2021 Şubat Anneleri

Bayındır hastanesini aradım. Çarşamba günleri nilgün hanım yapıyormuş. Fiyat sordum ayrıntılının fiyatını radyoloji verir sabah arayın ama normal usg ve muayene 630 TL dedi. Şok oldum bunlar şaşırmış.

Üsküdarda panason var radyoloji doktoru ama çok iyi bir doktor baya inceliyor kızımda oraya gitmiştim bunda da bir aksilik olmazsa oraya giderim

Bayındır hastanesi öyle pahalı canım ya kosuyolunda medipol hastanesinin orda bi merkez varmış orda bi bayan doktor varmış ama radyolog onun için de baya iyi diyolar istersen bi araştır orayı da . Adini tam hatırlamıyorum sonomed mıydı öyle bişeydi

Kızlar kan tahlilinde plt değerim 100 kusurlerde çıkmış Dr doğumu kan bankası olan bı yerde yapman lazım dedi bı de kalbim bazen hızlı artıyor kan değerim de 10. Küsur iki kere alıyorum kan ilacını carpintinin sebebi ne olabilir sizde de oluyor mu

Plt değeri için dahiliyeye git mikroskopta baksın. Makinada bakılınca benimde 70/80 geliyo mikroskopta yüksek cikiyo. Plt nin çapı büyük olunca makina onu algilamiyor

Ben de özelde öğretmenim ama işe gidiyorum haftada 4 gün. Kurstayım ve meb kurslar açılabilir kararı aldı. Kursta sanki virüs bulaşmayacak çok saçma ama mecbur ekmek parası. Eşim zaten pandemide kçö aldı borçlar arttı kesin çalışmam lazım. Ve özelde öyle 24.hafta olayı falan da yok gittiği yere kadar Allah ne verdiyse devam açıkçası. Bir de taşındık iş değişikliği yapmadım şuan uzaktan gidiyorum yol çekiyorum bi saat sürüyo işe gitmem istanbul şartları sürekli trafik. Hepimizin şartları kendince zor. Umarım sağ salim bu dönemi atlatırız. Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız

Kızlar bugün e nabıza baktım kronik hastalik çıktı enox igne kullanıyorum raporlu pihtilasma icin Bilginiz olsun devlette çalışan memurlar ve öğretmenler için

İyi akşamlar kızlar 15+3 deyim 2 gündür sağ kasığımda ağrılar oluyor bugünde ara ara karın ağrısı aynı durumları yaşayanlar var mı? 3 hafta sonra kontrolüm ama yarın Bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum

15+2 bende seni ve aynı şikayetlerim var özür dilerim tuvalette sol kasık bölgesi fena sancılanıyor tahlili yaptım temiz deid bişi yok dedi ultrason dada baktı yine sorun yok dedi anlamadım

15+2 bende seni ve aynı şikayetlerim var özür dilerim tuvalette sol kasık bölgesi fena sancılanıyor tahlili yaptım temiz deid bişi yok dedi ultrason dada baktı yine sorun yok dedi anlamadım
İçimi rahatlattın ya çok saol benim ilk gebeliğim her duyguya her harekete çok yabancıyım

Bende de aynı şikayetler dün geceden beri var geçer diye bekledim bulunduğum yerde kadın dogumcu iki saat uzaklikda sizden duyunca rahatladım. Bebek büyüdüğü için organlara baskı yapiyorya bence oyuzden sancı oluyor

Bende sürekli sağ tarafıma yatıyorum ondan mı oldu acaba dedim ama yaşayanlar varmış haftası değiştiğinde nasılda fark ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…