Sarımsak net düşürücüdür benim bildiğim limon yükseği düşürür düşüğü de dengeler ama genelde limon da düşürücüdür tansiyon yükselince genelde tuzlu seyler iyi gelir ayran gibi falan
evrene güzel mesaj yolla belki de çalıştığın sürece vazgeçilmecek idare edilecek biri olduğunu gösterebilmişsindir.Haklısınız. Çok şükür dediğiniz gibi en azından iş deneyimim var diyorum burası olmadı başka yere bakarım diyorum da işte evhamm
Canim bence sen karıştırdın o hemşire yüksek tansiyon için demiştir sarımsağı hatta tansiyon hastası olanlar Sarımsak hapı falan kullanırlar Google a yaz bak her sitede yazar sarımsağın tansiyonu düşürdüğü yani tansiyon düşerse sakın sarımsak yeme düşer bayilirsinbeynim yandı bildiğim her şey altüst...
Bu arada burada tansiyon düşünce demek istedim kelime.hatasi olmuş zaten diğer yazdıklarımdan bellibeynim yandı bildiğim her şey altüst...
Yani toparlarsak sarımsak kesinlikle tansiyon düşürücü canim tansiyon düşüklüğune de tuzlu şeyler iyi gelir tansiyonun düşerse sarımsak yemeni önermem daha çok duserbeynim yandı bildiğim her şey altüst...
Tam tersi biliyorum sarımsak dengeler limon düşürür tansiyonuCanım sarımsak dusurur limon dengeler tansiyonu
Bende senin gibi biliyordum canım sarımsak dengeler limon düşürür diye yanlış mı biliyormuşuzBen de sen diyince kan basıncını dengelemek adına bir sarımsak yutulur diye okudum az önce bi kaynaktayanlış biliyor olabilirim de İşyeri hemşiremiz tavsiye etmişti vaktiyle...
İşler karıştı sarımsak mi limon muBende senin gibi biliyordum canım sarımsak dengeler limon düşürür diye yanlış mı biliyormuşuz
Aynen öyle hipertansiyon için sarımsak hapları var hattaİşler karıştı sarımsak mi limon muvalla babaanne m hipertansiyon ne zaman tansiyon u çıksa sarımsak yer
[QUOTE="Mugolata, post: 64978256, member: 999665"]
Sakin olun ben hemşirelik okuyorum 3.sınıfım 😀 sarımsak kesinlikle düşürür.limon da bazı kişileri düşürebilir ama genel olarak dengeler. Kişisel farklılıklar var. Kendinizi tanımanız lazım
[/QUOTE]
Sarımsak dusurur canım ya bu kesin bilgi yaniBende senin gibi biliyordum canım sarımsak dengeler limon düşürür diye yanlış mı biliyormuşuz
Anladım canım. Benimde bebegim 11 aylık daha,3 aylik hamileyim bıraktıramiyorum cok halsiz düşüyorum ama vicdanım ell vermiyor napcam bilmem2 aya yakın devam ettim. Kızım şimdi 2 yaşına girdi, çok emdiğinden halim kalmıyordu benim. Yoksa biraz daha devam edebilirdim.
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et yakının varsa orda bile kalabilirsin.Kızlar ben negatif ama eşim pozitif çıktı şoktayız
Benimde oğlum 14 aylık canım gündüz çalıştığım için artık gündüzleri meme istemiyo ama gece bende emziriyorum ve çok halsiz uykusuz oluyorum nasıl biraktircam bilmiyorum daha küçük de aslında bıraksın da istemiyorum :/Anladım canım. Benimde bebegim 11 aylık daha,3 aylik hamileyim bıraktıramiyorum cok halsiz düşüyorum ama vicdanım ell vermiyor napcam bilmem
Allah korusun canım. Biz hamilelerin şikayetlerini abartı naz olarak görüyorlar ama bizlerde kendimizi biliyoruz. Benim 3. Gebeliğim ben diğerlerinde ne sık baş ağrısı ne de karnımda ağrı yaşadım. Bunda kambur geziyorum karnım bana bir yük gibi sanki huzursuzum. Karnımın çevresinde gaz sıkışması gibi ağrı oluyor ama gaz sıkıntım da yok diyorum onu hiç duymazdan geldi. Allah yardımcımız olsun. İyi doktorlar bizi bulsun. Şayet ben bulamıyorum. Özele o ücreti vermek içimden gelmediği için böyle çekeceğim sanırım.
Ben Hacettepe'den randevu almıştım. Çok iyi perinatologlar var. Siz rakibinizi nerede yaptırıyorsunuz?Kızlar Ankara da yaşayanlar detaylı ultrason a hangi doktora gitmeyi düşünüyor???
30 kilo mu nasıl aldınız bir hastalık falan yok dimi ? Kusura bakmayın ya görümcemde 30 almış öyle söylemişti de bana şaşırmıştım burada da denk gelince fazla değil mi dr kızmıyor mu bana en fazla 12 alabilirsin demişlerdi kızımda zaten gebelik şekeri çıkınca 11 le bitirdim ben hamileliğimi bunda diyorum ki 10 kilo ile bitirsem inşallah ama 12 yi geçmem gibi geliyor yine gebelik şekeri çıkarsa zaten imkansız geçemem de bakıcaz ama bence biraz dikkat edin kolestrol falan yazmışsınız yazık günah sakın yanlış anlama beni ama frene basmak da lazım birazBen ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım kolostrolüm bile tavan yapmıştıbunda göbek fırladı, akşamları şu meşhur yemek programını izleyip sipariş vermeye başladım, bakalım n'olacak. Hiç iradeli değilim
aman aman uzak dur eşinden odadan hiç çıkmasın allah şifa versin.Kızlar ben negatif ama eşim pozitif çıktı şoktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?