Söyledim dün cnm biz idrar tahlili almıyoruz dediler. Ama tekrar arayıp sorayım haklısınBenim sağlık ocağı kabı verip evde yap gel dedi. Bi talep et istersen, içeri almamak için öyle demiş olabilirler.
Allah Yardımcıniz olsun cnm ne önerdi doktor peki esin karantinaya mi giricekKızlar ben negatif ama eşim pozitif çıktı şoktayız
geçmiş olsun ve umarım sana geçmeden atlatırsınız.Kızlar ben negatif ama eşim pozitif çıktı şoktayız
3. Ayda kan ilacı ve vitamin başlanıyor canim sen kendinde alabilirsin yada sağlık ocağında yazdır bn gynoferon kullaniyorum kan ilacı olarak,vitamin de içinde tüm vitaminler var vinalac verdi bı de coledan d3 hemen hemen herkesin kullandığı ilaclarNormalde bu ayda rutin tüm gebelere başlıyorlar diye biliyorum. Bazı doktorlar kan değerlerine göre yazmamayı tercih ediyor. Ama sistem mi değişti yeni uygulamalar mı var bende anlamadım bana da başlanmadı. İki gebeliğimde de aynı ilaçları Bu ayda veriyordu hemen doktor.
E nabizdan göremiyor musun sonuçlarıDeğerlerimi göremedim sistemden bakıp sorun yok dedi asistan. Doktor da bakmadı yani
Geçmiş olsun canım dikkatli olun da sana da bulasmasinKızlar ben negatif ama eşim pozitif çıktı şoktayız
Başhekime şikayet etsen saçmalamışlar doktordan yana şanslıyım maşallah diyeyim Allah bozmasın doktorumu devlet ama ilgili bir doktor başladık başlayalı aynen devam doğumumda da aksilik olmazsa ona inşallah Allah sizleride iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahŞehir hastanesine gidiyorum. Benden önceki gebeyi doktor yanındaki hemşire ölçtü beni ölçmedi.Gebe takip odası vs yok. Kafalarına göre takılıyorlar. Bana sorularımın cevabını doktorum içerde başka hastayı muayene ederken asistanı verdi. Doktorlarda muhatap olamadım yani. Ezbere herkese reklam reçetesini verip yolluyor olmalı.
Çok geçmiş olsun inşallah ayakta atlatır Allah şifa versinKızlar ben negatif ama eşim pozitif çıktı şoktayız
Herkes erken dediği için ben de sadece bakıyorum ama gidip bakıyorum ne yalan söyleyimbide o fiyat artar mı korkusu hem de izne ayrılınca maaş gelemeyecek doğum izni bitene kadar falan...şimdiden ona göre planlamayı yapsam mı diyorum.
Dün dışarıdayken eşim de ben de gördüğümüz tüm bebekli ailelerin bebek arabalarına bakıyoruz tam bir komedi2. Çocuk galan olsa abisinin ablasının eşyaları olur bizde o da yok
Bende acele edenlerdenim cinsiyetimiz kesinleşince ufak ufak başlıcam bişeyler almaya toplu alabilcek durumum yok zaten 1 ay üc beş bişey 1 ay üçbeş bişi alırım kenara para atayım deyince atılmıyo ha deyince
Canım sarımsak dusurur limon dengeler tansiyonuBol su içmek ya da Sarımsak, dengeler mesela. düşükse yükseltir, yüksekse düşürür. Bir tane hap gibi yutmayı tavsiye ederler... Limon düşürüyor, tuzlu ayran yükseltiyor. Onları deneyebilirsin. Zararı yok hem hiçbirinin hamişe. Benim de çok düşük 7ye 3.5 bile gördüm, halim kalmıyor. Dra dediğimde yapacak bir şey yok yediğine içtiğine dikkat edip dinleneceksin, bol su içeceksin demişti. Uykusuz kalıyorsan o da baş ağrısı yapar, kansızlık yapar. En ağır sebep de stres... Onada sakin kalıcaz nasıl olacaksa
2 aya yakın devam ettim. Kızım şimdi 2 yaşına girdi, çok emdiğinden halim kalmıyordu benim. Yoksa biraz daha devam edebilirdim.Canım emzirmeyi ne zaman bıraktın? Öğrendikten sonra devam ettin mi ?
Cok haklısınız. Insan kendi olana kadar fark etmiyor ama ufacık çocuk ihtiyaçları bile ateş pahası olmuş.. şimdiden bez depolamayi bile düşünmüyor değiliz :) zaten internette pek çok liste de buldum ilk etapta neler gerekiyor diye, en azından onlar alinabilir. Cinsiyet hala kesin değil bizim ama beyaz, sari, gri gibi şeyler alınabilir diye düşünüyorum.
Sevgili hayek, biraz konu dışı olacak ama, çalıştığınız yerle hamileliğinizi paylaşınız mi? Ben hala aciklayamadimbugün konuşacağım mudurumle ama çok korkuyorum..
Kızlar ben negatif ama eşim pozitif çıktı şoktayız
Ben de sen diyince kan basıncını dengelemek adına bir sarımsak yutulur diye okudum az önce bi kaynaktaCanım sarımsak dusurur limon dengeler tansiyonu
Kesinlikle haklısınız en başında bebeğimin sonra da işverenlerimin hakkına giriyorum aslında ancak tam da dediğiniz gibi bir konuşma olmuştu ise başladığımda. Ben çalıştığım şirkette çalışan ikinci kadınım ve patron özellikle kadın çalışan almamış zamanında, bunu da mülakata gelenlere belirtmiş. Hal böyle olunca bu aşamada hele de bakıma muhtaç bir yavrum olacakken işimi kaybetmekten çok korkuyorum. Biraz beklenmedik bir anda hamile kaldım çünkü.. bugün mudurumle görüşeceğim hazır ofis sakinken, şimdiden avuçlarım terledi.Ben testi de çalıştığım kurumda yaptığım için zaten herkes öğrenmişti ve herkes mutlu da oldu. Ama benim durumum biraz daha farklı ben zaten yönetici pozisyonundayım.
Sen neden korkuyorsun? Sonuçta geciktirmek aslında bazı haklarını sana vermelerini de engelliyor olabilir. Ha kurumlar kadın işçi çalıştırırken hamile kalırsa yok evlenirse planlarım bozulur diyorsa o zaman baştan erkek işçi çalıştırsınlar(!) Sonuçta sen bunu söyledikten sonra onların da yeni duruma adapte olmaları belki görev devirleri için zaman gerektiğinden bence geciktirmeden söylemekte fayda var diye düşünüyorum.
Rabbim esirgesin seni, eşine de acil şifalar dilerim Allah'tan.Kızlar ben negatif ama eşim pozitif çıktı şoktayız
Sarımsak net düşürücüdür benim bildiğim limon yükseği düşürür düşüğü de dengeler ama genelde limon da düşürücüdür tansiyon yükselince genelde tuzlu seyler iyi gelir ayran gibi falanBen de sen diyince kan basıncını dengelemek adına bir sarımsak yutulur diye okudum az önce bi kaynaktayanlış biliyor olabilirim de İşyeri hemşiremiz tavsiye etmişti vaktiyle...
Haklısınız. Çok şükür dediğiniz gibi en azından iş deneyimim var diyorum burası olmadı başka yere bakarım diyorum da işte evhammBence işinizi kaybetmekten korkmayın kendinize güvenin. Sizden ve bebeğinizden önemli hiçbişey yok hayatta. Belli ki bir süre çalışmışsınız tacrübeniz var başka yere başlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?