2021 Şubat Anneleri

Bugün Okula giden Öğretmen arkadaşlar! Birinden duydum hamile olanlar izinli diye.
Eşim yok öyle bir şey dedi ama siz bişey duydunuz mu? 18 eylüle kadar okuldaymışız.

Folic1 kullandım bu hafta itibariyle Demir ilacı ve vinalac multivitamin, 1 aydırda solgar d vit kullanıyorum

Midem çok bulanıyordu öğ karnım şişiyordu doktor ona göre takviye vericem dedi iki gündür midem daha az bulanıyor

kızlar sanırım bebiş hareketlerini zayıflar daha iyi hissediyor
Bende 54 kg um ama hala hissetmiyorum. Yani hissettiğim şeyin gaz olduğunu düşünüyorum. Varsın sağlıklı olsun da geç hissedin. Zaten ilerleyen aylarda hep hissedeceğim ve hatta uyuyamayacağız,

Selam kızlarr maşallah ne güzel temizlikler yapılmış bende büyük tezmiliğe başaldım her güne bi odayı yapayım dedim ama bir gün çok iyisem diğer gün pert oluyorum çok çabuk yoruluyorum bugün sıra yatak odası dılaplarını düzeltmekte bebeğimizede şimdilik dolapta bir yer oluşturmayı düşünüyorum

Eylülün başında doktora gidicem o zamana cinsiyeti belli olursa yavaştan başlamak istiyorım bende almaya
Annem 7.ayda herşey hazır olsun nolur nolmaz dedi dün tabi inşallah zamanında gelir ama bu eşyaların bide yıkanması ütülenmesi var ondan çok geçe bırakmayı düşünmüyorum bende

Bide hazırda listesi olan varmı neler alınması alzım en önemli olanlar neler
Müslini ezberledim artık da başka

Bugün Okula giden Öğretmen arkadaşlar! Birinden duydum hamile olanlar izinli diye.
Eşim yok öyle bir şey dedi ama siz bişey duydunuz mu? 18 eylüle kadar okuldaymışız.
Merhaba ben de bugün okula gittim müdür yardımcımla durumu konuştum, mümkünse sınıf vermemesinin hem onlar hem öğrenciler hem de benim için daha iyi olacağını anlattım. Hatta 24.haftaya kadar rapor kullanabileceğimi söyledim. “Hamileler risk grubunda olduğu için idari izinli olacak yazı gelir bugün yarın hatta burda durma aile hekimliğine git belki yazı gelmiştir yazı geldiyse raporunu alırsın” dedi.

aile hekimliğine yazı gelmemiş henüz, ben yine de yarın gidip 4gün rapor alırım. Müdür yardımcım ben takipteyim yazı gelince yollarım sana da dedi bakalım, inşallah.

Ben de bugün doktora gittim. Bebek iyi çok şükür sağlıklı. Folik asiti hala kullanıyordum onu bıraktım. Ama başka bir vitamin başlamadık kan değerlerim normaldi en son ondan olabilir diye düşündüm ama yeni test yaptırmadım doktor istemedi. Cinsiyeti öğrenemedim henüz. Ultrasonumuz bu ama göstermiyor

Maşallah canım seninki göstermemek için elinden geleni yapmış eğer çalışmıyosan sen sağlık ocağında bi tahlili yaptırabilirsin canım ihtiyacın varsa vitamin kullanman iyi olur bu haftalarda çocuk hep bizden besleniyor.

Ya gerçekten mi? Ben gittim Bugün kimse bilmiyor Hamile olduğumu demedim de. Nerden öğrenebiliyoruz bu durumu?

Bu idari izin sadece öğretmenler için mi geçerli olucakmış canım ?
Hiç bilmiyorum ama sanmıyorum pandeminin ilk dönemimde de tüm hamilelere verilmişti diye hatırlıyorum 1 Hazirandan sonra 24-32 hafta arasına döndü. İnşallah yine öyle bir şey olur.
Ya gerçekten mi? Ben gittim Bugün kimse bilmiyor Hamile olduğumu demedim de. Nerden öğrenebiliyoruz bu durumu?
Ben sınıf öğretmeni olduğum için bilgilendirmem gerektiğini düşündüm bir mağduriyet olmasın diye. Zaten eşim yurtdışında olduğu için, çocuğumu bırakacak kimsem olmadığı için rapor almam gerektiğini de söyledim o yüzden. Ama iyi niyetli yaklaştılar neyse ki. Netleşirse duyulur sanırım resmî yazı gelmedin kimse emin olamıyordur, inşallah olur en kısa sürede

O zamanlar şuan bahsettiğiniz izin sadece öğretmenler için geçerli olucak anladığım kadarıyla öyle değil mi ?

Ayyy inşallah gelir en kısa sürede

AA öyle mi onu bilmiyordum o zaman isabet olmuş yaptırmamam. Tüysüzler bana göre dünyanın en şanslı kadınları
Ben evlenmeden önce lazer yaptırdım bi de eve lazer aleti almıştım. Ilk hamilelikte azar azar cıktı tüyler. Emzirmeyi bırakınca tekrar başladım,bitirdim. 2.hamilelikte çok çok az cıktı. Yine bitirdim. 3.hamilelik şuan hiç çıkmıyor, ama hormonlardan dolayı çıkanlar çok çok fazla, benim normalde de çok tüy olmadığı için sıkıntı yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…