2021 Şubat Anneleri

Gece vardiyasi zaten yasal hakkımız ama oyle idari izinler vs yok
Siz de haklısınız sonuçta kazanıp atandinz ama ne blym keske hamilelik ve annelikte evrensel kurallar olsa

Evet maalesef umarım size de en kısa zamanda düzenleme gelir.

Sen hangi kurumdasın canim 10 gün yıllık iznim kaldı onu kullanmam bili problem olacak gibi

Sen hangi kurumdasın canim 10 gün yıllık iznim kaldı onu kullanmam bili problem olacak gibi
Büyükşehir belediyesinde çalışıyorum canım ben yıllık iznimi bitirdim iş yerinde de dikkat edilmiyo tedirgin oluyorum rapor almak istiyorum bu sefer de isimden olurum diye korkuyorum eşimde calismiyo
Canım arayı giriyorum kusura bakma olur mu bunu 1.5 yaşa kadar değil 1 yaş bile zor hareketlenmeyi başladıler mı bunlar zor oluyor
Aynen bende de buna benzer vardı oğlum 6 aya kadar anca kullandı hareketlenince sigmiyolar

Sizde yoğunsunuzdur, ben sözleşmeliyim direk maaştan kesiliyor raporum, haftaya duruşmalar başlıyor avukatlara laf anlatamıyoruz ne olacak bilmiyorum, 5 kişi odadayız tek ben maske takıyorum, rabbim eşine hayırlı iş kapısı açsın inşallah

Amin canım allah razı olsun. Banada milleti uyarmaktan gına geldi çift maske takıyorum vaka sayıları da artıyor bakalım nolcak

Çalışıyorum ama öğlen gidiyorum işe direkt sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırcam desem yapıyorlar mı
Sağlık ocakları şu an sadece 65 yaş üstü, kronik hasta ve hamilelere kan testi yapıyor. Genelde de sabah 9 10 civarı kan alıyor hemşireler. Gitmeden asmnin telini Bi arayıp sorun. Bazı asmler haftanın belirli günü bi işi yapabiliyor...

Kızlar ayrıntılı ultrason ıcın illa ki perınatalog mu olması gerekiyor yasadıgım ilde yok cevre illere gıtmem gerekiyor unıv hastanelerinden rabdevu almak cok zor siz ne dusunuyousnuz doktorunuz ne dedı

Kızlar ayrıntılı ultrason ıcın illa ki perınatalog mu olması gerekiyor yasadıgım ilde yok cevre illere gıtmem gerekiyor unıv hastanelerinden rabdevu almak cok zor siz ne dusunuyousnuz doktorunuz ne dedı
Canım benim bebişin ense kalın çıktığından perinatolojiye yönlendirildim uzman biri görsün diye. Amaa bu işten anlayan radyoloji uzmanları da oluyor...

Teşekkürler yarın sabah ararım o zaman

Radyoloji uzmanı da bakabilir. Ben istanbuldayım perinatolog varken ve ödeme gücüm de varken ona gitmek istiyorum açıkçası. Durumum olmasa devleti de tercih ederdim. Ama kalabalık diye gitmiyorum. Senin durumunda olsam doktorun yönlendirmesine göre bakardım duruma radyoloji doktoru baksın yeter derse o da yeterli olur

Bugün Okula giden Öğretmen arkadaşlar! Birinden duydum hamile olanlar izinli diye.
Eşim yok öyle bir şey dedi ama siz bişey duydunuz mu? 18 eylüle kadar okuldaymışız.
Yazıda sadece riskli hamile yazıyor. Cuma son dakika geldi, benim e nabızda düşük riski tanısı vardı, güncel bi raporum yoktu. Müdür yeterli dedi, ben gitmedim.

kızlar zeki şahinoğlu kliniği aradım ben 12 eylüle randevu aldım
600 tlymiş ben 19. haftada gitmek istedim hatta 19un sonu oluyo detaylı ultrason için size de bilgi vereym dedm
Kızlar ben bu meseleyi anlamadım. Doktorlarımız aynı nuran hanım. O bakmıyor mu ayrıntılı usgye. Ne için başka yere randevu alıyorsunuz? İlk bebek ya bilmiyorum bişey.

Yazıda sadece riskli hamile yazıyor. Cuma son dakika geldi, benim e nabızda düşük riski tanısı vardı, güncel bi raporum yoktu. Müdür yeterli dedi, ben gitmedim.
Yazı nasıl bı yazı sadece öğretmenler icinmi geçerli acaba benimki de riskli gebelik nasıl ogrenicem gidip gitmicegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…