2021 Şubat Anneleri

Papp a değerim düşük herhalde benim çok anlamadım kızım da özelde yaptırmıştım daha farklıydı bunu çok anlamadım açıkçası

Papp a değerim düşük herhalde benim çok anlamadım kızım da özelde yaptırmıştım daha farklıydı bunu çok anlamadım açıkçası
Erkekte pap a değeri kıza göre düşük oluyor. Canım benim kızda kimyasalın çok yüksek falan demişti gözüktüğü drlardan biri, neden yüksek olura bakınca nette öyle görmüştüm erkekte düşük kızda yüksek çıkarmış genelde. Tek başına pap a bir şey ifade de etmiyor maalesef... Eşin uğrayıp aklamaz mı raporu

Ayy Allah razı olsun içimi rahatlattın doktorun instagram hesabı var pazartesi yazarım eşim çalışıyor pazar günü sadece izinli

Devlet hastanesinde yaptırdım geç çıktı bayramda gevşek davranmışlar biraz 28 temmuz da verdim kanı 19 ağustos sonuç tarihi düşün yani 2 eylülü beklesemde olur fark etmiyor

Ayy Allah razı olsun içimi rahatlattın doktorun instagram hesabı var pazartesi yazarım eşim çalışıyor pazar günü sadece izinli
Bence sonuc ne çıkarsa çıksın ehvam yapma yaştan da 1/500ün altında çıkarsın nt de iyi demiş daha n'olsun yani normal riskli de çıkmaz gibi geliyor sonucun... Düşük riskli çıkar büyük ihtimalle...

Sağolasın canım gerçekten çok iyi geldi cevabın Allah razı olsun

Allah allah aslında guzel anlatıyordu izlediniz ama karisti mi yani? Ben merak ettiniz diye yardimci olmak istedim ben ordan da kontrol etmistim
Teşekkürler verdiğiniz bilgi için çok sağolun izlemedim boş yere karıştırmış çevremdekiler burdaki arkadaşlarım çok yardımcı oldunuz hepinizden Allah razı olsun

Günaydın. Geçen haftalarda bebeğin hareketlerini pıt pıt hissediyordum. Bu günlerde hissedemiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı
Randevuma bir hafta kaldı. Çok merak ediyorum nasıl olduğunu
Sabah bulantilari da hafifledi gibi. 4 ay sürer diyorlardı ben de öyle olacak sanırım yada öyle olmasını diliyorum
Bu hafta 4 ayımız tamamlanacak :)

Ben de sizin gibi gecen haftalarda hissettiğimi sanmısım cunku bu ara hıc hissetmiyorum demekkı hala bagırsak hareketlerıymıs bir sonraki hafta hissederiz diye dusunuyorum benım 2. Gebelıgım

Sizin kaçıncı gebeliğiniz?

Benimde basen ve ust bacak cok genisledi, hic bir pant. Olmuyor, gobek cikti, cinsiyetimize erkek demisti drumuz, 12.haftada
Masallah demek erkek kizda belli etmiyomus kiz annenin guzelligini alir anne cirkinler derler ciller falan cikiyo dediler yuzumde tek bi sivilce bile olmadi benim

Ben hamileliğimin başından beri baş dönmesi, göz kararması yaşıyorum. Sokaklarda yerlere oturduğum bile olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…