- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Ben hamileliğimin başından beri baş dönmesi, göz kararması yaşıyorum. Sokaklarda yerlere oturduğum bile olduuuu
Folic1 kullandım bu hafta itibariyle Demir ilacı ve vinalac multivitamin, 1 aydırda solgar d vit kullanıyorumKızlar günaydın
İki şey sormak istiyorum.
1) hamileliğinizi öğrendikten sonra doktorunuz folik asit olarak hangi ilacı yazdı?
2) 3.aydan sonra hangi ilaca\vitamine geçtiniz ?
Ben aynı ilaca devam ediyorum da anormal mi bilemedim
Ufakdan zıbın takım falan aldim ama ne bilim bide kışa denk geliyor son zamanlar o dönem gezemem soğuksa nasıl alışveriş yapcam bilmiyomYa ben de çok korkuyorum nazar değer bir şey olur diye ama içim de gidiyor bir yandan. Bir de fiyatlar artar korkusu da var alttan alta..
Midem çok bulanıyordu öğ karnım şişiyordu doktor ona göre takviye vericem dedi iki gündür midem daha az bulanıyorSelam hanımlar
Umarım herkes iyidir
Dün herkesin temizlik günüymüş ben dün sadece yatak odasını temizledim nevresim değiştirdim yatağım altını vs süpürdüm sildim toz aldım şöyle bi camının kabasını aldım ve pertim çıktı öylesine enerjisiz ve yorgun hissediyorum ve bu durum beni artık germeye başladı eski enerjimi istiyorum
Vitamin konusunda 12. Haftaya kadar folik asit kullandım sonra decavit ve d-vit verdi doktor decaviti içince çok kötü oluyor midem ve tüm gün çıkartıyorum sonradoktora söyledim içme o zaman d vitaminini kullan dedi öyle yapıyorum şimdilik
Bende 54 kg um ama hala hissetmiyorum. Yani hissettiğim şeyin gaz olduğunu düşünüyorum. Varsın sağlıklı olsun da geç hissedin. Zaten ilerleyen aylarda hep hissedeceğim ve hatta uyuyamayacağız,kızlar sanırım bebiş hareketlerini zayıflar daha iyi hissediyor
Merhaba ben de bugün okula gittim müdür yardımcımla durumu konuştum, mümkünse sınıf vermemesinin hem onlar hem öğrenciler hem de benim için daha iyi olacağını anlattım. Hatta 24.haftaya kadar rapor kullanabileceğimi söyledim. “Hamileler risk grubunda olduğu için idari izinli olacak yazı gelir bugün yarın hatta burda durma aile hekimliğine git belki yazı gelmiştir yazı geldiyse raporunu alırsın” dedi.Bugün Okula giden Öğretmen arkadaşlar! Birinden duydum hamile olanlar izinli diye.
Eşim yok öyle bir şey dedi ama siz bişey duydunuz mu? 18 eylüle kadar okuldaymışız.
Bu idari izin sadece öğretmenler için mi geçerli olucakmış canım ?zı gelmemiş henüz, ben yine de yarın gidip 4gün rapor alırım. Müdür yardımcım ben takipteyim yazı gelince yollarım sana da dedi bakalım, inşallah.
Maşallah canım seninki göstermemek için elinden geleni yapmışBen de bugün doktora gittim. Bebek iyi çok şükür sağlıklı. Folik asiti hala kullanıyordum onu bıraktım. Ama başka bir vitamin başlamadıkkan değerlerim normaldi en son ondan olabilir diye düşündüm ama yeni test yaptırmadım doktor istemedi. Cinsiyeti öğrenemedim henüz. Ultrasonumuz bu ama göstermiyor Eki Görüntüle 2679812
Ya gerçekten mi? Ben gittim Bugün kimse bilmiyor Hamile olduğumu demedim de. Nerden öğrenebiliyoruz bu durumu?Merhaba ben de bugün okula gittim müdür yardımcımla durumu konuştum, mümkünse sınıf vermemesinin hem onlar hem öğrenciler hem de benim için daha iyi olacağını anlattım. Hatta 24.haftaya kadar rapor kullanabileceğimi söyledim. “Hamileler risk grubunda olduğu için idari izinli olacak yazı gelir bugün yarın hatta burda durma aile hekimliğine git belki yazı gelmiştir yazı geldiyse raporunu alırsın” dedi.
aile hekimliğine yazı gelmemiş henüz, ben yine de yarın gidip 4gün rapor alırım. Müdür yardımcım ben takipteyim yazı gelince yollarım sana da dedi bakalım, inşallah.
