- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Radyologlar genelde daha uygun oluyor canım ama onlarda sonuçta kadın doğumcu değiller o yüzden bana perinatologlar daha güvenilir geliyor. Ama doktorlar ikisini de kabul ediyolar bütçen hangisine elveriyosa onu tercih edebilirsin. Zeki Bey baya zam yapmış geçen sene 420 lerdeydi bende şaşırdım .Yaaa bilmiyordum. Ee nereye yaptıracağız? 600 tl'ler falan. Çok pahalıymış. Uygun bir yer yok mu bildiğimiz
Anladım canım bı akrabamız muayenehanesi ne gitmişti ama yerini tam olarak bilmiyorumBen dediğim drun nosunu Bi uygulamada buldum Google arayınca birşey çıkmıyor. Oya hanıma da baktım da bulamadım bir şey
Beni. İkiz gebelik riskli ben gidiyorum nasıl farklı uygulamalar oluyor ki müdürüm de durumu biliyor oysakiBende aynı durumdayım, bizim müdür yeterli ekstra bi şeye gerek yok dedi. Şu an gitmiyorum.
anladım canım 3 üstü risk biliyorsundur ne dedi peki dr bekleyecek mi detaylıyı ?İlk bebeğimin 2.8di. Bunu da en dar alanda 2.3 ölçtü, geniş bir alandan 3ün üstüne çıkıyor dedi.
bendensin :)sağlıkla gelsin canım.Yok canım kız ikinci kez kız annesi olucam nasip olursa
benim ikinci kız geliyor o yüzden herşeyi var şimdilik sadece 1 hastane çıkışı alırım bikaç zıbın olmazsa olmaz 2-3 tane kıyafet yeterli bana şimdilik :)Herkes erken dediği için ben de sadece bakıyorum ama gidip bakıyorum ne yalan söyleyimbide o fiyat artar mı korkusu hem de izne ayrılınca maaş gelemeyecek doğum izni bitene kadar falan...şimdiden ona göre planlamayı yapsam mı diyorum.
Dün dışarıdayken eşim de ben de gördüğümüz tüm bebekli ailelerin bebek arabalarına bakıyoruz tam bir komedi2. Çocuk galan olsa abisinin ablasının eşyaları olur bizde o da yok
Benimde ilki erkekti buda erkek canım aralarında da 1.5 yaş olucak herşey de yeni bi alırsam hastane çıkışı alırım bikaç çorap bide hoşuma giden olursa onlar onun haricinde abisinden kullanır.benim ikinci kız geliyor o yüzden herşeyi var şimdilik sadece 1 hastane çıkışı alırım bikaç zıbın olmazsa olmaz 2-3 tane kıyafet yeterli bana şimdilik :)
Geniş alandan 3ün üstüne çıkıyormuş... yani ben ilk gebeliğimden tecrübeliyim; ikili testte de diğer testlere de olumlu bakmıyorum aldırmayı düşünmediğimden. ben demeden enseyi ölçtü, bilsem ölçmeyin derdim. Kızımda da ikili test kötü çıkmıştı ve gayet sağlıklı şu ananladım canım 3 üstü risk biliyorsundur ne dedi peki dr bekleyecek mi detaylıyı ?
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin prenseslerbendensin :)sağlıkla gelsin canım.
görüşürüyorsan öğrenip bir ara yeşillendirirsen özelden sevinirim canım. ben de diğer uygulamadan araştırayım. googleda hiç çıkmıyor oradaki yazışmalarAnladım canım bı akrabamız muayenehanesi ne gitmişti ama yerini tam olarak bilmiyorum
aynen Allaha emanet. Ben dr endişeleniyorum bazen hamile olduğumu da unutuyorum evde başka bebek olunca :)hareketlensin artık ben burdayım desin.bende 17.haftalık olucak hala hissedemiyorum hatta ara ara endişeniyorum da ama allaha emanetler bakalım :)
Benim ki de kız olursa bende sadece bi ona özel hastane çıkışı. Birde uzun kollu tulum falan alicam bir kaç tane kızım mayıs 'ın sonunda yaz da doğdu nerdeyse . Bu kış bebisi olucak . Bu pazartesi hastaneye gidicem artık söylesinler cinsiyeti yaf çok heyecanlıyımBenimde ilki erkekti buda erkek canım aralarında da 1.5 yaş olucak herşey de yeni bi alırsam hastane çıkışı alırım bikaç çorap bide hoşuma giden olursa onlar onun haricinde abisinden kullanır.
Benim oğlum da 10 haziran doğumlu dediğin gibi yaz bebeğiydi bu da tam tersi kış olucak bakalım artık ihtiyaç olduşca da alınır bişeyler.aynen Allaha emanet. Ben dr endişeleniyorum bazen hamile olduğumu da unutuyorum evde başka bebek olunca :)hareketlensin artık ben burdayım desin.
Benim ki de kız olursa bende sadece bi ona özel hastane çıkışı. Birde uzun kollu tulum falan alicam bir kaç tane kızım mayıs 'ın sonunda yaz da doğdu nerdeyse . Bu kış bebisi olucak . Bu pazartesi hastaneye gidicem artık söylesinler cinsiyeti yaf çok heyecanlıyım
Yazıda sadece riskli hamile yazıyor. Cuma son dakika geldi, benim e nabızda düşük riski tanısı vardı, güncel bi raporum yoktu. Müdür yeterli dedi, ben gitmedim.
Resmi yazı yok elimde, müdür whatsapp tan yazınca aradım e nabızdaki düşük tehlikesi tanısı yeterli gelmene gerek yok dedi.Ben bugün müdürümle konuştum. Öyle bir yazıdan haberdar değil. İlçe toplantılarında da sadece kronik rahatsızlıklardan söz edildiğini söyledi. O yazıyı paylaşmanız mümkün mü acaba?
Bana dpktprum 20. Hafta dedi özelde, ama devlet 22. Hafta daha iyi diyor ben bişey yapmıcam bilmiyorum 20. Hafta gideyim diyorumAyrıntılı ultrason ıcın hangi haftalarda gitmek daha uygun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?