Amin amin oncelik sağlıkli olmalari tabi. Çok teşekkür ederim.Yüzde vermedi. “Cinsiyetini söyleyeyim mi?” Dedi ve söyledi. Erkek benim bebeğim. Başka bir doktor da yine erkek dedi. İnşallah sağlıklı, hayırlı evlat olurlar.
Gıda zehirlenmesi ishal ve terleme yapar genelde ama şimdi acile gitsen pandemi var kusabiliyorsan kus boğazına parmak falan sok kusura bakma açık yazıyorum ben kendimi kusturacağım zaman öyle yapıyorum genelde inşallah bir şey olmazYarım saat oldu
Tesekkur ederim gerçekten şüpheye düştüm birşey mi var sorun mu var diye anneliği şuan daha iyi anlıyorum korkuyorum birşey olacak kaybedicem diye tekrar cevabınız için teşekkür ederimKarın bölgeniz için erken kasıklarda olması lazım sizin haftalarınızda bizde bile hala aşağıda bakıyor kasık bölgesinde hafta olarak ilerdeyiz size göre
Cok teşekkürler. Doktoru aradm asistanina sordum kusabiliyosa kussun yada bulanti ilaci icsin demis. Bisey olmaz demis süt ürünlerinden icim rahatladi biraz.. sağol canımGıda zehirlenmesi ishal ve terleme yapar genelde ama şimdi acile gitsen pandemi var kusabiliyorsan kus boğazına parmak falan sok kusura bakma açık yazıyorum ben kendimi kusturacağım zaman öyle yapıyorum genelde inşallah bir şey olmaz
Geçmiş olsun sanıyorum bulantı ilaçları mide koruyucu görevi yapıyor. Burada dikkatimizi bu noktaya çekmiş oldun dikkat edelim arkadaşlar bozulabilir ürünlere.Cok teşekkürler. Doktoru aradm asistanina sordum kusabiliyosa kussun yada bulanti ilaci icsin demis. Bisey olmaz demis süt ürünlerinden icim rahatladi biraz.. sağol canım
Nifty de yanılma olmaz herhalde demiAyni bizim gibi, 12.haftada erkek dedi drumuz, mavi ipler aldim efe yelekleri ordum, bu gun nift testi sonucumuza gore kiz ciktipembe ipleri cikarttim ortaya, saglikli olsunlarda hic onemli degil
Bende emzirirken hamile kaldım 22aylikken bıraktırdim ama sanırım bebekle beraber yeniden başlayacakCanım emzirmeyi ne zaman bıraktın? Öğrendikten sonra devam ettin mi ?
Yuzde 1 lik yanilma payi birakiyorlar yine de,Nifty de yanılma olmaz herhalde demi
Herhangi birşey yapmama gerek yok bozuksa kusarsin zaten rahatlarsın et ürünleri olsa telaslanabilirdin ama süt ürünlerinde bu kadar sorun olacağını sanmamKizlar size bi sorum olcak bakar mısınız? Bunun icin konu acmak istemedim . Ben ayran ictim 1 saat önce ama tarihi 8 gün falan geçmiş. Hem hamileyim hem emziriyorum korktum biraz. Sizce bi sorun olur mu? Napmam gerekiyo
Magnezyum depolarimiz boşalıyor ondan olabilir bir dahaki randevu da şöyle doktora magnezyum verirse rahatlarsın. Kramp gibide olabilir bir süre sonraGunaydinlar herkese, bu gun 14.haftadayiz, size birsey sormak istiyorum, benim ozellikle geceleri bacaklarim cok agriyor son 1 haftadir, beni uykudan uyandiracak kadar surekli kipir kipir hareket ediyorum yatakta, biraz dalarken yine uyaniyorum, yuzustu yattigimda oluyor ins bir zarari yoktur bebege, gunduz bisey yok hatta aksamda iyiyim ama gece cok agriyor
