Yaaa ben kac kilo aldığımi bilmiyorum ama 52deydim en son. Basen bel ve göğüs kismindan çok aldim belliGünaydın kızlar.
Kaç kilo aldınız?
Evde olmayıp çalışanlar giyecek bir şey bulabiliyor musunuz? Neler aldınız?
Ben 52 kg'dım, 2_2,5 kilo aldım ama nerdeyse 1,5 aydır eski pantolonlarıma giremiyorum.Hamile pantolonlarına da dahaerken ve penye kısmı göğse diye almıyorum. Ama her gün bir şey giyiyorum diye şimdiden bir sürü pantolon aldım, 1 ay sonra onlara da göremeyeceğim.
Bir de benim popişim büyüdüselülitlerin çok arttı şimdiden böyleyse son aylarda duba gibi olurum herhlde diyorum.
Amin canım inşallah sen benden öncesin inşallah çıkmıştır benim de karın bölgemde kasıgimda ağrılar oluyor anlık bilmiyorum bakalım bugün 2 li sonucum çıkmış kontrol e gideceğim tekrarAynen canım inşallah çıkarlar ben iki gündür şişlik değişik kasılmalar hissediyorum karnımda, gece uyurken bile uyandırıyor, rahmimdeki ağrı da azaldı acaba çıkıyor mu diyoruminşallah tez vakitte çıkar benimki de seninki de keseyle birlikte yukarı
Eşlerin bebişi düşünüp yaklaşmamaları da çok güzel değil mi amaBenim riskli gebelik kan sulandırıcı ipne falan ilk aylar ve hala minik devam eden düşük riski. Eşim zaten pimpirk yanıma bile yaklaşmıyo
Evet 1. Sınıf olmasa bu kadar tedirgin olmazdım ama akışına bırakacağız artık her çocuk gibi benim çocuğumda süreçten alacağını alacak sanırım. Elimizden de başka bir şey gelmiyor. Umarım yetebilirim iki küçük kardeşiyleSanirim 1,5,8,12. Siniflar yuzyuze eğitim alacaklar. Baska türlüsü mümkün olmaz diye dusunuyorum ne kadar bilip yardimci olsakta bi egitimci gibi ogretebilecegimizi sanmiyorum. Benim oglumda 1.sinifti yarim kaldi ogreetmenimiz online da cok ilgilendi sagolsun ama illaki verim alamayan öğrenci olmustur. Ben bol bol kaynak almistim surekli tekrar yaptirmak için ve eba disinda baska bi platformdan uyelik alarak videolu konu anlatimlariyla verim saglamaya çalıştım. Tabi sizinkiler yeni okuma yazma sürecinde olacaklar o cok farkli bir durum umarim geri de kalmaz miniklerimiz.
Bende 66ydim 68 oldum boy da kisa yakında top gibi yuvarlancamKizlar siz ne güzel 50li kilolardasiniz bosverin alıyorsanız alin ben 70lerdeyim. Nerelere gideyim ne yapayim ahh ahh
Güzel haberler al inşallah kontrolde...Amin canım inşallah sen benden öncesin inşallah çıkmıştır benim de karın bölgemde kasıgimda ağrılar oluyor anlık bilmiyorum bakalım bugün 2 li sonucum çıkmış kontrol e gideceğim tekrar
Doktoruna sor cnm bence ama burda col yolculuk yapan var sıkıntı yasamadi sanırım kimse yine de o arkadaşlar yapsa yorum daha iyi olur benceKızlar ben şimdi 13+2 yim kendi aracımızla arkada uzanarak 12 saat yolculuğa gitsem bı sıkıntı yaşar mıyım ki ya
Bende 66ydim 68 oldum boy da kisa yakında top gibi yuvarlancam
Ben o haftalarda yaptım yolculuk denize havuza girdim bilmeden plasenta sorununu... Dr a sor canım cünkü bana ilişki yok, bol bol uzanıp dinleneceksin, yolculuk yok bu süreçte dedi...Kızlar ben şimdi 13+2 yim kendi aracımızla arkada uzanarak 12 saat yolculuğa gitsem bı sıkıntı yaşar mıyım ki ya
Ben almak yerine 5 kilo verdim doktor şimdiye kadar verdiğin sorun değil ama şimdiden itibaren güzel beslenip vitaminleeeinrini alman alman lazım dedi, dün 2 pant ve tunik aldım indirimde olduğu için, lastik eni geniş olmayan pantalon gördüm lcw da bakın isterseniz zayıfmışsınız kiloyu takmayın bence ilk hamileliğimde 58 ile başlayıp 74 le doğuma girdimGünaydın kızlar.
Kaç kilo aldınız?
Ben 52 kg'dım, 2_2,5 kilo aldım ama nerdeyse 1,5 aydır eski pantolonlarıma giremiyorum.Hamile pantolonlarına da dahaerken ve penye kısmı göğse diye almıyorum. Ama her gün bir şey giyiyorum diye şimdiden bir sürü pantolon aldım, 1 ay sonra onlara da göremeyeceğim.
Bir de benim popişim büyüdüselülitlerin çok arttı şimdiden böyleyse son aylarda duba gibi olurum herhlde diyorum.
