ben polikistik over sendromluyum, yaşım 35, her yaş ilerlemesi benim zararımaydı, bu yüzden benim hamilelik düşündüğüm aylara salgın denk geldi, nasıl olsa zor olacak denemeye başlayalım dedik, çünkü ilk evladımızda zorlandık. yıllar sonra klomene başlayacakken oldu... bekara karı boşamak kolay atasözünü boşuna dememiş eskiler... milletin durumunu düşünsene ücretsize çıkarılmış ama tüp bebek yapma ayı gelmiş... azıcık empati ama nerde... bir de sanıyorlar ki biz gidiyoruz bizim yerimize ektra çalışıyor kalanlar... az önce 5. ayın mahkeme evrağına cvp yazdım, tenkit yemem inşallah diye kara kara düşünüyorumwalla doğrudur diyorum ya bazı insanlar hamile olmadan bile bu durumu kullanıyo ama illa herşeyn faturası hamilelere de kesilmemeli. 24. hafta gerçekten yine kötünün iyisi dilerim bizleri de düşünen bir sistem olur umuyorum
Cumartesi de çalıştığım için hafta sonu çalışan başka doktora geçiş yapamadım maalesef. Normalde çok fazla su içen biriyim.böbrek değldr dye düşündüm ama değilse ne bilemedimBu süreçte doktor çok önemli işte ilgisiz doktorla çalışmayın derim. Böbrek ağrılarınızda su tüketiminizle alakalı olabilir mi?
Emeğinize saygı duymamak elde değil. Kolaylıklar diliyorumBen de özelde öğretmenim ama işe gidiyorum haftada 4 gün. Kurstayım ve meb kurslar açılabilir kararı aldı. Kursta sanki virüs bulaşmayacak çok saçma ama mecbur ekmek parası. Eşim zaten pandemide kçö aldı borçlar arttı kesin çalışmam lazım. Ve özelde öyle 24.hafta olayı falan da yok gittiği yere kadar Allah ne verdiyse devam açıkçası. Bir de taşındık iş değişikliği yapmadım şuan uzaktan gidiyorum yol çekiyorum bi saat sürüyo işe gitmem istanbul şartları sürekli trafik. Hepimizin şartları kendince zor. Umarım sağ salim bu dönemi atlatırız. Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Ben bildiğin hamile gorunumundeyimKızlar slm pazartesiden beri okula gidiyorum semire 14 haftalık hamileyim 15 e gircem hatta. Kimseye söylemedim daha. Ama çoğu çok kilo almışsın basenler genişlemiş yoksa??? Diyor orda konu değiştiriyorumkarnım baya çıktı artık ne giysem belli oluyor. Sizde de öyle mi?
Valla canım seninle çok benziyoruz sasırım vallaben polikistik over sendromluyum, yaşım 35, her yaş ilerlemesi benim zararımaydı, bu yüzden benim hamilelik düşündüğüm aylara salgın denk geldi, nasıl olsa zor olacak denemeye başlayalım dedik, çünkü ilk evladımızda zorlandık. yıllar sonra klomene başlayacakken oldu... bekara karı boşamak kolay atasözünü boşuna dememiş eskiler... milletin durumunu düşünsene ücretsize çıkarılmış ama tüp bebek yapma ayı gelmiş... azıcık empati ama nerde... bir de sanıyorlar ki biz gidiyoruz bizim yerimize ektra çalışıyor kalanlar... az önce 5. ayın mahkeme evrağına cvp yazdım, tenkit yemem inşallah diye kara kara düşünüyorum
Benim ilk ama çıktı ya. 58 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 62Ben bildiğin hamile gorunumundeyim☺ 3 kilo aldım karnım birden çıktı ikincide öyle oluyor diyorlar
Bend de dün diofolu bırakıp regenesis maxı aldırdım eşime. Çok büyük olduğu için böldüm içinde çikolata gibi sıvı aktı baya hoşuma gitti.Kızlar ben de dün gittim kontrole. 17. Haftaya geldim zorla kan tahlili istedim. Şimdiye kadar yapılmadı. Bazı sonuçlar hemen çıktı ve iyi olduğunu söyledi. Bu ayda takviye başlamanız gerekmiyor muydu dedim. Reçete yazmadı ama elime ilaç firmasının reklam reçetesini tutuşturdu şunu al o zaman diye. Regenesis Max diye bir omega takviyesi. Sanki çok istiyorsan git bunu kullan gibi oldu.