Canım bilmiyorum demir takviyesi aliyo musun ama demir eksikliği de huysuz ayak sendromu yapar insani uyutmaz ama yukarda arkadaşın dediği gibi magnezyum eksikliği de ağrı yapabilir istersen bi tahlil ver . Bu dönemden sonra da artık yüz üstü ve sırt üstü yatmamız çok istenmiyo en ideali sola dönüp yatmak ama hep öyle de yatilmiyo ben ara ara saga ara ara sola dönüyorum bazen artık yanlarım ağrıyo kısa süreliğine de sırt üstü yatıyorum. Sürekli sırt üstü yatmak bebeğe giden kan akışını engelliyomuş o yüzden seyahat ederken de sürekli mola verin diyolarGunaydinlar herkese, bu gun 14.haftadayiz, size birsey sormak istiyorum, benim ozellikle geceleri bacaklarim cok agriyor son 1 haftadir, beni uykudan uyandiracak kadar surekli kipir kipir hareket ediyorum yatakta, biraz dalarken yine uyaniyorum, yuzustu yattigimda oluyor ins bir zarari yoktur bebege, gunduz bisey yok hatta aksamda iyiyim ama gece cok agriyor
Gelin bi kucaklaşalımHerkese merabalar bende Allah izin verirse şubat annesi olacağım..forumu neredeyse hergun takip ediyorum çok seviyorum herkes birbirini tanımadan dua ediyor bilgi alışverişi yapıyor cik güzel...Bende dayanamadım katılayım istedim.. Bende 3. Bebisimi bekliyorum 2 oglum var 16 haftalık hamileyim ve buna da erkek dedi dr.. Biraz hayal kırıklığı yaşadım ama alışmaya başladım.. sonuçta hepsinin yeri ayrı Rabbim sağlıklı hayirli versin gerisi önemli değil...
Yok canıM karnımın üstünden yanlarına doğru yayılan bir ağrı. Kasıklarımda hiç yok ağrı. Karnımı tutarak iş yapmak gereğinde bulunuyorum bi garipağrıs kasıklarda mı bence bir idrar tahlili ver kum döküyor olabilirsin çünkü otururken falan ağrın oluyor mu ben ilkinde kum dökmüştüm ve gaz sancısı gibi sıkıştırıyordu beni.
E nabız yüklememiştim aklıma gelmediE nabizdan göremiyor musun sonuçları
Korku belayı daha çok çekiyor zaten. Bağışıklık için de modunuz iyi olması en güzeli. Çok öp geçmiş olsun. Eşiniz de kolayca atlatır inşallah.Amin inşallah, biz son olalım ya bulaşmasın kimseyi biz morali psikolojiyi yüksek tutup hasta moduna girmiyoruz, kayınvalidem aramış ağlıcıktı diyor eşim, anne ben dün nasılsam bugünde öyleyim diyince rahatladılar, evde c vitamini bulundurun kara borsa olmuş
Günaydın canım. Hamilelikle bacak kasılmaları da başlıyor, senin şikayetinde magnezyum eksikliğinden olabilir. Gün bir şişe sade maden suyu ve bir muz öneriyor doktorlar.Gunaydinlar herkese, bu gun 14.haftadayiz, size birsey sormak istiyorum, benim ozellikle geceleri bacaklarim cok agriyor son 1 haftadir, beni uykudan uyandiracak kadar surekli kipir kipir hareket ediyorum yatakta, biraz dalarken yine uyaniyorum, yuzustu yattigimda oluyor ins bir zarari yoktur bebege, gunduz bisey yok hatta aksamda iyiyim ama gece cok agriyor
Canım ben önceden de bilgilerimi yazmistim sanki ama liste de yanlış bakmadiysam ismim yok yaş 29 yaşadığım şehir Kars ilk çocuk olacak inşallahArkadaşlar tabloyu bayadır ihmal ettim kusuruma bakmayın. Eğer istiyorsanız cinsiyetleri ekleyim beni etiketleyip yazarsanız çok sevinirim. Bilgilerini Eklemediğim arkadaşlarım da varsa beni affetsin bugün çok vaktim var hepsini ekleyebilirim
En son bilgilerini yazanları bir yere not almıştım bilgisayardan tabloya geçireyim diye sonra kaybettimCanım ben önceden de bilgilerimi yazmistim sanki ama liste de yanlış bakmadiysam ismim yok yaş 29 yaşadığım şehir Kars ilk çocuk olacak inşallahcinsiyeti de erkek dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?