2021 Şubat Anneleri

beynim yandı bildiğim her şey altüst...

Haklısınız. Çok şükür dediğiniz gibi en azından iş deneyimim var diyorum burası olmadı başka yere bakarım diyorum da işte evhamm
evrene güzel mesaj yolla belki de çalıştığın sürece vazgeçilmecek idare edilecek biri olduğunu gösterebilmişsindir.

beynim yandı bildiğim her şey altüst...
Canim bence sen karıştırdın o hemşire yüksek tansiyon için demiştir sarımsağı hatta tansiyon hastası olanlar Sarımsak hapı falan kullanırlar Google a yaz bak her sitede yazar sarımsağın tansiyonu düşürdüğü yani tansiyon düşerse sakın sarımsak yeme düşer bayilirsin

Ben de sen diyince kan basıncını dengelemek adına bir sarımsak yutulur diye okudum az önce bi kaynakta yanlış biliyor olabilirim de İşyeri hemşiremiz tavsiye etmişti vaktiyle...
Bende senin gibi biliyordum canım sarımsak dengeler limon düşürür diye yanlış mı biliyormuşuz

Günaydın kızlar, inşallah herkesin gebeligi sağlıklı ilerliyordur, aranızda hic böbrek yada karaciger kisti olan var mı tada tanıdığı. Benim var ve ona gore dr tercihi yapmam lazım ce deneyimlerinizi çok merak ediyorum

Sakin olun ben hemşirelik okuyorum 3.sınıfım sarımsak kesinlikle düşürür.limon da bazı kişileri düşürebilir ama genel olarak dengeler. Kişisel farklılıklar var. Kendinizi tanımanız lazım

[QUOTE="Mugolata, post: 64978256, member: 999665"] Sakin olun ben hemşirelik okuyorum 3.sınıfım 😀 sarımsak kesinlikle düşürür.limon da bazı kişileri düşürebilir ama genel olarak dengeler. Kişisel farklılıklar var. Kendinizi tanımanız lazım [/QUOTE]
Ohhhh teşekkürler nihayet yani sarımsağın tansiyonu düşürdüğünü cümle alem biliyor çünkü

2 aya yakın devam ettim. Kızım şimdi 2 yaşına girdi, çok emdiğinden halim kalmıyordu benim. Yoksa biraz daha devam edebilirdim.
Anladım canım. Benimde bebegim 11 aylık daha,3 aylik hamileyim bıraktıramiyorum cok halsiz düşüyorum ama vicdanım ell vermiyor napcam bilmem

Kızlar Ankara da yaşayanlar detaylı ultrason a hangi doktora gitmeyi düşünüyor???

Kızlar ben negatif ama eşim pozitif çıktı şoktayız
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et yakının varsa orda bile kalabilirsin.
Anladım canım. Benimde bebegim 11 aylık daha,3 aylik hamileyim bıraktıramiyorum cok halsiz düşüyorum ama vicdanım ell vermiyor napcam bilmem
Benimde oğlum 14 aylık canım gündüz çalıştığım için artık gündüzleri meme istemiyo ama gece bende emziriyorum ve çok halsiz uykusuz oluyorum nasıl biraktircam bilmiyorum daha küçük de aslında bıraksın da istemiyorum :/

ağrıs kasıklarda mı bence bir idrar tahlili ver kum döküyor olabilirsin çünkü otururken falan ağrın oluyor mu ben ilkinde kum dökmüştüm ve gaz sancısı gibi sıkıştırıyordu beni.

30 kilo mu nasıl aldınız bir hastalık falan yok dimi ? Kusura bakmayın ya görümcemde 30 almış öyle söylemişti de bana şaşırmıştım burada da denk gelince fazla değil mi dr kızmıyor mu bana en fazla 12 alabilirsin demişlerdi kızımda zaten gebelik şekeri çıkınca 11 le bitirdim ben hamileliğimi bunda diyorum ki 10 kilo ile bitirsem inşallah ama 12 yi geçmem gibi geliyor yine gebelik şekeri çıkarsa zaten imkansız geçemem de bakıcaz ama bence biraz dikkat edin kolestrol falan yazmışsınız yazık günah sakın yanlış anlama beni ama frene basmak da lazım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…