Şimdi baktım da bende bu tanı yok daha farklı bişey yazıyo ve 6000lik kullanıyorum ben iğneyi belki o farkederİlaç kullanım raporu var orda da (kronik) yazıyor aslında, reçeteler bölümünde tanı yazmıyor
Bi sormak lazım bakalımŞimdi baktım da bende bu tanı yok daha farklı bişey yazıyo ve 6000lik kullanıyorum ben iğneyi belki o farkeder
Ben özele gidiyorum. Bu gitmiş halim düşünün. Dediğiniz gibi önemli olan doktorun iyi olması. Kendinizi üzmeyin özele gidemiyorum vs diyeAllah korusun canım. Biz hamilelerin şikayetlerini abartı naz olarak görüyorlar ama bizlerde kendimizi biliyoruz. Benim 3. Gebeliğim ben diğerlerinde ne sık baş ağrısı ne de karnımda ağrı yaşadım. Bunda kambur geziyorum karnım bana bir yük gibi sanki huzursuzum. Karnımın çevresinde gaz sıkışması gibi ağrı oluyor ama gaz sıkıntım da yok diyorum onu hiç duymazdan geldi. Allah yardımcımız olsun. İyi doktorlar bizi bulsun. Şayet ben bulamıyorum. Özele o ücreti vermek içimden gelmediği için böyle çekeceğim sanırım.
Amin inşallah Canım allah uzak etsin hepimizindeAllah ım kuzunu ve seni esirgesin canım.inşallah negatif çıkar
sıkıntısız atlatırsın
Amin inşllah allah razı olsuncanım çok geçmiş olsn Rabbim şifa versin sana şafi adıyla
Değerleriniz nasıl çıktı, maalesef doktor oluyorlar ama insanlıkten nasip almayan çokKızlar ben de dün gittim kontrole. 17. Haftaya geldim zorla kan tahlili istedim. Şimdiye kadar yapılmadı. Bazı sonuçlar hemen çıktı ve iyi olduğunu söyledi. Bu ayda takviye başlamanız gerekmiyor muydu dedim. Reçete yazmadı ama elime ilaç firmasının reklam reçetesini tutuşturdu şunu al o zaman diye. Regenesis Max diye bir omega takviyesi. Sanki çok istiyorsan git bunu kullan gibi oldu.
gün aşırı baş ağrımdan bahsettim nörolojiye danışmamı söyledi. Nöroloji ise göz doktoruna gönderdi. Gebelikte göz arkası damarda sıkıntı oluşabilirmiş o da baş ağrısı yaparmış ama bir şey çıkmadı. Sen parol içmeye devam et dedi.gebelikte gün aşırı parol içmek o kadar da içime sinmiyor her gün nasıl ağrı kesici alırım dedim. Yapacak bir şey yok dedi nöroloji doktoru. Magnezyum eksikliği baş ağrısı yapabilir bi danış kadın doğum doktoruna dedi. Gittim kadın doğumcuya anlattım.Al o zaman magnezyum reçetesi deyip bu defa onu tutuşturdu elime. Sırf dile getirdim diye böyle kolayca takviyelerin sorgusuz sualsiz verilmesi bana doğru gelmedi ama bakalım. Yine muallakta kaldı her şikayetim.
İnşallah teşekkür edrim ya, işten maalesef eşimle aynı yerde çalışıyoruz o kısımda sıkıntı full maskeli duruyorum ama tek benim takmam ne kadar korurİnşallah güzel sonuçların çıkar canım yaa temaslı olduğun kişi işten mi yoksa ev halkından mı?
