Bu süreçte bizi rahatlatan doktor olmali bence değiştir cnm doktorunuKızlar ben de dün gittim kontrole. 17. Haftaya geldim zorla kan tahlili istedim. Şimdiye kadar yapılmadı. Bazı sonuçlar hemen çıktı ve iyi olduğunu söyledi. Bu ayda takviye başlamanız gerekmiyor muydu dedim. Reçete yazmadı ama elime ilaç firmasının reklam reçetesini tutuşturdu şunu al o zaman diye. Regenesis Max diye bir omega takviyesi. Sanki çok istiyorsan git bunu kullan gibi oldu.
gün aşırı baş ağrımdan bahsettim nörolojiye danışmamı söyledi. Nöroloji ise göz doktoruna gönderdi. Gebelikte göz arkası damarda sıkıntı oluşabilirmiş o da baş ağrısı yaparmış ama bir şey çıkmadı. Sen parol içmeye devam et dedi.gebelikte gün aşırı parol içmek o kadar da içime sinmiyor her gün nasıl ağrı kesici alırım dedim. Yapacak bir şey yok dedi nöroloji doktoru. Magnezyum eksikliği baş ağrısı yapabilir bi danış kadın doğum doktoruna dedi. Gittim kadın doğumcuya anlattım.Al o zaman magnezyum reçetesi deyip bu defa onu tutuşturdu elime. Sırf dile getirdim diye böyle kolayca takviyelerin sorgusuz sualsiz verilmesi bana doğru gelmedi ama bakalım. Yine muallakta kaldı her şikayetim.
Bu devlet doktorları beni cidden öldürecekKızlar ben de dün gittim kontrole. 17. Haftaya geldim zorla kan tahlili istedim. Şimdiye kadar yapılmadı. Bazı sonuçlar hemen çıktı ve iyi olduğunu söyledi. Bu ayda takviye başlamanız gerekmiyor muydu dedim. Reçete yazmadı ama elime ilaç firmasının reklam reçetesini tutuşturdu şunu al o zaman diye. Regenesis Max diye bir omega takviyesi. Sanki çok istiyorsan git bunu kullan gibi oldu.
gün aşırı baş ağrımdan bahsettim nörolojiye danışmamı söyledi. Nöroloji ise göz doktoruna gönderdi. Gebelikte göz arkası damarda sıkıntı oluşabilirmiş o da baş ağrısı yaparmış ama bir şey çıkmadı. Sen parol içmeye devam et dedi.gebelikte gün aşırı parol içmek o kadar da içime sinmiyor her gün nasıl ağrı kesici alırım dedim. Yapacak bir şey yok dedi nöroloji doktoru. Magnezyum eksikliği baş ağrısı yapabilir bi danış kadın doğum doktoruna dedi. Gittim kadın doğumcuya anlattım.Al o zaman magnezyum reçetesi deyip bu defa onu tutuşturdu elime. Sırf dile getirdim diye böyle kolayca takviyelerin sorgusuz sualsiz verilmesi bana doğru gelmedi ama bakalım. Yine muallakta kaldı her şikayetim.
Benimde 1 haftadır aşırı çarpıntm var gün içinde geçmiyo bugün kadın doğuma gidicem bende merak ediyorum normal mi değil mi diyeKızlar kan tahlilinde plt değerim 100 kusurlerde çıkmış Dr doğumu kan bankası olan bı yerde yapman lazım dedi bı de kalbim bazen hızlı artıyor kan değerim de 10. Küsur iki kere alıyorum kan ilacını carpintinin sebebi ne olabilir sizde de oluyor mu
Bana da kan tahlili bakılmadan direk regenezis max ve demir ilacı yazdı doktor. Ağır Laktoz intoleransım var, bu yazdığınız demir ilacını kullanamam dedim (gyno ferroda laktoz var). Olsun deneyelim dedi. Sanki denenebilecek bir şeymiş gibi. Süt ürünü tüketemiyorum diyorum kalsiyum, magnezyum önerir misiniz dedim. Hayır onu 5.aydan sonra başlıyoruz dedi. Ne kadar ezbere yapıyorlar ya.Kızlar ben de dün gittim kontrole. 17. Haftaya geldim zorla kan tahlili istedim. Şimdiye kadar yapılmadı. Bazı sonuçlar hemen çıktı ve iyi olduğunu söyledi. Bu ayda takviye başlamanız gerekmiyor muydu dedim. Reçete yazmadı ama elime ilaç firmasının reklam reçetesini tutuşturdu şunu al o zaman diye. Regenesis Max diye bir omega takviyesi. Sanki çok istiyorsan git bunu kullan gibi oldu.
