- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Emzirme doneminde mi kullaniyorsunuz sadece.?Silvernurse kullanmadım ama işe yarar gibi geliyor denemektedir fayda var ihtiyaç halinde
Benim de dün ki kontrolde 3.kizim olacagi kesinlesti, tabi ki hayirli saglikli olsun ama gönul her ikisini de tatmak istiyor,olmadiHerkese merabalar bende Allah izin verirse şubat annesi olacağım..forumu neredeyse hergun takip ediyorum çok seviyorum herkes birbirini tanımadan dua ediyor bilgi alışverişi yapıyor cik güzel...Bende dayanamadım katılayım istedim.. Bende 3. Bebisimi bekliyorum 2 oglum var 16 haftalık hamileyim ve buna da erkek dedi dr.. Biraz hayal kırıklığı yaşadım ama alışmaya başladım.. sonuçta hepsinin yeri ayrı Rabbim sağlıklı hayirli versin gerisi önemli değil...
Kızlar iyi akşamlar. Ben yarın kontrole gidecem.. Bebisimizin cinsiyetini ogrenir miyiz sizce. Oğlum çoook merak ediyor hem de çok. Burda çikolata yiyin gibi birşeyler yazıyor bazi arkadaslar ne icin acaba? Bi devlet hastanesine gidiyorum doktor soyler mi ya cinsiyetini fikirlerinizi paylasir misiniz.?
Ne güzel erkenden ogrenmissiniz. Sizin bebisinizin cinsiyeti ne? Yuzdelik falan vererek mi soyledi yoksa net mi soyledi.Bana devlet hastanesinde 12+3 iken söylemişti doktor. Sormamıştım. Sanırım bazıları bir fikri olduğunda söylüyor.
Önemli olan sağlıklı olması.. Allahım ne nasib etmisse onu alacağız inşallah... Bende hep hayırlı ise diye dua etmiştim..Hakkımda bu hayirliymis diyorumkesinlesti,
Yardımcı olabileceğimiz bişeyse tabiki..Merhaba ben mart annesiyim bazı endişelerim var acaba sorsam cevap verir misiniz?
Ya acaba bebek kaçıncı haftadan sonra karın bölgesine yerleşmeye başlıyor ben 11 haftalık oldum doktora 10+5ken gittim 10 haftalık çıktı benim rahmim ters ilk karnıma sonra ulturasonla aşağılara baktı doktorların bilgi vermemesi çıldırtıyor insanıYardımcı olabileceğimiz bişeyse tabiki..
Ne güzel erkenden ogrenmissiniz. Sizin bebisinizin cinsiyeti ne? Yuzdelik falan vererek mi soyledi yoksa net mi soyledi.
İlk zamanlar kullandım yaralarım geçince biraktimEmzirme doneminde mi kullaniyorsunuz sadece.?
Karın bölgesi derkem?Ya acaba bebek kaçıncı haftadan sonra karın bölgesine yerleşmeye başlıyor ben 11 haftalık oldum doktora 10+5ken gittim 10 haftalık çıktı benim rahmim ters ilk karnıma sonra ulturasonla aşağılara baktı doktorların bilgi vermemesi çıldırtıyor insanı
Amin inşallah, biz son olalım ya bulaşmasın kimseyi biz morali psikolojiyi yüksek tutup hasta moduna girmiyoruz, kayınvalidem aramış ağlıcıktı diyor eşim, anne ben dün nasılsam bugünde öyleyim diyince rahatladılar, evde c vitamini bulundurun kara borsa olmuşAllah yardımcın olsun başka durum olursa bizi yeşillendirmeyi unutma. Diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim önümdeki örnek sensin ve bir arkadaş daha pozitif çıktım demişti bir de o. Keşke hiç olmasaydı ama her ikiniz için de
Amin inşallah sağolun, baya artışta umursamaz insan çokCoook geçmiş olsun. Insallah hafif atlatirsiniz. Vakalar artti malesef her an nerden kapariz bilmiyoruz. Allah yardimciniz olsun.
Yani hani gebelik ilerleyen dönemlerinde rahim dik bir hal alıyor ya gebelik karın bölgesinde devam ediyorKarın bölgesi derkem?
Evet bende cok halsiz düşüyorum yaa. Yemek yiyince hele kafami kaldiramiyorim ev işlerini yapamaz oldumEmzirmeye devam edenler var canım @heyecanli_anneee bunlardan biri daha vardı Ayşegül Dü galiba nicki. .. Ufak olduğu için haklısın, ben bile 22 aylıkken zorlandım vicdan yaptım... Bana Bi kadın doğumcu 4 aylık olana kadar emzirebilirsin dedi, o zamanki gittiğim Dr hemen bıraktı dedi, başka biri devam et sorun yok dedi. Ama ayakta duramayacak kadar kötüleşince bıraktım.
Karın bölgeniz için erken kasıklarda olması lazım sizin haftalarınızda bizde bile hala aşağıda bakıyor kasık bölgesinde hafta olarak ilerdeyiz size göreYani hani gebelik ilerleyen dönemlerinde rahim dik bir hal alıyor ya gebelik karın bölgesinde devam ediyor
İçini rahat tut umarım bir şey olmaz 8 gün az da değilmiş kusmaya falan çalışsan çok oldu mu içeliKizlar size bi sorum olcak bakar mısınız? Bunun icin konu acmak istemedim . Ben ayran ictim 1 saat önce ama tarihi 8 gün falan geçmiş. Hem hamileyim hem emziriyorum korktum biraz. Sizce bi sorun olur mu? Napmam gerekiyo
Orasi oyle tabiikiÖnemli olan sağlıklı olması.. Allahım ne nasib etmisse onu alacağız inşallah... Bende hep hayırlı ise diye dua etmiştim..Hakkımda bu hayirliymis diyorum
Yarım saat olduİçini rahat tut umarım bir şey olmaz 8 gün az da değilmiş kusmaya falan çalışsan çok oldu mu içeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?