- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Xxx yyyy gibi bir şey yazmıyorBenim kızımda olmadı ama ben çocukken çok çektim o büyüme ağrısından koşup oynayamazdım bile doktora götürdükkerinde hep büyüme ağrısı denmişti geçmiş olsun size de
xxx:yyyy yazmıyor mu testte canım
Ben henüz almadım ama farmasinin aynı sefa balm ı var onu alıp kullanıcam önemli olan karın kalça bel bacak bölgesini güzel nemlendirmek
Hoşgeldinn sağlıkla kucağına al inşallah ve çok çok geçmiş olsun biran önce ikiniz de iyileşirsiniz umarım.
En iyisi randevumu beklemek sanırım kafam yeterince karıştı daha fazla karıştırmayayımDr
Kağan kocaya bakin youtubeda ikili test dige anlatmış tam anlasilacak gıbı. Oran vardir > böyle isretle iki rakam olacak izleyin görürsünüz
Çok çok geçmiş olsun zaten eminim artık atlatmak üzeresin moralini bozma.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 15+3 hamileyim ve malesef ki covid 19 testim pozitif çıktı bugün 12. Günüm ama 4 gün önce tekrar test yaptırdım o da pozitif çıktı psikolojik olarak iyi değilim ayrıca 6 yaşındaki oğlumda pozitif. Allah a şükür ki bir rahatsızlığımız yok ama insan ister istemez psikolojik olarak kötü hissediyor. Allah kimseye yaşatmasın çok dikkatli olun
Yok zararı canım bence rahat olBende aynı şekilde normal epilasyon kullanıyırum inşallah bi zararı yoktur
Şuan beta bakmanin anlami var mi bilmiyorum cnm önemli olan kesenin görünmesi ve kalp atisiKızlar selam.bir şey soracağım.lekelenmesi olup progestan kullanarak devam edeniniz varsa bel ağrıları,gebelik belirtileri ne alemde? Ben şu an 6.haftamdayım.salı lekelenmem oldu,o gün iğne oldum bir daha kanama leke falan olmadı ama belim devam tam gaz ağrıyor.güzel giden betam da 16 sında 4800 20 sinde 13477 çıktı yani 2 ye katlayarak gitmemiş.benim gibi olan var mı?
Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun zaten eminim artık atlatmak üzeresin moralini bozma.
AMİN İNŞALLAH CANIMBenim kızımda olmadı ama ben çocukken çok çektim o büyüme ağrısından koşup oynayamazdım bile doktora götürdükkerinde hep büyüme ağrısı denmişti geçmiş olsun size de
xxx:yyyy yazmıyor mu testte canım
Ben henüz almadım ama farmasinin aynı sefa balm ı var onu alıp kullanıcam önemli olan karın kalça bel bacak bölgesini güzel nemlendirmek
Hoşgeldinn sağlıkla kucağına al inşallah ve çok çok geçmiş olsun biran önce ikiniz de iyileşirsiniz umarım.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah prensesKızlar Dr a gittim bugün kızım olacak inşallah kesinleşti bugün Rabbim e şükür 2. Kez aynı duyguyu yaşayacağımız için herkese mutlu gunler
Sağlıkla gelsin inşallah ilki erkekti dimi sizindeKızlar Dr a gittim bugün kızım olacak inşallah kesinleşti bugün Rabbim e şükür 2. Kez aynı duyguyu yaşayacağımız için herkese mutlu gunler
Benim papp a değeri 915 beta hcg 113250 çıkmış ense kalınlığı 1.6 mm idi. Risk trisomy 21 için < 8000 trisomy 18 için <99000 çıktı. 31 yaşındayım. Değerler sonucu öğrenene kadar belki size fikir verebilir.Xxx yyyy gibi bir şey yazmıyor
Merhaba, akıntının bebeğin suyundan olup olmadığını turnusol kağıdı ile anlayabilirsinizİç çamaşırım ıslanıyor öyle söyleyim, şeffaf kokusuz Bi su. Başka şikayetiniz var mıydı kanama, ağrı neden kaybettiniz bebeğinizi Başınız sağ olsun. Çok panikledim ben de yarın doktora gidicem içim içimi yiyor
Konyadan slmlarMerhaba, bu grubu yeni gördüm herkese hayırlı gebelikler ve doğumlar diliyorum. Konya'dan kimse var mı aramizda
Meraba ben konyadayimMerhaba, bu grubu yeni gördüm herkese hayırlı gebelikler ve doğumlar diliyorum. Konya'dan kimse var mı aramizda
Yok canım kız ikinci kez kız annesi olucam nasip olursaSağlıkla gelsin inşallah ilki erkekti dimi sizinde
Çok teşekkür ederim şimdilik bakamayız, dedi doktor takipteyim baya azaldıMerhaba, akıntının bebeğin suyundan olup olmadığını turnusol kağıdı ile anlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?