Canım kabul edilir inşallah ama bu tanı covid idari izin kronik rahatsızlıklar ğrubunda var mıBi sormak lazım bakalımsonuçta kronik bir rahatsızlıksa kriter kocaman kronik yazıyor
Ben ilkinre heves edip yaptım şu an de ikea kura yatak var asla yatmıyor yatak odam çok küçük bi beşik bile zor sığacak bence oda çok mantıklı gelmiyorKızlar ya siz bebek odası kurucakmisiniz ben bı tane anne yanı beşik alicam ama benim ikiz tek besikde dört aya kadar yatabiliyolarmis. Yatak odasına iki besikde sığmaz. Çocuk odasına Montessori yatak alayım diye düşündüm büyüyünce bı daha almam iki tane alicagim için odaya halı perde de gerek ama tayinciyiz dört yıl sonra tayınımız cikacak napcam bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapacaksiniz
Hep kamuydu canim 1 haziranda iş yaptık o hafta çıktıkızlar size bişi sorucam bu 24 haftadan sonra idari izin olayı pandemi dönemnde mart nisan mayısta özeli kapsıyomuydu yoksa hem kamu muydu bilen varmı
Hep kamuydu canim 1 haziranda iş yaptık o hafta çıktı
Özel sektör işverenin inisiyatifinde maalesef.. çalışanına kamudan fazla değer verip bu süreci atlatmaya çabalayan da var ama işim geri kalmasıncı çalışanını düşünmeyen de..anlaadım canım çok teşekkürler özel sektöre hiç böyle hak verilmedi demekki
Kalpleri kötülük bağlamış insandan korusun Allah, ben açıkçası ne tatilini ne iznini düşündüm hamile kalırken. Geçen sene yaşadığım dış gebeliğin üzerine bir de pandemi çıkınca cesaretimi kaybetmişken aldım güzel haberi.. o yüzden kimsenin ay dur idari izin var hamile kalayım da yatayım diye çocuk çocuk düşündüğüne inanmıyorum. Ki bu kadar süreceği bizim hamile kaldığımız dönemde öngörülmüyordu bile..bi konu açılmış sabahtan beri onu okuyorum da
Kamu/Özel Sektor Hamile Çalışanlar
Biliyorsunuz kamuya tekrar esnek calisma geldi, özel sektör de durum nasil işler bilmiyorum ama bir düzenleme ona da yapilir sanirim Ben özellikle Hamile olanları düşünüyorum biz ilac kullanamıyoruz, Allah korusun sadece vitamin takviyesi yapılıyormus .Ilk salgin başladığında tüm hamileler...www.kadinlarkulubu.com
hamileler resmen yerden yere vurulmuş durumda . izin istedik diye bedavacı da olduk tembel de olduk bilmiyorum haklılar mı ama şu var evet düşünerek hamile kaldık belki aama burda benm sadece kızdığım tek şey kamu özel ayrımı yapılmasıdır
Kalpleri kötülük bağlamış insandan korusun Allah, ben açıkçası ne tatilini ne iznini düşündüm hamile kalırken. Geçen sene yaşadığım dış gebeliğin üzerine bir de pandemi çıkınca cesaretimi kaybetmişken aldım güzel haberi.. o yüzden kimsenin ay dur idari izin var hamile kalayım da yatayım diye çocuk çocuk düşündüğüne inanmıyorum. Ki bu kadar süreceği bizim hamile kaldığımız dönemde öngörülmüyordu bile..
Kamu özel ayrımı keşke olmasa böyle koşullarda en azından, bir tek o konuya katılabilirimyoksa hiçbirimizin bedavacı tatilci yan gel yatçı olduğu görüşüne katılmıyorum, öyle düşüneni de kınıyorum.
Yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim de çok ayıp gerçekten.. ne zaman insanlar empatiden bu kadar yoksun bu kadar kalpleri ruhları kapkara hale geldiler acaba.. ne yaşadılar da hiç tanımadıkları insanlara doğmamış çocuklara karşı gözlerini böyle kin bürüdü..aynen öyle canm hele bi de bu kadar hastalık riski varken kmse yan gelip yatayım maaş alayım keyif yapayım millet ne yaparsa yapsın mesai yapsn die başkalarna zarar vermek isteyeceğini sanmıyorm
bi konu açılmış sabahtan beri onu okuyorum da
Kamu/Özel Sektor Hamile Çalışanlar
Biliyorsunuz kamuya tekrar esnek calisma geldi, özel sektör de durum nasil işler bilmiyorum ama bir düzenleme ona da yapilir sanirim Ben özellikle Hamile olanları düşünüyorum biz ilac kullanamıyoruz, Allah korusun sadece vitamin takviyesi yapılıyormus .Ilk salgin başladığında tüm hamileler...www.kadinlarkulubu.com
hamileler resmen yerden yere vurulmuş durumda . izin istedik diye bedavacı da olduk tembel de olduk bilmiyorum haklılar mı ama şu var evet düşünerek hamile kaldık belki aama burda benm sadece kızdığım tek şey kamu özel ayrımı yapılmasıdır
oho memurlarnette aylardır millet neler neler yazıyor. şu an verilen bir hak da yok halbuse, kurumların insiyatifine bırakılmış kamuda da durum... demin bir arkadaşım geldi, millet çatır çatır rapor kullanıyor sen neden almıyorsun bu halinle neden geliyorsun, kızını niye kreşe yolluyorsun dedi. kaş yapayım derken milletin ahıyla ya gözüm çıkarsa dedim. hastaneye rapor için gidip covid olmak var. boşver ne hak verilirse o dedim...
arkadaşımın kardeşi özelde, 24. ayda evden çalışıtırıyorlarmuş, ofise gitmiyorlar... umarım bu şekilde tüm özel sekör de kendine bir düzen oluşturabilir.
Peki siz nerde yatırmayı dusunuyosunuzBen ilkinre heves edip yaptım şu an de ikea kura yatak var asla yatmıyor yatak odam çok küçük bi beşik bile zor sığacak bence oda çok mantıklı gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?