- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
sarımsak dengeler diye biliyorum ben de tuzlu şeyler çıkarır.beynim yandı bildiğim her şey altüst...
Emzirmeye devam edenler var canım H heyecanli_anneee bunlardan biri daha vardı Ayşegül Dü galiba nicki. .. Ufak olduğu için haklısın, ben bile 22 aylıkken zorlandım vicdan yaptım... Bana Bi kadın doğumcu 4 aylık olana kadar emzirebilirsin dedi, o zamanki gittiğim Dr hemen bıraktı dedi, başka biri devam et sorun yok dedi. Ama ayakta duramayacak kadar kötüleşince bıraktım.Anladım canım. Benimde bebegim 11 aylık daha,3 aylik hamileyim bıraktıramiyorum cok halsiz düşüyorum ama vicdanım ell vermiyor napcam bilmem
Yok gayet sağlıklı biriyim de... 6 kilosu kalmıştı hiç diyet de yapmadım hatta yine emzirdiğim için iki kişilik besleniodum30 kilo mu nasıl aldınız bir hastalık falan yok dimi ? Kusura bakmayın ya görümcemde 30 almış öyle söylemişti de bana şaşırmıştım burada da denk gelince fazla değil mi dr kızmıyor mu bana en fazla 12 alabilirsin demişlerdi kızımda zaten gebelik şekeri çıkınca 11 le bitirdim ben hamileliğimi bunda diyorum ki 10 kilo ile bitirsem inşallah ama 12 yi geçmem gibi geliyor yine gebelik şekeri çıkarsa zaten imkansız geçemem de bakıcaz ama bence biraz dikkat edin kolestrol falan yazmışsınız yazık günah sakın yanlış anlama beni ama frene basmak da lazım biraz
Ben normalde Ankara değilim ama 1 ay orada olacağım o yüzden orada yaptırmak istiyorum ama doktor araştırıp öyle yaptırmak istiyorum ayrıntılı yi Hacettepe de hangi doktordan aldınız direk ayrıntılı ultrason a randevu alabiliyor muyuz?Ben Hacettepe'den randevu almıştım. Çok iyi perinatologlar var. Siz rakibinizi nerede yaptırıyorsunuz?
Bne 27 kilo almıştım iştahım açıktı Dr da özeldi hiç dur mur da demedi ne dediyse yedim30 kilo mu nasıl aldınız bir hastalık falan yok dimi ? Kusura bakmayın ya görümcemde 30 almış öyle söylemişti de bana şaşırmıştım burada da denk gelince fazla değil mi dr kızmıyor mu bana en fazla 12 alabilirsin demişlerdi kızımda zaten gebelik şekeri çıkınca 11 le bitirdim ben hamileliğimi bunda diyorum ki 10 kilo ile bitirsem inşallah ama 12 yi geçmem gibi geliyor yine gebelik şekeri çıkarsa zaten imkansız geçemem de bakıcaz ama bence biraz dikkat edin kolestrol falan yazmışsınız yazık günah sakın yanlış anlama beni ama frene basmak da lazım biraz
Emzirme sütyeni alacaklara tavsiyem pentinin emzirme sutyenleri. 1 tane aldım. Bu kadar rahat bir sütyen görmedim. Bir de nasıl yikarsaniz yıkayın kalıbı bozulmuyor.
Banada kadın doğumcu 5.aya kadar emzirebilirsin dedi çocuk doktoru da doğum olana kadar emzirebilirsin dedi ama oğlum sütün tadını beğenmiyo ama emmeye devam ediyor bakalım bende nasıl bıraktırcam bilmiyorum . Belki doğumdan sonra tandem de yapabilirim ama o da beni yorar mi onu düşünüyorum:/Emzirmeye devam edenler var canım H heyecanli_anneee bunlardan biri daha vardı Ayşegül Dü galiba nicki. .. Ufak olduğu için haklısın, ben bile 22 aylıkken zorlandım vicdan yaptım... Bana Bi kadın doğumcu 4 aylık olana kadar emzirebilirsin dedi, o zamanki gittiğim Dr hemen bıraktı dedi, başka biri devam et sorun yok dedi. Ama ayakta duramayacak kadar kötüleşince bıraktım.
Takipli hasta olmadan alınıyor mu hiç bilmiyorum. Ben randevumu 10. haftada almıştım. Özgür Özyüncü var çok iyi bir perinatolog. İmkanınız varsa uğrayıp randevu alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz. Normalde 10. haftadan sonra gebe kabul etmiyorlar.Ben normalde Ankara değilim ama 1 ay orada olacağım o yüzden orada yaptırmak istiyorum ama doktor araştırıp öyle yaptırmak istiyorum ayrıntılı yi Hacettepe de hangi doktordan aldınız direk ayrıntılı ultrason a randevu alabiliyor muyuz?
