- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Dr 50 lere kadar yolu var dedi takip edelim dedi bir ay sonra araştırmada olcturecegim inşallah teşekkürler canım cvbin içinPlt değeri için dahiliyeye git mikroskopta baksın. Makinada bakılınca benimde 70/80 geliyo mikroskopta yüksek cikiyo. Plt nin çapı büyük olunca makina onu algilamiyor
Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah temiz çıkar sonucunTemazlı olduğum icin covid testi yapıldı kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Yusuf olgaç ın fiyat bilgisi nedir biliyor musunuz
Başka bir rahatsızlığınız var mı? Ben de enox iğne kullanıyorum raporlu, ama kronik rahatsızlık görünmüyorKızlar bugün e nabıza baktım kronik hastalik çıktı enox igne kullanıyorum raporlu pihtilasma icin Bilginiz olsun devlette çalışan memurlar ve öğretmenler için
Benim doktorumun kadın doğum doktoru geçende denk geldim iyi bir doktora benziyor yorumlarındanYusuf olgaç ın fiyat bilgisi nedir biliyor musunuz
Merhaba benim de 2 gün önce ve saat 16:00 dan sonra sol yanlarında ağrı oldu. Böyle bıçak saplıyorlar gibi.kasık değil tam olarak yanlarım böbrek mi acaba ne dedim.ilgisiz bir doktorum var mesajlarıma cvp vermiyor arıyorum sekreteri açıyor. Bu sahabta kalktım afedersiniz ishal olmuşum.İyi akşamlar kızlar 15+3 deyim 2 gündür sağ kasığımda ağrılar oluyor bugünde ara ara karın ağrısı aynı durumları yaşayanlar var mı? 3 hafta sonra kontrolüm ama yarın Bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum
Nerde açıklandı bu canımKamu çalışanlarına esnek çalışma ve idari izin hakkı geldi kızlar. Umarım idari izin hakkı içinde hamileler vardır açıklarlar.
Allah ım kuzunu ve seni esirgesin canım.inşallah negatif çıkarTemazlı olduğum icin covid testi yapıldı kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Temazlı olduğum icin covid testi yapıldı kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Bu süreçte doktor çok önemli işte ilgisiz doktorla çalışmayın derim. Böbrek ağrılarınızda su tüketiminizle alakalı olabilir mi?Merhaba benim de 2 gün önce ve saat 16:00 dan sonra sol yanlarında ağrı oldu. Böyle bıçak saplıyorlar gibi.kasık değil tam olarak yanlarım böbrek mi acaba ne dedim.ilgisiz bir doktorum var mesajlarıma cvp vermiyor arıyorum sekreteri açıyor. Bu sahabta kalktım afedersiniz ishal olmuşum.Yedikleri den fln mi zehirlendim ya da üşüttüm mü diye düşündüm. Ya elimde olsa her hfta doktora gideceğim böyle bebek iyi mi diye düşünmekten
Ne güzel canım. Çok iyi yapmışsın ben biraz yaşadığım şehirlerin imkanlarından dolayı erteledim. Ankara’ya tayin çıkana kadar hamilelikler emzirmeler derken kaldı. Artık 3. Bebişin emzirme süreci biter bitmez başlayacağım:)Ben evlenmeden önce lazer yaptırdım bi de eve lazer aleti almıştım. Ilk hamilelikte azar azar cıktı tüyler. Emzirmeyi bırakınca tekrar başladım,bitirdim. 2.hamilelikte çok çok az cıktı. Yine bitirdim. 3.hamilelik şuan hiç çıkmıyor, ama hormonlardan dolayı çıkanlar çok çok fazla, benim normalde de çok tüy olmadığı için sıkıntı yasamadim
Inşallah canimNe güzel canım. Çok iyi yapmışsın ben biraz yaşadığım şehirlerin imkanlarından dolayı erteledim. Ankara’ya tayin çıkana kadar hamilelikler emzirmeler derken kaldı. Artık 3. Bebişin emzirme süreci biter bitmez başlayacağım:)
Amin inşallah çok sağol rabbimm hepimizi korusunRabbim bebeğini de seni de kazadan beladan sakınsın. İnşallah temiz çıkar sonucun
Amin amin inşallah canım sağolRabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah temiz çıkar sonucun
Hayır yok Ama düşük riskim vardı ondan mi kiBaşka bir rahatsızlığınız var mı? Ben de enox iğne kullanıyorum raporlu, ama kronik rahatsızlık görünmüyor
Peki ultrasonda görünür mü idrarda enfeksiyon falan olsa15+2 bende seni ve aynı şikayetlerim var özür dilerim tuvalette sol kasık bölgesi fena sancılanıyor tahlili yaptım temiz deid bişi yok dedi ultrason dada baktı yine sorun yok dedi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?