2021 Şubat Anneleri

Çocukların fazla süt içmesi de ıyi değil çünkü sütün çok içilmesi kansızlığa neden olur. Kansizlikta çocukta iştahsızlık yapar. Benim ki de çok süt icmek istiyor ama Gün de bir bardaktan fazla vermiyorum.

İnşallah emzirirken gider yaa , bu bele bu göbeğe alışık değilim
Bende beli lastikli olanlardan aldım baya desen desen. Onlarla idare ettim şimdiye kadar. Üstüne de dökümlü giyiyorum çok kilolu gözüküyorum öyle de moms jeanse girebiliyorsan müthiş.
İmden dolayı elbise etek giyemiyorum maalesef. Ayağımda tüm gün çelik burunlu iş ayakkabısı zaten

Hamile pantolonunu kendi bedeninize göre alın 38 ise 38 belki 40 çünkü genelde göbek büyüyor . Sonra içinde cuval gibi kalırsın
Ama kalçadan bacaktan alırsanız bişey diyemem az çok bilirsiniz nasıl kilo aldığınızı
Ve mutlaka düğmesi lastiği olsun ayarlı yani

Yaptığım işten dolayı etek elbise giyemiyorum o beni çok zorluyor. Hem pantolonlar darlıyor hem de böyle kıyafet yetiştiremiyorum.
Sağlıkla doğsunlar tabi önce de çok almayız inşallah
hamile pantolonu olarak sert kumaşlar çok daraltıyor insanı. İş ortamın bol rahat giymeye uygun mu bilmiyorum ama ben Pamuklu penye Viskon kumaş efil efil pantolonlarla çok rahat ediyorum. Hiç yok gibi hissettiriyor.

Eklentiler

• 679BB708-D943-4980-B5CF-BFAB3CD71B00.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 90996C5F-DDA6-4CFB-BB3D-98DA848B1824.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 32
Hiç eve inek sütü ürünlerini sokmayın diyen çocuk doktorları Var. Artık neye kime itimat edelim bilmiyorum. Bir çok hastalığın sebebi inek sütüyle alakalı olabiliyormuş. En basiti ağızda çıkan aftlar. Benim çocuklarda sütü çok seviyor. Hazır meyve suyu da içirmiyoruz. Evde yaptıklarımız da sınırlı oluyor. Ne yedirip içereceğimizi şaşırdık

Kabizlik çok zor ya Allah şifa versin ben de doğumdan sonra hemoroid ve kabiz olmuştum o zaman Duphalac kullanmıştım. Probiyotik iyi geliyor kabızlığa kefir filan mı deneseniz? Büyükler için direk eczanede de satılıyor probiyotikler ama çocuklar için var mı bilmiyorum.

Evet evet biliyorum inek sütünün de keçi sütünün de fazlasının farklı zararları var. Ama o kadar iştahsız ki istediğinde yarım çay bardağı şeklinde bazen inek bazen keçi sütü veriyorum. Toplamda 500ml. geçmiyor gece ve gündüz. İştahını acabilsem 200-250 ml çekmek istiyorum. Eskiden bi tabak yemek yaninda bi kase yoğurt yerdi. Şimdi en sevdiği yemekleri yapsam da maksimum 5 kaşık yedirebiliyorum Bebeliginden beri kan değerleri hep iyiydi umarım bu süreçte düşmemiştir..

Evet süt icirmek yerine ayran icirmek çok daha sağlıklı oluyor. Süt benim midemi rahatsız eder mesela yoğurt ve ayran şeklinde tüketirim. Kızım da ayranı da yoğurdu da çok severdi 2 yasina kadar tadına bakmak dışında süt icmedi. Emmeyi bıraktıktan sonraysa yavaş yavaş yemeyi de bırakıp süte düştü iyice. Istahsizligini bazen havalara bazen iki yaş sendromuna bağlıyorum. Şu sıra her şeye itiraz etmeyi o kadar çok seviyor ki yemekler de bu halden nasibini alıyor

hamile pantolonu olarak sert kumaşlar çok daraltıyor insanı. İş ortamın bol rahat giymeye uygun mu bilmiyorum ama ben Pamuklu penye Viskon kumaş efil efil pantolonlarla çok rahat ediyorum. Hiç yok gibi hissettiriyor.
Aynen bende bunalrın normal olanlarını giyiyorum yani hamile için olanını değil. Müdürü m ve bir iki kişi Eşofmanla gel istersen diye laf etti hamileyim bunlarla rahat ediyorum zaten sıcak . Arada bir sizin resimdeki gibi düz siyahını giyiyorum özel sektör bni baya zorluyor.

Ooo canım haklısın o zaman allahtan kış hamileliği yoksa çok daha zor olurdu

Kizlar cildimde lekeler olusmaya basladi ve sanki koyulasiyor her gun, gunes kremsiz cikmam disari ama neden artti anlamadim, alnimda ve yanaklarda baya belirginlesti birde saclarim cok kurudu,

Kizlar cildimde lekeler olusmaya basladi ve sanki koyulasiyor her gun, gunes kremsiz cikmam disari ama neden artti anlamadim, alnimda ve yanaklarda baya belirginlesti birde saclarim cok kurudu,
Hamilelik hormonlarından canım zeytinyağlı sabun iyi geliyor benimde vardı zamanla azaldı

2li test sonucum çıkmış ama sayısal değer var sadece grafiksel olarak yok nasıl anlayacağım bunu 2 eylüle kadar bekleyeceğim yine sanırım

Hamilelik hormonları ve büyüme hormonları melanomları tetikliyor. Ben de öyle bu konuda şansızım. İlkinden kaldı, rengi açılmıştı ama yine koyulaşıyor alnımdaki lekeler....[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…