2021 Şubat Anneleri

Harika çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bnde 3 kilo almışım 52 kiloen son 22 yaşımda o kilodaydim

Benim de kızım 1. Sınıf bu yıl bizde kara kara. Dusunuyoruz

Merak etme canim ayni durumdayim seninle saglikli beslenip spor yapmama ragmen hiç selulitim yokken şu an var baya ben de şoktayim ama hamilelikte vucudun dogal olarak yaglanma egiliminde olmasina bagliyorum cok takmiyorum sanirim ileride süt üretiminde kullanacak bu depoladiklarini biz ne kadar modern bir cagda yasasakta vucutlarimiz hala tas devri ayarinda kitliga karsi hazirlik yapıyor. Ben tatilde olduğum icin rahatim çünkü Pantolonlarima cok uzun zamandir giremiyorum ben de bol gelen taytlarimla idare ediyorum esim diyorki spor yaparken de bunu giyorsun disari cikarken de evde de napiyim bir tek 2 tayt yika yika giy yapiyorum mecburen elbise en rahati ama benim de fazla elbisem yok. Pazartesi seminer başlıyor onu düşünüyorum ne giycem diye

Benim geçti canım. 2 gün kaşıntıyı çektim. Kaşıya kaşıya yara etmiştim hatta. Çok su içmek gerekiyormuş gerçekten
Bende su içmeye ne kadar dikkat etsem de bazen tam 2 lt olmuyor galiba ona dikkat ettim ve havlu peçete kullanıyordum onu bıraktım biraz rahatladım

şimdi susayım böyle
ben de bu süreçte en çok 1. Sınıflara üzülüyorum adaptasyon onlarda mümkün değil

Dikkat güçlendirme setleriyle, çizgi çalışması kitaplarıyla az bir yol katettik aslında. Kalemle tanışığı ilk olmayacağı için biraz şanslıyız. Yine bir öğretmenin yerini hiç bir şey dolduramaz. Bu pandemi sürecinde herkes öğretmenlerin kıymetini daha iyi anladı bence. 2 yaş küçük Kardeşi ve yeni bir bebekle o dikkati ona nasıl sağlayacağımız konusunda endişeliyim biraz.

Beni de aynı şekilde uyardı şuanda plasenta aşağıda ama bu haftalarda bunu söylemek doğru değil 24. Haftaya kadar kesin konuşulur dedi ama bunu bilin dedi dediğin gibi bazı yaşanılan problemler doktorları da bu şekilde konuşmaya itiyor

1ler mutlaka okul ortamında olmalı değil mi. Dilerim bu süreç çok uzamaz. Doğuma kadar salgın bitmezse her anlamda zorlanacağız
Maalesef biticek gibi durmuyor canım insanlarımız o kadar duyarsız ki ne mesafeyi umursuyorlar nede maske takıyorlar.Böyle insanlar okul açılınca hasta çocugu da okula gönderirler diye düşünüyorum Allahım tüm yavrularımızı korusun.

O zaman ölem ben 84 le hamile kaldim Allah'tan hala 84 kiloyum:)
75 de ben oldum amannnn hiç derdim değil
1ler mutlaka okul ortamında olmalı değil mi. Dilerim bu süreç çok uzamaz. Doğuma kadar salgın bitmezse her anlamda zorlanacağız
Yani ben çalışan Bi anne olarak sabah sekiz akşam beş nasıl uzaktan eğitime faydalı olabilirim ki. En çok annesi çalışan çocuklara üzülüyorum.. Yeni Bi dünya orası, hepimizin anne diye ağladığı Bi yerdi biz başladığımızda. Evde bir oyuna, Bi etkinliğe bile kolay kolay adapte edemiyoruz... Sürü psikolojisi olmayacak evdeki eğitimde.... İşe gitmeyen anne gene bir nebze yardım eder ama o da okul ortamı gibi olmadığından bilemedim. İnşallah düzelir ama patlama bekleniyor vaka sayılarında... Sosyal bir deney sanki kafam almıyor. Rabbim onlar için acısın biz kullarına

Ya sorma demin hastanedeyim Kızımın geçemeyen Bi kabızlığı var trioid değerlerinden biri düşük çıkmıştı pandemi den önce devam edemedik araştırmaya, anne sütünü de kesince tavan yaptı kabızlık... Dayanamadıgımdan aglamalarına götürdük artık. Kan vericez. Kan kuyrugu da sıra yok benim kızım 2 yaşında maske takıyor, yenidoğanın yüzü açık getirmiş annesi suratını örten bir örtü yok, kızımdan büyüğünün maskesi yok oradan oraya koşturuyor elliyor. Biri gelmiş Bi de üstüme üstüme maskeyi indirmiş telefonuyla konuşuyor yaa sabır çektim kavga etmemek için...

Aynen canım inşallah çıkarlar ben iki gündür şişlik değişik kasılmalar hissediyorum karnımda, gece uyurken bile uyandırıyor, rahmimdeki ağrı da azaldı acaba çıkıyor mu diyoruminşallah tez vakitte çıkar benimki de seninki de keseyle birlikte yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…