- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Bilmiyorum ki canım doktoruna göre değişir herhaldeÇalışıyorum ama öğlen gidiyorum işe direkt sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırcam desem yapıyorlar mı
İnş size de olur aka bildiğim kadarıyla ozeller kendi kanunları var yani çalıştığın yere bagli. Eşim mesela özel bi şirkette çalışıyo ve hamile kalınca kadınlar vardiya sistemine dönmüyomus daha doğrusu gece vardiyasina gitmiyomus
Evet maalesef umarım size de en kısa zamanda düzenleme gelir.Ya ben gerçekten anlamıyorum. Devllettki hamileleri risk altında özeldeki hamileler değil mi?
Neden bize izin yok. Özelde daha kalabalık işyerlerinde çalışıyorz, denetim kontrol deseniz yok. Servislerle işyerine gidiyoruz. Bizimki can değil mi nasıl bir sistem bu ?
İsyan halindeyim.
Çalıştığım işyerinde hergün 2_3 korona pozitif öğreniyorum. Gerçekten ayaklarım gitmiyor artık.
Sen hangi kurumdasın canim 10 gün yıllık iznim kaldı onu kullanmam bili problem olacak gibiAnladım canım aslında genele artık bi izin gelmesi gerekiyor çok tedirgin çalışıyoruz . 6.aydan sonra değişen bişey olmuyo şimdi de hamileyiz mantık ne acaba merak ediyorum. Allah yardımcımız olsun napalım
Onun özel muayenesi var mı peki bilginiz var mı?Aynı hastanede oya demirci var prof o da iyi kardeşimin Dr uydu
Canım arayı giriyorum kusura bakma olur mu bunu 1.5 yaşa kadar değil 1 yaş bile zor hareketlenmeyi başladıler mı bunlar zor oluyor1,5 yaşa kadar
Büyükşehir belediyesinde çalışıyorum canım ben yıllık iznimi bitirdim iş yerinde de dikkat edilmiyo tedirgin oluyorum rapor almak istiyorum bu sefer de isimden olurum diye korkuyorum eşimde calismiyoSen hangi kurumdasın canim 10 gün yıllık iznim kaldı onu kullanmam bili problem olacak gibi
Aynen bende de buna benzer vardı oğlum 6 aya kadar anca kullandı hareketlenince sigmiyolarCanım arayı giriyorum kusura bakma olur mu bunu 1.5 yaşa kadar değil 1 yaş bile zor hareketlenmeyi başladıler mı bunlar zor oluyor
Sizde yoğunsunuzdur, ben sözleşmeliyim direk maaştan kesiliyor raporum, haftaya duruşmalar başlıyor avukatlara laf anlatamıyoruz ne olacak bilmiyorum, 5 kişi odadayız tek ben maske takıyorum, rabbim eşine hayırlı iş kapısı açsın inşallahBüyükşehir belediyesinde çalışıyorum canım ben yıllık iznimi bitirdim iş yerinde de dikkat edilmiyo tedirgin oluyorum rapor almak istiyorum bu sefer de isimden olurum diye korkuyorum eşimde calismiyo
Aynen bende de buna benzer vardı oğlum 6 aya kadar anca kullandı hareketlenince sigmiyolar
Amin canım allah razı olsun. Banada milleti uyarmaktan gına geldi çift maske takıyorum vaka sayıları da artıyor bakalım nolcakSizde yoğunsunuzdur, ben sözleşmeliyim direk maaştan kesiliyor raporum, haftaya duruşmalar başlıyor avukatlara laf anlatamıyoruz ne olacak bilmiyorum, 5 kişi odadayız tek ben maske takıyorum, rabbim eşine hayırlı iş kapısı açsın inşallah
