- 21 Haziran 2016
- 93
- 97
- 88
Çocukların fazla süt içmesi de ıyi değil çünkü sütün çok içilmesi kansızlığa neden olur. Kansizlikta çocukta iştahsızlık yapar. Benim ki de çok süt icmek istiyor ama Gün de bir bardaktan fazla vermiyorum.Kalsiyum fazlalığı büyüme atağı vs bunlar korkulacak şeyler değil başka bir şey olmasın da kuzucuklardabizimki her şeyi yiyen pek süt içmeyen bi çocuktu. 24 ayda memeyi bıraktı. Sonra süte çok düştü. Pek bir şey de yemiyor eskisi gibi. Süt istiyor bol bol ben de en azından onu içsin diye veriyorum. Bizimkinde de mi kalsiyum fazlalığı oldu acaba
İnşallah emzirirken gider yaa ,Bennnilk hamileliğimde hiç olmamıştı bunda belim hep ağrıyor
Bende de var jel farmasi grubuna sordum şimdi gerçi en güzel cevabı doktor verir
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben 2 kilo verdim 52 kiloyum ama göbek bel meme bölgeleri yağlanmaya başladı, vücudun yağlanmaya başlaması normal emzirirken gidiyo zaten çoğu yapabilirsen hamile yogası ve pilatesi yapabilirsin, ben daha çok elbise giyiyorum, şu şalvar pantalonlar var ya beli lastikli onlarda rahat oluyor dün ilk defa moms jean imi giydim çok yüksek bel olduğu için göbeğimi sıkmadı ama yine en rahatı elbise
Hamile pantolonunu kendi bedeninize göre alın 38 ise 38 belki 40 çünkü genelde göbek büyüyor . Sonra içinde cuval gibi kalırsınYok benim derdim kilo değil. Çalıştığım için kıyafet yetiştiremiyorum. 1.5 aydan itibaren kendi pantolonlarıma giremedim. 38 /medium beden aldım. Şimdi onlara giremiyorum. 40 bedene geçmem lazım. LCW defctoya bakacağım evet ama hamile pantolonların on beli göğse kadar penye ya adana'da sıcakta onunla nasıl gezerim onu da bilmiyorum. Tüm gün sahada geziyorum ztn canım çıkıyor
hamile pantolonu olarak sert kumaşlar çok daraltıyor insanı. İş ortamın bol rahat giymeye uygun mu bilmiyorum ama ben Pamuklu penye Viskon kumaş efil efil pantolonlarla çok rahat ediyorum. Hiç yok gibi hissettiriyor.Yaptığım işten dolayı etek elbise giyemiyorum o beni çok zorluyor. Hem pantolonlar darlıyor hem de böyle kıyafet yetiştiremiyorum.
Sağlıkla doğsunlar tabi önce de çok almayız inşallah
Hiç eve inek sütü ürünlerini sokmayın diyen çocuk doktorları Var. Artık neye kime itimat edelim bilmiyorum. Bir çok hastalığın sebebi inek sütüyle alakalı olabiliyormuş. En basiti ağızda çıkan aftlar. Benim çocuklarda sütü çok seviyor. Hazır meyve suyu da içirmiyoruz. Evde yaptıklarımız da sınırlı oluyor. Ne yedirip içereceğimizi şaşırdıkÇocukların fazla süt içmesi de ıyi değil çünkü sütün çok içilmesi kansızlığa neden olur. Kansizlikta çocukta iştahsızlık yapar. Benim ki de çok süt icmek istiyor ama Gün de bir bardaktan fazla vermiyorum.
Kabizlik çok zor ya Allah şifa versin ben de doğumdan sonra hemoroid ve kabiz olmuştum o zaman Duphalac kullanmıştım. Probiyotik iyi geliyor kabızlığa kefir filan mı deneseniz? Büyükler için direk eczanede de satılıyor probiyotikler ama çocuklar için var mı bilmiyorum.Ciddi Bi kabızlık durumu yüzünden götürdüm aslında. Her kaka yapmak istediğinde ağlıyor ve keçi gibi yapıyor. Ben de ilk öyle yaptım yemiyor memeden kesince, süt içsin dedim. baktım hiçbir şey yediremiyorum 500 mlden aşağı çektim, 1 aydır 250yi geçmiyorum onu da sulandırıp veriyorum ama düzelmedi. Duphalac diye Bi laktasif var, cocuklar için ona başladık 2 hafta kullandım hiç etki etmedi. Kayısı İncir armut kaynattm püre yaptım yokama ikidir de bu anne acıyor demeleri dikkatimi çekti, düşmediği halde eli dizinde, eklemlerinde. İnşallah büyümeyle alakalıdır dediğiniz gibi cidden bu dönem de hele de bilinçsiz insanlar yüzünden hastanelere gitmek dert..
