2021 Şubat Anneleri

Ya ben de çok korkuyorum nazar değer bir şey olur diye ama içim de gidiyor bir yandan. Bir de fiyatlar artar korkusu da var alttan alta..

Herkes erken dediği için ben de sadece bakıyorum ama gidip bakıyorum ne yalan söyleyim bide o fiyat artar mı korkusu hem de izne ayrılınca maaş gelemeyecek doğum izni bitene kadar falan...şimdiden ona göre planlamayı yapsam mı diyorum.
Dün dışarıdayken eşim de ben de gördüğümüz tüm bebekli ailelerin bebek arabalarına bakıyoruz tam bir komedi 2. Çocuk galan olsa abisinin ablasının eşyaları olur bizde o da yok

Benim okulda kimsenin haberi yok bu idari izinden hatta 24. Haftadaki zorunlu izni bile bilmiyorlar. Bir arkadaş tam 24. Haftada bugün izin almsk icin gelmiş yazi gelmedi demisler. hergün yazi gelmesi lazim herhalde haziranda gelen geçersiz sanırım onlara göre

Bende aldim rapor seminer icin. Mutlaka yazı gelir cnm zaten idari İzinliyiz 24 haftadan sonra. İnş arkadaşların dediği gibi oncesinde de gelir idari izin

Bugün Okula giden Öğretmen arkadaşlar! Birinden duydum hamile olanlar izinli diye.
Eşim yok öyle bir şey dedi ama siz bişey duydunuz mu? 18 eylüle kadar okuldaymışız.
Ben bugün gittm seminere rapor da almadım doğum iznim 28 ekimde başlayacak enazından seminerde almayayım sonra lazım olur belki diye. İdarecilerden öyle birşey duymadım. Bana kronik ve 65 yaş üstü olanlar için yazı geldi ama gebelik durumu olanlar için bişey yok şimdilik sizin 24.haftada başlıyor idari izniniz dedi.

O zamanlar şuan bahsettiğiniz izin sadece öğretmenler için geçerli olucak anladığım kadarıyla öyle değil mi ?
Bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum, yazı gelmeden öğretmenlere bile geleceğinden emin olamıyorum umarım sağlıkla atlatabileceğimiz bir süreç olur hepimiz için müdür yardımcıma özellikle sordum 24cü haftama daha var idari izin için diye o değil hocam dedi Bilmiyorum ki

Anladım canım aslında genele artık bi izin gelmesi gerekiyor çok tedirgin çalışıyoruz . 6.aydan sonra değişen bişey olmuyo şimdi de hamileyiz mantık ne acaba merak ediyorum. Allah yardımcımız olsun napalım

Kesinlikle öyle, doktorum bile şaşırıyor 24.cü haftadan sonrakiler hamile de öncekiler değil miymiş dedi bir de benim kanama düşük tehdidi kan sulandırıcılar falan derken e-nabız’da bile yüksek riskli gebelik olarak kayıtlı hastane ziyaretlerinde, ona rağmen durum bu

Aynen öyle canım rapor alıcam göze batmak da istemiyorum bilmiyorum ekime kadar zaman nasıl geçicek

Kizlar günaydın.
Ufaktan mobilya, hastane çıkışı vb hazirligina başlayan var mı? Çok mu erken sizce?

Kizlar günaydın.
Ufaktan mobilya, hastane çıkışı vb hazirligina başlayan var mı? Çok mu erken sizce?
Bende acele edenlerdenim cinsiyetimiz kesinleşince ufak ufak başlıcam bişeyler almaya toplu alabilcek durumum yok zaten 1 ay üc beş bişey 1 ay üçbeş bişi alırım kenara para atayım deyince atılmıyo ha deyince

kızlar zeki şahinoğlu kliniği aradım ben 12 eylüle randevu aldım
600 tlymiş ben 19. haftada gitmek istedim hatta 19un sonu oluyo detaylı ultrason için size de bilgi vereym dedm
Sağlam zam yapmışlar ben 2019 şubat gibi gitmiştim 420 tl ydi. Bende bu hafta yada haftaya nuran hanıma gidicem haftasını net bi göriyim ona göre bende randevu alırım. Ama sanki biraz erkene almışsın canım en iyi görüntü 21-22.haftalarda oluyormuş haberin olsun.

Kamuda çalışanlar için 24 haftalık izin, bizim okula yazı geldi müdür paylaştı 24. Haftadan sonra izinliyiz ama ben de Ekim 17 gibi ayrılıyorum izne o zamana kadar gideceğiz mecbur

Canım bana müdürün dediği hiç mantıklı gelmedi daha yeni bir arkadaşım başka kamu kurumunda 24. Haftadan sonra izne ayrıldı. Acaba müdürler ve yardımcıları pek okulda olmadıklarından yazıları incelememiş olabilirler mi? Çünkü yazı gelirse bir başladı diye bi de bitti diye gelir. Bitti diye gelmediyse prosedür devam ediyordur. Ayrıca rapor almaktan da çekinmeyin bence zaten inşallah erken doğumlar olmazsa aramızda 2021de doğum yapacağımızdan dolayı sonrasında rapor haklarınız sıfırlanmış olacaktır.

Ha bide mesela İngilterede 2. Döneme kadar yüzyüze eğitim olmayacakmış onlardaki günlük hasta sayısı binlerde bize nazaran düşük yani. Ben bizde de eğitimin eylül sonunda dahi olsa başlayacağını sanmıyorum ama hayırlısı evlatlar için

Merhaba arkadaşlar,
Ben de öğretmenim. Bugün seminere gittim, rapor almayı düşünmüyordum açıkçası. Fakat aracım yok, toplu taşıma kullanıyorum. Onu da sorun etmiyorum da okul boyanıyor şu an. Çok ağır boya kokuyor. Mide bulantısı, baş ve boğaz ağrısı oldu. Eve zor geldim. Rapor almaya çok mesafeli biriyim ama korkarım rapor almak zorunda kalacağım. Umarım 24. haftadan önce de bir kolaylık sağlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…