- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Ayrıntılı usg ye ya perinatolog yada radyolog bakıyor canım doktorumuz bakmıyor onun için özel yerler oluyor oralardan randevu alınıp 20.haftadan 22 ye kadar herhangi bi haftada yaptırmak gerekiyo.Kızlar ben bu meseleyi anlamadım. Doktorlarımız aynı nuran hanım. O bakmıyor mu ayrıntılı usgye. Ne için başka yere randevu alıyorsunuz? İlk bebek ya bilmiyorum bişey.
Keşke her çalışanın sartlari iyi olsaydıkızlar sizi kıskanıyorum keşke ben de öğretmen olsaydımm
Bend eöyle bir yerde çalışıyorum ki 900 kişi ve sokağa çıkma yasaklarında bile izinle çalışıyoruz. Corona yönetim kurulundayım. Karantina dan dönen bile benim yanıma geliyor.pozitif çıkan geliyor, annesi pozitif olan bana bilgi veriyor. İşim genelde sahada. Evden çalışma imkanı da ,kendimi koruma imkanımda yok. Hamile olmasam işten ayrılırdım. Yasal izinlerin ve prim günüm için devam ediyorum resmen. Ama çok zorlanıyorum. 7.ayda rapor alır, 8 ve 9 da yasal iznimi kullanırım diye planlıyorum ama 7. Aya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Müdürmden yemedğim mobbing kalmadı. Hem iş hemde Corona stresinden dolayı bebeğime bir şey olacak diye korkuyorumİnşallah geç olmadan sizlere de uygulanır... Kimi özel homeofis çalıştırıyor personelini, umarım sizlere de böyle bir şey uyarlanır en azından. Ben de kurumdaki amirlere bana idari izin değil, evden çalışma yetkisi verin diyorum. Yazışma yapıyorum ve her defasında n'olacak bu işler diyorum. Personelin yarısı kronik, yarısı yaşlı mahvolduk. Maalesef ben öyle iki üç kişinin geldiği bir yerde de değilim. .. Geçen hafta nezle oldum, plasenta da aşağıda Bi hafta rapor verdi Dr., Bugün Bi gittim kafamı kaldıramadım
Bend eöyle bir yerde çalışıyorum ki 900 kişi ve sokağa çıkma yasaklarında bile izinle çalışıyoruz. Corona yönetim kurulundayım. Karantina dan dönen bile benim yanıma geliyor.pozitif çıkan geliyor, annesi pozitif olan bana bilgi veriyor. İşim genelde sahada. Evden çalışma imkanı da ,kendimi koruma imkanımda yok. Hamile olmasam işten ayrılırdım. Yasal izinlerin ve prim günüm için devam ediyorum resmen. Ama çok zorlanıyorum. 7.ayda rapor alır, 8 ve 9 da yasal iznimi kullanırım diye planlıyorum ama 7. Aya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Müdürmden yemedğim mobbing kalmadı. Hem iş hemde Corona stresinden dolayı bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum
Yazıyı atar mısın cnm bana da benim de riskli hamileYazıda sadece riskli hamile yazıyor. Cuma son dakika geldi, benim e nabızda düşük riski tanısı vardı, güncel bi raporum yoktu. Müdür yeterli dedi, ben gitmedim.
Allah yardımcın olsunBend eöyle bir yerde çalışıyorum ki 900 kişi ve sokağa çıkma yasaklarında bile izinle çalışıyoruz. Corona yönetim kurulundayım. Karantina dan dönen bile benim yanıma geliyor.pozitif çıkan geliyor, annesi pozitif olan bana bilgi veriyor. İşim genelde sahada. Evden çalışma imkanı da ,kendimi koruma imkanımda yok. Hamile olmasam işten ayrılırdım. Yasal izinlerin ve prim günüm için devam ediyorum resmen. Ama çok zorlanıyorum. 7.ayda rapor alır, 8 ve 9 da yasal iznimi kullanırım diye planlıyorum ama 7. Aya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Müdürmden yemedğim mobbing kalmadı. Hem iş hemde Corona stresinden dolayı bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum
Keşke sizin de olsa özel sektörde ama bazilari özel muamele yapabiliyo.ben de sahadyım sizin gibi evden çalşma şansm yok sizi çok ii anlıyorum bizim de şantiyede o kdar arttıki durum ve kmsenn umurunda değil herkes gayet gevşek hatta dua ediyorm şu müdürlerden biri olsn da anlasn ciddiiyeti die walla kötüyüm sanırımhamileik ve annelk durmlarnda biraz vcdan olur insanlarda neden bu sadece kamuya özgü ben de anlmıyorum sağlık sonuçta die