Evet evet biliyorum inek sütünün de keçi sütünün de fazlasının farklı zararları var. Ama o kadar iştahsız ki istediğinde yarım çay bardağı şeklinde bazen inek bazen keçi sütü veriyorum. Toplamda 500ml. geçmiyor gece ve gündüz. İştahını acabilsem 200-250 ml çekmek istiyorum. Eskiden bi tabak yemek yaninda bi kase yoğurt yerdi. Şimdi en sevdiği yemekleri yapsam da maksimum 5 kaşık yedirebiliyorumÇocukların fazla süt içmesi de ıyi değil çünkü sütün çok içilmesi kansızlığa neden olur. Kansizlikta çocukta iştahsızlık yapar. Benim ki de çok süt icmek istiyor ama Gün de bir bardaktan fazla vermiyorum.
Evet süt icirmek yerine ayran icirmek çok daha sağlıklı oluyor. Süt benim midemi rahatsız eder mesela yoğurt ve ayran şeklinde tüketirim. Kızım da ayranı da yoğurdu da çok severdi 2 yasina kadar tadına bakmak dışında süt icmedi. Emmeyi bıraktıktan sonraysa yavaş yavaş yemeyi de bırakıp süte düştü iyice. Istahsizligini bazen havalara bazen iki yaş sendromuna bağlıyorum. Şu sıra her şeye itiraz etmeyi o kadar çok seviyor ki yemekler de bu halden nasibini alıyorHiç eve inek sütü ürünlerini sokmayın diyen çocuk doktorları Var. Artık neye kime itimat edelim bilmiyorum. Bir çok hastalığın sebebi inek sütüyle alakalı olabiliyormuş. En basiti ağızda çıkan aftlar. Benim çocuklarda sütü çok seviyor. Hazır meyve suyu da içirmiyoruz. Evde yaptıklarımız da sınırlı oluyor. Ne yedirip içereceğimizi şaşırdık
Aynen bende bunalrın normal olanlarını giyiyorum yani hamile için olanını değil. Müdürü m ve bir iki kişi Eşofmanla gel istersen diye laf ettihamile pantolonu olarak sert kumaşlar çok daraltıyor insanı. İş ortamın bol rahat giymeye uygun mu bilmiyorum ama ben Pamuklu penye Viskon kumaş efil efil pantolonlarla çok rahat ediyorum. Hiç yok gibi hissettiriyor.
Belki anlıkta olabilir doktor güzelce yönlendirir o zamanAslında benim hep yüksek çıkıyordu Dr dikkat et demişti şimdi de düşük çıkmış yarın gidince sorcam.ins
Ooo canım haklısın o zaman allahtan kış hamileliği yoksa çok daha zor olurduYok benim derdim kilo değil. Çalıştığım için kıyafet yetiştiremiyorum. 1.5 aydan itibaren kendi pantolonlarıma giremedim. 38 /medium beden aldım. Şimdi onlara giremiyorum. 40 bedene geçmem lazım. LCW defctoya bakacağım evet ama hamile pantolonların on beli göğse kadar penye ya adana'da sıcakta onunla nasıl gezerim onu da bilmiyorum. Tüm gün sahada geziyorum ztn canım çıkıyor
Valla haklısın cnm su 3 ay bile zor geldi bana bide son aylarda yaz olsa düşünemiyorumOoo canım haklısın o zaman allahtan kış hamileliği yoksa çok daha zor olurdu
Hamilelik hormonlarından canım zeytinyağlı sabun iyi geliyor benimde vardı zamanla azaldıKizlar cildimde lekeler olusmaya basladi ve sanki koyulasiyor her gun, gunes kremsiz cikmam disari ama neden artti anlamadim, alnimda ve yanaklarda baya belirginlestibirde saclarim cok kurudu,
Hamilelik hormonları ve büyüme hormonları melanomları tetikliyor. Ben de öyle bu konuda şansızım. İlkinden kaldı, rengi açılmıştı ama yine koyulaşıyor alnımdaki lekeler....[/QUOTE]Kizlar cildimde lekeler olusmaya basladi ve sanki koyulasiyor her gun, gunes kremsiz cikmam disari ama neden artti anlamadim, alnimda ve yanaklarda baya belirginlestibirde saclarim cok kurudu,
15 eylülde doğum yaptım, 5 ağustasa kadar klimasız güneşi eksik olmayan ofiste çalıştım allahım en büyük duam kış hamileliği olmasıydı nasip olduValla haklısın cnm su 3 ay bile zor geldi bana bide son aylarda yaz olsa düşünemiyorum
Erkene bulamaz mısın canım yok mudur randevu2li test sonucum çıkmış ama sayısal değer var sadece grafiksel olarak yok nasıl anlayacağım bunu 2 eylüle kadar bekleyeceğim yine sanırım
2li test sonucunda risk var demişlerdi çok teşekkürler inşallah sizde alın güzel haberiMerhaba çok sevindim. Darısı başıma . Siz neden yaptırmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?