Yaaa doktorumuzz ayniymisKızılay da mevlüt okay Demirtaş doktorum
Gunaydin, folik asit olarak pregnom yazdiKızlar günaydın
İki şey sormak istiyorum.
1) hamileliğinizi öğrendikten sonra doktorunuz folik asit olarak hangi ilacı yazdı?
2) 3.aydan sonra hangi ilaca\vitamine geçtiniz ?
Ben aynı ilaca devam ediyorum da anormal mi bilemedim
Gunaydin, folik asit olarak pregnom yazdi
3.aydan biraktik onu, b12, demir takviyesi bir de d vitaminine basladik.
Bende progestan ve ecopirini kacinci haftaya kadar kullandiginizi merak ediyorum, progestan ilk 3 ay gunde 2 adet , simdide sadece gece olarak devam ediyorum, ilk bebegimde kanamam oldugu icin kullandigimi saniyordum, bunda cok sukur oyle bisey yasamadim ama devam edelim, rahmi yumusatir, zarari olmaz dedi
Ne güzel desene iyi doktora denk gelmisizYaaa doktorumuzz ayniymis
Ben biran önce başlamak istiyorum ama cokda korkuyorum ya bişey olursa diyeKizlar günaydın.
Ufaktan mobilya, hastane çıkışı vb hazirligina başlayan var mı? Çok mu erken sizce?
Bence biraz erken canım 6.ay bu tarz alışverişler için en ideali .Kizlar günaydın.
Ufaktan mobilya, hastane çıkışı vb hazirligina başlayan var mı? Çok mu erken sizce?
Ya ben de çok korkuyorum nazar değer bir şey olur diye ama içim de gidiyor bir yandan. Bir de fiyatlar artar korkusu da var alttan alta..Ben biran önce başlamak istiyorum ama cokda korkuyorum ya bişey olursa diye
Haklısın canım zaten daha cinsiyet netlemis de değil..Bence biraz erken canım 6.ay bu tarz alışverişler için en ideali .
Ben de ikeadan baktim canım yani birkac yaşına kadar idare etse yeter diye dusunerek. Ama ne yapacağım bilmiyorum inşallah fiyatlar artmaz.kızlar sanırım ben bekleyemeden bundan alıcam hazır fiyat da iyiken
benm gibi ilerde oda yapmak isteyenler ama ilk aşamada işimi görsn diyenler için fikir amaçlı paylaştım
Eki Görüntüle 2679743
Kesinlikle yanında ki emine abla da çok iyi ikisinide çok seviyorumNe güzel desene iyi doktora denk gelmisiz
BenKızlar günaydın
1) hamileliğinizi öğrendikten sonra doktorunuz folik asit olarak hangi ilacı yazdı?
Ben ilk 3ay solgar kullandim. Baska da bi ilac vermedi doktorum. Vermesi mi gerekiyordu acaba?Kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?