Banada 13.haftada erkek dedi ama yüzde yetmiş dedi.. değişebilir diye mi öyle dedi acabaBenimde basen ve ust bacak cok genisledi, hic bir pant. Olmuyor, gobek cikti, cinsiyetimize erkek demisti drumuz, 12.haftada
Hiç bilmiyorum ama sanmıyorum pandeminin ilk dönemimde de tüm hamilelere verilmişti diye hatırlıyorum 1 Hazirandan sonra 24-32 hafta arasına döndü. İnşallah yine öyle bir şey olur.Bu idari izin sadece öğretmenler için mi geçerli olucakmış canım ?
Ben sınıf öğretmeni olduğum için bilgilendirmem gerektiğini düşündüm bir mağduriyet olmasın diye. Zaten eşim yurtdışında olduğu için, çocuğumu bırakacak kimsem olmadığı için rapor almam gerektiğini de söyledim o yüzden. Ama iyi niyetli yaklaştılar neyse ki. Netleşirse duyulur sanırım resmî yazı gelmedin kimse emin olamıyordur, inşallah olur en kısa süredeYa gerçekten mi? Ben gittim Bugün kimse bilmiyor Hamile olduğumu demedim de. Nerden öğrenebiliyoruz bu durumu?
O zamanlar şuan bahsettiğiniz izin sadece öğretmenler için geçerli olucak anladığım kadarıyla öyle değil mi ?Hiç bilmiyorum ama sanmıyorum pandeminin ilk dönemimde de tüm hamilelere verilmişti diye hatırlıyorum 1 Hazirandan sonra 24-32 hafta arasına döndü. İnşallah yine öyle bir şey olur.
Ben sınıf öğretmeni olduğum için bilgilendirmem gerektiğini düşündüm bir mağduriyet olmasın diye. Zaten eşim yurtdışında olduğu için, çocuğumu bırakacak kimsem olmadığı için rapor almam gerektiğini de söyledim o yüzden. Ama iyi niyetli yaklaştılar neyse ki. Netleşirse duyulur sanırım resmî yazı gelmedin kimse emin olamıyordur, inşallah olur en kısa sürede
Merhaba ben de bugün okula gittim müdür yardımcımla durumu konuştum, mümkünse sınıf vermemesinin hem onlar hem öğrenciler hem de benim için daha iyi olacağını anlattım. Hatta 24.haftaya kadar rapor kullanabileceğimi söyledim. “Hamileler risk grubunda olduğu için idari izinli olacak yazı gelir bugün yarın hatta burda durma aile hekimliğine git belki yazı gelmiştir yazı geldiyse raporunu alırsın” dedi.
aile hekimliğine yazı gelmemiş henüz, ben yine de yarın gidip 4gün rapor alırım. Müdür yardımcım ben takipteyim yazı gelince yollarım sana da dedi bakalım, inşallah.
Ben evlenmeden önce lazer yaptırdım bi de eve lazer aleti almıştım. Ilk hamilelikte azar azar cıktı tüyler. Emzirmeyi bırakınca tekrar başladım,bitirdim. 2.hamilelikte çok çok az cıktı. Yine bitirdim. 3.hamilelik şuan hiç çıkmıyor, ama hormonlardan dolayı çıkanlar çok çok fazla, benim normalde de çok tüy olmadığı için sıkıntı yasamadimAA öyle mi onu bilmiyordum o zaman isabet olmuş yaptırmamam. Tüysüzler bana göre dünyanın en şanslı kadınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?