2021 Şubat Anneleri

Bu süreçte bizi rahatlatan doktor olmali bence değiştir cnm doktorunu

Bu devlet doktorları beni cidden öldürecek hiç uğraşmak istemiyorlar artık... tansiyonun nasıl sürekli ölçebiliyor musun? iki tane çocuk var tansiyonun düşüyor olmasın?

Benimde 1 haftadır aşırı çarpıntm var gün içinde geçmiyo bugün kadın doğuma gidicem bende merak ediyorum normal mi değil mi diye

Bana da kan tahlili bakılmadan direk regenezis max ve demir ilacı yazdı doktor. Ağır Laktoz intoleransım var, bu yazdığınız demir ilacını kullanamam dedim (gyno ferroda laktoz var). Olsun deneyelim dedi. Sanki denenebilecek bir şeymiş gibi. Süt ürünü tüketemiyorum diyorum kalsiyum, magnezyum önerir misiniz dedim. Hayır onu 5.aydan sonra başlıyoruz dedi. Ne kadar ezbere yapıyorlar ya.
Ben de prof gastroenterologa gittim. Sana şimdiye kadar nasıl hiç tahlil yapılmadı dedi doktor direkt. Acilen kilo almanı istiyorum dedi ama hala kilo veriyorum. Tüm tahlillerimi yaptı. Her yemekten sonra gaviscon içiyorum artık, yürüyorum. Midem hiçbir şeyi sindirmiyor artık. 2 ay boyunca teşhis edemediler, mağdur oldum bebeğimle. Çok ağrılar, karın krampları yaşadım sürekli parol taktılar. Onu da zorla taktılar, olur öyle ağrılar rahmin genişliyordur dediler. Olursa benim bebeğime olur. Allah korudu da düşük yapmadım. Kahverengi akıntılarım oldu o acıları çekerken. Şimdi aklım yettiğince kendim araştırıyorum, demir ilacımı değiştim ama kalsiyum için kadın doğum doktorumun durumu idrak etmesini bekliyorum ‍♀ Bu kontrolde de başlamazsa kendim alıp başlayacağım. Yoksa çocuğumun Allah göstermesin prematüre olma riski var.

Canım hatirladigim kadarıyla seninde dişinle ilgili bi ağrın vardı o da bas ağrısı yapabilir benimde dişimde sorunum banada acayip baş ağrısı yapıyor. Dişçiye gittim dayanamazsan gel o zaman yapalım dedi şuanlik bekliyorum bugün de kadın doğum doktorum istersen yapsın sonra son 3 aya kalmasın dedi

Doktor ilgisiz davranmış baya sinirlendim şuan

Benimde baş ağrım çok oluyor sadece bir kere parol kullandım gerçekten dayanılmaz olıyor normalde ağrımaz başım gidince bende sorucam inşallah banda böyle trpki vermez

Bu devlet doktorları beni cidden öldürecek hiç uğraşmak istemiyorlar artık... tansiyonun nasıl sürekli ölçebiliyor musun? iki tane çocuk var tansiyonun düşüyor olmasın?
Burda sizler tansiyon düşüklüğünü yazmıştınız aklımda onunla gittim ama doktor ne tansiyon ölçtü ne de sordu. Normalde hayatım boyunca düşük tansiyonlu biriyim aslında ama bu kadar Sık ağrı Yaşamıyordum. Tansiyon aleti edinip ölçsem canım sonrasında nasıl çare bulabilirim kendime peki Çok düşüyorsa ?

Allah korusun canım. Biz hamilelerin şikayetlerini abartı naz olarak görüyorlar ama bizlerde kendimizi biliyoruz. Benim 3. Gebeliğim ben diğerlerinde ne sık baş ağrısı ne de karnımda ağrı yaşadım. Bunda kambur geziyorum karnım bana bir yük gibi sanki huzursuzum. Karnımın çevresinde gaz sıkışması gibi ağrı oluyor ama gaz sıkıntım da yok diyorum onu hiç duymazdan geldi. Allah yardımcımız olsun. İyi doktorlar bizi bulsun. Şayet ben bulamıyorum. Özele o ücreti vermek içimden gelmediği için böyle çekeceğim sanırım.

Dişim yaklaşık bir aydır ağrımıyor yine de ağrımasa da iltihaplanmış olup baş ağrısı yapabilir mi bilmiyorum canım. Ama baş ağrısı mahvetti beni. Uykuya zor dalıyorum uçarsa uyandığımda devam ediyor oluyor baş ağrım. Magnezyum deneyeceğim bakalım.

Benimde agrım dişimle oynamazsam olmuyo canım ama baş agrım oluyo ve ben dişten olduğunu biliyorum. Baktın magnezyumla da geçmezse bi dişçiye git göster bende onumuzdeki gunlerde yaptırcam doktorum onay verdi.

Neler yaşamışsin cnm kiyamam. Annelik zor gercekten.. Doktorun içine sinmesi cok onemli işinde iyi olması cok onemli..

Ay bilemedim ki benim de düşük riskim vardı, hatta yüksek riskli gebelik olarak görünüyor hastalıklarda ‍♀ ziyaretler kısmında bile yüksek riskli gebeliğin takibi olarak çıkıyor her gidişim
E nabizdan kullandığın ilaclar kısmında recete mi vardı tam emin değilim iğnenin tanısini yazar mısın cnm bana benimkinden farklı mi acaba

Bol su içmek ya da Sarımsak, dengeler mesela. düşükse yükseltir, yüksekse düşürür. Bir tane hap gibi yutmayı tavsiye ederler... Limon düşürüyor, tuzlu ayran yükseltiyor. Onları deneyebilirsin. Zararı yok hem hiçbirinin hamişe. Benim de çok düşük 7ye 3.5 bile gördüm, halim kalmıyor. Dra dediğimde yapacak bir şey yok yediğine içtiğine dikkat edip dinleneceksin, bol su içeceksin demişti. Uykusuz kalıyorsan o da baş ağrısı yapar, kansızlık yapar. En ağır sebep de stres... Onada sakin kalıcaz nasıl olacaksa

Kızlar ya siz bebek odası kurucakmisiniz ben bı tane anne yanı beşik alicam ama benim ikiz tek besikde dört aya kadar yatabiliyolarmis. Yatak odasına iki besikde sığmaz. Çocuk odasına Montessori yatak alayım diye düşündüm büyüyünce bı daha almam iki tane alicagim için odaya halı perde de gerek ama tayinciyiz dört yıl sonra tayınımız cikacak napcam bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapacaksiniz

E nabizdan kullandığın ilaclar kısmında recete mi vardı tam emin değilim iğnenin tanısini yazar mısın cnm bana benimkinden farklı mi acaba
İlaç kullanım raporu var orda da (kronik) yazıyor aslında, reçeteler bölümünde tanı yazmıyor

Eklentiler

• 305DA681-447F-419B-9586-04442A916468.webp
    18 KB · Görüntüleme: 30
  • 64D2A23A-227D-4328-BC68-012EB7142541.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 38
İlaç kullanım raporu var orda da (kronik) yazıyor aslında, reçeteler bölümünde tanı yazmıyor
Covid 19 risk grubunda yazmiyo bişey oyle mi sasirtici. Bence doktoruna sor bi cnm hastalık tanısı olarak ne konmuş o onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…