Harika çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhabalar bende mutluluğumu paylaşmak istedim nifty test sonucum bugün geldi çok şükür hiç bir sorun yok iki oğlumdan sonra kızım olacağını da öğrendim daha da bir mutlu oldum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Bnde 3 kilo almışım 52 kiloGünaydın kızlar.
Kaç kilo aldınız?
Evde olmayıp çalışanlar giyecek bir şey bulabiliyor musunuz? Neler aldınız?
Ben 52 kg'dım, 2_2,5 kilo aldım ama nerdeyse 1,5 aydır eski pantolonlarıma giremiyorum.Hamile pantolonlarına da dahaerken ve penye kısmı göğse diye almıyorum. Ama her gün bir şey giyiyorum diye şimdiden bir sürü pantolon aldım, 1 ay sonra onlara da göremeyeceğim.
Bir de benim popişim büyüdüselülitlerin çok arttı şimdiden böyleyse son aylarda duba gibi olurum herhlde diyorum.
Benim de kızım 1. Sınıf bu yıl bizde kara kara. DusunuyoruzBir şey soruyordum yarım kalmış:) 1.sınıflar için uzaktan eğitim konusunda öğretmen arkadaşlarım ne düşünüyor. Ara sınıflar için belki mümkün ama 1.sınıflar bu süreci nasıl geçirecek acaba. Ders yardımı kolay olur ama çizgi çizmeyi öğrenen bir çocuk için evde Yürütmesi fikri bir garip geliyor.
Merak etme canim ayni durumdayim seninle saglikli beslenip spor yapmama ragmen hiç selulitim yokken şu an var baya ben de şoktayim ama hamilelikte vucudun dogal olarak yaglanma egiliminde olmasina bagliyorum cok takmiyorum sanirim ileride süt üretiminde kullanacak bu depoladiklarini biz ne kadar modern bir cagda yasasakta vucutlarimiz hala tas devri ayarinda kitliga karsi hazirlik yapıyor. Ben tatilde olduğum icin rahatim çünkü Pantolonlarima cok uzun zamandir giremiyorum ben de bol gelen taytlarimla idare ediyorum esim diyorki spor yaparken de bunu giyorsun disari cikarken de evde deGünaydın kızlar.
Kaç kilo aldınız?
Evde olmayıp çalışanlar giyecek bir şey bulabiliyor musunuz? Neler aldınız?
Ben 52 kg'dım, 2_2,5 kilo aldım ama nerdeyse 1,5 aydır eski pantolonlarıma giremiyorum.Hamile pantolonlarına da dahaerken ve penye kısmı göğse diye almıyorum. Ama her gün bir şey giyiyorum diye şimdiden bir sürü pantolon aldım, 1 ay sonra onlara da göremeyeceğim.
Bir de benim popişim büyüdüselülitlerin çok arttı şimdiden böyleyse son aylarda duba gibi olurum herhlde diyorum.
Bende su içmeye ne kadar dikkat etsem de bazen tam 2 lt olmuyor galiba ona dikkat ettim ve havlu peçete kullanıyordum onu bıraktım biraz rahatladımBenim geçti canım. 2 gün kaşıntıyı çektim. Kaşıya kaşıya yara etmiştim hatta. Çok su içmek gerekiyormuş gerçekten
O zaman ölem benKizlar siz ne güzel 50li kilolardasiniz bosverin alıyorsanız alin ben 70lerdeyim. Nerelere gideyim ne yapayim ahh ahh
şimdi susayım böyle
ben de bu süreçte en çok 1. Sınıflara üzülüyorum adaptasyon onlarda mümkün değilBir şey soruyordum yarım kalmış:) 1.sınıflar için uzaktan eğitim konusunda öğretmen arkadaşlarım ne düşünüyor. Ara sınıflar için belki mümkün ama 1.sınıflar bu süreci nasıl geçirecek acaba. Ders yardımı kolay olur ama çizgi çizmeyi öğrenen bir çocuk için evde Yürütmesi fikri bir garip geliyor.