Sağlık ocakları şu an sadece 65 yaş üstü, kronik hasta ve hamilelere kan testi yapıyor. Genelde de sabah 9 10 civarı kan alıyor hemşireler. Gitmeden asmnin telini Bi arayıp sorun. Bazı asmler haftanın belirli günü bi işi yapabiliyor...Çalışıyorum ama öğlen gidiyorum işe direkt sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırcam desem yapıyorlar mı
3.bebek benim evet ilkinde 18-19 haftalıkİlk Bebek mi? Eğer ilkse erken hissettirmis kendini minik. İkinciyse tecrübeden dolayı biliyorsun bebişim hareketleri oldugunu
Canım benim bebişin ense kalın çıktığından perinatolojiye yönlendirildim uzman biri görsün diye. Amaa bu işten anlayan radyoloji uzmanları da oluyor...Kızlar ayrıntılı ultrason ıcın illa ki perınatalog mu olması gerekiyor yasadıgım ilde yok cevre illere gıtmem gerekiyor unıv hastanelerinden rabdevu almak cok zor siz ne dusunuyousnuz doktorunuz ne dedı
Teşekkürler yarın sabah ararım o zamanSağlık ocakları şu an sadece 65 yaş üstü, kronik hasta ve hamilelere kan testi yapıyor. Genelde de sabah 9 10 civarı kan alıyor hemşireler. Gitmeden asmnin telini Bi arayıp sorun. Bazı asmler haftanın belirli günü bi işi yapabiliyor...
Radyoloji uzmanı da bakabilir. Ben istanbuldayım perinatolog varken ve ödeme gücüm de varken ona gitmek istiyorum açıkçası. Durumum olmasa devleti de tercih ederdim. Ama kalabalık diye gitmiyorum. Senin durumunda olsam doktorun yönlendirmesine göre bakardım duruma radyoloji doktoru baksın yeter derse o da yeterli olurKızlar ayrıntılı ultrason ıcın illa ki perınatalog mu olması gerekiyor yasadıgım ilde yok cevre illere gıtmem gerekiyor unıv hastanelerinden rabdevu almak cok zor siz ne dusunuyousnuz doktorunuz ne dedı
Benimde ikinci bende 13 de hissettim3.bebek benim evet ilkinde 18-19 haftalık
2.de 16-17 haftalık bunda 13 de hissettim
Yazıda sadece riskli hamile yazıyor. Cuma son dakika geldi, benim e nabızda düşük riski tanısı vardı, güncel bi raporum yoktu. Müdür yeterli dedi, ben gitmedim.Bugün Okula giden Öğretmen arkadaşlar! Birinden duydum hamile olanlar izinli diye.
Eşim yok öyle bir şey dedi ama siz bişey duydunuz mu? 18 eylüle kadar okuldaymışız.
kızlar zeki şahinoğlu kliniği aradım ben 12 eylüle randevu aldım
600 tlymiş ben 19. haftada gitmek istedim hatta 19un sonu oluyo detaylı ultrason için size de bilgi vereym dedm
Kızlar ben bu meseleyi anlamadım. Doktorlarımız aynı nuran hanım. O bakmıyor mu ayrıntılı usgye. Ne için başka yere randevu alıyorsunuz? İlk bebek ya bilmiyorum bişey.Sağlam zam yapmışlar ben 2019 şubat gibi gitmiştim 420 tl ydi. Bende bu hafta yada haftaya nuran hanıma gidicem haftasını net bi göriyim ona göre bende randevu alırım. Ama sanki biraz erkene almışsın canım en iyi görüntü 21-22.haftalarda oluyormuş haberin olsun.
Onun da var diye biliyorumOnun özel muayenesi var mı peki bilginiz var mı?
Yazı nasıl bı yazı sadece öğretmenler icinmi geçerli acaba benimki de riskli gebelik nasıl ogrenicem gidip gitmicegimiYazıda sadece riskli hamile yazıyor. Cuma son dakika geldi, benim e nabızda düşük riski tanısı vardı, güncel bi raporum yoktu. Müdür yeterli dedi, ben gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?