Geçmiş olsun. Anlattığınıza göre hafif geçiriyorsunuz çok şükür. İlaç kullanıyor musunuz? Bebeğiniz iyidir inş. Umarım çabuk atlatırsınız.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 15+3 hamileyim ve malesef ki covid 19 testim pozitif çıktı bugün 12. Günüm ama 4 gün önce tekrar test yaptırdım o da pozitif çıktı psikolojik olarak iyi değilim ayrıca 6 yaşındaki oğlumda pozitif. Allah a şükür ki bir rahatsızlığımız yok ama insan ister istemez psikolojik olarak kötü hissediyor. Allah kimseye yaşatmasın çok dikkatli olun
Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok geçmiş olsun Allah'ım Şafi adıyla şifa versin inşallah sağ salim ayakta atlatırsınız sizde oğlunuzdaMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 15+3 hamileyim ve malesef ki covid 19 testim pozitif çıktı bugün 12. Günüm ama 4 gün önce tekrar test yaptırdım o da pozitif çıktı psikolojik olarak iyi değilim ayrıca 6 yaşındaki oğlumda pozitif. Allah a şükür ki bir rahatsızlığımız yok ama insan ister istemez psikolojik olarak kötü hissediyor. Allah kimseye yaşatmasın çok dikkatli olun
Lazerli değil de normal epilasyon aleti kullanıyorum bir de ağda bandı da kullanıyorum
Kan şekeriniz düşmüş olmasın, benim de sınırda ve baş dönmeleri yaşıyorum sık sık. Ama baş ağrısı yok... Siz bayadığıdır baş ağrısı çekiyorsunuz kan değerlerimize baktırdınız mı.. Bi dra gitseniz, kansızlık baş ağrısı yapar, susuzluk tansiyon düşürür yapar... Gözlere vuran bir ağrıysa migren atağıdır zaten. Ama böyle günlerce migren sürmez. Nane yağı iyi geliyor, ama hamilelikte sürülür mü bilmem viks falan sürseniz...
Bende kullanıyorum doktoruma da sormadım ama diğer türlü tüy dökücü zaten zararli
Tansiyonunuzu ölçün düşmüş olabilir. Benim tansiyonum sık sık düşüyor göz kararması baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum. Doktorum çarpıntıyla birlikte olmadığı sürece endişelenmeye gerek yok gebelikte tansiyon dusebiliyor dedi.Herkese hayırlı akşamlar güzel anneler
Hamileliğimi öğrendiğimden beri bu sabah ilk defa çok kötü baş dönmesi yaşadm baş ağrım da vardı ayağa kalkamadım yürüyemedim ağladım resmen bayılacak gibi oldum aranızda yaşayan varmı ?
Ben de aynen. Çok erken kalkıyorum ama akşamları da erkenden uykum geliyo toplamda iyi uyumuş oluyorum bir sorun olmuyorBenim ara sıra oluyo ama hamileliğin başından beri erken uyandığımı söyleyebilirim. Kaçta yatarsam yatayım erken uyanıyorum. Geceleri de çok sık uyanıyorum ve ortalama 3 kere tuvalete kalkıyorum şimdiden
Çok geçmiş olsun bebeğiniz de, evlanız da, siz de, tüm şifa bekleyenlere Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah...Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun ve de Çok geçmişler olsun canım çoğu gitmiş zamanın Allahın izniyle atlatmış sayılırsın endişelenme . Nerden kaptın nasıl anladın
Allah yardımCınız olsun inşallah tez zamanda iyileşirsiniz. Çok ağır geçmiyosa ciğere geçmemiş demektir bu da iyi bişey. Nerden kaptınız acabaMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 15+3 hamileyim ve malesef ki covid 19 testim pozitif çıktı bugün 12. Günüm ama 4 gün önce tekrar test yaptırdım o da pozitif çıktı psikolojik olarak iyi değilim ayrıca 6 yaşındaki oğlumda pozitif. Allah a şükür ki bir rahatsızlığımız yok ama insan ister istemez psikolojik olarak kötü hissediyor. Allah kimseye yaşatmasın çok dikkatli olun
Çok geçmiş olsun benimde aynı senin gibi enseden giriyor başıma yayiliyo masaj yaptırdım eşarpla kafamı sıktım yok gecmiyo bide mide bulantimda vardı gittim kustum o iyi geldi sonra farkettim ki gece ekstradan yemek yemessem ağrıyor başım. Gece Bire doğru yumurta kırıp yedim sabahda sekizde kahvaltı ya oturdum o gün baş ağrısı olmadı .sizde yemek yemeyi deneyin vücudun daha çok kaloriye ihtiyacı olduğu için sanırım artık yediklerimiz yeterli gelmiyorEvet 2 güne bir tekrarlıyor baş ağrım en son doktora gittiğimde bakmıştı değerlerime iyi dedi ama bilmiyorum bu gidişimde söylerim belki tekrar bakılır
Susuz kalıyor vücudum evet ya unutuyorum içmeyi yada midem bulanıyor ama kendimi zorlayarak da olsa içiyorum artık
Bide sinüzitim vardı saçlarımı kurutmadığım zamanda ağrı oluyor belki o ilerledi diye düşündüm
Ense kökümden giren ve bütün başımı kaplayan bi ağrı
Uyku arasında uyanıyorum bu aralar geçen tam dalmıştım uyandım sonra ağrı başaldı
Uyku düzeni de etkili sanırım
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ❤❤❤
