2021 Şubat Anneleri

Zayıf sayılmam ama ilk gebelıgımde zayıftım 53 55 arasıydım o haftalarda sımdı 65 im

Kızlar ağır bişi yapmadım evi süpürdüm dinlendim dinlenip kalktım çamaşır astım kasığıma çok fena ağrı girdi bu kadar işide mi yapamıcaz

Kizlar selamlar hepinize
Benim hamiellik iyi özellikle ise gitmeyince cok memnunum
Yerleri silme süpürme gunlk ev isleri yapabliyorm
Bulantm devam ediyo o yuzden ilaca devam
Cuma gunu nuran hanima gittim ama bebek sagolsn kendini yine sakladi horul horul secde pozisyonundaydi
Tek skntm bel ağrısı o da sanrm ben de skolyoz kifoz var bilenler bilir omurga rahatsızlığı belki karnim çıktıkça ağrı yapiyo blmiyorm

Kızlar ben de evi süpürdüm, sildim, toz aldım, bahçeyi suladım, yemek yaptım, köpeği gezdirdim iki kere bugün enerji patlaması yaşıyorum ve çok şükür iyiyim yani akşama bi posta daha yürüyecek haldeyim maşallah bişeyler oldu bugün

Sende ağrı olması çok normal. Yurt dışında kifozların hamilelik döneminde kullanması için kemerler varmış galiba türkiyede var mı acaba bir araştır istersen. Yoksa da beli sırtı destekleyen bi çözüm bulmak lazım yoksa çok zor Allah yardımcın olsun

Hatta ben de bir baktım bunu gördüm

Merhaba konyada hangi doktora gidiyorsunuz?

Kızlar ağır bişi yapmadım evi süpürdüm dinlendim dinlenip kalktım çamaşır astım kasığıma çok fena ağrı girdi bu kadar işide mi yapamıcaz
Ben hala cesaret edemedim cnm valla is yapmaya sağolsun eşimle annem yapıyo. yavas yavaş yapayım diyorum ama mutfakta yemek yapıp toplamak disinda bisey yapamıyorum

Bugün herkesin temizlik günüydü sanırım, ben de sil süpür çamaşır yıka as evi topla derken akşamı ettim. Biraz kasıklarımda ağrı var ama normal sanırım

Valla aynılarını bende yaptım canım üstüne bide utu yaptım kasik ve belim ağrıyor daha yemek de yapicam
Buğüne yemeğimiz vardı kayınvalidemde yemeğ çağırdı eşimde gidelim bugünküler yarına kalsın diyince yemekten yırttık bu hafta eşim evde ben işte umarım yemek yapar

Buğüne yemeğimiz vardı kayınvalidemde yemeğ çağırdı eşimde gidelim bugünküler yarına kalsın diyince yemekten yırttık bu hafta eşim evde ben işte umarım yemek yapar
Bende bi çorba yaptım artık ana yemek işten gelince yarın yaparım bugün pertim cıktı :) bende dün kayınvalidemdeydim dünün yemekleri bugünü kurtardı

Herkes bugün temizlik yapmış sanırım ben de gün sonunu zor getirenlerdenim. Bel ağrım var ama yattığım günlerden iyi şükür. Mide bulantisindan hiç bisey yapamiyordum yavaştan kışlık hazırlıklarına başladım umarım boyle yapabilecek güçte olurum.

Bende bi çorba yaptım artık ana yemek işten gelince yarın yaparım bugün pertim cıktı :) bende dün kayınvalidemdeydim dünün yemekleri bugünü kurtardı
Evde bi çocuk daha olunca insan yemeği es geçemiyor Salça kokusu midemi maaf ediyor çok zorlanıyorum, eşim izinli olduğu için servis kullanıyorum eve gelmem 6 buçuk oluyor eneji bitiyor, kolay gelsin Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…