Mobing her sektörde var maalesef... Öğretmendir atanır izne ayrılıcam der, müdürü ooo yapar. Memurdur hamile kalır sende paso doğruyorsun olur... Maalesef kadının bu durumuna karşı bütün sektörlerde anlayış yok. Şu an rapor alabilirim ama almak istemiyorum... Kızımın poposuna çatlak var ona rağmen izin kullanamıyorum göze batmıyım kimse yapmıcak işimi gene ben yorulucam diyorum, sabahı sabah edip ağlamasıylaaa uykusuz o kreşe ben işe...Bend eöyle bir yerde çalışıyorum ki 900 kişi ve sokağa çıkma yasaklarında bile izinle çalışıyoruz. Corona yönetim kurulundayım. Karantina dan dönen bile benim yanıma geliyor.pozitif çıkan geliyor, annesi pozitif olan bana bilgi veriyor. İşim genelde sahada. Evden çalışma imkanı da ,kendimi koruma imkanımda yok. Hamile olmasam işten ayrılırdım. Yasal izinlerin ve prim günüm için devam ediyorum resmen. Ama çok zorlanıyorum. 7.ayda rapor alır, 8 ve 9 da yasal iznimi kullanırım diye planlıyorum ama 7. Aya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Müdürmden yemedğim mobbing kalmadı. Hem iş hemde Corona stresinden dolayı bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum
Ben dediğim drun nosunu Bi uygulamada buldum Google arayınca birşey çıkmıyor. Oya hanıma da baktım da bulamadım bir şeyOnun da var diye biliyorum
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor. Bende rapor almak istiyorum ama bişey der diye çekiniyorum ama çok tedirgin olmaya başladım herkeste bi öksürme hapşırma hali kimse dikkat etmiyor pisi pisine hasta olmak istemiyorum.Mobing her sektörde var maalesef... Öğretmendir atanır izne ayrılıcam der, müdürü ooo yapar. Memurdur hamile kalır sende paso doğruyorsun olur... Maalesef kadının bu durumuna karşı bütün sektörlerde anlayış yok. Şu an rapor alabilirim ama almak istemiyorum... Kızımın poposuna çatlak var ona rağmen izin kullanamıyorum göze batmıyım kimse yapmıcak işimi gene ben yorulucam diyorum, sabahı sabah edip ağlamasıylaaa uykusuz o kreşe ben işe...
Sağol canım ya, ben de öyleyim valla Bi arkadaş daha gitti dün testeAllah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor. Bende rapor almak istiyorum ama bişey der diye çekiniyorum ama çok tedirgin olmaya başladım herkeste bi öksürme hapşırma hali kimse dikkat etmiyor pisi pisine hasta olmak istemiyorum.
Çok dikkat etmek lazım hasta olmamamız lazım inşallah devlet bi an önce bişeyler yapar.Sağol canım ya, ben de öyleyim valla Bi arkadaş daha gitti dün testeeşimde eczanede ya 5 6 kişi pozitif hergün geliyor ilaç almaya diyor. İstanbulda cidden çok risk altındayız... Sirkülasyon olmayan bir yer yok.
Bende aynı durumdayım, bizim müdür yeterli ekstra bi şeye gerek yok dedi. Şu an gitmiyorum.Benim kanamam olmuştu acile gitmiştim. E-nabız’da “düşük tehdidi” tanısı var. Bu da geçerli mi acaba?
Merhaba, okula gitmedim elimde yazı yok. WhatsApp'tan bilgilendirildik.Yazıyı atar mısın cnm bana da benim de riskli hamile
Evet bizim seminer dönemini ilgilendiren bi konu, meb'de de uygulama farklılıkları duyuyorum şu an herkes kendi kafasına göre iş yapıyor sanki.Yazı nasıl bı yazı sadece öğretmenler icinmi geçerli acaba benimki de riskli gebelik nasıl ogrenicem gidip gitmicegimi
Nerdeyse 19 oldum bitecek ben hala hissetmiyorum ya 84 kilo olduğum için mi acaba :)Benimde ikinci bende 13 de hissettim
Bilmem kiloyla alakalı olabilir evet 55 idim 58 oldum ama hissediyorum yinede kelebek uçar gibi pıt pıt diyeNerdeyse 19 oldum bitecek ben hala hissetmiyorum ya 84 kilo olduğum için mi acaba :)
bende 17.haftalık olucak hala hissedemiyorum hatta ara ara endişeniyorum da ama allaha emanetler bakalım :)Nerdeyse 19 oldum bitecek ben hala hissetmiyorum ya 84 kilo olduğum için mi acaba :)
Yaaa bilmiyordum. Ee nereye yaptıracağız? 600 tl'ler falan. Çok pahalıymış. Uygun bir yer yok mu bildiğimizAyrıntılı usg ye ya perinatolog yada radyolog bakıyor canım doktorumuz bakmıyor onun için özel yerler oluyor oralardan randevu alınıp 20.haftadan 22 ye kadar herhangi bi haftada yaptırmak gerekiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?