gün aşırı baş ağrımdan bahsettim nörolojiye danışmamı söyledi. Nöroloji ise göz doktoruna gönderdi. Gebelikte göz arkası damarda sıkıntı oluşabilirmiş o da baş ağrısı yaparmış ama bir şey çıkmadı. Sen parol içmeye devam et dedi.gebelikte gün aşırı parol içmek o kadar da içime sinmiyor her gün nasıl ağrı kesici alırım dedim. Yapacak bir şey yok dedi nöroloji doktoru. Magnezyum eksikliği baş ağrısı yapabilir bi danış kadın doğum doktoruna dedi. Gittim kadın doğumcuya anlattım.Al o zaman magnezyum reçetesi deyip bu defa onu tutuşturdu elime. Sırf dile getirdim diye böyle kolayca takviyelerin sorgusuz sualsiz verilmesi bana doğru gelmedi ama bakalım. Yine muallakta kaldı her şikayetim.
Benimde göbek önden gidiyo :) eski kıyafetlerimin 3-5 üst dışında hiç biri olmuyoKızlar slm pazartesiden beri okula gidiyorum semire 14 haftalık hamileyim 15 e gircem hatta. Kimseye söylemedim daha. Ama çoğu çok kilo almışsın basenler genişlemiş yoksa??? Diyor orda konu değiştiriyorumkarnım baya çıktı artık ne giysem belli oluyor. Sizde de öyle mi?
Ben kendimi şimdiden duba gibi hissediyorum.Benim ilk ama çıktı ya. 58 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 62
Evet benziyormuşuzValla canım seninle çok benziyoruz sasırım vallaBende polikistik overliyim oğlum femara ve yumurta catlatma tedavisiyle oldu 2.icin de nasıl olsa zor oluyo hemde emziriyorum diye korunmadik o da sürpriz oldu
Ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım kolostrolüm bile tavan yapmıştıBen kendimi şimdiden duba gibi hissediyorum.Artık daha hızlı büyür herhlde karınlar ve bebişler ne diyorsunuz kızlar? Bu benim ilk hamileliğim ve hiç bu kdr kilolu olmamıştım da
3 yaşındakg oğlum bizden ayrılmıyor, iki numara için park yatak almayı, şigonyerim vi komidinimi çoçuk odasına koymayı düşünüyorum, çok güzel ranzalar çıkmış 2. Bebeğim bir yaşına gelince öyle bişi yaptırmayı düşünüyoruzPeki siz nerde yatırmayı dusunuyosunuz
Bende öyle 3.ayda öğrendim hamileligi o kadar imkansız gözüyle bakıyodumEvet benziyormuşuzBen de emziriyordum hiç ihtimal vermiyordum kalacağıma Allahın takdiri işte size geldi mi bize normal çalışma ya devam
Mahkeme evraklarımıza civap verin olmaz, sgk da mı çalışıyorsunuzben polikistik over sendromluyum, yaşım 35, her yaş ilerlemesi benim zararımaydı, bu yüzden benim hamilelik düşündüğüm aylara salgın denk geldi, nasıl olsa zor olacak denemeye başlayalım dedik, çünkü ilk evladımızda zorlandık. yıllar sonra klomene başlayacakken oldu... bekara karı boşamak kolay atasözünü boşuna dememiş eskiler... milletin durumunu düşünsene ücretsize çıkarılmış ama tüp bebek yapma ayı gelmiş... azıcık empati ama nerde... bir de sanıyorlar ki biz gidiyoruz bizim yerimize ektra çalışıyor kalanlar... az önce 5. ayın mahkeme evrağına cvp yazdım, tenkit yemem inşallah diye kara kara düşünüyorum
Ya nasip işte bir pcosda burda aşılama olucaktı nasıl olsa diye kafa rahat klomenle hamile kaldım, bu hamileliğimde ise adetime 5 gün kala kaza olmuştu geç yumurtlamışımValla canım seninle çok benziyoruz sasırım vallaBende polikistik overliyim oğlum femara ve yumurta catlatma tedavisiyle oldu 2.icin de nasıl olsa zor oluyo hemde emziriyorum diye korunmadik o da sürpriz oldu
Nasıl yani devlet hastanesinde doktora girmeden önce gebe takibe girmiyormusun kilo tansiyon ölçümü içinBurda sizler tansiyon düşüklüğünü yazmıştınız aklımda onunla gittim ama doktor ne tansiyon ölçtü ne de sordu. Normalde hayatım boyunca düşük tansiyonlu biriyim aslında ama bu kadar Sık ağrı Yaşamıyordum. Tansiyon aleti edinip ölçsem canım sonrasında nasıl çare bulabilirim kendime peki Çok düşüyorsa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?