Bayındır hastanesini aradım. Çarşamba günleri nilgün hanım yapıyormuş. Fiyat sordum ayrıntılının fiyatını radyoloji verir sabah arayın ama normal usg ve muayene 630 TL dedi. Şok oldum bunlar şaşırmış.Radyologlar genelde daha uygun oluyor canım ama onlarda sonuçta kadın doğumcu değiller o yüzden bana perinatologlar daha güvenilir geliyor. Ama doktorlar ikisini de kabul ediyolar bütçen hangisine elveriyosa onu tercih edebilirsin. Zeki Bey baya zam yapmış geçen sene 420 lerdeydi bende şaşırdım .
Üsküdarda panason var radyoloji doktoru ama çok iyi bir doktor baya inceliyor kızımda oraya gitmiştim bunda da bir aksilik olmazsa oraya giderimBayındır hastanesini aradım. Çarşamba günleri nilgün hanım yapıyormuş. Fiyat sordum ayrıntılının fiyatını radyoloji verir sabah arayın ama normal usg ve muayene 630 TL dedi. Şok oldum bunlar şaşırmış.
Bayındır hastanesi öyle pahalı canım ya kosuyolunda medipol hastanesinin orda bi merkez varmış orda bi bayan doktor varmış ama radyolog onun için de baya iyi diyolar istersen bi araştır orayı da . Adini tam hatırlamıyorum sonomed mıydı öyle bişeydiBayındır hastanesini aradım. Çarşamba günleri nilgün hanım yapıyormuş. Fiyat sordum ayrıntılının fiyatını radyoloji verir sabah arayın ama normal usg ve muayene 630 TL dedi. Şok oldum bunlar şaşırmış.
Plt değeri için dahiliyeye git mikroskopta baksın. Makinada bakılınca benimde 70/80 geliyo mikroskopta yüksek cikiyo. Plt nin çapı büyük olunca makina onu algilamiyorKızlar kan tahlilinde plt değerim 100 kusurlerde çıkmış Dr doğumu kan bankası olan bı yerde yapman lazım dedi bı de kalbim bazen hızlı artıyor kan değerim de 10. Küsur iki kere alıyorum kan ilacını carpintinin sebebi ne olabilir sizde de oluyor mu
İdari izinde kesinti oluyor mu acaba24. Haftadan sonra idari izin sadece öğretmenler değil bütün memurlar için geçerli Canım. Sen özelde miydin? Keşke özelde de böyle şeyler olsa hamileler için.
Saat kaç gibi gideceksiniz bizde kanlar öğleden sonra 2 ye kadar alınır daha sonra laboratuvara gönderilir meselaBilmiyorum ki canım doktoruna göre değişir herhalde
15+2 bende seni ve aynı şikayetlerim var özür dilerim tuvalette sol kasık bölgesi fena sancılanıyor tahlili yaptım temiz deid bişi yok dedi ultrason dada baktı yine sorun yok dedi anlamadımİyi akşamlar kızlar 15+3 deyim 2 gündür sağ kasığımda ağrılar oluyor bugünde ara ara karın ağrısı aynı durumları yaşayanlar var mı? 3 hafta sonra kontrolüm ama yarın Bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum
İçimi rahatlattın ya çok saol benim ilk gebeliğim her duyguya her harekete çok yabancıyım15+2 bende seni ve aynı şikayetlerim var özür dilerim tuvalette sol kasık bölgesi fena sancılanıyor tahlili yaptım temiz deid bişi yok dedi ultrason dada baktı yine sorun yok dedi anlamadım
Bende de aynı şikayetler dün geceden beri var geçer diye bekledim bulunduğum yerde kadın dogumcu iki saat uzaklikda sizden duyunca rahatladım. Bebek büyüdüğü için organlara baskı yapiyorya bence oyuzden sancı oluyor15+2 bende seni ve aynı şikayetlerim var özür dilerim tuvalette sol kasık bölgesi fena sancılanıyor tahlili yaptım temiz deid bişi yok dedi ultrason dada baktı yine sorun yok dedi anlamadım
Bende sürekli sağ tarafıma yatıyorum ondan mı oldu acaba dedim ama yaşayanlar varmış haftası değiştiğinde nasılda fark ediliyorBende de aynı şikayetler dün geceden beri var geçer diye bekledim bulunduğum yerde kadın dogumcu iki saat uzaklikda sizden duyunca rahatladım. Bebek büyüdüğü için organlara baskı yapiyorya bence oyuzden sancı oluyor
Bu haftada oluyormuş rahim kendinw yer açıyor diyeİçimi rahatlattın ya çok saol benim ilk gebeliğim her duyguya her harekete çok yabancıyım
rahim yer açıyor diye düşünüyoruzBende de aynı şikayetler dün geceden beri var geçer diye bekledim bulunduğum yerde kadın dogumcu iki saat uzaklikda sizden duyunca rahatladım. Bebek büyüdüğü için organlara baskı yapiyorya bence oyuzden sancı oluyor
Bizim sağlık ocağında da saat 10 a kadar lan alınıyor daha sonra bask laboratuvara gidiyo ordan ertesi gün sonuçlar geliyoSaat kaç gibi gideceksiniz bizde kanlar öğleden sonra 2 ye kadar alınır daha sonra laboratuvara gönderilir mesela
Rabbim bebeğini de seni de kazadan beladan sakınsın. İnşallah temiz çıkar sonucunTemazlı olduğum icin covid testi yapıldı kızlar dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?