Bende incindim o cümleden dolayı. Herkes işini yapacaksa kimse burda bulunmasın. Başkasının fikrine ihtiyacı olmayan da katılmaz gider hamilelikle ilgili her detayı doktorundan öğrenir. spnuçta hiç birimiz gebelik uzmanı değiliz.
S SkyAsteR
Afedersiniz bana incinmissiniz galiba ama gebe bir kadının ateşi var doktor 3 kez ilaç önermiş burada insanlar vücudun direnç göstersin diyor??
Pardon ? Sağlık bu böyle vebale nasıl giriliyor doktorlar kar zarar hesabı yaparak konuşuyor. Biz bu forumda dertleşmek hemhal olmak için yazisiyoruz. Böyle konularda ne biliyor herkes kendi uzmanligini konusturmali?
Yanlış mıyımMune abla?
İşte onu diyorum. Ateş yetişkin için riskli bir konu herkesin bağışıklığı bir değil. Böyle şeylerde konuşmak uzmanlık ister .... Yok zaten konuşmam... Allah yolunuzu açık etsin.Benim.yuzumden yanlış anlaşılma olmasın canım
Zaten herkes fikrini soyluyo yapıp yapmamak muhakeme gücü olan insana kalms
Hcbrnz ne olur benm yüzümden gerilmeyin burası dertlestigmiz sevindigmz tek platform
Bence kmse kmseye bu konuyla alakalı cvp vermesin uzamasın hepinizi seviyorm
Umarm hepimiz bebislermizi saglikla kucagmza alalim
Tesekkür ederimŞimdilik en azından için rahat etsinn, suyunda azalma yokmuş güzel haber bu. 19. hafta duruma göre bakarsın
Çok teşekkür ederim canım, doktor neden test yapamayız dedi anlamadım. Ped satılıyorsa alayım yarın içim rahat eder en azındanBurada bu kadar değerli öğretmen varken ben de bir danışayım mesela :) oğlum 1.sını
Bende incindim o cümleden dolayı. Herkes işini yapacaksa kimse burda bulunmasın. Başkasının fikrine ihtiyacı olmayan da katılmaz gider hamilelikle ilgili her detayı doktorundan öğrenir. spnuçta hiç birimiz gebelik uzmanı değiliz.
Canım amniyotik sızıntı pedi diye bir şey vardı. Ama bunu eczaneden temin edebiliyor musun ya da onun da kullanım şartları var mı bilmiyorum. Sızıntı olursa ped maviye dönüyordu sanırım o zaman anlaşılıyor amniyon sıvısı mı. İçin rahat edecekse bir araştır belki yatman ayakta kalmaman bi fayda sağlar inşallah.
Konu uzamasın kalpler kırılmasın diye senden Özür diledim, konu muhatabım olmadığın halde(!) daha neyin derdine düştün anlamıyorum yönetici çağıracak kadar? Haklısın kendi uzmanlığında takılıcam. Rica ediyorum bana cvp da verme, tekrar özür dilerim senden...S SkyAsteR
Afedersiniz bana incinmissiniz galiba ama gebe bir kadının ateşi var doktor 3 kez ilaç önermiş burada insanlar vücudun direnç göstersin diyor??
Pardon ? Sağlık bu böyle vebale nasıl giriliyor doktorlar kar zarar hesabı yaparak konuşuyor. Biz bu forumda dertleşmek hemhal olmak için yazisiyoruz. Böyle konularda ne biliyor herkes kendi uzmanligini konusturmali?
Yanlış mıyımMune abla?
Benim de uzun zamandır oluyo renksiz ve kokusuz olduğu için sıkıntı değildir diye sormamıştım, doktorum da gayet sağlıklı Bi kız dedi Allaha emanet artıkBendede ara ara su geliyo uzun zamandır ama hiç doktora sormak aklıma gelmedi skntı olsa ultrasonda görürdü bence üç kere falan girdim farklı doktorlarda herkes sağlıklı dedi
Ya sana sevindim, Allahın izniyle bir şeyin yoktur amniyon sıvın iyiymiş bak..Kızlar gerilmeyin şuan bu grubun hormon seviyesini ölçseler uzaya çıkar :)))) hepimiz gerginiz zaten :))
Çok saol canım Ama Bi garip ya doktorum bu ayda sızdırması literatürde yok diyo test yapmıyo sızsa zaten yapcak şey yok diyo. Doktorumu çok seviyorum ama sonuna geldik galiba hikayeninYa sana sevindim, Allahın izniyle bir şeyin yoktur amniyon sıvın iyiymiş bak..drlar böyle her olasılığı değerlendirmek zorunda...
19a bir şey kalmadı ya, çabuk geçiyor zaman, yaparsın gerekirse o testi. Türkiye şartları malum, daha 1 ay önce haberlerde "erkek bebek dedi, kız doğdu" diye doktora dava açan Bi a Bi aile vardı haberlerdeÇok saol canım Ama Bi garip ya doktorum bu ayda sızdırması literatürde yok diyo test yapmıyo sızsa zaten yapcak şey yok diyo. Doktorumu çok seviyorum ama sonuna geldik galiba hikayenin
Benim geçti canım. 2 gün kaşıntıyı çektim. Kaşıya kaşıya yara etmiştim hatta. Çok su içmek gerekiyormuş gerçektenAynı seyler bende de var canım ya ama akıntım kötü olmadığı için sıkıntı olmadığını düşünüyorum ben
Ben ölüyorum ağrıdan elimde olsa mr a gidicem iki tane fıtık var ve şimdiden çok kötüyümkizlar bel ağrısı yaşayan varmi peki
Pardon konuyla alakam yokda adım niye çıktı orda anlamadımKonu uzamasın kalpler kırılmasın diye senden Özür diledim, konu muhatabım olmadığın halde(!) daha neyin derdine düştün anlamıyorum yönetici çağıracak kadar? Haklısın kendi uzmanlığında takılıcam. Rica ediyorum bana cvp da verme, tekrar özür dilerim senden...
Ben ölüyorum ağrıdan elimde olsa mr a gidicem iki tane fıtık var ve şimdiden çok kötüyüm
Canım senin kusmaya alakalı mesajına cvp yazıyordum herhalde seni sileyim derken cvp verdiğim arkadaşın adını sildim kusura bakmaPardon konuyla alakam yokda adım niye çıktı orda anlamadım
Anladım canım sorun değil kafanıza takmayın arkadaşın dediği gibi hormon seviyeleri bakılsa uzaya çıkar 3 günlük dünya kalp kırmaya kırılmaya değmiyor gerçektenCanım senin kusmaya alakalı mesajına cvp yazıyordum herhalde seni sileyim derken cvp verdiğim arkadaşın adını sildim kusura bakma
Geçmiş olsun canım içini ferah tut, ondan bişi olmaz inşallah... düzenli kontrol ettir.Kızlar selam, bugun doktoruma gittim su gibi akıntı geliyordu. Doktor bu haftalarda öyle bişi olması imkansız dedi amnisure diye Bi test varmış ondan yapın dedim onu en erken 19. Hafta yapabiliriz dedi sonra ultrasonla baktı suyu güzel sızdırsa azalır dedi. Sonra dedi ki sızdırsa bile yapılacak bişi yok bunun tıbben Bi çaresi yok ped koyun gözlemleyelim dedi. Açıkcası ben hbişi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?