2021 Şubat Anneleri

ben polikistik over sendromluyum, yaşım 35, her yaş ilerlemesi benim zararımaydı, bu yüzden benim hamilelik düşündüğüm aylara salgın denk geldi, nasıl olsa zor olacak denemeye başlayalım dedik, çünkü ilk evladımızda zorlandık. yıllar sonra klomene başlayacakken oldu... bekara karı boşamak kolay atasözünü boşuna dememiş eskiler... milletin durumunu düşünsene ücretsize çıkarılmış ama tüp bebek yapma ayı gelmiş... azıcık empati ama nerde... bir de sanıyorlar ki biz gidiyoruz bizim yerimize ektra çalışıyor kalanlar... az önce 5. ayın mahkeme evrağına cvp yazdım, tenkit yemem inşallah diye kara kara düşünüyorum

Bu süreçte doktor çok önemli işte ilgisiz doktorla çalışmayın derim. Böbrek ağrılarınızda su tüketiminizle alakalı olabilir mi?
Cumartesi de çalıştığım için hafta sonu çalışan başka doktora geçiş yapamadım maalesef. Normalde çok fazla su içen biriyim.böbrek değldr dye düşündüm ama değilse ne bilemedim

Emeğinize saygı duymamak elde değil. Kolaylıklar diliyorum

Kızlar slm pazartesiden beri okula gidiyorum semire 14 haftalık hamileyim 15 e gircem hatta. Kimseye söylemedim daha. Ama çoğu çok kilo almışsın basenler genişlemiş yoksa??? Diyor orda konu değiştiriyorum karnım baya çıktı artık ne giysem belli oluyor. Sizde de öyle mi?

Ben bildiğin hamile gorunumundeyim 3 kilo aldım karnım birden çıktı ikincide öyle oluyor diyorlar

Valla canım seninle çok benziyoruz sasırım valla Bende polikistik overliyim oğlum femara ve yumurta catlatma tedavisiyle oldu 2.icin de nasıl olsa zor oluyo hemde emziriyorum diye korunmadik o da sürpriz oldu

Bend de dün diofolu bırakıp regenesis maxı aldırdım eşime. Çok büyük olduğu için böldüm içinde çikolata gibi sıvı aktı baya hoşuma gitti. Ama tabi 1 sn sürdü nasıl iğrenç bir tattır. Sanki çiğ balık suyu içtim. Bulunmayan midem bulandı. 1 tanesi içilmiş kutum rafa. Ağzımı bile sürmem artık.

Benimde göbek önden gidiyo :) eski kıyafetlerimin 3-5 üst dışında hiç biri olmuyo

Valla canım seninle çok benziyoruz sasırım valla Bende polikistik overliyim oğlum femara ve yumurta catlatma tedavisiyle oldu 2.icin de nasıl olsa zor oluyo hemde emziriyorum diye korunmadik o da sürpriz oldu
Evet benziyormuşuz Ben de emziriyordum hiç ihtimal vermiyordum kalacağıma Allahın takdiri işte size geldi mi bize normal çalışma ya devam

Ben kendimi şimdiden duba gibi hissediyorum. Artık daha hızlı büyür herhlde karınlar ve bebişler ne diyorsunuz kızlar? Bu benim ilk hamileliğim ve hiç bu kdr kilolu olmamıştım da
Ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım kolostrolüm bile tavan yapmıştıbunda göbek fırladı, akşamları şu meşhur yemek programını izleyip sipariş vermeye başladım, bakalım n'olacak. Hiç iradeli değilim

Peki siz nerde yatırmayı dusunuyosunuz
3 yaşındakg oğlum bizden ayrılmıyor, iki numara için park yatak almayı, şigonyerim vi komidinimi çoçuk odasına koymayı düşünüyorum, çok güzel ranzalar çıkmış 2. Bebeğim bir yaşına gelince öyle bişi yaptırmayı düşünüyoruz

Mahkeme evraklarımıza civap verin olmaz, sgk da mı çalışıyorsunuz benimde ilk bebeğim aşılama yapılıcakken oldu 2 senede, ikinci bebeğime ise süpriz hamile olduğumu öğrendim çok şükür, bende pcos var,

Ya nasip işte bir pcosda burda aşılama olucaktı nasıl olsa diye kafa rahat klomenle hamile kaldım, bu hamileliğimde ise adetime 5 gün kala kaza olmuştu geç yumurtlamışım

Nasıl yani devlet hastanesinde doktora girmeden önce gebe takibe girmiyormusun kilo tansiyon ölçümü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…