2021 Şubat Anneleri

Kızlar ilişki konusunda napıyorsunuz? Dr ilk 3 ay yasak demişti şimdi haftada 1 olabilir dedi. Ama ben korkuyorum. Sizde durumlar nedir?

Ya evet bana kalsa hiç yapmıcam ama eşim için yapmak zorunda hissediyorum, gerçi o da korkuyor bişey olur diye. Bakalım

Allah razi olsn tsk ederim size de geçmişler olsun evet cok kotuydum cok sukur annem sayesinde iim

Çaresi yok nerdeyse 10 senedir ugrasiyorum doktor doktor gezdim. Verdikleri ilaclarda bi ise yaramiyor. Alerjik rinitten diyo kimisi kimi burun kemigindeki egrilikten diyor.
Aynısı da bana denildi kemik çok yamuk da değil aslında ama

Kızlar selam, bugun doktoruma gittim su gibi akıntı geliyordu. Doktor bu haftalarda öyle bişi olması imkansız dedi amnisure diye Bi test varmış ondan yapın dedim onu en erken 19. Hafta yapabiliriz dedi sonra ultrasonla baktı suyu güzel sızdırsa azalır dedi. Sonra dedi ki sızdırsa bile yapılacak bişi yok bunun tıbben Bi çaresi yok ped koyun gözlemleyelim dedi. Açıkcası ben hbişi anlamadım

Şimdilik en azından için rahat etsinn, suyunda azalma yokmuş güzel haber bu. 19. hafta duruma göre bakarsın

Burada bu kadar değerli öğretmen varken ben de bir danışayım mesela :) oğlum 1.sını
Bende incindim o cümleden dolayı. Herkes işini yapacaksa kimse burda bulunmasın. Başkasının fikrine ihtiyacı olmayan da katılmaz gider hamilelikle ilgili her detayı doktorundan öğrenir. spnuçta hiç birimiz gebelik uzmanı değiliz.
Canım amniyotik sızıntı pedi diye bir şey vardı. Ama bunu eczaneden temin edebiliyor musun ya da onun da kullanım şartları var mı bilmiyorum. Sızıntı olursa ped maviye dönüyordu sanırım o zaman anlaşılıyor amniyon sıvısı mı. İçin rahat edecekse bir araştır belki yatman ayakta kalmaman bi fayda sağlar inşallah.

Bendede ara ara su geliyo uzun zamandır ama hiç doktora sormak aklıma gelmedi skntı olsa ultrasonda görürdü bence üç kere falan girdim farklı doktorlarda herkes sağlıklı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…