2021 Şubat Anneleri

Kızlar ben bu meseleyi anlamadım. Doktorlarımız aynı nuran hanım. O bakmıyor mu ayrıntılı usgye. Ne için başka yere randevu alıyorsunuz? İlk bebek ya bilmiyorum bişey.
Ayrıntılı usg ye ya perinatolog yada radyolog bakıyor canım doktorumuz bakmıyor onun için özel yerler oluyor oralardan randevu alınıp 20.haftadan 22 ye kadar herhangi bi haftada yaptırmak gerekiyo.

Benim kanamam olmuştu acile gitmiştim. E-nabız’da “düşük tehdidi” tanısı var. Bu da geçerli mi acaba?

kızlar sizi kıskanıyorum keşke ben de öğretmen olsaydımm
Keşke her çalışanın sartlari iyi olsaydı
Her öğretmenin de şartları aynı değildir tabi. Bazı okullarda 100 öğretmenler var bazılarında daha az var.
Ben sansli gruptayim. Okulda az öğretmen var ama okullarda şu an temizlik işlerine bakan bir görevli yok. Normalde Ekim'de görevli geliyor. O zamana kadar tüm temizlik işleri bize ait. Sıkıntı yok yaparız orası zaten ikinci evimiz sayılır :)
Ama dün anladım ki okulumu çok özlemişim keşke normal şartlarda olsaydık da normal bir şekilde baslayabilseydik

Bend eöyle bir yerde çalışıyorum ki 900 kişi ve sokağa çıkma yasaklarında bile izinle çalışıyoruz. Corona yönetim kurulundayım. Karantina dan dönen bile benim yanıma geliyor.pozitif çıkan geliyor, annesi pozitif olan bana bilgi veriyor. İşim genelde sahada. Evden çalışma imkanı da ,kendimi koruma imkanımda yok. Hamile olmasam işten ayrılırdım. Yasal izinlerin ve prim günüm için devam ediyorum resmen. Ama çok zorlanıyorum. 7.ayda rapor alır, 8 ve 9 da yasal iznimi kullanırım diye planlıyorum ama 7. Aya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Müdürmden yemedğim mobbing kalmadı. Hem iş hemde Corona stresinden dolayı bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum

ben de sahadyım sizin gibi evden çalşma şansm yok sizi çok ii anlıyorum bizim de şantiyede o kdar arttıki durum ve kmsenn umurunda değil herkes gayet gevşek hatta dua ediyorm şu müdürlerden biri olsn da anlasn ciddiiyeti die walla kötüyüm sanırım hamileik ve annelk durmlarnda biraz vcdan olur insanlarda neden bu sadece kamuya özgü ben de anlmıyorum sağlık sonuçta die

Yazıda sadece riskli hamile yazıyor. Cuma son dakika geldi, benim e nabızda düşük riski tanısı vardı, güncel bi raporum yoktu. Müdür yeterli dedi, ben gitmedim.
Yazıyı atar mısın cnm bana da benim de riskli hamile

Allah yardımcın olsun

Keşke sizin de olsa özel sektörde ama bazilari özel muamele yapabiliyo.

Mobing her sektörde var maalesef... Öğretmendir atanır izne ayrılıcam der, müdürü ooo yapar. Memurdur hamile kalır sende paso doğruyorsun olur... Maalesef kadının bu durumuna karşı bütün sektörlerde anlayış yok. Şu an rapor alabilirim ama almak istemiyorum... Kızımın poposuna çatlak var ona rağmen izin kullanamıyorum göze batmıyım kimse yapmıcak işimi gene ben yorulucam diyorum, sabahı sabah edip ağlamasıylaaa uykusuz o kreşe ben işe...

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor. Bende rapor almak istiyorum ama bişey der diye çekiniyorum ama çok tedirgin olmaya başladım herkeste bi öksürme hapşırma hali kimse dikkat etmiyor pisi pisine hasta olmak istemiyorum.

Sağol canım ya, ben de öyleyim valla Bi arkadaş daha gitti dün teste eşimde eczanede ya 5 6 kişi pozitif hergün geliyor ilaç almaya diyor. İstanbulda cidden çok risk altındayız... Sirkülasyon olmayan bir yer yok.

Çok dikkat etmek lazım hasta olmamamız lazım inşallah devlet bi an önce bişeyler yapar.

Ayrıntılı usg ye ya perinatolog yada radyolog bakıyor canım doktorumuz bakmıyor onun için özel yerler oluyor oralardan randevu alınıp 20.haftadan 22 ye kadar herhangi bi haftada yaptırmak gerekiyo.
Yaaa bilmiyordum. Ee nereye yaptıracağız? 600 tl'ler falan. Çok pahalıymış. Uygun bir yer yok mu bildiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…