Çok geçmil olsun Allah şifa versin inşallahMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 15+3 hamileyim ve malesef ki covid 19 testim pozitif çıktı bugün 12. Günüm ama 4 gün önce tekrar test yaptırdım o da pozitif çıktı psikolojik olarak iyi değilim ayrıca 6 yaşındaki oğlumda pozitif. Allah a şükür ki bir rahatsızlığımız yok ama insan ister istemez psikolojik olarak kötü hissediyor. Allah kimseye yaşatmasın çok dikkatli olun
Enabizdan görüntülenemiyor maalesef doktorunuz görüntüleyebilir. Bir de aile hekiminize sorabilirsiniz görebiliyor mu diye.Sadece papp a 256.9 free beta hcg 110786 yazıyor oran falan yok
Bende geceleri tuvalete kalkıyorum sık sık uyku konusunda da zor uykuya dalıyorumBenim ara sıra oluyo ama hamileliğin başından beri erken uyandığımı söyleyebilirim. Kaçta yatarsam yatayım erken uyanıyorum. Geceleri de çok sık uyanıyorum ve ortalama 3 kere tuvalete kalkıyorum şimdiden
16+0 da kesinleşti. 14.haftalarda da Yüzde 90 erkek demiştiHayırlı olsun hafta olarak tam ne zaman öğrendiniz? Kız ismi alternatifi çok ama erkek hep aynı isimler var gibi ☺
Çok geçmiş olsun benimde aynı senin gibi enseden giriyor başıma yayiliyo masaj yaptırdım eşarpla kafamı sıktım yok gecmiyo bide mide bulantimda vardı gittim kustum o iyi geldi sonra farkettim ki gece ekstradan yemek yemessem ağrıyor başım. Gece Bire doğru yumurta kırıp yedim sabahda sekizde kahvaltı ya oturdum o gün baş ağrısı olmadı .sizde yemek yemeyi deneyin vücudun daha çok kaloriye ihtiyacı olduğu için sanırım artık yediklerimiz yeterli gelmiyor
Tansiyonunuzu ölçün düşmüş olabilir. Benim tansiyonum sık sık düşüyor göz kararması baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum. Doktorum çarpıntıyla birlikte olmadığı sürece endişelenmeye gerek yok gebelikte tansiyon dusebiliyor dedi.
Banada 12.hafta yüzde yetmiş erkek dedi çıkıntısı var dedi dr erkeğe adapte oldum şimdi değişir mi bilmiyorum sağlıkla gelsinler farketmez hic. Ama şu virüs döneminde böyle şeyler düşünerek düşünceleri güzelleştrmekde iyi geliyor.16+0 da kesinleşti. 14.haftalarda da Yüzde 90 erkek demişti
Evet zorlanacağız galiba biraz erkekte
Anladım canım sağolasın verdiğin bilgi içinEnabizdan görüntülenemiyor maalesef doktorunuz görüntüleyebilir. Bir de aile hekiminize sorabilirsiniz görebiliyor mu diye.
Benim kızımda olmadı ama ben çocukken çok çektim o büyüme ağrısından koşup oynayamazdım bile doktora götürdükkerinde hep büyüme ağrısı denmişti geçmiş olsun size deTecrübeli annelere konumuzdan bağımsız bir soru sormak istiyorum. Kızım şuan 28 aylık. Gece uykusunda 3 kez uyanıp bacagim ağrıyor diye ağladı. Masaj yapınca sakinlesip uyumaya devam etti. Daha önce 20 ay civarında benzerini yaşamıştık. O zaman da bacağını tutup aciyo diye ağlamıştı geceleri. O dönemde doktora götürdük. Kan tahlilleri ve muayene sonrası büyüme ağrısı teşhisi koydu. Siz çocuklarınızda benzer bir durum yaşadınız mı? Tekrar doktora götürsem diyorum ama hastalık o kadar yaygınlaştı ki.. Riske atmak istemiyorum.
İnşallah emzirirken gider yaa ,bu bele bu göbeğe alışık değilim
Bende beli lastikli olanlardan aldım baya desen desen. Onlarla idare ettim şimdiye kadar. Üstüne de dökümlü giyiyorum çok kilolu gözüküyorum öyle demoms jeanse girebiliyorsan müthiş.
İmden dolayı elbise etek giyemiyorum maalesef. Ayağımda tüm gün çelik burunlu iş ayakkabısı zaten
Allah yardımcı olsun canım o sıcakta kesinlikle haklısın müdürünü filan takma eşofman vs demelerini sonuçta karnın rahatsız oluyor
xxx:yyyy yazmıyor mu testte canım2li test sonucum çıkmış ama sayısal değer var sadece grafiksel olarak yok nasıl anlayacağım bunu 2 eylüle kadar bekleyeceğim yine sanırım
Ben henüz almadım ama farmasinin aynı sefa balm ı var onu alıp kullanıcam önemli olan karın kalça bel bacak bölgesini güzel nemlendirmekCok tesekkurler bi soruyum arkadasim satiyordu, catlaklar icin ne aldiniz?
Hoşgeldinn sağlıkla kucağına al inşallah ve çok çok geçmiş olsun biran önce ikiniz de iyileşirsiniz umarım.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 15+3 hamileyim ve malesef ki covid 19 testim pozitif çıktı bugün 12. Günüm ama 4 gün önce tekrar test yaptırdım o da pozitif çıktı psikolojik olarak iyi değilim ayrıca 6 yaşındaki oğlumda pozitif. Allah a şükür ki bir rahatsızlığımız yok ama insan ister istemez psikolojik olarak kötü hissediyor. Allah kimseye yaşatmasın çok dikkatli olun
Kağan kocaya bakin youtubeda ikili test dige anlatmış tam anlasilacak gıbı. Oran vardir > böyle isretle iki rakam olacak izleyin görürsünüzSadece papp a 256.9 free beta hcg 110786 yazıyor oran falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?