2021 Şubat Anneleri

canm nuran hanım bana 20. haftada gideblrsn dedi o yuzden ben öyle aldım zaten benm bi de gününden ilerde die

6 aydir durup durup tadilat boya yapan okullara sasiyoyorum, bizimkide ayniydi bugun bahce duzenlemesi yapiliyordu, lavobalar heryer pislik icinde, kalabalik bi okuldayim 180 kisiyiz toplanti yaptik, ilk kez o kadar kalabaliga girince korktum cok, kasmisim heralde kendimi , elimi kaldircak halim yok, siddetli basim agriyor karnimda sol tarafta tek bi noktada bi batma var, geldim hemen uzandim ama gecmemis, keske okullari bi gezseler de gorseler durumlarini, ogrenciler gelince hic dusunemiyorum, kucuk okullar cok avantajli bu durumda

Aynen o yönden şanslıyız 1. Sınıf kızım sınıfta 20 kişi var onu da yarı yarıya bolceklermis

Ben de şüphe içerisindeyim beklicem bakalım. Rapor almaktan tek çekincem 24.haftaya kadar yetmeme ihtimali. Zaten öyle çok rapor kullanan biri değilim bir çok çok mecbur kalmadıkça, ama ekim ortasına geliyor 24.haftam ucu ucuna yetebilir ya da uçucu ucuna yetmeyebilir gibi. Hepimiz için hayırlısı.

Ben de fiyatları gördüm şok oldum erbil çakarın Zeynep Kamil perinatoloji bölümü baş Asistanı, Ümraniye de muayenesi varmış. Ben de ona gidicem. 285 TL. Yorumlarda olumlu da olumsuz da var, hayırlısı hakkımda

O liste çooookkk uzun benimde gözümde büyüyor,herkes şunu al bunu al dedikçe Başlayın diyorum sonra 6 ayı bekle diyorum. Dün dayanamayıp çorap aldm ilk defa. Cinsiyet net olmadığı için bi şey alamadm ama belli olunca hemn bi hastane çıkışı fln alırım. Annem müslim siparişi verdi. Ne müslinmiş ya yedi başımın etini inşallah çok kullanılan bir şeydir.
Bende yatak , arabası fln bakim alim diyorum indirimleri takip edip. Çünkü önümüz kötü Corona artacak sokağa çıkma yasakları gelecek. Dolar altın euro da artıyor, Fiyatlarda artacaktır. Ama Allah korusun bir şey olsa aldığım o eşyşar canımızı daha çok acıtır. En iyisi para biriktirmek. Para olunca pat dite alınıyor her şeyi

24. Haftadan sonra idari izin sadece öğretmenler değil bütün memurlar için geçerli Canım. Sen özelde miydin? Keşke özelde de böyle şeyler olsa hamileler için.
Ya ben gerçekten anlamıyorum. Devllettki hamileleri risk altında özeldeki hamileler değil mi?
Neden bize izin yok. Özelde daha kalabalık işyerlerinde çalışıyorz, denetim kontrol deseniz yok. Servislerle işyerine gidiyoruz. Bizimki can değil mi nasıl bir sistem bu ?
İsyan halindeyim.
Çalıştığım işyerinde hergün 2_3 korona pozitif öğreniyorum. Gerçekten ayaklarım gitmiyor artık.

Çalışıyorum ama öğlen gidiyorum işe direkt sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırcam desem yapıyorlar mı

Kızlar bende 1 haftadir bebegin hareketlerini hissediyorum boyle bacaklarimi kendime cekip oturunca uzaninca filan kelebek kanadi gibi pir pir pir yapiyo sıkışıyorum diyo sanirim bazen de vur kac yapiyo dokunuyor sadece
İlk Bebek mi? Eğer ilkse erken hissettirmis kendini minik. İkinciyse tecrübeden dolayı biliyorsun bebişim hareketleri oldugunu

Haklısın canım ama güze düşünelim güzel olsun
Ben 1.5 yıl bekledim ama hep inandım sürekli test alırdım kendimi yıpratırdım
Bi gün dedim ki ona ait bişey olsun evimizde belki o zaman daha çabuk gelir gittim bi çorap bi patik bi şeyler bakıyorum onları bulamadım bi marketten sarı renkte bi emzik almıştım
Şimdi de ufaktan hazırlığı yapmak gelişini hayal etmek heyecanlandırıyor
Kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum olursada imtihanımz olur tabii :)

Benim annemde yorganını yastığını yaptırdı :)
Nevresim takımı diktirmiş :)
Takım olarak babynest, puset örtüsü, kundak, bulut yastık, alt açma minderi, onları da yaptırmış :) banada diyor artık yavaş yavaş al her ay bi şeyini alın bende eylülde almaya başlarım ama bir liste yapmak lazım daha düzenli olması için

İnşallah geç olmadan sizlere de uygulanır... Kimi özel homeofis çalıştırıyor personelini, umarım sizlere de böyle bir şey uyarlanır en azından. Ben de kurumdaki amirlere bana idari izin değil, evden çalışma yetkisi verin diyorum. Yazışma yapıyorum ve her defasında n'olacak bu işler diyorum. Personelin yarısı kronik, yarısı yaşlı mahvolduk. Maalesef ben öyle iki üç kişinin geldiği bir yerde de değilim. .. Geçen hafta nezle oldum, plasenta da aşağıda Bi hafta rapor verdi Dr., Bugün Bi gittim kafamı kaldıramadım

Ben de rapor aldım sonrasında napıcaz 18ine kadar okula gidecek miyiz acaba ben bi de Doğudayım uçağa binip gidecem
Daha belli değilmiş o durum cnm seminere giden arkadaşıma sordum da.. Eğer gidilecek olursa ben rapor alicam tekrar. Bi saat ayakta kalinca bile ağrım oluyo okulda cok zor zaten doktorum da gebeliğim riskli oldugu icin rapor vericem dedi

Aynı hastanede oya demirci var prof o da iyi kardeşimin Dr uydu

İnş size de olur aka bildiğim kadarıyla ozeller kendi kanunları var yani çalıştığın yere bagli. Eşim mesela özel bi şirkette çalışıyo ve hamile kalınca kadınlar vardiya sistemine dönmüyomus daha doğrusu gece vardiyasina gitmiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…