2021 Şubat Anneleri

Kızlar ben şimdi 13+2 yim kendi aracımızla arkada uzanarak 12 saat yolculuğa gitsem bı sıkıntı yaşar mıyım ki ya
Ben yola çıktığımda 12 haftalıktım 18 saatlik yolda ön koltuğu yatırarak gittim köy yollarında sarsılmalar fazla oldu ama bi sıkıntım yok şükür gelir gelmez doktora gittim zaten doktorumun onayıyla çıkmıştım. Herhangi Bi tehliken yoksa doktoruna danışarak çık derim.

Kızlar ben şimdi 13+2 yim kendi aracımızla arkada uzanarak 12 saat yolculuğa gitsem bı sıkıntı yaşar mıyım ki ya
Doktoruna danış öncelikle. Bende 12 haftalıkken Adana'dan Karadeniz'e ordan ege ye uzun bir yolculuk yaptım. Sıkıntı yaşamadım ama kişiye göre değişir tabiki. Sadece virajlı yollarda biraz sıkıntı yaşadım ama onda da hep eşime yüklendim yavaş sğrdene fln diye

Aile hekiminden alayım diye düşünüyordum bende
Aile hekimleri e rapor geldiğinden beri vermiyor. Dogum dan sonra rapor kullanılıyor ya
, bir gün bile alamadım. Arkadaşın doğum izni bitti medipole yazı gitmiş yeni kesinlikle doğum sonrası annelere rapor verilmiyecek diye... Bence esas işkenceyi doğum sonrasında çekeceğiz

Bu drlarin raporu bu kadar zor vermelerini anlamiyorum, ozel bi durumumuz var ve riskli bir donem, zor durumda olmasak zaten almayiz, hepimiz kendimizden once bebeklerimizi dusunuyoruz, Allah hepimizi korusun ve kolayliklar versin ins.

Kizlar cildimde lekeler olusmaya basladi ve sanki koyulasiyor her gun, gunes kremsiz cikmam disari ama neden artti anlamadim, alnimda ve yanaklarda baya belirginlesti birde saclarim cok kurudu,

Cilt lekelerim için çay ağacı serum var farmasinin o çok iyi geliyor. Yıllardır mevcut lekerim bile geçti. Saçıma da keratin yağı almıştım onu sürüyorum. Farmasinin ürünleri çok iyi sürekli alıyordum en son kendim üye oldum sadece kendime alıyorum bence siz de öyle yapabilirsiniz

Cok tesekkurler bi soruyum arkadasim satiyordu, catlaklar icin ne aldiniz?

Devlet hastanesi canım kadına randevu bulduğuma şükrediyorum yok bulunmuyor randevu çok iyi bir doktor
İYİ bir doktorsa beklemeye değer canım o zaman, bende başakşehşt şehir hastanesinde kaydım olsun ssvd olmaz sezeryan olursa oraya giderim diyorum

Medipol rapor konusunda çok sıkıntılı medipol 1 gün raporu zar zor verirken türkiye hastanesi 3+5 gün raporu ben rapor demeden kendisi verdi

Cok tesekkurler bi soruyum arkadasim satiyordu, catlaklar icin ne aldiniz?
Çatlaklar için henüz bişey almadım ama evde kendi yaptığım sarı kantaron yağı var onu sürebilirim. Açıkçası deri yeterince nemli olursa çatlamıyor. O nedenle ürün çok da önemli değil önemli olan nemi sağlamak

Herkese hayırlı akşamlar güzel anneler

Hamileliğimi öğrendiğimden beri bu sabah ilk defa çok kötü baş dönmesi yaşadm baş ağrım da vardı ayağa kalkamadım yürüyemedim ağladım resmen bayılacak gibi oldum aranızda yaşayan varmı ?

Hayırlı olsun ne güzel . Hangi firmaya yaptırdınız? Kaç günde geldi? Sonuçta ne yazıyor ? Detaylı mı yoksa Sadece negatif falan mı yazıyor?

Kan şekeriniz düşmüş olmasın, benim de sınırda ve baş dönmeleri yaşıyorum sık sık. Ama baş ağrısı yok... Siz bayadığıdır baş ağrısı çekiyorsunuz kan değerlerimize baktırdınız mı.. Bi dra gitseniz, kansızlık baş ağrısı yapar, susuzluk tansiyon düşürür yapar... Gözlere vuran bir ağrıysa migren atağıdır zaten. Ama böyle günlerce migren sürmez. Nane yağı iyi geliyor, ama hamilelikte sürülür mü bilmem viks falan sürseniz...

Kızlar 2 li test sonucumu almaya gittim çok şükür düşük riskli çıktı yolculuk için de gidebilirsin dedi hatta detaylı ultrason vaktinde Ankara da oluyorum iyi bir peritanoloji doktoruna yaptirirsan orada yaptırman daha iyi olur dedi.Ama gel gör ki kayınvalidem doktorun dediğine bakma sen çıkma yolculuğa diyor da diyor ikna edemiyoruz Tabi önceden gelişmeyen 2 gebeliğim olmuştu hani ondan da diyor ama onlar düşük olmamıştı kanama felan yaşamamıştım gelişimleri durmuştu zaten bunu doktorum biliyor ama anlatamadik yine de ikna edemedik. Ben kendimi psikolojik hazırlamıştım yolculuğa şimdi yine düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…