Anladım canım çok teşekkür ederimTakipli hasta olmadan alınıyor mu hiç bilmiyorum. Ben randevumu 10. haftada almıştım. Özgür Özyüncü var çok iyi bir perinatolog. İmkanınız varsa uğrayıp randevu alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz. Normalde 10. haftadan sonra gebe kabul etmiyorlar.
Bende emzirenlerden dim:) gündüz bıraktım öğünlerini düzenledim bol oyun . Sevdiği bir uyutma şekli buldum . Bibsure sonra gece uykuya dalarken de emzirmeyi bıraktım gece kalkınca veriyordum aşama aşama. 3 gundu r çok şükürler olsun nazar değmesin uyanmıyor artık emmek için. Çok üzüldüm vicdan yaptim ama kardeşi de onun için yaptim gelecek seneyi düşünüp beraber oynadıkları zamanı bütün üzüntüm geçiyor:))Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et yakının varsa orda bile kalabilirsin.
Benimde oğlum 14 aylık canım gündüz çalıştığım için artık gündüzleri meme istemiyo ama gece bende emziriyorum ve çok halsiz uykusuz oluyorum nasıl biraktircam bilmiyorum daha küçük de aslında bıraksın da istemiyorum :/
Pentinin nornal sütyenlerinden assla memnun kalmadım çok çabuk yıprandı hep ve askılarının lastikleri bile bozuldu ama yine de emzirme sütyeni için deneyeceğim. Bir arkadaşım bana göğüs ucu gümüş kapak verdi silvernurse marka. Kullannan var mı?Emzirme sütyeni alacaklara tavsiyem pentinin emzirme sutyenleri. 1 tane aldım. Bu kadar rahat bir sütyen görmedim. Bir de nasıl yikarsaniz yıkayın kalıbı bozulmuyor.
Pentinin ürünlerini bende deneyeceğim. Göğüs ucu ben avent silikon kullandım oğlumda bozulmadiysa yapısı yine kullanırım olmazsa mecbur alacağım kurtarıcı o listenize ekleyin.Pentinin nornal sütyenlerinden assla memnun kalmadım çok çabuk yıprandı hep ve askılarının lastikleri bile bozuldu ama yine de emzirme sütyeni için deneyeceğim. Bir arkadaşım bana göğüs ucu gümüş kapak verdi silvernurse marka. Kullannan var mı?
Silvernurse kullanmadım ama işe yarar gibi geliyor denemektedir fayda var ihtiyaç halindePentinin nornal sütyenlerinden assla memnun kalmadım çok çabuk yıprandı hep ve askılarının lastikleri bile bozuldu ama yine de emzirme sütyeni için deneyeceğim. Bir arkadaşım bana göğüs ucu gümüş kapak verdi silvernurse marka. Kullannan var mı?
Allah yardımcın olsun başka durum olursa bizi yeşillendirmeyi unutma. Diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim önümdeki örnek sensin ve bir arkadaş daha pozitif çıktım demişti bir de o. Keşke hiç olmasaydı ama her ikiniz için deHepinize teşekkür ederim kızlar tüm mesajlarını iyi dileklerinizi okudum, eşim uzun zamandır evdeydi cumartesi kafeye gitmişti oradan kaptı %90, ve test yaptırmasa benden dolayı öğrenemeyecek ve belki bi sürü insana bulaştıracaktı, kendi doktorumla görüştüm kendini pozitif düşün 37:5 üstü ateş olursa hastaneye gitmelisin dedi ve sambucol önerdi aldık içmeye başlayacağım, rabbim uzak etsin sizlerden çok dikkat edin
Coook geçmiş olsun. Insallah hafif atlatirsiniz. Vakalar artti malesef her an nerden kapariz bilmiyoruz. Allah yardimciniz olsun.Hepinize teşekkür ederim kızlar tüm mesajlarını iyi dileklerinizi okudum, eşim uzun zamandır evdeydi cumartesi kafeye gitmişti oradan kaptı %90, ve test yaptırmasa benden dolayı öğrenemeyecek ve belki bi sürü insana bulaştıracaktı, kendi doktorumla görüştüm kendini pozitif düşün 37:5 üstü ateş olursa hastaneye gitmelisin dedi ve sambucol önerdi aldık içmeye başlayacağım, rabbim uzak etsin sizlerden çok dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?