2021 Şubat Anneleri

Benim sağlık ocağı kabı verip evde yap gel dedi. Bi talep et istersen, içeri almamak için öyle demiş olabilirler.
Söyledim dün cnm biz idrar tahlili almıyoruz dediler. Ama tekrar arayıp sorayım haklısın

3. Ayda kan ilacı ve vitamin başlanıyor canim sen kendinde alabilirsin yada sağlık ocağında yazdır bn gynoferon kullaniyorum kan ilacı olarak,vitamin de içinde tüm vitaminler var vinalac verdi bı de coledan d3 hemen hemen herkesin kullandığı ilaclar

Başhekime şikayet etsen saçmalamışlar doktordan yana şanslıyım maşallah diyeyim Allah bozmasın doktorumu devlet ama ilgili bir doktor başladık başlayalı aynen devam doğumumda da aksilik olmazsa ona inşallah Allah sizleride iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Cok haklısınız. Insan kendi olana kadar fark etmiyor ama ufacık çocuk ihtiyaçları bile ateş pahası olmuş.. şimdiden bez depolamayi bile düşünmüyor değiliz :) zaten internette pek çok liste de buldum ilk etapta neler gerekiyor diye, en azından onlar alinabilir. Cinsiyet hala kesin değil bizim ama beyaz, sari, gri gibi şeyler alınabilir diye düşünüyorum.

Sevgili hayek, biraz konu dışı olacak ama, çalıştığınız yerle hamileliğinizi paylaşınız mi? Ben hala aciklayamadim bugün konuşacağım mudurumle ama çok korkuyorum..

Canım sarımsak dusurur limon dengeler tansiyonu

Ben testi de çalıştığım kurumda yaptığım için zaten herkes öğrenmişti ve herkes mutlu da oldu. Ama benim durumum biraz daha farklı ben zaten yönetici pozisyonundayım.
Sen neden korkuyorsun? Sonuçta geciktirmek aslında bazı haklarını sana vermelerini de engelliyor olabilir. Ha kurumlar kadın işçi çalıştırırken hamile kalırsa yok evlenirse planlarım bozulur diyorsa o zaman baştan erkek işçi çalıştırsınlar(!) Sonuçta sen bunu söyledikten sonra onların da yeni duruma adapte olmaları belki görev devirleri için zaman gerektiğinden bence geciktirmeden söylemekte fayda var diye düşünüyorum.

Canım sarımsak dusurur limon dengeler tansiyonu
Ben de sen diyince kan basıncını dengelemek adına bir sarımsak yutulur diye okudum az önce bi kaynakta yanlış biliyor olabilirim de İşyeri hemşiremiz tavsiye etmişti vaktiyle...

Kesinlikle haklısınız en başında bebeğimin sonra da işverenlerimin hakkına giriyorum aslında ancak tam da dediğiniz gibi bir konuşma olmuştu ise başladığımda. Ben çalıştığım şirkette çalışan ikinci kadınım ve patron özellikle kadın çalışan almamış zamanında, bunu da mülakata gelenlere belirtmiş. Hal böyle olunca bu aşamada hele de bakıma muhtaç bir yavrum olacakken işimi kaybetmekten çok korkuyorum. Biraz beklenmedik bir anda hamile kaldım çünkü.. bugün mudurumle görüşeceğim hazır ofis sakinken, şimdiden avuçlarım terledi.

Bence işinizi kaybetmekten korkmayın kendinize güvenin. Sizden ve bebeğinizden önemli hiçbişey yok hayatta. Belli ki bir süre çalışmışsınız tacrübeniz var başka yere başlarsınız

Ben de sen diyince kan basıncını dengelemek adına bir sarımsak yutulur diye okudum az önce bi kaynakta yanlış biliyor olabilirim de İşyeri hemşiremiz tavsiye etmişti vaktiyle...
Sarımsak net düşürücüdür benim bildiğim limon yükseği düşürür düşüğü de dengeler ama genelde limon da düşürücüdür tansiyon yükselince genelde tuzlu seyler iyi gelir ayran gibi falan

Bence işinizi kaybetmekten korkmayın kendinize güvenin. Sizden ve bebeğinizden önemli hiçbişey yok hayatta. Belli ki bir süre çalışmışsınız tacrübeniz var başka yere başlarsınız
Haklısınız. Çok şükür dediğiniz gibi en azından iş deneyimim var diyorum burası olmadı başka yere bakarım diyorum da işte evhamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…