Sağlam zam yapmışlar ben 2019 şubat gibi gitmiştim 420 tl ydi. Bende bu hafta yada haftaya nuran hanıma gidicem haftasını net bi göriyim ona göre bende randevu alırım. Ama sanki biraz erkene almışsın canım en iyi görüntü 21-22.haftalarda oluyormuş haberin olsun.
6 aydir durup durup tadilat boya yapan okullara sasiyoyorum, bizimkide ayniydi bugun bahce duzenlemesi yapiliyordu, lavobalar heryer pislik icinde, kalabalik bi okuldayim 180 kisiyiz toplanti yaptik, ilk kez o kadar kalabaliga girince korktum cok, kasmisim heralde kendimi , elimi kaldircak halim yok, siddetli basim agriyor karnimda sol tarafta tek bi noktada bi batma var, geldim hemen uzandim ama gecmemis, keske okullari bi gezseler de gorseler durumlarini, ogrenciler gelince hic dusunemiyorum, kucuk okullar cok avantajli bu durumdaMerhaba arkadaşlar,
Ben de öğretmenim. Bugün seminere gittim, rapor almayı düşünmüyordum açıkçası. Fakat aracım yok, toplu taşıma kullanıyorum. Onu da sorun etmiyorum da okul boyanıyor şu an. Çok ağır boya kokuyor. Mide bulantısı, baş ve boğaz ağrısı oldu. Eve zor geldim. Rapor almaya çok mesafeli biriyim ama korkarım rapor almak zorunda kalacağım. Umarım 24. haftadan önce de bir kolaylık sağlanır.
Aynen o yönden şanslıyız 1. Sınıf kızım sınıfta 20 kişi var onu da yarı yarıya bolceklermis6 aydir durup durup tadilat boya yapan okullara sasiyoyorum, bizimkide ayniydi bugun bahce duzenlemesi yapiliyordu, lavobalar heryer pislik icinde, kalabalik bi okuldayim 180 kisiyiz toplanti yaptik, ilk kez o kadar kalabaliga girince korktum cok, kasmisim heralde kendimi , elimi kaldircak halim yok, siddetli basim agriyor karnimda sol tarafta tek bi noktada bi batma var, geldim hemen uzandim ama gecmemis, keske okullari bi gezseler de gorseler durumlarini, ogrenciler gelince hic dusunemiyorum, kucuk okullar cok avantajli bu durumda
Ben de şüphe içerisindeyim beklicem bakalım. Rapor almaktan tek çekincem 24.haftaya kadar yetmeme ihtimali. Zaten öyle çok rapor kullanan biri değilim bir çok çok mecbur kalmadıkça, ama ekim ortasına geliyor 24.haftam ucu ucuna yetebilir ya da uçucu ucuna yetmeyebilir gibi. Hepimiz için hayırlısı.Canım bana müdürün dediği hiç mantıklı gelmedi daha yeni bir arkadaşım başka kamu kurumunda 24. Haftadan sonra izne ayrıldı. Acaba müdürler ve yardımcıları pek okulda olmadıklarından yazıları incelememiş olabilirler mi? Çünkü yazı gelirse bir başladı diye bi de bitti diye gelir. Bitti diye gelmediyse prosedür devam ediyordur. Ayrıca rapor almaktan da çekinmeyin bence zaten inşallah erken doğumlar olmazsa aramızda 2021de doğum yapacağımızdan dolayı sonrasında rapor haklarınız sıfırlanmış olacaktır.
Ha bide mesela İngilterede 2. Döneme kadar yüzyüze eğitim olmayacakmış onlardaki günlük hasta sayısı binlerde bize nazaran düşük yani. Ben bizde de eğitimin eylül sonunda dahi olsa başlayacağını sanmıyorum ama hayırlısı evlatlar için
Marttan beri evde olduğumuz için öğretmenlere karşı bir tutum var. Biz de corona bitse de açılsın istiyoruz ama elimizde değil. 18 eylüle kadar gidecekmişiz Okula bir de.İnsallah canim, zaten öğrenci yokken ogretmen ne yapicak okulda anlamış degilim
Bugün milli eğt. Bakanı konuşmasında 18 eylüle kadar okula gideceğimizi söyledi.Ben de rapor aldım sonrasında napıcaz 18ine kadar okula gidecek miyiz acaba ben bi de Doğudayım uçağa binip gidecem
24. Haftadan sonra idari izin sadece öğretmenler değil bütün memurlar için geçerli Canım. Sen özelde miydin? Keşke özelde de böyle şeyler olsa hamileler için.yanlış anlamayın işiniz muhakkak zor ama 24. hafta izin bile çok ii
Ben de fiyatları gördüm şok oldumSağlam zam yapmışlar ben 2019 şubat gibi gitmiştim 420 tl ydi. Bende bu hafta yada haftaya nuran hanıma gidicem haftasını net bi göriyim ona göre bende randevu alırım. Ama sanki biraz erkene almışsın canım en iyi görüntü 21-22.haftalarda oluyormuş haberin olsun.
Evet biliyorum da hamileleri de kapmasın ama artıkBugün milli eğt. Bakanı konuşmasında 18 eylüle kadar okula gideceğimizi söyledi.
