H heyecanli_anneee ona gitmiş galiba, görünce yazar sana. Geçen o diyince ben de baktım bayağı olumlu yorumları var.Günaydın hanımlar ben de yarın doktora gidicem bakalım cinsiyeti söyleyecek mihenüz hiç bilgi almadım doktorumdan. En son 1 ay önce gittim o zaman küçüktü zaten umarım her şey yolundadır. 2li test yaptırmadım ben düşünmüyorum detaylı ultrason yaptırcam. Zeki i şahinoğlunu düşünüyorum daha önce ona gidwn var mı?
Benim 2. GebeligimSizin kaçıncı gebeliğiniz?
Zayıf biri misin bebiş hareketlerini hissetmek için, erken geldi de bana. belki kasılmalarını onun hareketi gibi hissetmiş olabilirsin. Benim şu an için tek hissettiğim kesenin sağ tarafımda kasılması. Bu haftalarda kese yukarı çıkıyor çünkü...Ben de sizin gibi gecen haftalarda hissettiğimi sanmısım cunku bu ara hıc hissetmiyorum demekkı hala bagırsak hareketlerıymıs bir sonraki hafta hissederiz diye dusunuyorum benım 2. Gebelıgım
Evet ben de duydum iyi diye ama aramızdan yakın zamanda giden varsa daha iyi bilgi verir diye düşünüyorum. Acaba randevuları doluyor mu erkenden almak gerekir miH heyecanli_anneee ona gitmiş galiba, görünce yazar sana. Geçen o diyince ben de baktım bayağı olumlu yorumları var.
Ben gitmiştim canım. İlk başta biraz soğuk gibi geliyo ama işini güzel yapiyo baya ayrıntılı bakıp seni de bilgilendiriyor. Yaklaşık 20-30 dk sürüyor. Şimdi randevu alman biraz erken olur 18.-19. Haftalarda alırsın öyle çok dolu da olmuyor ben rahat randevu almıştımGünaydın hanımlar ben de yarın doktora gidicem bakalım cinsiyeti söyleyecek mihenüz hiç bilgi almadım doktorumdan. En son 1 ay önce gittim o zaman küçüktü zaten umarım her şey yolundadır. 2li test yaptırmadım ben düşünmüyorum detaylı ultrason yaptırcam. Zeki i şahinoğlunu düşünüyorum daha önce ona gidwn var mı?
Bildigim ilk cocukta bu sıra yeni hissedilmeye baslandıgı , sonraki cocuklarda 12. Haftadan sonra hissediyosunZayıf biri misin bebiş hareketlerini hissetmek için, erken geldi de bana. belki kasılmalarını onun hareketi gibi hissetmiş olabilirsin. Benim şu an için tek hissettiğim kesenin sağ tarafımda kasılması. Bu haftalarda kese yukarı çıkıyor çünkü...
İkinci çocuk hala hissedemiyorumBildigim ilk cocukta bu sıra yeni hissedilmeye baslandıgı , sonraki cocuklarda 12. Haftadan sonra hissediyosun
Teşekkürler. Ben kesin ona gidicem galiba internette hep onun adını vermişler. Erken randevu almama gerek yok öyleyseBen gitmiştim canım. İlk başta biraz soğuk gibi geliyo ama işini güzel yapiyo baya ayrıntılı bakıp seni de bilgilendiriyor. Yaklaşık 20-30 dk sürüyor. Şimdi randevu alman biraz erken olur 18.-19. Haftalarda alırsın öyle çok dolu da olmuyor ben rahat randevu almıştım
Benim ilk hamileliğim çocuğum çok ama çalışıyorum yoruluyorum. Epilasyon sıkıntı ağdada kendimi kastığım için yapmak istemiyorum jilet yaptım en son ya napıyım uğraşamıyorumKızlar en büyük pişmanlıklarımdan birisi lazer epilasyonu hamilelikler ve emzirmelerden hemen sonra da erteleyip yaptırmamak. Keşke yaptırsaydım. Şimdi göbek gergin vücut hassas. Tüylere çözüm bulmak öyle zor ki.Doğum sancısından daha çok dertlendiğim şey doğum anına tüylü yakalanmak. İki küçük çocukla evde epilasyonda zorlaşıyor sürekli peşimdeler. Benim yapmam zaten 1 saati aşıyor.
