2021 Şubat Anneleri

Ben normalde geniş tunikler giydiğim için dışarıdan asla belli olmuyor. Göbeğim de pek çıkmadı aslında. Kilo da alamadım
Bu haftasonu kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.

Kızlar bana doktor 12 haftalık iken erkeğe benziyor demişti hatta iki doktor aynı şeyi söyledi. Şuan 16 haftalık olduk doktor bugün kız büyük ihtimal dedi ama gene kesin öğrenemedim. Benim gibi olan var mı ? Benim için hiç önemli değil sağlıklı olsun başka dileğim yok ama insan merak ediyor sadece . Bebek sürekli hareket ettiği için göremedi de tam biz beklemeye devam

Ayni bizim gibi, 12.haftada erkek dedi drumuz, mavi ipler aldim efe yelekleri ordum, bu gun nift testi sonucumuza gore kiz cikti pembe ipleri cikarttim ortaya, saglikli olsunlarda hic onemli degil

Yaa gerçekten miii 30 kg ? İzlemeyin izlemeyin . Sağlıklı atıştırmalıklar yiyin. Kuru meyve çerez fln

Kızlar ben de henüz kilo almadım ve göbeğim eskiye göre çok çok azcık çıktı. Şuan normal görünüyorum dışardan. 3.ayı tamamladık folik asidi bırakırdı doktor ama demir falan başlamadık daha doğrusu kan tahlili bile istemedi. Herhangi bir şikayetim olmadığı için olabilir mi? İlk gebeliğim bilemiyorum bir yerde hata mı var

İnşallah teşekkür edrim ya, işten maalesef eşimle aynı yerde çalışıyoruz o kısımda sıkıntı full maskeli duruyorum ama tek benim takmam ne kadar korur
Off ya işte geçen benim eşimde kız kardeşini sözledi. Allah kimsede resim çekiliyoruz diye maske yok bir yerden sonra herkes iç içe... Bir tek benim annem babam ve ben takıyoruz. Babam da sen benden daha risklisin tak diyor 2 çay içerken. ben eşime bakıyorum tip tip o bana ne oldu diyor ama anlamıyor. Annemler gittikten sonra dedim sen neden hem beni hem çocuğunu düşünmüyorsun. Tamam davet sahibisin herkesle ilgilenmen gerekiyor da böyle bir yerde yapılacaktıysa beni getirmeseydin. Evde odaları ayırdım yanıma yaklaştırmıyorum mesafeyi koruyamayacaksan da maske tak dedim.
Şimdi ağlıyor bir gece ben yatakta yatıp sonra çarşafları falan değiştireyim kanepeler rahatsız diye

Ben özel sağlık kurumunda çalışıyorum ama deli gibi dikkat ediyorum. Tüm arkadaşlarım homeoffice den çalışmaya geçince ağlıyor o maskeyle nasıl duruyorsunuz tüm gün diye de biz sokağa çıkma yasaklarında dahi o maskeyle gittik geldik. Allaha şükür bizim kurumumuzda hiç kimse de hasta olmadı koronalı hastalar gelip gitse de... Önemli olan herkesin beraber dikkat etmesi bu çok belli

Nasıl yani devlet hastanesinde doktora girmeden önce gebe takibe girmiyormusun kilo tansiyon ölçümü için
Şehir hastanesine gidiyorum. Benden önceki gebeyi doktor yanındaki hemşire ölçtü beni ölçmedi.Gebe takip odası vs yok. Kafalarına göre takılıyorlar. Bana sorularımın cevabını doktorum içerde başka hastayı muayene ederken asistanı verdi. Doktorlarda muhatap olamadım yani. Ezbere herkese reklam reçetesini verip yolluyor olmalı.

Normalde bu ayda rutin tüm gebelere başlıyorlar diye biliyorum. Bazı doktorlar kan değerlerine göre yazmamayı tercih ediyor. Ama sistem mi değişti yeni uygulamalar mı var bende anlamadım bana da başlanmadı. İki gebeliğimde de aynı ilaçları Bu ayda veriyordu hemen doktor.

Ben kontrolw giderken kan tahlili yaptırıp gittim ona göre başladı doktor sizde öyle yapın isterseniz ihtiyaca göre verir

Ben kontrolw giderken kan tahlili yaptırıp gittim ona göre başladı doktor sizde öyle yapın isterseniz ihtiyaca göre verir
Bende yaptırdın acaba idrar tahlili de yaptırmak lazım mi enfeksiyon falan var mı diye

Bu eşine yetmiştir bende bi ara çift maskeyeim ama olmuyor

Sağlık Ocağı idrarda istemişti benden ama kapları yokmuş Şikayetim yoktu diye yaptırmadım
Bana bakmıyoruz dediler sağlık ocağı ama ne sacma bakmaları Lazim. Kan verdim olmazsa ozelde idrar da veririm.

Ayni bizim gibi, 12.haftada erkek dedi drumuz, mavi ipler aldim efe yelekleri ordum, bu gun nift testi sonucumuza gore kiz cikti pembe ipleri cikarttim ortaya, saglikli olsunlarda hic onemli degil
Ben de daha hiçbir şey almadım bekliyorum bakalım , sağlıkla gelsinler

Bana bakmıyoruz dediler sağlık ocağı ama ne sacma bakmaları Lazim. Kan verdim olmazsa ozelde idrar da veririm.
Benim sağlık ocağı kabı verip evde yap gel dedi. Bi talep et istersen, içeri almamak için öyle demiş olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…