2021 Şubat Anneleri

S SkyAsteR
Afedersiniz bana incinmissiniz galiba ama gebe bir kadının ateşi var doktor 3 kez ilaç önermiş burada insanlar vücudun direnç göstersin diyor??

Pardon ? Sağlık bu böyle vebale nasıl giriliyor doktorlar kar zarar hesabı yaparak konuşuyor. Biz bu forumda dertleşmek hemhal olmak için yazisiyoruz. Böyle konularda ne biliyor herkes kendi uzmanligini konusturmali?

Yanlış mıyım Mune abla?

Benim.yuzumden yanlış anlaşılma olmasın canım
Zaten herkes fikrini soyluyo yapıp yapmamak muhakeme gücü olan insana kalms
Hcbrnz ne olur benm yüzümden gerilmeyin burası dertlestigmiz sevindigmz tek platform
Bence kmse kmseye bu konuyla alakalı cvp vermesin uzamasın hepinizi seviyorm
Umarm hepimiz bebislermizi saglikla kucagmza alalim

İşte onu diyorum. Ateş yetişkin için riskli bir konu herkesin bağışıklığı bir değil. Böyle şeylerde konuşmak uzmanlık ister .... Yok zaten konuşmam... Allah yolunuzu açık etsin.

Çok teşekkür ederim canım, doktor neden test yapamayız dedi anlamadım. Ped satılıyorsa alayım yarın içim rahat eder en azından

Konu uzamasın kalpler kırılmasın diye senden Özür diledim, konu muhatabım olmadığın halde(!) daha neyin derdine düştün anlamıyorum yönetici çağıracak kadar? Haklısın kendi uzmanlığında takılıcam. Rica ediyorum bana cvp da verme, tekrar özür dilerim senden...

Bendede ara ara su geliyo uzun zamandır ama hiç doktora sormak aklıma gelmedi skntı olsa ultrasonda görürdü bence üç kere falan girdim farklı doktorlarda herkes sağlıklı dedi
Benim de uzun zamandır oluyo renksiz ve kokusuz olduğu için sıkıntı değildir diye sormamıştım, doktorum da gayet sağlıklı Bi kız dedi Allaha emanet artık

Kızlar gerilmeyin şuan bu grubun hormon seviyesini ölçseler uzaya çıkar :)))) hepimiz gerginiz zaten :))
Ya sana sevindim, Allahın izniyle bir şeyin yoktur amniyon sıvın iyiymiş bak.. drlar böyle her olasılığı değerlendirmek zorunda...

Ya sana sevindim, Allahın izniyle bir şeyin yoktur amniyon sıvın iyiymiş bak.. drlar böyle her olasılığı değerlendirmek zorunda...
Çok saol canım Ama Bi garip ya doktorum bu ayda sızdırması literatürde yok diyo test yapmıyo sızsa zaten yapcak şey yok diyo. Doktorumu çok seviyorum ama sonuna geldik galiba hikayenin

Çok saol canım Ama Bi garip ya doktorum bu ayda sızdırması literatürde yok diyo test yapmıyo sızsa zaten yapcak şey yok diyo. Doktorumu çok seviyorum ama sonuna geldik galiba hikayenin
19a bir şey kalmadı ya, çabuk geçiyor zaman, yaparsın gerekirse o testi. Türkiye şartları malum, daha 1 ay önce haberlerde "erkek bebek dedi, kız doğdu" diye doktora dava açan Bi a Bi aile vardı haberlerdebu gibi sebepler yüzünden bazı drlarımız en kötü ihtimalleri de demek zorunda hissediyor kendini bana da plasenta privia denmesi için 24. Haftanın dolması lazımdı ama şimdiden bu konuda uyardı Dr, plasenta aşağıda diye...

Pardon konuyla alakam yokda adım niye çıktı orda anlamadım

Canım senin kusmaya alakalı mesajına cvp yazıyordum herhalde seni sileyim derken cvp verdiğim arkadaşın adını sildim kusura bakma
Anladım canım sorun değil kafanıza takmayın arkadaşın dediği gibi hormon seviyeleri bakılsa uzaya çıkar 3 günlük dünya kalp kırmaya kırılmaya değmiyor gerçekten

Geçmiş olsun canım içini ferah tut, ondan bişi olmaz inşallah... düzenli kontrol ettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…