2021 Şubat Anneleri

Plt değeri için dahiliyeye git mikroskopta baksın. Makinada bakılınca benimde 70/80 geliyo mikroskopta yüksek cikiyo. Plt nin çapı büyük olunca makina onu algilamiyor
Dr 50 lere kadar yolu var dedi takip edelim dedi bir ay sonra araştırmada olcturecegim inşallah teşekkürler canım cvbin için

Kızlar bugün e nabıza baktım kronik hastalik çıktı enox igne kullanıyorum raporlu pihtilasma icin Bilginiz olsun devlette çalışan memurlar ve öğretmenler için
Başka bir rahatsızlığınız var mı? Ben de enox iğne kullanıyorum raporlu, ama kronik rahatsızlık görünmüyor

Merhaba benim de 2 gün önce ve saat 16:00 dan sonra sol yanlarında ağrı oldu. Böyle bıçak saplıyorlar gibi.kasık değil tam olarak yanlarım böbrek mi acaba ne dedim.ilgisiz bir doktorum var mesajlarıma cvp vermiyor arıyorum sekreteri açıyor. Bu sahabta kalktım afedersiniz ishal olmuşum. Yedikleri den fln mi zehirlendim ya da üşüttüm mü diye düşündüm. Ya elimde olsa her hfta doktora gideceğim böyle bebek iyi mi diye düşünmekten

Bu süreçte doktor çok önemli işte ilgisiz doktorla çalışmayın derim. Böbrek ağrılarınızda su tüketiminizle alakalı olabilir mi?

Ne güzel canım. Çok iyi yapmışsın ben biraz yaşadığım şehirlerin imkanlarından dolayı erteledim. Ankara’ya tayin çıkana kadar hamilelikler emzirmeler derken kaldı. Artık 3. Bebişin emzirme süreci biter bitmez başlayacağım:)

Inşallah canim

Kızlar ben de dün gittim kontrole. 17. Haftaya geldim zorla kan tahlili istedim. Şimdiye kadar yapılmadı. Bazı sonuçlar hemen çıktı ve iyi olduğunu söyledi. Bu ayda takviye başlamanız gerekmiyor muydu dedim. Reçete yazmadı ama elime ilaç firmasının reklam reçetesini tutuşturdu şunu al o zaman diye. Regenesis Max diye bir omega takviyesi. Sanki çok istiyorsan git bunu kullan gibi oldu.
gün aşırı baş ağrımdan bahsettim nörolojiye danışmamı söyledi. Nöroloji ise göz doktoruna gönderdi. Gebelikte göz arkası damarda sıkıntı oluşabilirmiş o da baş ağrısı yaparmış ama bir şey çıkmadı. Sen parol içmeye devam et dedi.gebelikte gün aşırı parol içmek o kadar da içime sinmiyor her gün nasıl ağrı kesici alırım dedim. Yapacak bir şey yok dedi nöroloji doktoru. Magnezyum eksikliği baş ağrısı yapabilir bi danış kadın doğum doktoruna dedi. Gittim kadın doğumcuya anlattım.Al o zaman magnezyum reçetesi deyip bu defa onu tutuşturdu elime. Sırf dile getirdim diye böyle kolayca takviyelerin sorgusuz sualsiz verilmesi bana doğru gelmedi ama bakalım. Yine muallakta kaldı her şikayetim.

15+2 bende seni ve aynı şikayetlerim var özür dilerim tuvalette sol kasık bölgesi fena sancılanıyor tahlili yaptım temiz deid bişi yok dedi ultrason dada baktı yine sorun yok dedi anlamadım
Peki ultrasonda görünür mü idrarda enfeksiyon falan olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…