Eylülün başında doktora gidicem o zamana cinsiyeti belli olursa yavaştan başlamak istiyorım bende almaya
Annem 7.ayda herşey hazır olsun nolur nolmaz dedi düntabi inşallah zamanında gelir ama bu eşyaların bide yıkanması ütülenmesi var ondan çok geçe bırakmayı düşünmüyorum bende
Bide hazırda listesi olan varmı neler alınması alzım en önemli olanlar neler
Müslini ezberledim artık da başka
Ya ben gerçekten anlamıyorum. Devllettki hamileleri risk altında özeldeki hamileler değil mi?24. Haftadan sonra idari izin sadece öğretmenler değil bütün memurlar için geçerli Canım. Sen özelde miydin? Keşke özelde de böyle şeyler olsa hamileler için.
Biraz erken gibi. Bizimki abisinin eşyalarını kullanacak. Cinsiyet farklı olursa kıyafet alınır sadeceKizlar günaydın.
Ufaktan mobilya, hastane çıkışı vb hazirligina başlayan var mı? Çok mu erken sizce?
Çalışıyorum ama öğlen gidiyorum işe direkt sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırcam desem yapıyorlar mıMaşallah canım seninki göstermemek için elinden geleni yapmışeğer çalışmıyosan sen sağlık ocağında bi tahlili yaptırabilirsin canım ihtiyacın varsa vitamin kullanman iyi olur bu haftalarda çocuk hep bizden besleniyor.
İlk Bebek mi? Eğer ilkse erken hissettirmis kendini minik. İkinciyse tecrübeden dolayı biliyorsun bebişim hareketleri oldugunuKızlar bende 1 haftadir bebegin hareketlerini hissediyorum boyle bacaklarimi kendime cekip oturunca uzaninca filan kelebek kanadi gibi pir pir pir yapiyosıkışıyorum diyo sanirim bazen de vur kac yapiyo dokunuyor sadece
O liste çooookkk uzun benimde gözümde büyüyor,herkes şunu al bunu al dedikçe Başlayın diyorum sonra 6 ayı bekle diyorum. Dün dayanamayıp çorap aldm ilk defa. Cinsiyet net olmadığı için bi şey alamadm ama belli olunca hemn bi hastane çıkışı fln alırım. Annem müslim siparişi verdi. Ne müslinmiş ya yedi başımın etiniinşallah çok kullanılan bir şeydir.
Bende yatak , arabası fln bakim alim diyorum indirimleri takip edip. Çünkü önümüz kötü Corona artacak sokağa çıkma yasakları gelecek. Dolar altın euro da artıyor, Fiyatlarda artacaktır. Ama Allah korusun bir şey olsa aldığım o eşyşar canımızı daha çok acıtır. En iyisi para biriktirmek. Para olunca pat dite alınıyor her şeyi
İnşallah geç olmadan sizlere de uygulanır... Kimi özel homeofis çalıştırıyor personelini, umarım sizlere de böyle bir şey uyarlanır en azından. Ben de kurumdaki amirlere bana idari izin değil, evden çalışma yetkisi verin diyorum. Yazışma yapıyorum ve her defasında n'olacak bu işler diyorum. Personelin yarısı kronik, yarısı yaşlı mahvolduk. Maalesef ben öyle iki üç kişinin geldiği bir yerde de değilim. .. Geçen hafta nezle oldum, plasenta da aşağıda Bi hafta rapor verdi Dr., Bugün Bi gittim kafamı kaldıramadımYa ben gerçekten anlamıyorum. Devllettki hamileleri risk altında özeldeki hamileler değil mi?
Neden bize izin yok. Özelde daha kalabalık işyerlerinde çalışıyorz, denetim kontrol deseniz yok. Servislerle işyerine gidiyoruz. Bizimki can değil mi nasıl bir sistem bu ?
İsyan halindeyim.
Çalıştığım işyerinde hergün 2_3 korona pozitif öğreniyorum. Gerçekten ayaklarım gitmiyor artık.
Daha belli değilmiş o durum cnm seminere giden arkadaşıma sordum da.. Eğer gidilecek olursa ben rapor alicam tekrar. Bi saat ayakta kalinca bile ağrım oluyo okulda cok zor zaten doktorum da gebeliğim riskli oldugu icin rapor vericem dediBen de rapor aldım sonrasında napıcaz 18ine kadar okula gidecek miyiz acaba ben bi de Doğudayım uçağa binip gidecem
kamu da da oyle cnm sadece öğretmenlerde degulyanlış anlamayın işiniz muhakkak zor ama 24. hafta izin bile çok ii
Aynı hastanede oya demirci var prof o da iyi kardeşimin Dr uyduBen de fiyatları gördüm şok oldumerbil çakarın Zeynep Kamil perinatoloji bölümü baş Asistanı, Ümraniye de muayenesi varmış. Ben de ona gidicem. 285 TL. Yorumlarda olumlu da olumsuz da var, hayırlısı hakkımda
İnş size de olur aka bildiğim kadarıyla ozeller kendi kanunları var yani çalıştığın yere bagli. Eşim mesela özel bi şirkette çalışıyo ve hamile kalınca kadınlar vardiya sistemine dönmüyomus daha doğrusu gece vardiyasina gitmiyomusYa ben gerçekten anlamıyorum. Devllettki hamileleri risk altında özeldeki hamileler değil mi?
Neden bize izin yok. Özelde daha kalabalık işyerlerinde çalışıyorz, denetim kontrol deseniz yok. Servislerle işyerine gidiyoruz. Bizimki can değil mi nasıl bir sistem bu ?
İsyan halindeyim.
Çalıştığım işyerinde hergün 2_3 korona pozitif öğreniyorum. Gerçekten ayaklarım gitmiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?