Biz azalttık ama devam. Sorun olmuyor korkma bence doktor da öyle demiş zatenKızlar ilişki konusunda napıyorsunuz? Dr ilk 3 ay yasak demişti şimdi haftada 1 olabilir dedi. Ama ben korkuyorum. Sizde durumlar nedir?
Biz 4 aydır usluyuz doktor yasaklamadı ama ben korkuyorum nolur nolmaz diyeKızlar ilişki konusunda napıyorsunuz? Dr ilk 3 ay yasak demişti şimdi haftada 1 olabilir dedi. Ama ben korkuyorum. Sizde durumlar nedir?
Benim kanama vs yoktu doktor yasak vs de demedi o yüzden aynen devam haftada bir kaç günKızlar ilişki konusunda napıyorsunuz? Dr ilk 3 ay yasak demişti şimdi haftada 1 olabilir dedi. Ama ben korkuyorum. Sizde durumlar nedir?
Çaresi yok nerdeyse 10 senedir ugrasiyorum doktor doktor gezdim. Verdikleri ilaclarda bi ise yaramiyor. Alerjik rinitten diyo kimisi kimi burun kemigindeki egrilikten diyor.Bende öyle ve 3 yaşındaki kızım da ne yapıyorsunuz?
Benim bebiş erkek yüzde 85.
Çınar alp
Çınar ali
Yiğit ali
Aklımdakiler bunlar. Sizce?benim eşim karışmıyor ama kyv çınar alp e bi burun kıvırmadı değil. Ama karışamaz kafama koyarsam.
Evet bence uzun olur guzel.isim.ama uzunErkek bebek isimleri bende istiroum sizce Muhammed egemen çok mu uzun olur
Ilk degol aslnda burda cok erkek annesi varHayirli olsun subat annelerimizin ilk erkek bebeginide duydum
Canım ben kızımda da fotograftakine benzer almıştım şimdi o kırıldı üstüne üç bebek kullandı yeni alicam yine gün boyu tüm odalarda gezdiriyordum evde
Biz 5 kişi olarak kurduk konuştuğumuz kişilerleözel mesaj atarsanız isteyeni ekleyebilirim
Beni deeeBeni de eklermsnzzzzz
Allah razi olsn tsk ederim size de geçmişler olsun evet cok kotuydum cok sukur annem sayesinde iimAllah şifa versin canım. 20 gün önce eşim 40 derece ateşlendi. Halsizlik vücut ağrısı yaşadı. Ben inatla git test yaptır dedim ama 3.güne bişeyi kalmadı. İş yerinde klima çarptı beni ben biliyorum dedi. Gerçekten kötü hasta ediyor klima,vantilatör.
Yok daha yeni sismeye basladilar annemlerde belki fazla tuzlu kacurmis olabilirimElin ayağın önceden sisiyormuydu? Tuzlu fazla yeme bence?
Aynısı da bana denildi kemik çok yamuk da değil aslında amaÇaresi yok nerdeyse 10 senedir ugrasiyorum doktor doktor gezdim. Verdikleri ilaclarda bi ise yaramiyor. Alerjik rinitten diyo kimisi kimi burun kemigindeki egrilikten diyor.
Neden öyle bişi dedi riskli mi hamileliğiniz, beni hiç uyarmadı daKızlar ilişki konusunda napıyorsunuz? Dr ilk 3 ay yasak demişti şimdi haftada 1 olabilir dedi. Ama ben korkuyorum. Sizde durumlar nedir?
Kızlar selam, bugun doktoruma gittim su gibi akıntı geliyordu. Doktor bu haftalarda öyle bişi olması imkansız dedi amnisure diye Bi test varmış ondan yapın dedim onu en erken 19. Hafta yapabiliriz dedi sonra ultrasonla baktı suyu güzel sızdırsa azalır dedi. Sonra dedi ki sızdırsa bile yapılacak bişi yok bunun tıbben Bi çaresi yok ped koyun gözlemleyelim dedi. Açıkcası ben hbişi anlamadım
Bende incindim o cümleden dolayı. Herkes işini yapacaksa kimse burda bulunmasın. Başkasının fikrine ihtiyacı olmayan da katılmaz gider hamilelikle ilgili her detayı doktorundan öğrenir. spnuçta hiç birimiz gebelik uzmanı değiliz.yok da dediğin gibi uslüp çok önemli... Herkes işini yapsın cümlesi beni rahatsız etti... Sebep olduğum için bu cümleye, özür diledim. zaten hamilelik hormonları kimisini sinirli, kimisini alıngan yapıyor ben de alınganlardanım bu aralar...
Geçmiş olsun canım. Ben her sabah düzenli kusuyorum, bazen de bir şey ağır geliyorsa çıkarıyorum. Yememi etkiliyor mu asla
Canım amniyotik sızıntı pedi diye bir şey vardı. Ama bunu eczaneden temin edebiliyor musun ya da onun da kullanım şartları var mı bilmiyorum. Sızıntı olursa ped maviye dönüyordu sanırım o zaman anlaşılıyor amniyon sıvısı mı. İçin rahat edecekse bir araştır belki yatman ayakta kalmaman bi fayda sağlar inşallah.Kızlar selam, bugun doktoruma gittim su gibi akıntı geliyordu. Doktor bu haftalarda öyle bişi olması imkansız dedi amnisure diye Bi test varmış ondan yapın dedim onu en erken 19. Hafta yapabiliriz dedi sonra ultrasonla baktı suyu güzel sızdırsa azalır dedi. Sonra dedi ki sızdırsa bile yapılacak bişi yok bunun tıbben Bi çaresi yok ped koyun gözlemleyelim dedi. Açıkcası ben hbişi anlamadım
Bendede ara ara su geliyo uzun zamandır ama hiç doktora sormak aklıma gelmedi skntı olsa ultrasonda görürdü bence üç kere falan girdim farklı doktorlarda herkes sağlıklı dediKızlar selam, bugun doktoruma gittim su gibi akıntı geliyordu. Doktor bu haftalarda öyle bişi olması imkansız dedi amnisure diye Bi test varmış ondan yapın dedim onu en erken 19. Hafta yapabiliriz dedi sonra ultrasonla baktı suyu güzel sızdırsa azalır dedi. Sonra dedi ki sızdırsa bile yapılacak bişi yok bunun tıbben Bi çaresi yok ped koyun gözlemleyelim dedi. Açıkcası ben hbişi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?