Bende de yanak dudak üstü ve alnımda kırmızı lekeler oluştu acaba hamilelikten miKizlar cildimde lekeler olusmaya basladi ve sanki koyulasiyor her gun, gunes kremsiz cikmam disari ama neden artti anlamadim, alnimda ve yanaklarda baya belirginlestibirde saclarim cok kurudu,
ense kac cikti canimAyh hiç hatırlamak istemiyorum o günleriben de giricem ense kalın çıktı nolur, nolmaz eğer öyleyse kalp sorunları yaşayabiliyor down sendromlu bebişler. Varsa Bi problem iç organlarında önceden tespit edilsin diye tavsiye ettiği perinatologa gidicem.
İlk bebeğimin 2.8di. Bunu da en dar alanda 2.3 ölçtü, geniş bir alandan 3ün üstüne çıkıyor dedi.ense kac cikti canim
Aynen öyle şaşırdık gerçekten. Sut peynir yumurta et yiyin derler ama artık bunlarında ne kadar sağlıklı olduğu şüpheli. En azından hazır paket ürünlerden uzak durup evde kendi yaptıklarımızı yedirsek bile yeter bence.Hiç eve inek sütü ürünlerini sokmayın diyen çocuk doktorları Var. Artık neye kime itimat edelim bilmiyorum. Bir çok hastalığın sebebi inek sütüyle alakalı olabiliyormuş. En basiti ağızda çıkan aftlar. Benim çocuklarda sütü çok seviyor. Hazır meyve suyu da içirmiyoruz. Evde yaptıklarımız da sınırlı oluyor. Ne yedirip içereceğimizi şaşırdık
Bu dönem inşallah bitince bebeginizin kan tahlillerine baktirmaniz ıyi olur kan değeri düşükse ona göre doktor bi ilaç verir sonrada inşallah yeme düzeni düzelir. Ben sütü azalttım sanki biraz iştahı yerine geldi.Evet evet biliyorum inek sütünün de keçi sütünün de fazlasının farklı zararları var. Ama o kadar iştahsız ki istediğinde yarım çay bardağı şeklinde bazen inek bazen keçi sütü veriyorum. Toplamda 500ml. geçmiyor gece ve gündüz. İştahını acabilsem 200-250 ml çekmek istiyorum. Eskiden bi tabak yemek yaninda bi kase yoğurt yerdi. Şimdi en sevdiği yemekleri yapsam da maksimum 5 kaşık yedirebiliyorumBebeliginden beri kan değerleri hep iyiydi umarım bu süreçte düşmemiştir..
Kaçtı peki riskiniz benimde risk yüksek. Kombine 1/101 ikili 1/50 yaş 1/892li test sonucunda risk var demişlerdi çok teşekkürler inşallah sizde alın güzel haberi
Sadece seminer için aldim şimdilik daha doğrusu doktorum verdi riskli gebelik oldugu icin. Söylenti doğru çıkarsa tekrar verir doktorum çünkü sürekli yatıyorumÖylemi kaç gün aldınız kendi doktorunuz mu verdi ? Bende şuanda 14+1 deyim. Önümde koskoca 10 hafta var . Ama seminerden sonra öğretmenler okula gidecek diye bir söylenti var
Bende kullanıyorum doktoruma da sormadım ama diğer türlü tüy dökücü zaten zararliBirde epilasyon cihazını kullanmak bebeğe zarar verir mi acaba
Benimki şarjlı klasik cımbızlı olanlardan
Hayırlısı olsun inşallah beklemeye değer zaten pandemi den dolayıda çok sık gitmek istemiyorum beklerimİYİ bir doktorsa beklemeye değer canım o zaman, bende başakşehşt şehir hastanesinde kaydım olsun ssvd olmaz sezeryan olursa oraya giderim diyorum
Oran yok mu, yazmıyor mu2li test sonucum çıkmış ama sayısal değer var sadece grafiksel olarak yok nasıl anlayacağım bunu 2 eylüle kadar bekleyeceğim yine sanırım
Sadece papp a 256.9 free beta hcg 110786 yazıyor oran falan yokOran yok mu, yazmıyor mu
Hayırlı olsun hafta olarak tam ne zaman öğrendiniz? Kız ismi alternatifi çok ama erkek hep aynı isimler var gibiMerhaba arkadaşlar
Bugün kontrolde cinsiyeti kesinleştirdi doktor. Oğlumuz olacak
Kız olsaydı ismi hazırdı Birce olacaktı,biriciğim diye sevecektim onu ama erkeğe hiç bulamadık.
O yüzden erkek için isim önerilerine açığım.
Şöyle bişi var benimkindeSadece papp a 256.9 free beta hcg 110786 yazıyor oran falan yok
Ben devlette yaptırdığım için kağıt üzerinde değilde tahlillerim kısmında sonuç olarak yazıyor 1 test var sonuç o çıkmadı sanırım değerler yok boş anlamadım gittiŞöyle bişi var benimkinde
Daha çıkmamıştır o zaman benimki de 10 günde çıktı papaz olduk doktorla, tertemiz çıkar canım inş merak etme. Ense kalınlığı var mıydıBen devlette yaptırdığım için kağıt üzerinde değilde tahlillerim kısmında sonuç olarak yazıyor 1 test var sonuç o çıkmadı sanırım değerler yok boş anlamadım gitti
Kızlar uyku problemi yaşayan var mı? Ben kızıma hamileyken yataktan kalkmazdım hep bir uyku hali şimdi ise uyuyamıyorum ya çok erken uyanıyorum ya çok geç yatıyorum;( normalde fazla uyumam gerekmez mi varmı bu durumu yaşayan
Ense kalınlığı yazmıyor doktor iyi demişti hiç sormadım kaç diye inşallah iyidir 2 eylülde randevum dua edelim inşallah temiz çıkar bütün sonuçlarımızDaha çıkmamıştır o zaman benimki de 10 günde çıktı papaz olduk doktorla, tertemiz çıkar canım inş merak etme. Ense kalınlığı var mıydı
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun ve de Çok geçmişler olsun canım çoğu gitmiş zamanın Allahın izniyle atlatmış sayılırsın endişelenme . Nerden kaptın nasıl anladınMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 15+3 hamileyim ve malesef ki covid 19 testim pozitif çıktı bugün 12. Günüm ama 4 gün önce tekrar test yaptırdım o da pozitif çıktı psikolojik olarak iyi değilim ayrıca 6 yaşındaki oğlumda pozitif. Allah a şükür ki bir rahatsızlığımız yok ama insan ister istemez psikolojik olarak kötü hissediyor. Allah kimseye yaşatmasın çok dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?