2021 Şubat Anneleri

Anladım canım. Benimde bebegim 11 aylık daha,3 aylik hamileyim bıraktıramiyorum cok halsiz düşüyorum ama vicdanım ell vermiyor napcam bilmem
Emzirmeye devam edenler var canım H heyecanli_anneee bunlardan biri daha vardı Ayşegül Dü galiba nicki. .. Ufak olduğu için haklısın, ben bile 22 aylıkken zorlandım vicdan yaptım... Bana Bi kadın doğumcu 4 aylık olana kadar emzirebilirsin dedi, o zamanki gittiğim Dr hemen bıraktı dedi, başka biri devam et sorun yok dedi. Ama ayakta duramayacak kadar kötüleşince bıraktım.

Yok gayet sağlıklı biriyim de... 6 kilosu kalmıştı hiç diyet de yapmadım hatta yine emzirdiğim için iki kişilik besleniodumDr da gebelik şekerinden şüphelenip baktı bir şey çıkmamıştı. Her gittiğimde azar işitiyordum ama yok. Ben sigara içiodum onu bıraktığım için yemeye düştüm... İlkinde ben bu aylara kadar çoktan 15 kilo almıştım. Şimdi 5 kilo aldım daha az ama yine fazla

Ben Hacettepe'den randevu almıştım. Çok iyi perinatologlar var. Siz rakibinizi nerede yaptırıyorsunuz?
Ben normalde Ankara değilim ama 1 ay orada olacağım o yüzden orada yaptırmak istiyorum ama doktor araştırıp öyle yaptırmak istiyorum ayrıntılı yi Hacettepe de hangi doktordan aldınız direk ayrıntılı ultrason a randevu alabiliyor muyuz?

Bne 27 kilo almıştım iştahım açıktı Dr da özeldi hiç dur mur da demedi ne dediyse yedim karnım aciktigi için yiyordum vücut ve bebekle alakalı şimdi yine acikiyorum ama tedbirliyim meyve falan yiyorum

Kızlar merhaba size bir konu danışmak istiyorum doktorum ikili test yerine bana nipt testi önerdi kan alınıp yurt dışına gönderiliyor yaşım 27 daha önce düşük yaşadığım için istemiş olabilir ultrasonda herşey iyi dedi yaptıran varmı acaba 2500 den düşük bir fiyat alamadım uygun fiyata yaptıranlar varsa lütfen yazar mısınız

Banada kadın doğumcu 5.aya kadar emzirebilirsin dedi çocuk doktoru da doğum olana kadar emzirebilirsin dedi ama oğlum sütün tadını beğenmiyo ama emmeye devam ediyor bakalım bende nasıl bıraktırcam bilmiyorum . Belki doğumdan sonra tandem de yapabilirim ama o da beni yorar mi onu düşünüyorum:/

Hepinize teşekkür ederim kızlar tüm mesajlarını iyi dileklerinizi okudum, eşim uzun zamandır evdeydi cumartesi kafeye gitmişti oradan kaptı %90, ve test yaptırmasa benden dolayı öğrenemeyecek ve belki bi sürü insana bulaştıracaktı, kendi doktorumla görüştüm kendini pozitif düşün 37:5 üstü ateş olursa hastaneye gitmelisin dedi ve sambucol önerdi aldık içmeye başlayacağım, rabbim uzak etsin sizlerden çok dikkat edin

Takipli hasta olmadan alınıyor mu hiç bilmiyorum. Ben randevumu 10. haftada almıştım. Özgür Özyüncü var çok iyi bir perinatolog. İmkanınız varsa uğrayıp randevu alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz. Normalde 10. haftadan sonra gebe kabul etmiyorlar.

Anladım canım çok teşekkür ederim

Bende emzirenlerden dim:) gündüz bıraktım öğünlerini düzenledim bol oyun . Sevdiği bir uyutma şekli buldum . Bibsure sonra gece uykuya dalarken de emzirmeyi bıraktım gece kalkınca veriyordum aşama aşama. 3 gundu r çok şükürler olsun nazar değmesin uyanmıyor artık emmek için. Çok üzüldüm vicdan yaptim ama kardeşi de onun için yaptim gelecek seneyi düşünüp beraber oynadıkları zamanı bütün üzüntüm geçiyor:))

Emzirme sütyeni alacaklara tavsiyem pentinin emzirme sutyenleri. 1 tane aldım. Bu kadar rahat bir sütyen görmedim. Bir de nasıl yikarsaniz yıkayın kalıbı bozulmuyor.
Pentinin nornal sütyenlerinden assla memnun kalmadım çok çabuk yıprandı hep ve askılarının lastikleri bile bozuldu ama yine de emzirme sütyeni için deneyeceğim. Bir arkadaşım bana göğüs ucu gümüş kapak verdi silvernurse marka. Kullannan var mı?

Pentinin ürünlerini bende deneyeceğim. Göğüs ucu ben avent silikon kullandım oğlumda bozulmadiysa yapısı yine kullanırım olmazsa mecbur alacağım kurtarıcı o listenize ekleyin.

Silvernurse kullanmadım ama işe yarar gibi geliyor denemektedir fayda var ihtiyaç halinde

Herkese merabalar bende Allah izin verirse şubat annesi olacağım..forumu neredeyse hergun takip ediyorum çok seviyorum herkes birbirini tanımadan dua ediyor bilgi alışverişi yapıyor cik güzel...Bende dayanamadım katılayım istedim.. Bende 3. Bebisimi bekliyorum 2 oglum var 16 haftalık hamileyim ve buna da erkek dedi dr.. Biraz hayal kırıklığı yaşadım ama alışmaya başladım.. sonuçta hepsinin yeri ayrı Rabbim sağlıklı hayirli versin gerisi önemli değil...

Allah yardımcın olsun başka durum olursa bizi yeşillendirmeyi unutma. Diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim önümdeki örnek sensin ve bir arkadaş daha pozitif çıktım demişti bir de o. Keşke hiç olmasaydı ama her ikiniz için de

Kızlar iyi akşamlar. Ben yarın kontrole gidecem.. Bebisimizin cinsiyetini ogrenir miyiz sizce. Oğlum çoook merak ediyor hem de çok. Burda çikolata yiyin gibi birşeyler yazıyor bazi arkadaslar ne icin acaba? Bi devlet hastanesine gidiyorum doktor soyler mi ya cinsiyetini fikirlerinizi paylasir misiniz.?

Coook geçmiş olsun. Insallah hafif atlatirsiniz. Vakalar artti malesef her an nerden kapariz bilmiyoruz. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…