Dikkat güçlendirme setleriyle, çizgi çalışması kitaplarıyla az bir yol katettik aslında. Kalemle tanışığı ilk olmayacağı için biraz şanslıyız. Yine bir öğretmenin yerini hiç bir şey dolduramaz. Bu pandemi sürecinde herkes öğretmenlerin kıymetini daha iyi anladı bence. 2 yaş küçük Kardeşi ve yeni bir bebekle o dikkati ona nasıl sağlayacağımız konusunda endişeliyim biraz.ben de çalışıyorum ama şuan eskiden kalma bana büyük gelen pantolonları giyiyorum yeni bişey almadım. Elbise ve etek daha rahat bu arada aynı bedeni giyebiliyorum elbisede
Şuan için ilk etapta 1. Sınıflar yüzyüze eğitime başlayacak diye duyum aldım. Eğer online olursa iş ailelere düşüyor. Anne baba çalışıyorsa çocuk çok geri kalacak veya çalışmıyorsa da annenin babanın yetenekleri ve bilgisi yeterli olacak mı soru işareti. 1. Sınıflar bir sene okula geç başladı gibi düşünmek lazım ama bu yıl 2. Sınıf olanlar geçen sene yarım yamalak kaldı. Bu yıl da yarım kalacak 2 yıl kaybı olacak çocukların. Ben lise öğretmeniyim eminim çocuklar liseye geldiğinde farkı hissedilecektir. Küçük yaşta öğrenme hızları çok iyi eğer siz ebadaki yönlendirmeleri evde yaptırabilirseniz en azından bir temel oluşur
Aynı biz de öyleyiz 3 aydır kanka gibiyizBizde kardeş olduk eşimlebende eşim de Korkuyoruz bakalım nolcak sonumuz
Bir de kardeş geliyor ki tam ilgi gereken zamanda... inşallah bebeklerimiz sakin bol bol uyuyan bebeklerde olurda biz de abi ablaları ile rahatça ilgileniriz. Evde ona yetememekten korkuyorumBenim de kızım 1. Sınıf bu yıl bizde kara kara. Dusunuyoruz
Iyi tarafı 72yle hamile kaldım 74um belki biz tombikler gttikce daha az kilo aliriz diye avutayim kendmiO zaman ölem ben84 le hamile kaldim Allah'tan hala 84 kiloyum:)
ilk bebekte biz de 9 ay kanka oldukAynı biz de öyleyiz 3 aydır kanka gibiyiz
Beni de aynı şekilde uyardı şuanda plasenta aşağıda ama bu haftalarda bunu söylemek doğru değil 24. Haftaya kadar kesin konuşulur dedi ama bunu bilin dedi dediğin gibi bazı yaşanılan problemler doktorları da bu şekilde konuşmaya itiyor19a bir şey kalmadı ya, çabuk geçiyor zaman, yaparsın gerekirse o testi. Türkiye şartları malum, daha 1 ay önce haberlerde "erkek bebek dedi, kız doğdu" diye doktora dava açan Bi a Bi aile vardı haberlerdebu gibi sebepler yüzünden bazı drlarımız en kötü ihtimalleri de demek zorunda hissediyor kendini bana da plasenta privia denmesi için 24. Haftanın dolması lazımdı ama şimdiden bu konuda uyardı Dr, plasenta aşağıda diye...
1ler mutlaka okul ortamında olmalı değil mi. Dilerim bu süreç çok uzamaz. Doğuma kadar salgın bitmezse her anlamda zorlanacağızben de bu süreçte en çok 1. Sınıflara üzülüyorum adaptasyon onlarda mümkün değil
Maalesef biticek gibi durmuyor canım insanlarımız o kadar duyarsız ki ne mesafeyi umursuyorlar nede maske takıyorlar.Böyle insanlar okul açılınca hasta çocugu da okula gönderirler diye düşünüyorum Allahım tüm yavrularımızı korusun.1ler mutlaka okul ortamında olmalı değil mi. Dilerim bu süreç çok uzamaz. Doğuma kadar salgın bitmezse her anlamda zorlanacağız
75 de ben oldum amannnn hiç derdim değilO zaman ölem ben84 le hamile kaldim Allah'tan hala 84 kiloyum:)
Yani ben çalışan Bi anne olarak sabah sekiz akşam beş nasıl uzaktan eğitime faydalı olabilirim ki. En çok annesi çalışan çocuklara üzülüyorum.. Yeni Bi dünya orası, hepimizin anne diye ağladığı Bi yerdi biz başladığımızda. Evde bir oyuna, Bi etkinliğe bile kolay kolay adapte edemiyoruz... Sürü psikolojisi olmayacak evdeki eğitimde.... İşe gitmeyen anne gene bir nebze yardım eder ama o da okul ortamı gibi olmadığından bilemedim. İnşallah düzelir ama patlama bekleniyor vaka sayılarında... Sosyal bir deney sanki kafam almıyor. Rabbim onlar için acısın biz kullarına1ler mutlaka okul ortamında olmalı değil mi. Dilerim bu süreç çok uzamaz. Doğuma kadar salgın bitmezse her anlamda zorlanacağız
Ya sorma demin hastanedeyim Kızımın geçemeyen Bi kabızlığı var trioid değerlerinden biri düşük çıkmıştı pandemi den önce devam edemedik araştırmaya, anne sütünü de kesince tavan yaptı kabızlık... Dayanamadıgımdan aglamalarına götürdük artık. Kan vericez. Kan kuyrugu da sıra yok benim kızım 2 yaşında maske takıyor, yenidoğanın yüzü açık getirmiş annesi suratını örten bir örtü yok, kızımdan büyüğünün maskesi yok oradan oraya koşturuyor elliyor. Biri gelmiş Bi de üstüme üstüme maskeyi indirmiş telefonuyla konuşuyor yaa sabır çektim kavga etmemek için...Maalesef biticek gibi durmuyor canım insanlarımız o kadar duyarsız ki ne mesafeyi umursuyorlar nede maske takıyorlar.Böyle insanlar okul açılınca hasta çocugu da okula gönderirler diye düşünüyorum Allahım tüm yavrularımızı korusun.
Bende de ara ara oluyorkizlar bel ağrısı yaşayan varmi peki
Aynen canım inşallah çıkarlar ben iki gündür şişlik değişik kasılmalar hissediyorum karnımda, gece uyurken bile uyandırıyor, rahmimdeki ağrı da azaldı acaba çıkıyor mu diyorumBeni de aynı şekilde uyardı şuanda plasenta aşağıda ama bu haftalarda bunu söylemek doğru değil 24. Haftaya kadar kesin konuşulur dedi ama bunu bilin dedi dediğin gibi bazı yaşanılan problemler doktorları da bu şekilde konuşmaya itiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?