Bennnkizlar bel ağrısı yaşayan varmi peki
Bende de var jel farmasi grubuna sordum şimdi gerçi en güzel cevabı doktor verirBen de cok agri yasiyorm
At kstansi kremi var acaba sürsek bisi olurmu
Sizin bi çözümnz oldumu
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar bende mutluluğumu paylaşmak istedim nifty test sonucum bugün geldi çok şükür hiç bir sorun yok iki oğlumdan sonra kızım olacağını da öğrendim daha da bir mutlu oldum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Ben 2 kilo verdim 52 kiloyum ama göbek bel meme bölgeleri yağlanmaya başladı, vücudun yağlanmaya başlaması normal emzirirken gidiyo zaten çoğu yapabilirsen hamile yogası ve pilatesi yapabilirsin, ben daha çok elbise giyiyorum, şu şalvar pantalonlar var ya beli lastikli onlarda rahat oluyor dün ilk defa moms jean imi giydim çok yüksek bel olduğu için göbeğimi sıkmadı ama yine en rahatı elbiseGünaydın kızlar.
Kaç kilo aldınız?
Çok geçmiş olsun. benim de kız kreşten getirdi salya sümük raporluyum bu hafta. hepimiz kaptık şifayı. corona testi yaptır dedi sağlık ocağı, gittim kan değerlerim iyi çıktı, boğaz görüntüsü de covidle uyumlu değil diye yapmadılar . Salgın var demek ki... Diğer annişler dikkatli olun... Hayırlı olsun inşallah, okullara sağlıkla sıhatle gitsinler tüm miniklerimiz...Kızlar uzun süre giremedim, bazı sorunlar oldu aile sağlık problemleri vs. 3. doktorada gittim o da cinsiyete Kız dedi. Hayırlısı inş. Onun dışında bana ailedeki bir çocuktan grip geçti ve bütün aileye geçti ufacık cocuktan kaptık. Mahvoldum kaç gündür ilac da kullanamıyoruz. verlen ilaçlar da pek etki etmiyor. Mücadele salya sümük gidiyor. allah beterinden saklasın . Şu sağlık problemleri düzelse çok iyi olacak verimli konsantre olamıyorum cocuguma.
Bebişin abisini de özel okuldan nakil istedik devlet okulu 1. sınıfa kaydettiricem. Yakınlarda olsun istiyorum en azından süreç düzelene kadar. Sizler neler yaptırdınız.
çok geçmiş olsun. demekki okulda dasalgın olabiliyorsa diğer salgınlar da olabilir. O kadar da korunaklı değilmiş. Napıcaz bilmiyorum.Çok geçmiş olsun. benim de kız kreşten getirdi salya sümük raporluyum bu hafta. hepimiz kaptık şifayı. corona testi yaptır dedi sağlık ocağı, gittim kan değerlerim iyi çıktı, boğaz görüntüsü de covidle uyumlu değil diye yapmadılar . Salgın var demek ki... Diğer annişler dikkatli olun... Hayırlı olsun inşallah, okullara sağlıkla sıhatle gitsinler tüm miniklerimiz...
Kreşe girerken cihazla dezenfektan sıkılıyor, ateş ölçülüyor hergün ama elleri her yerde miniklerin kah ağızda kah oyuncakta. Hele benimki sevdiğine sarılma hastasıçok geçmiş olsun. demekki okulda dasalgın olabiliyorsa diğer salgınlar da olabilir. O kadar da korunaklı değilmiş. Napıcaz bilmiyorum.
haklısın. işte o yüzden diyorum okulları korumak imkansız.Kreşe girerken cihazla dezenfektan sıkılıyor, ateş ölçülüyor hergün ama elleri her yerde miniklerin kah ağızda kah oyuncakta. Hele benimki sevdiğine sarılma hastası
Dün benimki de dizini Bi kaç defa gösterip acıyo dedi. Bugün kan verdik, sonuçları yavaş yavaş çıkıyor kalsiyum, kreatinin yüksek. Netten bakınca da kalsiyum yüksekliği eklem ağrısı yapabilir yazıyor. 250 mlden fazla süt de içmiyor yumurtanın sadece sarısını balla yer yogurt yemezcnerden yükselttik kalsiyumu anlamadımTecrübeli annelere konumuzdan bağımsız bir soru sormak istiyorum. Kızım şuan 28 aylık. Gece uykusunda 3 kez uyanıp bacagim ağrıyor diye ağladı. Masaj yapınca sakinlesip uyumaya devam etti. Daha önce 20 ay civarında benzerini yaşamıştık. O zaman da bacağını tutup aciyo diye ağlamıştı geceleri. O dönemde doktora götürdük. Kan tahlilleri ve muayene sonrası büyüme ağrısı teşhisi koydu. Siz çocuklarınızda benzer bir durum yaşadınız mı? Tekrar doktora götürsem diyorum ama hastalık o kadar yaygınlaştı ki.. Riske atmak istemiyorum.
Ben progesteron jel kullandım da ilk haftalarda düşük riski için o kaşıntı yapıyor ondan dedim canimHayır canım ne jeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?