Hamdolsun yaCok sukur atesim.dustu 36 ya sanırım kılmadan usttm klima.da ciddi hasta ediyo
Ben Hacettepe'de yaptırdım ikili testi. 5-6 gün sonra baktım test sonucu çıkmamıştır diye. Ama tahlil verdiğim gün sonuçların çıkmış olduğunu farkettim. Kan verdiğim günün akşamı girilmişti sisteme. Benim ikili test sonuçları iyi geldi şükür doktorum ekstra tahlile gerek yok dedi. Şuan için üçlü yaptırmayi düşünmüyorum ama yine soracağım yaptırmalı mıyım diye. Kızımda da ikili iyi gelince üçlü yaptirmamistim.Benimki 6 günde çıkmıştı ki kanım alıp başka bir laboratuara yolladıkları halde. Her yer farklı demek ki.
Kızlar üçlü test yaptıracak mısınız ?
Tansiyon baktın miKizlar dunden berli hic gecmedi kafamin agrisi uyudum erkenden ondan oncesindede uyudum yemek yedim habire belki aclikdandir ama sabah oldu hala o siddetle devam ediyo ellerim ayaklarimdada az bise sislik var normalmi sizce annemin yanindayim doktorumada gidemem telefonla arasam bksede yapmaz sizce normalmi asiri siddetli bi agri ne uykuyla nede yemeyle gecdi gozmerimi acacak halde deilim
Hamdolsun ya
çok şükür canım dikkat et kendine klima açtırma.Cok sukur atesim.dustu 36 ya sanırım kılmadan usttm klima.da ciddi hasta ediyo
Migren falan mı var? Ben 2 gündür ağrıyla yaşıyorum Bugün azaldı. Benimki sinüzitti sanırım. Duş al tansiyon da Ağrı yapar. Üşütmüş olabilir misin? Ilık şeyler iç sıcağa yakın. Ben tülbentle kafamı sıkarım genelde o da azaltıyor ama dikkat et öyle uyuma kafanı uyuşmuş bulabilirsin korkma sonraKizlar dunden berli hic gecmedi kafamin agrisi uyudum erkenden ondan oncesindede uyudum yemek yedim habire belki aclikdandir ama sabah oldu hala o siddetle devam ediyo ellerim ayaklarimdada az bise sislik var normalmi sizce annemin yanindayim doktorumada gidemem telefonla arasam bksede yapmaz sizce normalmi asiri siddetli bi agri ne uykuyla nede yemeyle gecdi gozmerimi acacak halde deilim
aynı ben ve 2 lokma yesem bile hatta yemesem bile midem şiş bebek sanki orda göbeğimde yok bişi neden böyle bilmiyuorumAy
Ay valla resmen beni anlatmışsın sanki.. yemek yemeye korkar oldum kafamı kaldıramıyorum yedikten sonra.. yemesem bulantı oluyo açlıktan ama yemesem daha rahatim sanki. Acaba sıcaklardan mi böyleyiz ki
Hem seminer için hem okullar açılınca. 24 haftalık olana kadarSeminer için mi aldınız rapor?
heyet raporu mu aldın canım ?Hem seminer için hem okullar açılınca. 24 haftalık olana kadar
Haftaya normal rapor alicam cnm okullar acilinca heyet vericek doktorumheyet raporu mu aldın canım ?
Aslında bende istiyorum ama eşim çalışmıyor mecbur çalışmak zorundayımHaftaya normal rapor alicam cnm okullar acilinca heyet vericek doktorum
Ama heyette maaşın kesilmiyor cnmAslında bende istiyorum ama eşim çalışmıyor mecbur çalışmak zorundayım
kaç günlük aldın yani ? Baya vermiş dr. Devlet mi özel dr mu verdi bunu?Hem seminer için hem okullar açılınca. 24 haftalık olana kadar
Özelden mi aldın canım, ben de seminer için alacağım sonrasında da okuldan dersleri ayarlayacaklar uzaktan ders vereceğimHem seminer için hem okullar açılınca. 24 haftalık olana kadar
Doktorum verir mi bilmiyorum ki off offf su korona mahvetti bizi stresi yetiyo vallaAma heyette maaşın kesilmiyor cnm
Hiç aklıma gelmemişti isim düşünürken ama normalde duyduğumda benim de hoşuma giden bir isimdi OzanIsimleri çok güzel çocukların maşallahBenim aklıma Ozan geldi. Sizin isimlere uyuyor ve sevdiğim bi isim
Canım normalde de çocuklarımız hastalandığında ya da aşı olduğunda doktor ve takip hemşiresi uyarıyor 38i geçmedikçe ateş düşürücü vermeyin diye. Vücudun hastalığa karşı savunma sistemini durdurmuş oluyoruz. Bebeklerimiz dünyaya gelince çevrenden şunu çok duyacaksınız “ ben aşıya gitmeden evvel bi kaşık ateş düşürücü verdim hep,sen de öyle yap ateşlenmez.” Bu söylenene kulak asmayın teyit edin doktorda lütfen.Evet ilk 3 ayda bende olmuştum canımama neyse biz karismayalim yine doktor bilir iyisini... Çok geriliyorum şu konulara
Allah şifa versin canım. 20 gün önce eşim 40 derece ateşlendi. Halsizlik vücut ağrısı yaşadı. Ben inatla git test yaptır dedim ama 3.güne bişeyi kalmadı. İş yerinde klima çarptı beni ben biliyorum dedi. Gerçekten kötü hasta ediyor klima,vantilatör.Cok sukur atesim.dustu 36 ya sanırım kılmadan usttm klima.da ciddi hasta ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?