Kalsiyum fazlalığı büyüme atağı vs bunlar korkulacak şeyler değil başka bir şey olmasın da kuzucuklardaDün benimki de dizini Bi kaç defa gösterip acıyo dedi. Bugün kan verdik, sonuçları yavaş yavaş çıkıyor kalsiyum, kreatinin yüksek. Netten bakınca da kalsiyum yüksekliği eklem ağrısı yapabilir yazıyor. 250 mlden fazla süt de içmiyor yumurtanın sadece sarısını balla yer yogurt yemezcnerden yükselttik kalsiyumu anlamadımherhalde beni sabaha kadar emmeleri bunlar
Ciddi Bi kabızlık durumu yüzünden götürdüm aslında. Her kaka yapmak istediğinde ağlıyor ve keçi gibi yapıyor. Ben de ilk öyle yaptım yemiyor memeden kesince, süt içsin dedim. baktım hiçbir şey yediremiyorum 500 mlden aşağı çektim, 1 aydır 250yi geçmiyorum onu da sulandırıp veriyorum ama düzelmedi. Duphalac diye Bi laktasif var, cocuklar için ona başladık 2 hafta kullandım hiç etki etmedi. Kayısı İncir armut kaynattm püre yaptım yokKalsiyum fazlalığı büyüme atağı vs bunlar korkulacak şeyler değil başka bir şey olmasın da kuzucuklardabizimki her şeyi yiyen pek süt içmeyen bi çocuktu. 24 ayda memeyi bıraktı. Sonra süte çok düştü. Pek bir şey de yemiyor eskisi gibi. Süt istiyor bol bol ben de en azından onu içsin diye veriyorum. Bizimkinde de mi kalsiyum fazlalığı oldu acaba
Şubata kadar okumayı öğretmem lazım zaten harfleri biliyor kendi kendine okumaya çalışıyor ins zorlanmadan atlatırBir de kardeş geliyor ki tam ilgi gereken zamanda... inşallah bebeklerimiz sakin bol bol uyuyan bebeklerde olurda biz de abi ablaları ile rahatça ilgileniriz. Evde ona yetememekten korkuyorum
Bnde vinalac kullaniyorum canim bnmde şeker 67 çıkmış hep 100 lerdeydi ilk defa bu kadar düşmüş çikolata yemiyorum bayadir ondan galibaHerkes iyidir inşallah, mantarda olduğum için kontrole erken gittim krem ve bir tane fitil verdi, baya bi cinsiyet için uğraştı ama yüzünü dönmedi, bundan sonra ayda 1-1.5 kilo alırsan gelişim için iyi olu r ddi, düşük şekerim olduğu için 2 saatte bir kuru meyve ve kuru yemiş yememi istedi, kan tahlili yaptırıp gitmiştim ferritin 4 e düşmüş demir ilacı ve vinalac diye multivitamin başladı, sağlıklı günler herkese
Kaç çıktı cnm TSH 10 ve üzeri olunca takip istiyorlar bnde götürdüm endokrin e bı sıkıntı yok dediArtık evden dışarı çıksam gelmiyor çünkü kimseye söz geçiremiyosun insanlar umursamaz o kadar insan ölüyor kendi başlarına gelmedikçe anlamıyorlar. Bende geçen oğlumu hastaneye götürdüm genel bi muayene olsun vitaminlerine bakılsın diye anne sütünü bırakıyoruz vitamin olarak eksik kalmasın istedim. Çok şükür değerleri iyi çıktı bi tık tsh yüksek çıktı bizimde 1 ay sonra çağırdı bakalım yine gideriz herhalde.
6 küsur çıkmıştı canım 1 ay sonra getir bakalım yine aynı düzeydeyse takibi bırakırız dedi. Sizin kaç çıkmıştı canım ?Kaç çıktı cnm TSH 10 ve üzeri olunca takip istiyorlar bnde götürdüm endokrin e bı sıkıntı yok dedi
Bn de 67 yımBende 66ydim 68 oldum boy da kisa yakında top gibi yuvarlancam
Bizim bı hastanede 16 idi sonra araştırmada olcturdum 9 falan çıktı Dr takip dedi çocuk Dr u da bı sıkıntı yok dedi ilaç falan kullanmadık6 küsur çıkmıştı canım 1 ay sonra getir bakalım yine aynı düzeydeyse takibi bırakırız dedi. Sizin kaç çıkmıştı canım ?
