2021 Şubat Anneleri

Benim de kuyruk sokumum ağrıyor oturur pozisyonda. Eğer bebekken kalça üstü düştüysen hızlı kilo almalarda tetikler dedi. Oturma simidi önerdi ama hiç işe yaramadı. Bi arkadaşımın da kalçası ağrımış hamileyken. Sanırım kilo almadan sebepli bel,kalça,sırtlar ağrıyacak biraz.

Uyanık kimse var mı? Kızlar başım çok ağrıyor dayanamıyorum artık parol alsam bişi olur mu

Ben de sarayım simdi şakaklardan ağrıyor zaten
Duş almak iyi gelir genelde
Ayaklarını soğuk suya koy bir kaç dakika boynuna da soğuk kompres uygula ama çok tutma benim öyle geçiyor hastalanmamaya dikkat et kısa tut .
Bu arada ben bugun gittim doktora bebeğin suyu gayet iyiymiş o şu gibi şey normal akintiymis :)

Merhaba çok sevindim. Darısı başıma . Siz neden yaptırmıştınız?

Benim de uzun zamandır oluyo renksiz ve kokusuz olduğu için sıkıntı değildir diye sormamıştım, doktorum da gayet sağlıklı Bi kız dedi Allaha emanet artık
Çok geçmiş olsun insallah bu durumu atlatirsiniz. Bende de akıntı oluyor bu donem ama sizin anlattığıniz kadar degil. Doktorunuz aksi bi durum gormemis. Insallahta yoktur içinizi ferah tutun.

Uyanık kimse var mı? Kızlar başım çok ağrıyor dayanamıyorum artık parol alsam bişi olur mu
Benim göz tanisyonum oldugu icon surekli bas ve goz agrisi cekiyorum. Doktorum cok sık olmamasi kaydiyla hamile ve emziren annelerin gunde 3doza kadar parol alabilecegini soylemisti. Ara ara aliyorum bende baska turlu dayanamiyorum. Bi cocugum daha var onunla ilgilenmem gerek mecbur aliyorum. Rabbim bebislerimizi korusun. Doktorunuza danışın yine de içiniz rahat etsin.

Hanımlar nacizane fikrim, burada birbirimize destek olmak, kafamiza takilan konulari paylasmak icin buradayiz birbirimizi kırmadan sakin davranarak cevaplarimizi verelim. Hepimizin en değerli donemleri kimimiz sinirli, kimimiz alingan olabiliyoruz emin olun bunun tek sebebi hormonlar. Kalp kirmadan yaklasalim birbirimize. Her ne kadar bibirimizi tanimasakta bi ortak paydamiz var. Hepimiz heyecanla hamilelik surecimiz birlikte yasiyoruz. Allah saglik ve sihhatle bu donemi atlatmamizi nasip etsin.

Günaydın kızlar.
Kaç kilo aldınız?
Evde olmayıp çalışanlar giyecek bir şey bulabiliyor musunuz? Neler aldınız?
Ben 52 kg'dım, 2_2,5 kilo aldım ama nerdeyse 1,5 aydır eski pantolonlarıma giremiyorum. Hamile pantolonlarına da dahaerken ve penye kısmı göğse diye almıyorum. Ama her gün bir şey giyiyorum diye şimdiden bir sürü pantolon aldım, 1 ay sonra onlara da göremeyeceğim.

Bir de benim popişim büyüdü selülitlerin çok arttı şimdiden böyleyse son aylarda duba gibi olurum herhlde diyorum.

Burada bu kadar değerli öğretmen varken ben de bir danışayım mesela :) oğlum 1.sını
Bir şey soruyordum yarım kalmış:) 1.sınıflar için uzaktan eğitim konusunda öğretmen arkadaşlarım ne düşünüyor. Ara sınıflar için belki mümkün ama 1.sınıflar bu süreci nasıl geçirecek acaba. Ders yardımı kolay olur ama çizgi çizmeyi öğrenen bir çocuk için evde Yürütmesi fikri bir garip geliyor.

ben de çalışıyorum ama şuan eskiden kalma bana büyük gelen pantolonları giyiyorum yeni bişey almadım. Elbise ve etek daha rahat bu arada aynı bedeni giyebiliyorum elbisede

Şuan için ilk etapta 1. Sınıflar yüzyüze eğitime başlayacak diye duyum aldım. Eğer online olursa iş ailelere düşüyor. Anne baba çalışıyorsa çocuk çok geri kalacak veya çalışmıyorsa da annenin babanın yetenekleri ve bilgisi yeterli olacak mı soru işareti. 1. Sınıflar bir sene okula geç başladı gibi düşünmek lazım ama bu yıl 2. Sınıf olanlar geçen sene yarım yamalak kaldı. Bu yıl da yarım kalacak 2 yıl kaybı olacak çocukların. Ben lise öğretmeniyim eminim çocuklar liseye geldiğinde farkı hissedilecektir. Küçük yaşta öğrenme hızları çok iyi eğer siz ebadaki yönlendirmeleri evde yaptırabilirseniz en azından bir temel oluşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…