- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Devlet hastanesi canım kadına randevu bulduğuma şükrediyorum yok bulunmuyor randevu çok iyi bir doktorErkene bulamaz mısın canım yok mudur randevu
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin oğlunuzMerhaba arkadaşlar
Bugün kontrolde cinsiyeti kesinleştirdi doktor. Oğlumuz olacak
Kız olsaydı ismi hazırdı Birce olacaktı,biriciğim diye sevecektim onu ama erkeğe hiç bulamadık.
O yüzden erkek için isim önerilerine açığım.
Öylemi kaç gün aldınız kendi doktorunuz mu verdi ? Bende şuanda 14+1 deyim. Önümde koskoca 10 hafta var . Ama seminerden sonra öğretmenler okula gidecek diye bir söylenti varHem seminer için hem okullar açılınca. 24 haftalık olana kadar
Aile hekiminden alayım diye düşünüyordum bendePzts alicam cnm ozelden . Uzaktan eğitim sürecinde bende uzaktan eğitim olarak devam edicem okullar açılınca alicam rapor
Ben yola çıktığımda 12 haftalıktım 18 saatlik yolda ön koltuğu yatırarak gittim köy yollarında sarsılmalar fazla oldu ama bi sıkıntım yok şükür gelir gelmez doktora gittim zaten doktorumun onayıyla çıkmıştım. Herhangi Bi tehliken yoksa doktoruna danışarak çık derim.Kızlar ben şimdi 13+2 yim kendi aracımızla arkada uzanarak 12 saat yolculuğa gitsem bı sıkıntı yaşar mıyım ki ya
Doktoruna danış öncelikle. Bende 12 haftalıkken Adana'dan Karadeniz'e ordan ege ye uzun bir yolculuk yaptım. Sıkıntı yaşamadım ama kişiye göre değişir tabiki. Sadece virajlı yollarda biraz sıkıntı yaşadım ama onda da hep eşime yüklendim yavaş sğrdene fln diyeKızlar ben şimdi 13+2 yim kendi aracımızla arkada uzanarak 12 saat yolculuğa gitsem bı sıkıntı yaşar mıyım ki ya
Aile hekimleri e rapor geldiğinden beri vermiyor. Dogum dan sonra rapor kullanılıyor yaAile hekiminden alayım diye düşünüyordum bende
Kizlar cildimde lekeler olusmaya basladi ve sanki koyulasiyor her gun, gunes kremsiz cikmam disari ama neden artti anlamadim, alnimda ve yanaklarda baya belirginlestibirde saclarim cok kurudu,
Cok tesekkurler bi soruyum arkadasim satiyordu, catlaklar icin ne aldiniz?Cilt lekelerim için çay ağacı serum var farmasinin o çok iyi geliyor. Yıllardır mevcut lekerim bile geçti. Saçıma da keratin yağı almıştım onu sürüyorum. Farmasinin ürünleri çok iyi sürekli alıyordum en son kendim üye oldum sadece kendime alıyorumbence siz de öyle yapabilirsiniz
İYİ bir doktorsa beklemeye değer canım o zaman, bende başakşehşt şehir hastanesinde kaydım olsun ssvd olmaz sezeryan olursa oraya giderim diyorumDevlet hastanesi canım kadına randevu bulduğuma şükrediyorum yok bulunmuyor randevu çok iyi bir doktor
Medipol rapor konusunda çok sıkıntılı medipol 1 gün raporu zar zor verirken türkiye hastanesi 3+5 gün raporu ben rapor demeden kendisi verdiAile hekimleri e rapor geldiğinden beri vermiyor. Dogum dan sonra rapor kullanılıyor ya
, bir gün bile alamadım. Arkadaşın doğum izni bitti medipole yazı gitmiş yeni kesinlikle doğum sonrası annelere rapor verilmiyecek diye... Bence esas işkenceyi doğum sonrasında çekeceğiz
Çatlaklar için henüz bişey almadım ama evde kendi yaptığım sarı kantaron yağı var onu sürebilirim. Açıkçası deri yeterince nemli olursa çatlamıyor. O nedenle ürün çok da önemli değil önemli olan nemi sağlamakCok tesekkurler bi soruyum arkadasim satiyordu, catlaklar icin ne aldiniz?
Hayırlı olsun ne güzelMerhabalar bende mutluluğumu paylaşmak istedim nifty test sonucum bugün geldi çok şükür hiç bir sorun yok iki oğlumdan sonra kızım olacağını da öğrendim daha da bir mutlu oldum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Fazla ayakta kalıncakizlar bel ağrısı yaşayan varmi peki
Lazerli değil de normal epilasyon aleti kullanıyorum bir de ağda bandı da kullanıyorumBirde epilasyon cihazını kullanmak bebeğe zarar verir mi acaba
Benimki şarjlı klasik cımbızlı olanlardan
Kan şekeriniz düşmüş olmasın, benim de sınırda ve baş dönmeleri yaşıyorum sık sık. Ama baş ağrısı yok... Siz bayadığıdır baş ağrısı çekiyorsunuz kan değerlerimize baktırdınız mı.. Bi dra gitseniz, kansızlık baş ağrısı yapar, susuzluk tansiyon düşürür yapar... Gözlere vuran bir ağrıysa migren atağıdır zaten. Ama böyle günlerce migren sürmez. Nane yağı iyi geliyor, ama hamilelikte sürülür mü bilmem viks falan sürseniz...Herkese hayırlı akşamlar güzel anneler
Hamileliğimi öğrendiğimden beri bu sabah ilk defa çok kötü baş dönmesi yaşadm baş ağrım da vardı ayağa kalkamadım yürüyemedim ağladım resmen bayılacak gibi oldum aranızda yaşayan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?