2021 Şubat Anneleri

Ayaklarımın altı ağrıyor nedense şişti mi derseniz hayır bana şişmiş gibi gelmiyor ama sanki çok yürümüşüm de yorgunluktan ağrıyor gibi. Hamilelikle alakası olabilir mi?

Kızlar günaydın
İki şey sormak istiyorum.
1) hamileliğinizi öğrendikten sonra doktorunuz folik asit olarak hangi ilacı yazdı?
2) 3.aydan sonra hangi ilaca\vitamine geçtiniz ?
Ben aynı ilaca devam ediyorum da anormal mi bilemedim

Gunaydin, folik asit olarak pregnom yazdi
3.aydan biraktik onu, b12, demir takviyesi bir de d vitaminine basladik.
Bende progestan ve ecopirini kacinci haftaya kadar kullandiginizi merak ediyorum, progestan ilk 3 ay gunde 2 adet , simdide sadece gece olarak devam ediyorum, ilk bebegimde kanamam oldugu icin kullandigimi saniyordum, bunda cok sukur oyle bisey yasamadim ama devam edelim, rahmi yumusatir, zarari olmaz dedi

Ben decavit ile başladım ,çok büyük diye içeneyince diofola geçtim,hala devam ediyorum. Anormal geliyor bana .doktorumu da değiştiremezsin zaten
Progestan düşük riski olunca kullanılıyor diye biliyorum ben. Ben kullanmadım, arkadaşlarımda kullanmıyorlar.

Ben folbiol kullanıyorum ikiz gebelik doktora ısrarla multivitamin istediğimi söyledim üçüncü aya kadr başka vitamin önermiyoruz dedi. Ekstradan ecopirin progestan üç kere estrofem üç kere pruloton Depot iğne kullanıyorum artık ilaçları bırakmak istiyorum çok bunaldım

Kızlar benim doktorum da sürecin basindan beri progestan, ecopirin oksapar kullanıyorum ve 14.haftayi görelim dedi doktorum. Endise etmeyin onlar bizim daha doğrusu bebeklerimizin iyiliğini düşünüyor zamani gelince biraktirirlar. Evet zor oluyo ozellikle igneler ama bebeklerimiz icin herşey

Ben hamile kalmadan 4 ay önce folik iod diye Bi folik asit kullandım hamile kalınca hemen doktorum vinalac diye multivitamin başladı 3. Aya kadar kullandım sonrasında da Omepa VP diye multivitamine başladım

kızlar sanırım ben bekleyemeden bundan alıcam hazır fiyat da iyiken

benm gibi ilerde oda yapmak isteyenler ama ilk aşamada işimi görsn diyenler için fikir amaçlı paylaştım
Eki Görüntüle 2679743
Ben de ikeadan baktim canım yani birkac yaşına kadar idare etse yeter diye dusunerek. Ama ne yapacağım bilmiyorum inşallah fiyatlar artmaz.

Ben ilk 3ay solgar kullandim. Baska da bi ilac vermedi doktorum. Vermesi mi gerekiyordu acaba?

Selam hanımlar
Umarım herkes iyidir ‍♀
Dün herkesin temizlik günüymüş ben dün sadece yatak odasını temizledim nevresim değiştirdim yatağım altını vs süpürdüm sildim toz aldım şöyle bi camının kabasını aldım ve pertim çıktı öylesine enerjisiz ve yorgun hissediyorum ve bu durum beni artık germeye başladı eski enerjimi istiyorum
Vitamin konusunda 12. Haftaya kadar folik asit kullandım sonra decavit ve d-vit verdi doktor decaviti içince çok kötü oluyor midem ve tüm gün çıkartıyorum sonra doktora söyledim içme o zaman d vitaminini kullan dedi öyle yapıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…