Tekrar geri geliyormuş hamileyken çoğu kişiden böyle duydum o yüzden ben de ikinci çocuktan sonra diyordumKızlar en büyük pişmanlıklarımdan birisi lazer epilasyonu hamilelikler ve emzirmelerden hemen sonra da erteleyip yaptırmamak. Keşke yaptırsaydım. Şimdi göbek gergin vücut hassas. Tüylere çözüm bulmak öyle zor ki.Doğum sancısından daha çok dertlendiğim şey doğum anına tüylü yakalanmak. İki küçük çocukla evde epilasyonda zorlaşıyor sürekli peşimdeler. Benim yapmam zaten 1 saati aşıyor.
Bize cinsiyet erkek dedi aksine çillendim yüzümde sivilceler de çıktı çirkinleştim kızım da böyle olmamıştım bir de kızımda hep tatlı yedim bunda daha çok ekşi ve tuzlu şeyler yiyorumMasallah demek erkek kizda belli etmiyomus kiz annenin guzelligini alir anne cirkinler derler ciller falan cikiyo dediler yuzumde tek bi sivilce bile olmadi benim
Bendede tam tersi demek bu seyler doru bise deyil tatli yiyemiyorum midemi kotu yapiyo ama cnm istiyo zorla gunde bir iki bise yiyorum yoksa tuzlu seylr yiyom cillenmek cirkinlesmekde demek alakasiz seylerBize cinsiyet erkek dedi aksine çillendim yüzümde sivilceler de çıktı çirkinleştim kızım da böyle olmamıştım bir de kızımda hep tatlı yedim bunda daha çok ekşi ve tuzlu şeyler yiyorum
Degisiyor galiba herkese gore, yuzumde lekeler oldu mesela, sivilcem yok ama cok kurudu, basen genisledi, saglikla dogsunlarda ins vericez bu kilolari da,Masallah demek erkek kizda belli etmiyomus kiz annenin guzelligini alir anne cirkinler derler ciller falan cikiyo dediler yuzumde tek bi sivilce bile olmadi benim
Aynen inanmamak gerek tersine çıkıyorBendede tam tersi demek bu seyler doru bise deyil tatli yiyemiyorum midemi kotu yapiyo ama cnm istiyo zorla gunde bir iki bise yiyorum yoksa tuzlu seylr yiyom cillenmek cirkinlesmekde demek alakasiz seyler
Haftan da daha erkenmis canım istersen 15-16 da da ararsın sen bilirsin bende kesin ona gidicem.Teşekkürler. Ben kesin ona gidicem galiba internette hep onun adını vermişler. Erken randevu almama gerek yok öyleyse
Ben de kasıyorum diğer hamileliklerim kasıla kasıla yaptım sonra sıcak duşla zor rahatlıyordum kendime eziyet ediyorum resmen. Jilette uzun sürse bari 12 saate çıkıyor benim tüyleri geriBenim ilk hamileliğim çocuğum çok ama çalışıyorum yoruluyorum. Epilasyon sıkıntı ağdada kendimi kastığım için yapmak istemiyorum jilet yaptım en son ya napıyım uğraşamıyorum
AA öyle mi onu bilmiyordum o zaman isabet olmuş yaptırmamam. Tüysüzler bana göre dünyanın en şanslı kadınlarıTekrar geri geliyormuş hamileyken çoğu kişiden böyle duydum o yüzden ben de ikinci çocuktan sonra diyordumAllah yardım etsin ben de Bi taneyle bu konuda müzdaribim
İlk kızımda tam 16. Haftada hissetmiştim net bir sekıldeZayıf biri misin bebiş hareketlerini hissetmek için, erken geldi de bana. belki kasılmalarını onun hareketi gibi hissetmiş olabilirsin. Benim şu an için tek hissettiğim kesenin sağ tarafımda kasılması. Bu haftalarda kese yukarı çıkıyor çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?