2021 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun. Anlattığınıza göre hafif geçiriyorsunuz çok şükür. İlaç kullanıyor musunuz? Bebeğiniz iyidir inş. Umarım çabuk atlatırsınız.

Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok geçmiş olsun Allah'ım Şafi adıyla şifa versin inşallah sağ salim ayakta atlatırsınız sizde oğlunuzda

Evet 2 güne bir tekrarlıyor baş ağrım en son doktora gittiğimde bakmıştı değerlerime iyi dedi ama bilmiyorum bu gidişimde söylerim belki tekrar bakılır
Susuz kalıyor vücudum evet ya unutuyorum içmeyi yada midem bulanıyor ama kendimi zorlayarak da olsa içiyorum artık
Bide sinüzitim vardı saçlarımı kurutmadığım zamanda ağrı oluyor belki o ilerledi diye düşündüm
Ense kökümden giren ve bütün başımı kaplayan bi ağrı
Uyku arasında uyanıyorum bu aralar geçen tam dalmıştım uyandım sonra ağrı başaldı
Uyku düzeni de etkili sanırım
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ❤❤❤

Tansiyonunuzu ölçün düşmüş olabilir. Benim tansiyonum sık sık düşüyor göz kararması baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum. Doktorum çarpıntıyla birlikte olmadığı sürece endişelenmeye gerek yok gebelikte tansiyon dusebiliyor dedi.

Ben de aynen. Çok erken kalkıyorum ama akşamları da erkenden uykum geliyo toplamda iyi uyumuş oluyorum bir sorun olmuyor

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun ve de Çok geçmişler olsun canım çoğu gitmiş zamanın Allahın izniyle atlatmış sayılırsın endişelenme . Nerden kaptın nasıl anladın
Çok geçmiş olsun bebeğiniz de, evlanız da, siz de, tüm şifa bekleyenlere Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah...

Allah yardımCınız olsun inşallah tez zamanda iyileşirsiniz. Çok ağır geçmiyosa ciğere geçmemiş demektir bu da iyi bişey. Nerden kaptınız acaba

Çok geçmiş olsun benimde aynı senin gibi enseden giriyor başıma yayiliyo masaj yaptırdım eşarpla kafamı sıktım yok gecmiyo bide mide bulantimda vardı gittim kustum o iyi geldi sonra farkettim ki gece ekstradan yemek yemessem ağrıyor başım. Gece Bire doğru yumurta kırıp yedim sabahda sekizde kahvaltı ya oturdum o gün baş ağrısı olmadı .sizde yemek yemeyi deneyin vücudun daha çok kaloriye ihtiyacı olduğu için sanırım artık yediklerimiz yeterli gelmiyor

Çok geçmil olsun Allah şifa versin inşallah

Bende geceleri tuvalete kalkıyorum sık sık uyku konusunda da zor uykuya dalıyorum

Aslında yiyorum da ama dediğin de olabilir yemek yemeyi geçiktirincede ağrıyor sanki

Olabilir canım benim zaten normalde de düşük tansiyonum hep 9 a 6 yada 9 a 5 çıkar normal mi.bilmem ama bünyeme göre heralde
Çünkü bi kaç sefer gayet iyiken ölçmüştüm yine düşük çıktı
Bugün anneme gidicem onda ölçüm aleti vardı yine ölçerm

16+0 da kesinleşti. 14.haftalarda da Yüzde 90 erkek demişti
Evet zorlanacağız galiba biraz erkekte
Banada 12.hafta yüzde yetmiş erkek dedi çıkıntısı var dedi dr erkeğe adapte oldum şimdi değişir mi bilmiyorum sağlıkla gelsinler farketmez hic. Ama şu virüs döneminde böyle şeyler düşünerek düşünceleri güzelleştrmekde iyi geliyor.

Benim kızımda olmadı ama ben çocukken çok çektim o büyüme ağrısından koşup oynayamazdım bile doktora götürdükkerinde hep büyüme ağrısı denmişti geçmiş olsun size de
2li test sonucum çıkmış ama sayısal değer var sadece grafiksel olarak yok nasıl anlayacağım bunu 2 eylüle kadar bekleyeceğim yine sanırım
xxx:yyyy yazmıyor mu testte canım
Cok tesekkurler bi soruyum arkadasim satiyordu, catlaklar icin ne aldiniz?
Ben henüz almadım ama farmasinin aynı sefa balm ı var onu alıp kullanıcam önemli olan karın kalça bel bacak bölgesini güzel nemlendirmek
Hoşgeldinn sağlıkla kucağına al inşallah ve çok çok geçmiş olsun biran önce ikiniz de iyileşirsiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…