İnşallah ilaca hiç gerek kalmaz canım geçmiş olsun.Bizim bı hastanede 16 idi sonra araştırmada olcturdum 9 falan çıktı Dr takip dedi çocuk Dr u da bı sıkıntı yok dedi ilaç falan kullanmadık
Kesinlikle öyle çok şükür çok anlayışlı bir de zor geldik bu günlere evin tüm yükü üstünde gariban adamınEşlerin bebişi düşünüp yaklaşmamaları da çok güzel değil mi ama
Kesinlikle öyle çok şükür çok anlayışlı bir de zor geldik bu günlereEşlerin bebişi düşünüp yaklaşmamaları da çok güzel değil mi ama
Ben de yaklaşık 2 kilo aldım ama dobişko gibiyimKızlar ben 57le başladım en son 63 tüm burda 2 kilo alıp üzülen hanımlar sizi de yazdım Bi kenara
Dikkat et canım düşük şeker insanı perişan ediyor, ilk gebeliğimde tokluğum 40-60 arası değişiyorduBnde vinalac kullaniyorum canim bnmde şeker 67 çıkmış hep 100 lerdeydi ilk defa bu kadar düşmüş çikolata yemiyorum bayadir ondan galiba
2 kilo ne ayol Bi günde alırımKesinlikle öyle çok şükür çok anlayışlı bir de zor geldik bu günlere
Ben de yaklaşık 2 kilo aldım ama dobişko gibiyim55 le kaldım 56,8 şuan ama herkes kilo almışsın yanakların dolmuş diyo bi farkım yok 6-7 kilo alandan
Aslında benim hep yüksek çıkıyordu Dr dikkat et demişti şimdi de düşük çıkmış yarın gidince sorcam.insDikkat et canım düşük şeker insanı perişan ediyor, ilk gebeliğimde tokluğum 40-60 arası değişiyordu
2 kilo ne ayol Bi günde alırım
Yaaa ben kac kilo aldığımi bilmiyorum ama 52deydim en son. Basen bel ve göğüs kismindan çok aldim belliben ilk aylardan pantolon giyemiyorum etek ve elbiseyle geciriyorum daha rahat oluyor. Henuz alisveris yapmadim. Simdiden bu kadar aldiysak ilerleyen surecte daha cok olur gibi
Canım ben 14 saatlik yola gittim geldim çok şükür bi sikinti yaşamadım sadece her 2 saatte bir 10 dk yürüyüş yaptım ki kan dolaşımında sıkıntı olmasın.Kızlar ben şimdi 13+2 yim kendi aracımızla arkada uzanarak 12 saat yolculuğa gitsem bı sıkıntı yaşar mıyım ki ya
Yok benim derdim kilo değil. Çalıştığım için kıyafet yetiştiremiyorum. 1.5 aydan itibaren kendi pantolonlarıma giremedim. 38 /medium beden aldım. Şimdi onlara giremiyorum. 40 bedene geçmem lazım. LCW defctoya bakacağım evet ama hamile pantolonların on beli göğse kadar penye ya adana'da sıcakta onunla nasıl gezerim onu da bilmiyorum. Tüm gün sahada geziyorum ztn canım çıkıyorBen almak yerine 5 kilo verdim doktor şimdiye kadar verdiğin sorun değil ama şimdiden itibaren güzel beslenip vitaminleeeinrini alman alman lazım dedi, dün 2 pant ve tunik aldım indirimde olduğu için, lastik eni geniş olmayan pantalon gördüm lcw da bakın isterseniz zayıfmışsınız kiloyu takmayın bence ilk hamileliğimde 58 ile başlayıp 74 le doğuma girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?