Ay bilemedim ki benim de düşük riskim vardı, hatta yüksek riskli gebelik olarak görünüyor hastalıklardaHayır yok Ama düşük riskim vardı ondan mi ki
Canım hatirladigim kadarıyla seninde dişinle ilgili bi ağrın vardı o da bas ağrısı yapabilir benimde dişimde sorunum banada acayip baş ağrısı yapıyor. Dişçiye gittim dayanamazsan gel o zaman yapalım dedi şuanlik bekliyorum bugün de kadın doğum doktorum istersen yapsın sonra son 3 aya kalmasın dediKızlar ben de dün gittim kontrole. 17. Haftaya geldim zorla kan tahlili istedim. Şimdiye kadar yapılmadı. Bazı sonuçlar hemen çıktı ve iyi olduğunu söyledi. Bu ayda takviye başlamanız gerekmiyor muydu dedim. Reçete yazmadı ama elime ilaç firmasının reklam reçetesini tutuşturdu şunu al o zaman diye. Regenesis Max diye bir omega takviyesi. Sanki çok istiyorsan git bunu kullan gibi oldu.
Kızlar ben de dün gittim kontrole. 17. Haftaya geldim zorla kan tahlili istedim. Şimdiye kadar yapılmadı. Bazı sonuçlar hemen çıktı ve iyi olduğunu söyledi. Bu ayda takviye başlamanız gerekmiyor muydu dedim. Reçete yazmadı ama elime ilaç firmasının reklam reçetesini tutuşturdu şunu al o zaman diye. Regenesis Max diye bir omega takviyesi. Sanki çok istiyorsan git bunu kullan gibi oldu.
Bu 3. Doktor canım. İlk özele gittim. Sonraki 2 doktor devlet hastanesi.Bu süreçte bizi rahatlatan doktor olmali bence değiştir cnm doktorunu
Burda sizler tansiyon düşüklüğünü yazmıştınız aklımda onunla gittim ama doktor ne tansiyon ölçtü ne de sordu. Normalde hayatım boyunca düşük tansiyonlu biriyim aslında ama bu kadar Sık ağrı Yaşamıyordum. Tansiyon aleti edinip ölçsem canım sonrasında nasıl çare bulabilirim kendime peki Çok düşüyorsa ?Bu devlet doktorları beni cidden öldürecekhiç uğraşmak istemiyorlar artık... tansiyonun nasıl sürekli ölçebiliyor musun? iki tane çocuk var tansiyonun düşüyor olmasın?
Allah korusun canım. Biz hamilelerin şikayetlerini abartı naz olarak görüyorlar ama bizlerde kendimizi biliyoruz. Benim 3. Gebeliğim ben diğerlerinde ne sık baş ağrısı ne de karnımda ağrı yaşadım. Bunda kambur geziyorum karnım bana bir yük gibi sanki huzursuzum. Karnımın çevresinde gaz sıkışması gibi ağrı oluyor ama gaz sıkıntım da yok diyorum onu hiç duymazdan geldi. Allah yardımcımız olsun. İyi doktorlar bizi bulsun. Şayet ben bulamıyorum. Özele o ücreti vermek içimden gelmediği için böyle çekeceğim sanırım.Bana da kan tahlili bakılmadan direk regenezis max ve demir ilacı yazdı doktor. Ağır Laktoz intoleransım var, bu yazdığınız demir ilacını kullanamam dedim (gyno ferroda laktoz var). Olsun deneyelim dedi. Sanki denenebilecek bir şeymiş gibi. Süt ürünü tüketemiyorum diyorum kalsiyum, magnezyum önerir misiniz dedim. Hayır onu 5.aydan sonra başlıyoruz dedi. Ne kadar ezbere yapıyorlar ya.
Ben de prof gastroenterologa gittim. Sana şimdiye kadar nasıl hiç tahlil yapılmadı dedi doktor direkt. Acilen kilo almanı istiyorum dedi ama hala kilo veriyorum. Tüm tahlillerimi yaptı. Her yemekten sonra gaviscon içiyorum artık, yürüyorum. Midem hiçbir şeyi sindirmiyor artık. 2 ay boyunca teşhis edemediler, mağdur oldum bebeğimle. Çok ağrılar, karın krampları yaşadım sürekli parol taktılar. Onu da zorla taktılar, olur öyle ağrılar rahmin genişliyordur dediler. Olursa benim bebeğime olur. Allah korudu da düşük yapmadım. Kahverengi akıntılarım oldu o acıları çekerken. Şimdi aklım yettiğince kendim araştırıyorum, demir ilacımı değiştim ama kalsiyum için kadın doğum doktorumun durumu idrak etmesini bekliyorumBu kontrolde de başlamazsa kendim alıp başlayacağım. Yoksa çocuğumun Allah göstermesin prematüre olma riski var.
