri inşallah bi an aşı yada ilaç bulunur. Korkusu bile inanılmaz yıpratıyoKeşke sadece maske takmasalar. Hasta oldukları halde kimseye soylemeyenler var inanabiliyormusunuz??????? Korona olduğunu bildiği halde toplum içine girip çıkıyorlar.
Bi odada 5 kişi çalışıyoruz tek maske takan benimBende maske takmayıp sanki hiç bişey yokmuş gibi takılanlara çok kızıyorum ofiste gördükçe uyarıyorum , onlar yüzünden kurunun yanında yaş da yancak bişey değil. Allahım korusun şu izne bi çıksak rahatlıcaz inşallah
Anladım canım. Yazı dili mimiksiz o yüzden Üslup sert gelebiliyor. Daha sakin daha ılımlı cümleler kurmakta fayda var. Yani ben elimden geleni yapıyorum bu konuda.Benim zaten bir çocuğum var ve ben ateş düşürücü verme bilincini iyi biliyorum. Fakat karında bir bebek var bunda doktora guvenilmelinbenim teyzem gebeyken ateşlendi bir gece boyunca ateşle yattı ve cocugunun problem oldu. Ayrıca şu an ortam da farklı bence herkes görevini yapsın. Ateş cikmadan ateş düşürücü de ne biliyim???
Valla bende kimseye gitmedim küssünler yapçak bişey yokEvet evet bu kafa hemen hemen herkes de oluştu. Boşuna üzülme hepimiz olucaz diyorlar. Hamile halimle Fink Fink gezen akrabam evine gitmedim diye kusuyor. Korkuyorum diyorum, sağlıkçılar ne yapsın onlar toptan ölmeli diyor. Sanki hasta olsam gelip bakacak, kızım ne olacak etrafımdaki büyükler hep kronikAllah yardımcımız olsun.
Baskı yok elbet ama vicdan meselesi kendi adıma cok rahatım. Özelde calismak da tercih meselesiBen öğretmenim ama ozeldeydim evlenince maalesef bıraktım. Ozeldeki arkadaşlarım okula gidip online yapıyor hatta daha fazlası. Devletteki öğretmenler bu kadar baskıya mecbur bırakılmıyor hemde arkadaşlarımın maaşlarında meçhul. Allah onlara yardım etsin
Bazen susmak gerekmiyor canım burası bilgi alışverişi için kurulmuş bir platform. Kimse doktorluk taslamıyor hepimiz kendi yetkili mercilerden öğrendiklerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz, kıyaslıyoruz çoğunluğun söylediğini doğru kabul ediyoruz. Ya da herkes kendine uyan bilgiyi alıyor. Bundan daha güzel bir platform yok bence. Yeterki saygı içerisinde olsun. Tatlı cümlelerle en sert mevzular bile tartışılabilir ama uslüp çok önemli. Kendi 1 doktorumuzun görüşüne karşı burada 30 farklı arkadaşın 30 farklı doktorunun görüşü yazılıyor bundan daha güzel bir bilgi akışını olamaz. Özür dilenecek bir konu yok benceGerçekten birbirimizi yanlış anlıyoruz galiba nerden dedim 38 kadar parol alma diyeinşaatçı yakından takip ettiğim bir arkadaş sayesinde ben de onun doktoruna gidiyorum. Bir hafta önce de hasta olduğunu bildiğimden kendimce nacizane uyarmak istedim, bünyesi hassas belli hemen ilaca yönelmesin vücudu direnç kazansın dedim. Bazen susmak gerekiyor galiba... Özür dilerim ikinizden de...
çok şükür canım dikkat et kendine klima açtırma.
Iyı yapmışsın canım dinlenKizlar nuran hanima geldim.rapor alicam artik cmt pazar ödenmecek sanrm ama napalm
Dün gece ilk defa kustumYanlış anımsadım demek kusura bakmageçmiş olsun, DRa söyle mutlaka gittiğinde, gaviscon şurup hamilelikte kullanılabilir, zararı yok, doktorlar veriyor midem yanıyor diyince. Ben kullanmıştım 3 şişe rapunzel bekliyordum, keltoş doğdu ılık sütü yudum yudum için derler mide yanınca ufak Bi yudum alıyorsun. Ben de nezleyim, meyveyi abarttım şişlikten uyuyamıyorum
yok da dediğin gibi uslüp çok önemli... Herkes işini yapsın cümlesi beni rahatsız etti... Sebep olduğum için bu cümleye, özür diledim. zaten hamilelik hormonları kimisini sinirli, kimisini alıngan yapıyor ben de alınganlardanım bu aralar...Bazen susmak gerekmiyor canım burası bilgi alışverişi için kurulmuş bir platform. Kimse doktorluk taslamıyor hepimiz kendi yetkili mercilerden öğrendiklerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz, kıyaslıyoruz çoğunluğun söylediğini doğru kabul ediyoruz. Ya da herkes kendine uyan bilgiyi alıyor. Bundan daha güzel bir platform yok bence. Yeterki saygı içerisinde olsun. Tatlı cümlelerle en sert mevzular bile tartışılabilir ama uslüp çok önemli. Kendi 1 doktorumuzun görüşüne karşı burada 30 farklı arkadaşın 30 farklı doktorunun görüşü yazılıyor bundan daha güzel bir bilgi akışını olamaz. Özür dilenecek bir konu yok bence
Geçmiş olsun canım. Ben her sabah düzenli kusuyorum, bazen de bir şey ağır geliyorsa çıkarıyorum. Yememi etkiliyor mu aslaDün gece ilk defa kustummidem baya ekşidi ağzıma geldi o da kusturdu çok kötü
Dur bakalım cnm belki ertelenir yine hem kademe kademe açılacak belki senin kademen acilmaz bi 3 hafta daha ertelenir
Devlet öğretmenleri rahat olacak her zaman. Okullar açılmayacak kanaatimce. Çünkü kimse kaale almıyor ve git gide artiyor. Geçen senenin aynını yaşayacağız. Tek umut aşı ya da bir ilaç
Benim artık umudum tükeniyorMeslek öğretmeniyim branş değil, umudum o yönde. Ilk dönemi öyle kapatırsak 2. dönem doğum izniyle geçer. Korona belası bitse de derin nefes alsak bi
Tansiyonum normal sabah bakdirdim eczaneden 11 ile 6dedi gayet normal dedi kadin birazda kenfimi yordum acaba ondanmi oldu diyorum az bise gezim dedim oda yaramdi elim ayagim sisdi bugun daha fena oldum daha gezmemMigren falan mı var? Ben 2 gündür ağrıyla yaşıyorum Bugün azaldı. Benimki sinüzitti sanırım. Duş al tansiyon da Ağrı yapar. Üşütmüş olabilir misin? Ilık şeyler iç sıcağa yakın. Ben tülbentle kafamı sıkarım genelde o da azaltıyor ama dikkat et öyle uyuma kafanı uyuşmuş bulabilirsin korkma sonra.Uyumaya çalış.uyku geçiriyor.
Bakdirdim 11ile 6 dedi gayet normal dedilerTansiyon baktın mi
Elin ayağın önceden sisiyormuydu? Tuzlu fazla yeme bence?Tansiyonum normal sabah bakdirdim eczaneden 11 ile 6dedi gayet normal dedi kadin birazda kenfimi yordum acaba ondanmi oldu diyorum az bise gezim dedim oda yaramdi elim ayagim sisdi bugun daha fena oldum daha gezmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?