Dişim yaklaşık bir aydır ağrımıyor yine de ağrımasa da iltihaplanmış olup baş ağrısı yapabilir mi bilmiyorum canım. Ama baş ağrısı mahvetti beni. Uykuya zor dalıyorum uçarsa uyandığımda devam ediyor oluyor baş ağrım. Magnezyum deneyeceğim bakalım.Canım hatirladigim kadarıyla seninde dişinle ilgili bi ağrın vardı o da bas ağrısı yapabilir benimde dişimde sorunum banada acayip baş ağrısı yapıyor. Dişçiye gittim dayanamazsan gel o zaman yapalım dedi şuanlik bekliyorum bugün de kadın doğum doktorum istersen yapsın sonra son 3 aya kalmasın dedi
İnşallah güzel sonuçların çıkar canım yaa temaslı olduğun kişi işten mi yoksa ev halkından mı?Temazlı olduğum icin covid testi yapıldı kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Benimde agrım dişimle oynamazsam olmuyo canım ama baş agrım oluyo ve ben dişten olduğunu biliyorum. Baktın magnezyumla da geçmezse bi dişçiye git göster bende onumuzdeki gunlerde yaptırcam doktorum onay verdi.Dişim yaklaşık bir aydır ağrımıyor yine de ağrımasa da iltihaplanmış olup baş ağrısı yapabilir mi bilmiyorum canım. Ama baş ağrısı mahvetti beni. Uykuya zor dalıyorum uçarsa uyandığımda devam ediyor oluyor baş ağrım. Magnezyum deneyeceğim bakalım.
Neler yaşamışsin cnm kiyamam. Annelik zor gercekten.. Doktorun içine sinmesi cok onemli işinde iyi olması cok onemli..Bana da kan tahlili bakılmadan direk regenezis max ve demir ilacı yazdı doktor. Ağır Laktoz intoleransım var, bu yazdığınız demir ilacını kullanamam dedim (gyno ferroda laktoz var). Olsun deneyelim dedi. Sanki denenebilecek bir şeymiş gibi. Süt ürünü tüketemiyorum diyorum kalsiyum, magnezyum önerir misiniz dedim. Hayır onu 5.aydan sonra başlıyoruz dedi. Ne kadar ezbere yapıyorlar ya.
Ben de prof gastroenterologa gittim. Sana şimdiye kadar nasıl hiç tahlil yapılmadı dedi doktor direkt. Acilen kilo almanı istiyorum dedi ama hala kilo veriyorum. Tüm tahlillerimi yaptı. Her yemekten sonra gaviscon içiyorum artık, yürüyorum. Midem hiçbir şeyi sindirmiyor artık. 2 ay boyunca teşhis edemediler, mağdur oldum bebeğimle. Çok ağrılar, karın krampları yaşadım sürekli parol taktılar. Onu da zorla taktılar, olur öyle ağrılar rahmin genişliyordur dediler. Olursa benim bebeğime olur. Allah korudu da düşük yapmadım. Kahverengi akıntılarım oldu o acıları çekerken. Şimdi aklım yettiğince kendim araştırıyorum, demir ilacımı değiştim ama kalsiyum için kadın doğum doktorumun durumu idrak etmesini bekliyorum♀ Bu kontrolde de başlamazsa kendim alıp başlayacağım. Yoksa çocuğumun Allah göstermesin prematüre olma riski var.
E nabizdan kullandığın ilaclar kısmında recete mi vardı tam emin değilim iğnenin tanısini yazar mısın cnm bana benimkinden farklı mi acabaAy bilemedim ki benim de düşük riskim vardı, hatta yüksek riskli gebelik olarak görünüyor hastalıklarda♀ ziyaretler kısmında bile yüksek riskli gebeliğin takibi olarak çıkıyor her gidişim
Bol su içmek ya da Sarımsak, dengeler mesela. düşükse yükseltir, yüksekse düşürür. Bir tane hap gibi yutmayı tavsiye ederler... Limon düşürüyor, tuzlu ayran yükseltiyor. Onları deneyebilirsin. Zararı yok hem hiçbirinin hamişe. Benim de çok düşük 7ye 3.5 bile gördüm, halim kalmıyor. Dra dediğimde yapacak bir şey yok yediğine içtiğine dikkat edip dinleneceksin, bol su içeceksin demişti. Uykusuz kalıyorsan o da baş ağrısı yapar, kansızlık yapar. En ağır sebep de stres... Onada sakin kalıcaz nasıl olacaksaBurda sizler tansiyon düşüklüğünü yazmıştınız aklımda onunla gittim ama doktor ne tansiyon ölçtü ne de sordu. Normalde hayatım boyunca düşük tansiyonlu biriyim aslında ama bu kadar Sık ağrı Yaşamıyordum. Tansiyon aleti edinip ölçsem canım sonrasında nasıl çare bulabilirim kendime peki Çok düşüyorsa ?
İlaç kullanım raporu var orda da (kronik) yazıyor aslında, reçeteler bölümünde tanı yazmıyorE nabizdan kullandığın ilaclar kısmında recete mi vardı tam emin değilim iğnenin tanısini yazar mısın cnm bana benimkinden farklı mi acaba
Covid 19 risk grubunda yazmiyo bişey oyle mi sasirtici. Bence doktoruna sor bi cnm hastalık tanısı olarak ne konmuş o onemliİlaç kullanım raporu var orda da (kronik) yazıyor aslında, reçeteler bölümünde tanı yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?